Kingdom Hearts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azert vagyok elejulva ettol a jatektol mert ma is 8 orat toltam es nem unom meg. Mekkorak a boss fightok gecije 😄 De birtam pl a hydrat 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén egyébként van egy plusz videó, ami valószínûleg a kh3 elõzetese. Aki kételkedik hogy a kh gyerekes, annak mindenképpen érdemes megnéznie.Semmi köze ehhez a részhez tehát abszolút spoiler-free.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
szörnyeire (mekkora játék volt az annó), ami persze nem csoda mert ott is a sötét erõk seregeivel kellett szembeszállni. Ha jól emlékszem ott is egy ex-disneys dolgozott a játékon.
Olyan mintha fognad a Disney vilagat majd fognad a Final Fantasy vilagat es egybeontened.
Gyerekek egy dolgot nem ertek. Siefer oldalan kik azok Vivi-n kivul? Es Sora oldalan a gyerekek kit akarnak jelpekezni mert annyira ismerosek de nem ugrik be.
Ez pl az elso Mickey Mouse rajzfilm idobol valo es akkor igy neztek ok ki (Donald Es Goofy)
Mint mondottam pl majd amikor Oroszlankiraly vilagaban vaunk akkor Sora kisoroszlan les 😄
tudom nem ilyen de azrét érdekes kép
Imadom a vilagot!
Imadom a szereploket!
Imadom hogy milyen interaktiv story van 😄
Imadom imadom imadom!
AHH ISTENI!
Amúgy aki még nem kezdett bele, azt ajánlom inkább hogy ne a középsõ nehézségi szinten kezdje el hanem a harmadikon, mert még így is túl könnyû. Én csak azért nem kezdem újra, mert már 8órája játszom.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Kingdom Hearts 2 PS2 FULLDVD USA
Kingdom Hearts 2 USA PS2DVD-STRiKE
PS2DVD - Kingdom Hearts 2
Azért lenne fontos mert már nem egy játékot töltöttem le úgy hogy jelszavas védelemmel volt ellátva<#help>#help>
Minden egyes vilagba olyanok lesznek amilyenek lennie kellene ha ott leteznenek. Pl a Oroszlanykiraly-ban Sora kisoroszlan Goffy teknos es Donal valami madar (nem kacsa).
Ezt nem lehet igy elmeselni.
www.squaresoft.com es ott nezd meg 😄