Kingdom Hearts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bittorrent-ezni tudsz?
Ha igen, írj privit és megírom hol tudod beszerezni a gémet.
on
Haverok, Buli, Fight Club!
Most vok a Pride Land masodik felvonasaban amikor Simba ijedel a Scar szellemetol. Ha' az a boss geciek engem hamar kicsinal. Felugraltam vertem de akkor ledob es elkezd tuzeket szorni es egybol megol.... miafaxt kell ott csinalni?
Most gyoktem le 1000 Hearthlesst 😄
Jelenleg ott vaok hogy Maleficent megmentett minket es az urben korozok.
Miert tuntek el a vilagok? A Colosseumban volt meg egy turnament amit nem csinaltam meg. Azok nem is fognak visszajonni? Vege fele vagyok mar? Nem merek tovabb menni amig meg nem tudom...
Jelenleg ujra nyilt Twilight Town de sajnos ott a teren ahol Seifer-eket megvertek engem is agyon vernek azok a kardos Szivtelenek pedig non-stop megy a Berserk mode...
Majd a Oroszlany kiraly palya utan ujra probalom.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Te egyébként kit szoktál használni harmadiknak, ha új szereplõ csatlakozik? Én egy darabig Donald-ot használtam, de Goofy limites támadásai szerintem erõsebbek, ezért félúton váltottam.
http://www.chrno-crusade.com/AC_Translations.htm
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Twilight Town / Best Castle / Mulan / Colosseum (imadtam a legfaszabb eddig) / Disney Kastely / Timless River (ez is eszmeletlen volt) / Pirates Of The Carribean (it vok most es meg nem vok a felenel😄)
Jelenleg 15 oranal tartok. Es kezdenek az episzodok kinyilni ami uj kalandokat jelent.
De majig nem fogom (elfelejtettem volna) hogy Twiligh Town-ba mi az a oszzerombolt kastely?
Es nem irtam le de a Gummi Ship reszek eszmeletlen jo iranyban valtoztak! Csak az ujjam faj neha 😄
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
http://www.angelfire.com/comics/khmanga/download.html
(pár sorral lejebb irta Fantos)
Azt hiszem beugrott a Chrono-s comic cime; ha jol emlekszem: Chrono Crusade ...ennek van vmi köze a Chrono sorozathoz, vagy csak név-hasonlosag? Letöltesi cimet csak du. tudok irni C.Crusade-rol, otthon megvan a link(letölthetö scannelt füzetek of course...)...
Vigyazni kell arra hogy hogyha pl megis az egyessel kezdened akkor nehogy megund es ne kezdj neki a kettesnek mert valami eszmeletlen hangulatos.
Es ne zavarjon a Disney vilag mert szerintem csodalatos 😄
D.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A legszebb dal a jatekbol! IMADOOOM!!!
Jelenleg a karibb tegereknel vaok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól olvasom ez egy Kingdom hearts manga vagy nemtom
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...