WinAMP v5.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALCATELGOD
Winamp 5 nagy kalap ****. Pedig jó lenne, ha nem enné meg az egész ramomat... Pedig nincsem aránylag rossz gépem! Az MM3D skin az tettszik, me sok cucc vann benne, de én inkább maradok a 2.92-esnél

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Hi! Mitõl van az, hogy rádióhalgatás közben a legváratlanabb pillanatban átugrik a következõ tracka (rádió adóra)? A véletlenszerû lejátszás nincs bekapcsolva.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hi! 4.1es hangrendszerem van, de a winamp csak az elsõ hangszórókra ad hangot. Kerestem benne ilyesmire vonatkozó beállitást, de nem leltem. A windowsba tuti jól vannak beállitva a dolgok, mert a mediaplayer kezel minden hangszórót. Hogy lehetne a winampot is rábírni?
artschi
Megjelent az 5.02-es verzió!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

2XP
Online foghatót csak egyet tudod (fix.tv, de a színvonalát inkább hagyjuk), de pl. a tv2 adásait a korridor.tv-n meg tudod nézni. Ezekhez amúgy nem kell winamp :)

Értem!
És Magyar TV van valahol?
qwert
Mellesleg rádiók jönnek...

2XP
Lehet :)

köszi a sok-sok hasznos segítséget
:-D

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

lck
http://www.winamp.com/player/free.php
Ja > www.google.com :)
Ha meg minden kotel szakad akkor Google es ott beirod a keresobe hogy: winamp. Es az elso talalatra raklikkelsz.
de lehet igy is: www.winamp.com :)))
vagy WWW.WINAMP.COM :)
Breki33
winamp.com P
Honnan lehet letölteni ezt a skint a winamphoz?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Breki33
A legfelsõ az Winamp P
Tikal
jetaudio tényleg kurva jo :) kösz, eddig még nem is hallottam rola... :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lck
http://web.axelero.hu/gles6/winamp/down.html
Itt a Winamp 5 Hun !!!
Breki33
Breki33

Breki33
O0D:
1et értek!!!

A 2.x es szériából egyedül az hiányzik a 3. hoz képest hogy nem lehet a lejátszás kijelölését számozni ( bonyolultam írtam le :D ), más nekem sem hiányzik a 2.x bõl, és tényleg gyorsabb mint a 3 !!!

Hajrá Dózsa György!

tmk
Klafa :DDDDDD
Valahogy chatelnek is rajta de még nem jöttem rá hogyan, bár lehet ez nem winamp5-ön keresztül megy

aha...hát,persze...hihetõ volt

KRi2
tökjó ,néztetek már tévét az ötös winampal_? q:)
én minap fedztem fel ,elvoltam varázsolva egy pár óráig...
van björk ,meg REM adó is ,kafa

lll l ll lllll l lll ll

lck
Egyszerûen: www.jetaudio.com-on is fenn van 2 változatban. A free talán néhány konvertálási lehetõséget nem tud. A pro update is simán letölthetõ, de akkor egy kicsit körül kell nézni crack ügyben máshol is ;-))
hen-tes
honnan lehet leszedni ???

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

lck
Épp most hasonlítottam össze az új Winampot a jetAudio-val, úgy érzem hogy a jetAudio még mindíg jobban szól. Igaz a jetAudio felülete talán elõször egy kicsit szokatlan, de gondolom ez a Winampos megszokás miatt van. Nem vagyok Winamp ellenes - évekig használtam - de már csak a jetAudiot teszem fel.
Evil
nesztek:

Supergamez

B3WA0-RN86Q-RPANS-U6C2V

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Evil
Winamp.Pro.v5.0.FINAL.WinALL.Incl.Keymaker-CORE

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

2XP
Winamp 5.0 RC 666 veröffentlicht - Download Inside

Fixed potential crashbug in ml
AVS sscope updates, fixes
Modern skins: fixed SHGetSpecialFolderPath on old OSes

Hát igen, amint a cikkben is olvasható egyre kevesebb a javítás, és a Nullsoft is bejelentette, h még ebben a hónapban megjelnik a végeleges verzió.

Evil
faxa, eddig a 3 assal kinlodtam, de ma a kukaban vegezte

2XP
Winamp 5.0 RC10 - Download Inside

Winamp 5.0rc10:
* modern skin updates
- fixed coming back from windowshade closes video drawer
- fixed user settings path assert
- added 6 color themes (coagulated, peachy, bricks set, rosemary, blueberry and cream, qwayke)
* added media library plugins configuration, support for type column
* latest VP5 decoder, VP6 decoder
* disabled hotkeys when hotkeys configuration is focused
* AVS: support getkbmouse() from script. woot.
* AVS: support new text features, including $(title), $(reg00), $(playpos), $(playlen)
* AVS: added (optional) eval code for effect lists
* AVS: experimental SMP support
* AVS: fixed a alpha clamping bug in dmove
* AVS: eval code stats in debug window
* AVS: memory footprint reduction (framebuffer freeing)
* AVS: eval code optimizations, much smaller and faster code (woot)

Winamp 5.0rc9 11/19/03:
* fixed how some very broken databases would set the db recovery into an infinite loop
* fixed info for wa3 skins
* fixed winamp3 upgrading for later builds
* fixed sendto ml playlist when it is open

lck
Mp3pro-t elég silányul játsza le. Olyan mint ha néha ugrana. Biztos a plugin men jó még hozzá. Egyébként tényleg nem rossz. Azért megvárom a véglegeset. addig: JETAUDIO az nagyon prof.
sumi
kár hogy nem magyar..........

Pempõ
Mûxik vkinek a Media Library-ban a refresh gomb az internet radio résznél? Folyamatosan azt írja, hogy percenként csak egyszer frissíthetek.

kurvanyu jó-johánzon!!44

lck
Használd pl.: ffdshow -val az majd feliratozza.
Met
Kár, hogy nem tud feliratozni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A 3-as egy hibás széria volt. Az 5-ös már nem lassú!!

Pempõ
PI-en én is 2.x-et használnék, de nem hiszem hogy bármelyik mai gépnek gondja akadna az 5-ös futtatásával. Messze a legjobb eddigi winamp.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Nekem kikapcsolt vizualizációval 0-3% CPU között van. Szerintem nem fogyaszt sokat.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Videolejátszás nem kell, de miért zavar, hogy ezt is tudja? Szép, faszán kezeli az internetes adókat, szebb pluginek, jobb menü, stb.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Bejön

kurvanyu jó-johánzon!!44

tényleg fizetõs lesz?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

KRi2
2+3=5

lll l ll lllll l lll ll

jugen
Megvan 50beta2:-)

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Akkor most melyik a legújabb teljes winamp verzió???

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

RelakS
majmeglássuk...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

pofy
Teljes cikk azolnak, akik nem hiszik el, hogy ez az 5-ös...