Last Day Of Summer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
😄

PResident Evil
angoltanár - ázsiai

Gladiator
óóó vazzzzzzeg!!!! jött egy új angoltanár. jennifer. ázsiai. ahhhhh.... szerelmes vagyok. ilyen kis 20on valahány éves. át is megyek az õ angolcsoportjába. majd rakok be róla képet vhogy.

glillu
nekem tavaly 19 volt

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

PResident Evil
36

Lacc
Egy héten 23 óra nem is lett rossz 😊
Calver
mi kocsmázás után mentünk be évnyitóra, de asszem ezen jó szokást holnap is folytatjuk

"The trees move. Do you not see it?"

Fél 6-kor keltem és csak most értem haza!!!Holnap 0. óra!Kurvára utálom

\"Life is around you and in you.\"

Nekem meg lesz A és B hetem is, de egyszer sem els z6 óránál több egy nap (igaz utolsó évben nem is szokott több lenni ált.)
már 6-kor ott voltam a suliban és szereztem egy jó helyet is...

War. War never changes.

PResident Evil
hanyadéves vagy ?

ranGer2
😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PResident Evil
nem... Miskolc !

ranGer2
#541 váááhááhááá 😄DD öh bocs... hol laksz? SZeged?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PResident Evil
hogy hova ? 😊

PResident Evil
ehhh... hétfõtõl szerdáig 8, csüt. péntek 7 óra... GG !!!

Pyx
:o hovamészteee!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
hmm ok.. 😄 nekünk 1 nap van csak 7 óránk.. a többi mind 6 a péntek kivételével amikor csak 5 óránk van... (gimnáziumba járok) .... 😄

PResident Evil
nem mutatom, mert idegösszeroppanást kapok 😞

ranGer2
nyehehe muti.. utánna énis az enyémet 😄

PResident Evil
háhh.. meglátnátok az órarendemet... asszittem szívrohamot kapopk... heti 8 óra DIGITÁLIS TÉRKÉPÉSZET... szerdán egymás után 4 meg csütörtökön is egymás után 4... GG !

Bandee1987
király, sok sikert!
Amúgy a mai nap elég unalmasan kezdõdött, de tök pojén lett!
Egy-két gyerek az éjszaka folyamán, plakátokkal teleragasztotta az iskola környékét, a plakátokon az egyik tanár volt rajta (akinek elég majomarca van..., persze én nem útálom, na de ha eccer hasonlit az arca a majoméra...), akinek az arca rajta volt, angolul pedig rá volt nyomtatva egy-két tök poén szöveg, pl. WANTED!
a kép alá pedig a neve angolul, meg hogy a fajtjája gorilla, meg hogy a magassága 12 record (a record amiatt poén, mert ez programozást tanit).
Mi meg ott röhögtünk haverral ezen a "körözési" plakáton. Tök pojén volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ranGer2
dejómááá 😊 énmeg találkoztam EVELINNEL! 😄DDDDDD

Alien
Na megvolt az elsõ nap 😊 Ma 4 órát kellett volna megtartani, de minket elengedtek 3 után 😄 Megvan az órarendem is már, hmm vannak egész jó napok 😊 Ja és pont most így utolsó évre új termet kaptunk.

hja 😞

FtranX
vége a nyárnak...

PResident Evil
és a fejedet meg elsõ nap befogják a satuba és kockára faragják ! 😄

The Garrett
oda se neki 😄
majd komasan koszonok be az uj osztalytarsaimnak reggel. Sziasztok garrett vagyok hajnali 1 ig Pr0gameltem 😄
biztos értékelni fogják 😄DDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
és még mindig ittvagyunk 😄 nettrógerek 😛 reggel meg mint a mosott ürülék 😛

The Garrett
NA 1st day of SQL! 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
😊

The End

\"Life is around you and in you.\"

Alien

PResident Evil
kolléga :>

Alien
na igenMájusban érettségizem! Hip-hip Hurrá!

PResident Evil
érettségi rulz

Alien
Nekem úgy magával a sulival nincs gondom, mert szeretek járni, csak van pár tantárgy amit nem kedvelek, amiket jó lenne ha nem kéne megtanulni, de muszáj ugye. Na mindegy, ez a dolgunk, ezt kell szeretni 😊 Suli rlz

PResident Evil
ki ? én ? dehogy 😄DD te küldtél nekem félévkor olyan smst: "neked görbül az 1.66666 ???"

ennyi volt az sms

PResident Evil
muhahahahhah 😄

ranGer2
és mi az hogy ilyen? 😊

ranGer2
EFVÉBÉTÉ? jah gondolom a klónjaimra gondolsz akik utánozni próbálnak.. 😄

magus
az kemeny...

amugy nem tom mit ugraltok, szar ido van, ugyse tudsz mit csinalni. Amugyis bulizni ugy jo ha van miert. 3 honapja a faszomat verem itthon, kell az 1 ev szivas, hogy igazan elvezd, en mar untam.

ranger te amugy ilyen fvbt ranger vagy?😊

ranGer2
Hehe tök kirá lesz megint köpõcsövezni a hatalmas nagy periódusosrendszert a falon kémia órán... (az nyer akinek több ponja lesz óra végéig... bár lehet nem égetem magam ilyen idiótaságokkal TANÚNI KEE

ranGer2

Alien
😄D

ranGer2
Há szheeee holnap lehet futkosnom egy csaj után aki ugy megtetszett a pótvizsgán hogy alig mentem át 😄 nah jó ne túlozzunk... szép a csaj de simán átmentem 😄

traXion
Majd jön fanilia...

Alien
😄

Alien
ja 😞 megszünik a délig-egyig alvás 😞(

Factor_007
Nálunk is lehetne bannolni egynéhány tanárt

kb ez a véleménye a suliról mopst

War. War never changes.