101
Sulinet, avagy hogyan kell támogatni a népet!
-
#101 az hosszú és ebbe most ne menjünk bele. de mondom megvan ajelszó, most más a gond... de az nem ide való:) -
#100 talán mi lenne ha a boltban kérdeznéd meg?
vagy pedig format aztán kész.. -
#99 sulinet volt... -
#98 help.
vettünk egy sulinetes gépet, rajta uhu-linuxal, és nem tudjuk a rendszergazdai jelszót!:S -
#97 az eddigiek, utána alkatrészek nem leszenk már. -
#96 Nekem nem akarták becserélni másra, szal, szerintem LG-t adnak :C -
#95 Most akkor milyen feltételek vannak novemberig? -
#94 Az Oktatási Minisztérium mai közleménye szerint a Minisztérium a Projekt Tanács javaslatára megváltoztatta a Sulinet Expressz Programot, így nem január elsejétől, hanem már november elsejétől kizárólag asztali számítógép konfigurációkat, illetve hordozható számítógépeket vásárolhatnak meg a magánszemélyek a Sulinet Expressz III. Pályázaton nyertes szállítóktól, az értékesítési közreműködőitől. A vásárláshoz továbbra is évi 60 ezer forintos adókedvezmény vehető igénybe, legfeljebb a termék(ek) árának 50 százalékáig.
hirdetés
-
ATISoft #93 Egy kérdésem lenne.
Tavaly júniusban vettem egy DVD írót, LG-4082B-t sulinetre. Namármost a napokban beadta a kulcsot, nem írja a DVD lemezeket, sima CD-ket igen, már probáltam sok mindent, 100%, hogy az író a hibás.
Ha visszaviszem a vásárlás helyszínére és tegyük fel nem lehet javítani csak cserélni, szóval (mivel ezt a típust már nem gyártják) milyen készüléket fogadjak el? Értem ezalatt, kötelező csak ennél a márkánál maradni (LG) vagy mondhatom, hogy a sulinetes kereten belül pl egy ASUS-t vagy mást szeretnék? (LG-ben már nem bízom, az író is és az asztali LG DVD-m is elszállt )
A válaszokat előre is köszi!
-
#92 üdv.cak 1 kérdés.ha van már hitelem,attól még igénybe vehetem-e?/otp/. -
#91 B. tud .... -
#90 Nem lakhelyfüggő. A lényeg az, hogy olyan üzletben vásárolj, ahol ezt a kedvezményt (ccc) igénybe tudd venni. Ergo ha ki van függesztve a sulinet logo az üzletben, akkor ott érvényesítheted. Az ott dolgozók szívesen felvilágosítanak a folyamatról. A lényeget meg a linken elolvashatod. -
#89 Azt már végigolvastam, de nem volt elég világos (meg nem vagyok annyira benne a "jogi" témában).
Azért tettem fel a kérdést, mert azt hittem, hogy itt tud valaki valami értelmes válasz adni. -
#88 Itt egy link, ahol mindent megtudhatsz -
#87 Ha én egyetemi hallgató vagyok nappali tagozaton (állami finanszírozásban), akkor nekem hol kell laknom ahhoz, hogy a szüleim igénybevehessék a kedvezményt? Mindegy, vagy a szülőknél (valahol olvastam a "használati útmutatóban")?
Maga a vásárlás hogy megy? Bemegyek a boltba, és azt mondom az átvételkor, hogy a sulinettel veszem? Az iskolalátokatási és a munkáltatói igazolás a vásárlásnál is kell, vagy csak a visszaigénylésnél?
-
#86 ...és jól átvereted magad:))) -
#84 lol -
neménvoltam #83 ha nem lenne sulinet, Danika sem lenne :DDD -
#82 nem -
#81 ? -
#80 Maklárin laksz -
#79 bővebb info a sulinet expressz szolgáltatásról:
Sulinet express -
#78 egyszer már kiraktam a linket és azóta nem változott az tuti, mert aki csinálta az hálót épített... -
#77 na... ez nem volt eddig... csaka gép configok... -
#76 itt nézted? http://www.sulinet.ansys.hu/arlista.html -
#75 digi cam, printer... -
#74 mit? -
#73 nem találtam :( -
#72 kár :) -
#71 ezt jó tudni sallala megyek és máris veszek! -
#70 ezt eddig is tudtuk.... -
#69 ne hogy azt higgyétek, hogy én a nyugatot favorizálom, tudnák mesélni az osztrákokról, alpári egy népség. Csak arra szeretnék rámutatni, hogy az uniós csatlakozásig rengeteg a teendő, mert évtizedekkel vagyunk elmaradva, és a sulinet exo ezt csak alátámasztja (amellett, hogy szerintem nem volt valami nagy húzás, de ez az én véleményem...) -
#68 rájöttem hogy kicsi a 17"-os -
#67 1 éves?!? ez van vagy 5. 15"-os CTX, khm "retro" style monitor, nem bir 75Hz-nel tobbet... -
#66 amit én láttam annak 1. oldal konfig 2. oldal alkatrészek -
#65 Nincs kettéosztva?
Én úgy tudom, hogy van egy konfigos prosi, meg egy alkatrészes. -
#64 elméletileg minden listán kell lennie alkatrésznek is. -
#63 mondanátok nekem egy lisát amin nem pc-s konfigok vannak, hanem... mondjuk webcam, meg nyomtató... -
#62 jó neked, csak tudod nekem az ország keleti határa van közelebb :( lehet át kéne költöznöm nagyanyámékhoz Szombathelyre. -
#61 ja megéri, mihez képest?
Csak ara szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a határunkon túl mindenféle mellémagyarázás nélkül abból az árból simán kapsz egy 17"TFT monitort! Sulinet ide-sulinet oda, én sopronban élek, és még egy szeget se veszek a gépembe itthon