605
Ez az utolsó nap
-
#565 Nekem még nincs órarendem... még évnyitóra sem tudok menni... pedíg a csajok miatt már nagyon-nagyon várom a sulit... -
soldier #564 Túléltem az első hetet!
[szurvájvör] -
Braveheart #563 HEhe tegnap megkaptam a B heti órarendem:
h:7 óra, k:4, sz:6, cs:4, p:5 -
#562 vagy azt... suck U ! -
#561 Majd legközelebb úgy köszönj, hogy Hi Sweetie! What's up? Do you like me, don't U? I Knew it!!!! Come on babe, let's find a cool place for us, leave this fucking school, right now!
na ha erre azt mondja, hogy Let's go! akkor tényleg bejössz neki :DDD -
#560 -
#559 tuti -
#558 ma ráköszöntem, hogy Hi! Ő meg visszaköszönt, hogy hi! szentem bejövök neki... -
#557 KÉPETÖ!!! -
#556 hát, az igazgató aszondta amerikából jött, de azé eléggé ferde szeme van a csajnak... szal amerikában meg bizta azt mondták, hogy ázsiából jött. -
#555 :D -
#554 angoltanár - ázsiai
-
#553 óóó vazzzzzzeg!!!! jött egy új angoltanár. jennifer. ázsiai. ahhhhh.... szerelmes vagyok. ilyen kis 20on valahány éves. át is megyek az ő angolcsoportjába. majd rakok be róla képet vhogy. -
#552 nekem tavaly 19 volt -
#551 36 -
#550 Egy héten 23 óra nem is lett rossz :) -
#549 mi kocsmázás után mentünk be évnyitóra, de asszem ezen jó szokást holnap is folytatjuk -
Xboxman #548 Fél 6-kor keltem és csak most értem haza!!!Holnap 0. óra!Kurvára utálom -
Braveheart #547 Nekem meg lesz A és B hetem is, de egyszer sem els z6 óránál több egy nap (igaz utolsó évben nem is szokott több lenni ált.)
már 6-kor ott voltam a suliban és szereztem egy jó helyet is...
-
#546 hanyadéves vagy ? -
#545 :) -
#544 nem... Miskolc ! -
#543 #541 váááhááhááá :DDD öh bocs... hol laksz? SZeged? -
#542 hogy hova ? :) -
#541 ehhh... hétfőtől szerdáig 8, csüt. péntek 7 óra... GG !!! -
#540 :o hovamészteee! -
#539 hmm ok.. :D nekünk 1 nap van csak 7 óránk.. a többi mind 6 a péntek kivételével amikor csak 5 óránk van... (gimnáziumba járok) .... :D -
#538 nem mutatom, mert idegösszeroppanást kapok :( -
#537 nyehehe muti.. utánna énis az enyémet :D -
#536 háhh.. meglátnátok az órarendemet... asszittem szívrohamot kapopk... heti 8 óra DIGITÁLIS TÉRKÉPÉSZET... szerdán egymás után 4 meg csütörtökön is egymás után 4... GG ! -
#535 király, sok sikert!
Amúgy a mai nap elég unalmasan kezdődött, de tök pojén lett!
Egy-két gyerek az éjszaka folyamán, plakátokkal teleragasztotta az iskola környékét, a plakátokon az egyik tanár volt rajta (akinek elég majomarca van..., persze én nem útálom, na de ha eccer hasonlit az arca a majoméra...), akinek az arca rajta volt, angolul pedig rá volt nyomtatva egy-két tök poén szöveg, pl. WANTED!
a kép alá pedig a neve angolul, meg hogy a fajtjája gorilla, meg hogy a magassága 12 record (a record amiatt poén, mert ez programozást tanit).
Mi meg ott röhögtünk haverral ezen a "körözési" plakáton. Tök pojén volt... -
#534 dejómááá :) énmeg találkoztam EVELINNEL! :DDDDDDD -
#533 Na megvolt az első nap :) Ma 4 órát kellett volna megtartani, de minket elengedtek 3 után :D Megvan az órarendem is már, hmm vannak egész jó napok :) Ja és pont most így utolsó évre új termet kaptunk. -
peet69 #532 hja :( -
#531 vége a nyárnak... -
#530 és a fejedet meg első nap befogják a satuba és kockára faragják ! :D -
#529 oda se neki :D
majd komasan koszonok be az uj osztalytarsaimnak reggel. Sziasztok garrett vagyok hajnali 1 ig Pr0gameltem :D
biztos értékelni fogják :DDDDDDDDDDD -
#528 és még mindig ittvagyunk :D nettrógerek :P reggel meg mint a mosott ürülék :P -
#527 NA 1st day of SQL! :P -
#526 :)