WinAMP v5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
És Magyar TV van valahol?

:-D
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A 2.x es szériából egyedül az hiányzik a 3. hoz képest hogy nem lehet a lejátszás kijelölését számozni ( bonyolultam írtam le :D ), más nekem sem hiányzik a 2.x bõl, és tényleg gyorsabb mint a 3 !!!
Hajrá Dózsa György!
Valahogy chatelnek is rajta de még nem jöttem rá hogyan, bár lehet ez nem winamp5-ön keresztül megy
aha...hát,persze...hihetõ volt
én minap fedztem fel ,elvoltam varázsolva egy pár óráig...
van björk ,meg REM adó is ,kafa
lll l ll lllll l lll ll
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Supergamez
B3WA0-RN86Q-RPANS-U6C2V
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Fixed potential crashbug in ml
AVS sscope updates, fixes
Modern skins: fixed SHGetSpecialFolderPath on old OSes
Hát igen, amint a cikkben is olvasható egyre kevesebb a javítás, és a Nullsoft is bejelentette, h még ebben a hónapban megjelnik a végeleges verzió.
Winamp 5.0rc10:
* modern skin updates
- fixed coming back from windowshade closes video drawer
- fixed user settings path assert
- added 6 color themes (coagulated, peachy, bricks set, rosemary, blueberry and cream, qwayke)
* added media library plugins configuration, support for type column
* latest VP5 decoder, VP6 decoder
* disabled hotkeys when hotkeys configuration is focused
* AVS: support getkbmouse() from script. woot.
* AVS: support new text features, including $(title), $(reg00), $(playpos), $(playlen)
* AVS: added (optional) eval code for effect lists
* AVS: experimental SMP support
* AVS: fixed a alpha clamping bug in dmove
* AVS: eval code stats in debug window
* AVS: memory footprint reduction (framebuffer freeing)
* AVS: eval code optimizations, much smaller and faster code (woot)
Winamp 5.0rc9 11/19/03:
* fixed how some very broken databases would set the db recovery into an infinite loop
* fixed info for wa3 skins
* fixed winamp3 upgrading for later builds
* fixed sendto ml playlist when it is open
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!