366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
  • OPM
    segítsetek! bármelyik régi vagy új winampot teszem fel, egyszerűen nem tudok közvetlenül rajta állítani se a hangerőt, se azt hogy melyik oldalon szóljon :( minden más tökéletesen megy. Ez így elég zavaró, hogy mindig a windows hangerőszabályozót kell használnom. Átállítottam volna véletlenül vmit valahol? Volt már vkinek ilyen gondja?

thx
  • ALCATELGOD
    hmmm....
  • lck
    Ha rajta van az mp3pro plugin, ugyan olyan jó mint az empéhárom. Persze ez csak az én szubjektív véleményem.
  • ALCATELGOD
    MP3 Pro- nak elégéé gyér a minősége... inkább több legyen de jobb (ez nem vonatkozik a beszélős rádióadásokra)
  • Aquli
    Az 5-.ösben kijavították már a 3as hibáit? pl, hogy nagyon lassú volt?
  • PetruZ
    De egyébként egyáltalán nincs elterjedve.
  • lck
    Hát azért mp3pro.ini.hu elég szépen működött januárig, és onnan elég sok album lejött amiket még most is hallgatok.
  • PetruZ
    A foobar zenehallgatásra van, nem zenenézésre. :) Egyébként skinezhető, de nem olyan egyszerűen.
  • PetruZ
    A Nero MP3Pro plugin-en keresztül, máshogy nem. Mivel ingyenes fejlesztés, a Pro meg csak pénzért licenszelhető és amúgyis eléggé halott formátum.
  • ALCATELGOD
    A full biztos
  • ALCATELGOD
    A full bitos én a normált használom, az is, jó csek egy Skin nem ártana hozzá
  • lck
    Foobar mp3 pro-t tud?
  • ALCATELGOD
    Ahh??? Meg kéne már sasolnom nekem fontos a jó minőség!
  • PetruZ
    Nekem jobban tetszik a hangja is, az én kis 10W-os 2.1-es erőlködőimen hallhatóan teltebben, színesebben szól, mint a WinAMP.
  • ALCATELGOD
    Jah, láttam én is a PC WORLD mellékletén:-))) De annyiban biztos jó, hogy gyors:-))
  • PetruZ
    Engem aztán nem zavar. Foobar-t használok, annál fapadosabb lejátszó nincs. :)
  • ALCATELGOD
    DE akkor nem mindegy, ha maradok a réginél???
  • PetruZ
    Az, hogy ott a desktop már valódi DirectX-es felület lesz, nem olyan hibrid, mint a mostani.
  • lck
    Télleg a skinezés kikapcsolása segít. Én nem vagyok programozó és fel nem tudom fogni, hogy az annyába vághat oda neki annyira. ( Mi lesz majd a 3D-s és áttetsző felületű Windowsal? )
  • Pheel
    Kapcsold ki a modern skinezést és olyan, mint a 2-es.
  • ALCATELGOD
    Winamp 5 nagy kalap ****. Pedig jó lenne, ha nem enné meg az egész ramomat... Pedig nincsem aránylag rossz gépem! Az MM3D skin az tettszik, me sok cucc vann benne, de én inkább maradok a 2.92-esnél
  • TTomi
    Hi! Mitől van az, hogy rádióhalgatás közben a legváratlanabb pillanatban átugrik a következő tracka (rádió adóra)? A véletlenszerű lejátszás nincs bekapcsolva.
  • Harrey
    Hi! 4.1es hangrendszerem van, de a winamp csak az első hangszórókra ad hangot. Kerestem benne ilyesmire vonatkozó beállitást, de nem leltem. A windowsba tuti jól vannak beállitva a dolgok, mert a mediaplayer kezel minden hangszórót. Hogy lehetne a winampot is rábírni?
  • artschi
    Megjelent az 5.02-es verzió!
  • 2XP
    Online foghatót csak egyet tudod (fix.tv, de a színvonalát inkább hagyjuk), de pl. a tv2 adásait a korridor.tv-n meg tudod nézni. Ezekhez amúgy nem kell winamp :)
  • Ssomeone
    Értem!
    És Magyar TV van valahol?
  • qwert
    Mellesleg rádiók jönnek...
  • 2XP
    Lehet :)
  • TomBond
    köszi a sok-sok hasznos segítséget
    :-D
  • lck
    http://www.winamp.com/player/free.php
  • Zozo76
    Ja > www.google.com :)
  • Zozo76
    Ha meg minden kotel szakad akkor Google es ott beirod a keresobe hogy: winamp. Es az elso talalatra raklikkelsz.
  • Zozo76
    de lehet igy is: www.winamp.com :)))
  • Zozo76
    vagy WWW.WINAMP.COM :)
  • Breki33
    winamp.com P
  • TomBond
    Honnan lehet letölteni ezt a skint a winamphoz?
  • Breki33
    A legfelső az Winamp P
  • Tikal #48
    jetaudio tényleg kurva jo :) kösz, eddig még nem is hallottam rola... :)
  • lck
    http://web.axelero.hu/gles6/winamp/down.html
    Itt a Winamp 5 Hun !!!
  • Breki33