366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
  • lck
    Winampban ez a Local Media - alapból benne van.
  • mustar
    Kéne egy kis segítség. Olyan plugint keresek, ami hasonoló a media library-hoz. A lényeg az lenne, h baromi nehéz eligazodni a rengeteg szám között (általában 700-1000 szám van betöltve a playlistbe). Olyasmi kéne, ami könyvtár szerűen mutatja a listát és onnan folyamatosan játsza le a számokat. Ha esetleg tudtok valami más megoldást, azt is szivesen várom.
  • Gabesz amd64
    ez kellett köszi
  • Dj Faustus #123
    Nem tökéletes, de megteszi: SqrSoft. Advanced CrossFading v1.7
    Vagy van még egy rakat, csak keresni kell.
  • Gabesz amd64
    melyik az plugin ami az egymásután következő számokat összemixeli?
  • admi
    Nem tudjátok, hogy a winamp főablakban lévő equalizer miért nem működik nálam?
  • gurubefree
    Köszönöm
  • lck
    Igaz nem winamp, de azt tudja amit keresel: Rádióadónként és zeneszámonként autómatikusan külön mappába és fájlokba rögzített számok: Audiostreamer
  • gurubefree
    Én is kiprobáltam , nagyon szuper .

Annyi kérdésem lenne , hogy lehet azt megoldani , hogy formája is legyen a dolognak ????
    Ne egybe függő 2-3 óra zene , és az is gond mikor kapcslodik bele az ember.
    Van valami vágó program az ilyenek orvoslására ????

köszi
  • Csogesz
    köszi! müködik!
  • Dj Faustus #116
    Strearipper plugin kell hozzá. Feltelepíted, elindítod a Winampot, megnyitod a stream-et, majd az ablak job alsó sarkában levő SR ikonra duplán kattintva megnyitod a StreamRipper ablakát. A Start gombra kattintva indíthatod a rögzítést.
  • Csogesz
    hi!
    Netes rádiót szeretnék felvenni, winamppal lehet? vagy felejtsem el.
    HELP!
  • Dj Faustus #114
    Legfrissebb Winamp van fenn? Esetleg szedd le, és telepítsd újra!
    Winamphoz elvileg nem kell külön plugin a MIDI lejátszásához.

A .kar file-ok lejátszásához: jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-Ins/Input/Nullsoft MIDI Player/Display fülön a Show lyrics window while playing legyen beikszelve!

Illetve a Windows hangerővezérlőpultján (Start menű/Futtatás-ba írd be: sndvol32.exe) nézd meg, hogy nincs-e elnémítva/lecsöndesítve a MIDI (SW) csatorna hangereje! Illetve rendesen fel van téve a hangkártya drivere (Windows media player lejátssza a MIDI-t)?
  • egyes
    Sziasztok!
    Nem tudok lejátszani se midi se mmf se kar kiterjesztésű file-kat.
    Plugint kell leszednem a winamp-hoz, vagy vmi nincs jól beállítva??
    Légyszi segítsetek!
  • csum666
    Winamp 5.092 van fenn és 5.1be szól a hátsók is szólnak...
  • ZsirosKenyer
    megvan, csak pár napig nem volt elérhető valszeg mainentance miatt..
  • ZsirosKenyer
    a v5.112 -ben hova a fenébe tűnt a Media Library-ben található "Winamp Video" rész??
  • Gport
    file )edit) options library és ott van
  • Takezó
    hi!

tudna valaki segíteni? hogy tudom módosítás szerint rendezi a zenéimet? szal, amit legújabban raktam be az X könyvtárba, az legyen legalul?
  • akyyy
    valaki segítene?
    a winampban milyen lehetőségek vannak azon kívül hogy zenét tudok lejátszani?:D

ha már 5.08as, jó lenne tudni miket tud!!!
  • SpyMac
    megérkezett az 5.1-es verzió Itt megtalálod...
  • nyami
    Be lehet azt állítani h a zene 1 adott percben szólaljon meg? mondjuk 4kor beállítom h 8kor kezdjen le lejátszani 1 számot.
  • CoolGfx
    Idézet a WinAmp FAQ-jából:
    "Does Winamp support Surround Sound in 4.1 or 5.1 outputs?
    No, Winamp 5 currently does not support any form of Surround Sound. You may download third party Winamp Plug-ins that enable this in our URL=http://www.winamp.com/plugins/browse.php?search=yes&filter=C&query=Surround]Plug-ins section[/URL]."

