366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
  • Flamer
    létrehozol sima usert, berakod homejába a winampot asztalra ikont, letiltod a start menüt zenéket meg odamásolod megintcsak a homeba
    pl?
  • Flamer
    hát gondolom a last.fm is valami ijesmivel tolja.
  • Temeraire
    Sziasztok,

A kérdés a következő egy buliban az én laptopomról menne a zene és szeretném, hogy az emberek csak a winampot tudják használni és a zenéken kívül a többi file-hoz és programhoz nen férjenek hozzá de a számok közt szabadon válasszanak. Van erre megoldás?

Köszönöm előre a válaszokat
  • phoenix1
    Hello. Létezik olyan plugin Winamphoz amelyik GET vagy POST kapcsolódással elküldi az aktuális szám címét és előadóját egy oldalra?
  • Flamer
    DFX AUDIO ENHANCER PLUS v9.203
    ezt probáld ki. láttam oajan winampot neten amibe bennevan ez.
  • Flamer
    fuhát ez egy exe ahogy látom. gondolom kérdi hol a winamp.. aztán amikor tlepeited és nézed a winamp menüjét akkor biztos előlehet vibálni és akkor behozza a cumót.
    de sry nem telepitettem és ne mtudom hogy műxenek az ijesmik. lehet megkéne várnod egy profibb emberkét. :|
    sry.
  • repvez
    ezt a setupolást nem tudom hogyan kell csinálni mert plugint szedtem le hozzá ezt de nem tudom muködésre birni a winamp plugin input részébe bent van, de nem hajlando hangot kiadni a dts es zenékbol ill. csak zajt .
    Le tudná nekem valaki lépésröl lépésre irni hogy mit kell még csinálni hogy többcsatornás dts hangot szolaltasson meg az spdif optikai hangkimeneten keresztül
  • Flamer
    kifagy. lehet szar relase. :|
    amúgy fingom nincs. de winamp ne legyen videolejáccó szerintem :|
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Barátnőmnek felraktam a gépére a legújabb winampot,amit a Winamp oldaláról töltöttem le.
    Ez a winamp standard free.
    Pár napja azt csinálja,hogy ha elindít egy videót a winampon vagy számot,nem lehet leállítani,pontosabban bármelyik gombra kattint nem csinál semmit a winamp és csak a feladatkezelőből lehet leállítani.

Ötlet,hogy mi lehet a gond?
    Köszi szépen!
  • Flamer
    szerintem setupolni kell. google meg segíthet keresni plugint.
  • repvez
    tudja valaki hogy hogyan tudomk valamilyen plugint beilleszteni a vinampba amivel kezelni tudná a DTS hangot ?
  • Jagumo
    elég nagy láma vagyok :O :DDDDD köszi
  • Flamer
    benyomod a 'j' betűt és elekzded irni. egyből filterel.
  • Jagumo
    ha van egy playlistem abban hogy a fenébe tudok keresni, szal van 10000 számom és egy "xy"-t meg akarom keresni akkor hova írjam be?
  • Flamer
    ó hát én örülök (y)
  • Roger6
    Köszi szépen a segítséget, így már faszán működik a dolog!
  • Flamer
    options -> file -> rip to sperate file

de cska akkor sztme ha változik a song name. magyarul ha a rádio nem használja az id tagaket... akkor baszhatod. :| de nkm di.fmről a rip működik. (y)
  • Roger6
    Steamrippert használok, és az nem darabolja a számokat...
  • Flamer
    hát sztem azt már buktad. vagyis én nkd nem tudok ebben segitnei. de használj legközelebb streamrippert. annak van beállitása hogy ne egy nagy fájlt csináljon hanem darabolja számokra külön.
    bár lehet azis csak számcim változásnál darabolt :o hameg ugy veszed fel hogy ne mváltozik a cime cska megy és megy akkor lehet azis beszopja ezt. :o akkor viszont nem tudom.

goldwave programmal manuálisan darabolhatod :o
  • Roger6
    Sziasztok!

