366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
-
OPM #86 segítsetek! bármelyik régi vagy új winampot teszem fel, egyszerűen nem tudok közvetlenül rajta állítani se a hangerőt, se azt hogy melyik oldalon szóljon :( minden más tökéletesen megy. Ez így elég zavaró, hogy mindig a windows hangerőszabályozót kell használnom. Átállítottam volna véletlenül vmit valahol? Volt már vkinek ilyen gondja?
thx -
#85 hmmm.... -
#84 Ha rajta van az mp3pro plugin, ugyan olyan jó mint az empéhárom. Persze ez csak az én szubjektív véleményem. -
#83 MP3 Pro- nak elégéé gyér a minősége... inkább több legyen de jobb (ez nem vonatkozik a beszélős rádióadásokra) -
#82 Az 5-.ösben kijavították már a 3as hibáit? pl, hogy nagyon lassú volt? -
#81 De egyébként egyáltalán nincs elterjedve.
-
#80 Hát azért mp3pro.ini.hu elég szépen működött januárig, és onnan elég sok album lejött amiket még most is hallgatok. -
#79 A foobar zenehallgatásra van, nem zenenézésre. :) Egyébként skinezhető, de nem olyan egyszerűen.
-
#78 A Nero MP3Pro plugin-en keresztül, máshogy nem. Mivel ingyenes fejlesztés, a Pro meg csak pénzért licenszelhető és amúgyis eléggé halott formátum.
-
#77 A full biztos -
#76 A full bitos én a normált használom, az is, jó csek egy Skin nem ártana hozzá -
#75 Foobar mp3 pro-t tud? -
#74 Ahh??? Meg kéne már sasolnom nekem fontos a jó minőség! -
#73 Nekem jobban tetszik a hangja is, az én kis 10W-os 2.1-es erőlködőimen hallhatóan teltebben, színesebben szól, mint a WinAMP.
-
#72 Jah, láttam én is a PC WORLD mellékletén:-))) De annyiban biztos jó, hogy gyors:-)) -
#71 Engem aztán nem zavar. Foobar-t használok, annál fapadosabb lejátszó nincs. :)
-
#70 DE akkor nem mindegy, ha maradok a réginél??? -
#69 Az, hogy ott a desktop már valódi DirectX-es felület lesz, nem olyan hibrid, mint a mostani.
-
#68 Télleg a skinezés kikapcsolása segít. Én nem vagyok programozó és fel nem tudom fogni, hogy az annyába vághat oda neki annyira. ( Mi lesz majd a 3D-s és áttetsző felületű Windowsal? ) -
#67 Kapcsold ki a modern skinezést és olyan, mint a 2-es. -
#66 Winamp 5 nagy kalap ****. Pedig jó lenne, ha nem enné meg az egész ramomat... Pedig nincsem aránylag rossz gépem! Az MM3D skin az tettszik, me sok cucc vann benne, de én inkább maradok a 2.92-esnél -
TTomi #65 Hi! Mitől van az, hogy rádióhalgatás közben a legváratlanabb pillanatban átugrik a következő tracka (rádió adóra)? A véletlenszerű lejátszás nincs bekapcsolva.
-
Harrey #64 Hi! 4.1es hangrendszerem van, de a winamp csak az első hangszórókra ad hangot. Kerestem benne ilyesmire vonatkozó beállitást, de nem leltem. A windowsba tuti jól vannak beállitva a dolgok, mert a mediaplayer kezel minden hangszórót. Hogy lehetne a winampot is rábírni? -
#63 Megjelent az 5.02-es verzió! -
#62 Online foghatót csak egyet tudod (fix.tv, de a színvonalát inkább hagyjuk), de pl. a tv2 adásait a korridor.tv-n meg tudod nézni. Ezekhez amúgy nem kell winamp :) -
Ssomeone #61 Értem!
És Magyar TV van valahol? -
#60 Mellesleg rádiók jönnek... -
#59 Lehet :) -
TomBond #57 köszi a sok-sok hasznos segítséget
:-D -
#56 http://www.winamp.com/player/free.php -
Zozo76 #55 Ja > www.google.com :) -
Zozo76 #54 Ha meg minden kotel szakad akkor Google es ott beirod a keresobe hogy: winamp. Es az elso talalatra raklikkelsz.
-
Zozo76 #53 de lehet igy is: www.winamp.com :))) -
Zozo76 #52 vagy WWW.WINAMP.COM :) -
#51 winamp.com P -
TomBond #50 Honnan lehet letölteni ezt a skint a winamphoz? -
#49 A legfelső az Winamp P -
#48 jetaudio tényleg kurva jo :) kösz, eddig még nem is hallottam rola... :) -
#47 http://web.axelero.hu/gles6/winamp/down.html
Itt a Winamp 5 Hun !!! -