605
Ez az utolsó nap
-
Xboxman #525 The End -
#524 -
#523 kolléga :> -
#522 na igenMájusban érettségizem! Hip-hip Hurrá! -
#521 érettségi rulz -
#520 Nekem úgy magával a sulival nincs gondom, mert szeretek járni, csak van pár tantárgy amit nem kedvelek, amiket jó lenne ha nem kéne megtanulni, de muszáj ugye. Na mindegy, ez a dolgunk, ezt kell szeretni :) Suli rlz
-
#519 ki ? én ? dehogy :DDD te küldtél nekem félévkor olyan smst: "neked görbül az 1.66666 ???"
ennyi volt az sms -
#518 muhahahahhah :D -
#517 és mi az hogy ilyen? :) -
#516 EFVÉBÉTÉ? jah gondolom a klónjaimra gondolsz akik utánozni próbálnak.. :D -
#515 az kemeny...
amugy nem tom mit ugraltok, szar ido van, ugyse tudsz mit csinalni. Amugyis bulizni ugy jo ha van miert. 3 honapja a faszomat verem itthon, kell az 1 ev szivas, hogy igazan elvezd, en mar untam.
ranger te amugy ilyen fvbt ranger vagy?:) -
#514 Hehe tök kirá lesz megint köpőcsövezni a hatalmas nagy periódusosrendszert a falon kémia órán... (az nyer akinek több ponja lesz óra végéig... bár lehet nem égetem magam ilyen idiótaságokkal TANÚNI KEE -
#513 -
#512 :DD -
#511 Há szheeee holnap lehet futkosnom egy csaj után aki ugy megtetszett a pótvizsgán hogy alig mentem át :D nah jó ne túlozzunk... szép a csaj de simán átmentem :D -
#510 Majd jön fanilia... -
#509 :D -
#508 ja :( megszünik a délig-egyig alvás :(( -
#507 Nálunk is lehetne bannolni egynéhány tanárt -
Braveheart #506
kb ez a véleménye a suliról mopst -
#505 bazmeg holnap koránkelés :(((((((((
Nem akarom...
[kegyetlenül bőg] -
#504 én ma is megyek kicsit zülleni a meló csak 9-kor kezdődik :) -
Braveheart #503 Most már csak 4 óra 28 perc... -
#502 Még 4 óra 43 perc van hátra.... -
#501 Már a híradóban is mondták :( -
#500 muhahh -
#499 rosszkedvamvan .. útálom ezt a topicot .. túl aktuális ! :/ -
#498 Nekünk nem mondták meg, hogy milyen lett :( -
#497 Én angolból írtam emelt szinten, 4-es lett. -
#496 a srácokkal mi is megbeszéltük, hogy nem abban megyünk :) a csajok nem tudom, hogy miben jönnek :) -
#495 :DDD -
#494 Nálunk jó az osztályközösség.Senki nem megy ünneplőben =) -
#493 ááá nyugi nem fog :DDD -
Xboxman #492 majd jól leteremt titeket a tanárnéni:P -
#491 Hát énsenem. -
#490 " ünneplőben kell megjelenni az évnyitón!"
Én nem megyek abba -
#489 Én örülök, hogy nem kellett kétszintű érettségit nyomnom.Nekem a sima is elég volt. =D
Ünneplő mijaz? -
#488 Nekem is, de mondom én matekból írtam egy középszintűt a próbaérettségin és nem olyan durva. -
Xboxman #487 az egészben az a legroszabb hogy ünneplőben kell megjelenni az évnyitón! -
#486 Nekem most lesz ez a kétszintű faszság.