Szóval Winamppal veszek fel rádiót mp3-ba a gépre, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tagoljam fel számokra a fájlt? Most ugye egy nagy fájlból áll, és nem lehet a számokat léptetni. Van erre valami megoldás? Köszönöm a segítséget előre is!
  • Flamer
    énse csak tényleg gecyszar hogy kibasza az ablakot. okés lelehet tiltani hogy ne mennyen entre de akkor meg a pluginjaim amiknek kell net azt nem szeretik.. meg rádiok se mennének.
    igymeg szopkodás van hogy feldobjaaz ablakot hogy van új verzsön:w
  • Wreck86
    Nincs mit:)
    Nem tudom én nem nagyon szoktam frissíteni,winamp 5.5 van fent és játszik:)
  • Gregorius
    Na, és azóta nem volt képes írni hozzá senki egy normális frissítőt, ami magától letölti és telepíti a frissítéseket, és nem csak feldob egy ablakot a www.winamp.com-mal.

Egyébként köszi a fáradtságot!
  • Wreck86
    "A Winamp egy multimédiás lejátszóprogram, melyet a Nullsoft készített és végül az America Online szerzett meg. Skinelhető, sokféle formátumot támogat, alapverziója freeware. Első változatát Justin Frankel adta ki 1997-ben. Ma már képes élő és rögzített internetes videótartalmak lejátszására is."
    Eredeti link.
  • Gregorius
    Gyereke, mióta létezik a Winamp?
  • Puhos
    Megvan, sikerült.
  • Puhos
    Csá!
    Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehet lementeni a könyvjelzőbe elmentett rádióállomásokat. Ugyanis a másik meghajtómra felraktam a win 7-et és a winampba szeretném bemásolnia rádióállomásokat.
    Remélem érthető voltam!

Köszönöm.
  • Flamer
    winreinstall?
  • chatgyerek
    Helló! Lenne egy gondom a winampommal: Amikor elindítom a programot 5-10 másodpercre rá lefagy.Már megpróbáltam minden verziót még a legrégebbit is,de annál is lefagy és ezt lassan 5 hónapja csinálja. Valakinek van ötülete hogy mi lehet a probléma? Üdv. Imi
  • Flamer
    ahah . ezfájt:|
  • Jaffa 2843
    leszarom csak bemásoltam, amugymeg a nevedböl kiderül hogy mé irogatsz ilyen értelmes hszeket XD
  • Flamer
    a restore def az minek? elég csak kipipálni és engedéjezni :D
  • Jaffa 2843
    nah meg is van a megoldás :D (legalább én utána nézek nemcsak itt megkérdezem :D)
    egyébként akit érdekel:

Prefs -> Global Hotkeys -> Restore Defaults
  • Jaffa 2843
    hi all

meg lehet azt oldani valahogyan, hogy a billentyűzet media gombjaival lehessen irányitani a winampot? ugy mint a windows media playert, tehát ha le van téve tálcára akkor is lehessen irányitani
  • Flamer
    mer vista
  • ates84
    Hi!

Nem tudja valaki miért fagyogat néha a winamp 64 bites vistán?
  • PJack
    aztmopndjátok megnekem hogy miért van az h Media Library helyett bejön egy ilyen előadó-kereső böngésző, (fogalmam sincs hogy sikerült behozni) de nemtudok visszalépni Media Library-be. hogy lehetne megoldani? köszi.
  • Beyond silence
    Hali! Tudnátok segíteni?

Lehet azt hogy bal oldalt a media libraryban a playlisteknél mindig ott legyen ha lementek egyet? Kb. mint a Media playerben... köszi
  • Flamer
    azthogy elinduljon a winamp a a windows indiulásakor az egyszerű de hogy hogy kezgyen el zenélni az más :| aztnem tudom :|
  • Flamer
    sry akkor. akkor várjuk hátha lesz valakinek yobbötlete mer én sajnos nem ismertem. csak gondoltam google hátha igen. :|