Last Day Of Summer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Holnap suli és 5. év jeah laza órák csak kicsit uncsik lesznek. Sok sikert az érettségizõ osztályoknak.
ui.: Ha év elejétõl normálisan tanulsz napi 1-2 óra szinten akkor sima az érettségi.
cs aktaláljak vmi jó helyet az új osztályban Ja és tegnap tudtam meg hogy az igazgatói iroda közvetlen szomszédságában leszünk 😄
War. War never changes.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

War. War never changes.

[ újat mondtam volna ? ] 😊

😊 akinek megvan az hallgassa meg akinek meg nincs meg az tõccse le 😛
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
sebaj azért nem kell kéccségbe esni , nem olyan szörnyû a ziskola se 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
kinek hogy telt... én mentem volna elvileg a parádéra... erre elaldutam... nembaj... barátnõmmel voltam.

\"Life is around you and in you.\"
Garrett: Valóban igaz, hogy nincs nagy követelményrendszer, ezért mondjuk sokkal jobb jegyeket tudsz elérni és senki nem gátol meg abban, hogy otthon plusszba tanulj! Csak mondjuk olyan beállítottságúnak kell lenned, hogy ne follyon el az idõd, mert rossz irányba is elsülhet az, hogy szabadabb vagy.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.