Last Day Of Summer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"The trees move. Do you not see it?"
\"Life is around you and in you.\"
már 6-kor ott voltam a suliban és szereztem egy jó helyet is...
War. War never changes.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Amúgy a mai nap elég unalmasan kezdõdött, de tök pojén lett!
Egy-két gyerek az éjszaka folyamán, plakátokkal teleragasztotta az iskola környékét, a plakátokon az egyik tanár volt rajta (akinek elég majomarca van..., persze én nem útálom, na de ha eccer hasonlit az arca a majoméra...), akinek az arca rajta volt, angolul pedig rá volt nyomtatva egy-két tök poén szöveg, pl. WANTED!
a kép alá pedig a neve angolul, meg hogy a fajtjája gorilla, meg hogy a magassága 12 record (a record amiatt poén, mert ez programozást tanit).
Mi meg ott röhögtünk haverral ezen a "körözési" plakáton. Tök pojén volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
majd komasan koszonok be az uj osztalytarsaimnak reggel. Sziasztok garrett vagyok hajnali 1 ig Pr0gameltem 😄
biztos értékelni fogják 😄DDDDDDDDDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Life is around you and in you.\"

ennyi volt az sms

amugy nem tom mit ugraltok, szar ido van, ugyse tudsz mit csinalni. Amugyis bulizni ugy jo ha van miert. 3 honapja a faszomat verem itthon, kell az 1 ev szivas, hogy igazan elvezd, en mar untam.
ranger te amugy ilyen fvbt ranger vagy?😊

kb ez a véleménye a suliról mopst
War. War never changes.