Szóval ha 5.1-et akarsz, akkor plug-in-t kell használnod!
  • Zsolo007
    Senkinek semmi ötlete? Látogatja egyáltalán valaki ezt a topicot? :)
  • Zsolo007
    Sziasztok! Nagy segítség kellene nekem. Hol lehet beállítani hogy 5.1-ben játszon le? Mert 5.1-es hangrendszerem van, de valamiért a hátsókat nem szólaltatja meg a winamp, míg másik program ezt megteszi...szal örülnék ha valaki erre mondana nekem egy megoldást, thx.
  • Amse
    Hi!
    Nem tudja valaki milyen módon lehetne leszedni/megszerezni (dc-n keresem ami kell, de nem sok sikerrel) azokat az AOL videó klippeket + zenéket (Winamo Video, Winamp Music) amik a media library- ból elérhetőek?Valami progi vagy oldal ahonnan le lehet tölteni?
  • agyhalál
    Hol tudom beállítani egy 5.09es verziónál, hogy egy szám elindításakor kiírja annak előadóját és a szám címét a jobb alsó sarokban, mint ahogy a messenger küld értesítést user bejelntkezésekor?
    Egyszer sikerült a dolog anno, de már nem emlékszem hol is állítottam be.
  • Gaba9
    Hali..meik az a winamp plugin amivel msn(7)be kinyomja h mit hallgatsz ??plz
  • ffxi
    Winamp 5.08-at használok és azt szeretném tudni, hogyan lehet mármint ha lehetséges. Hogy van 1csomó skinem és a progi indításánál sorsoljon nekem mindig véletlenszerűen 1skint? Köszi
  • Sephi
    Most mar bisztosan tudom mi volt a baj. A DirectSound bealitasoknal mindent ki kellet pipalni oszt most csodaltosan megyen :D
  • Sephi
    aha a Wunamp a hibas!

Most raktam fekl a 3-mast es csodalatosan megyen :)
  • PetruZ
    Használj te is foobar-t. Nálam most 4.1 van és rendesen szólnak vele a hátsó hangszórók is. Bár persze mp3 esetén nincs jelentősége, de legalább működik. :) Egyébként is tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzést nyújt: per pillanat egy vbr album szól vele és egy 1700-es Athlon XP-n, Audigy2 kártyával, WinXP-n 0-1% (nulla-egy között) a CPU használata. Régebben a WinAmp 2.91-ben hittem, de a foobar a gépemen sokkal jobban, erőteljesebben szól (szubjektív vélemény, hangzás alapján) és sokkal kevésbé eszi a gépet. Persze nem tud mindenféle vackot, amit a WA5, de - részemről - az kell a kutyának... :)
  • Sephi
    Probaltam. Ott sem lehet semmit sem alitani :(
  • batman
    A Preferences-en belül van a Plugin rész, és abban van az "Output". Próbáld meg esetleg ott.
  • Sephi
    Na! Azota sem leltem semmit :(
  • bodesz
    ha netrádiót hallgatok akkor kikéne írnia azt a számot amit hallgatok(mármint netrádón keresztül) mert régebben kiírta de most nem :(
    mit tegyek hogy tudjam mit hallgatok? pls help
  • Sephi
    Na? Hat senki semmit?
  • Sephi
    Hat nekem fura gondom van.

Cambridge Soundworks-os 4.1 es rendszerem van de a Winamp 5-os sehogy sem akar mind a negy hanfalon kozvetiteni. Minden masal megyen a negy hangfal csak a ezzel nem...mit kell alitani? Tudom hogy egszer sikerult de mar nem tudom :(
  • OPM
    ?
  • nemcsakfeel
    én azért váltottam, mert a 2.9 esből hiányzott nekem az Enaque funkció!!! de amúty nem olyan rossz ez az v5.. nem olyan trutymó mint a 3.! mek elvleg telejsen kompaktibilis a .2 szériával ( plugin, kiegészítők,.... )