Kingdom Hearts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ahh most halgattom geciek a Kh2 OST. EZ HIHETETTLEN.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Fantos
Nem tudok
tököm tele van mai nappal
uff
😛

off
bittorrent-ezni tudsz?
Ha igen, írj privit és megírom hol tudod beszerezni a gémet.
on

Nemtudom hogy játszottál e a colossus-al, de kb. hasonló stratégia kell hozzá. Ha ledob, azonnal fuss lábához és vadul nyomogasd a háromszöget hogy feljuss rá ismét. A végén majd simba-val kell aktiválni egy speckó támadást ami igencsak levesz az erejébõl(ezt többször is kell majd).

Fantos
VALAKI HELP ME

háát ha mondjuk a hydra nehézsége 2/10 akkor lesznek 10/10-es nehézségû ellenfelek is.

DoNorBi
proud modba a hydránál tartok,idáig nem volt gondom annyira a nehézséggel,végefelé szivatos lesz?

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
Pfoooaaa

Most vok a Pride Land masodik felvonasaban amikor Simba ijedel a Scar szellemetol. Ha' az a boss geciek engem hamar kicsinal. Felugraltam vertem de akkor ledob es elkezd tuzeket szorni es egybol megol.... miafaxt kell ott csinalni?

Fantos
valaki aki ért emule-hoz vagy onnan szedte le a játékot az privizen rám vagy MSN:[email protected] azok is felvehetnek akik csak akrnak partnert

Sephi
Pfoooaaa

Most gyoktem le 1000 Hearthlesst 😄

Jelenleg ott vaok hogy Maleficent megmentett minket es az urben korozok.
Miert tuntek el a vilagok? A Colosseumban volt meg egy turnament amit nem csinaltam meg. Azok nem is fognak visszajonni? Vege fele vagyok mar? Nem merek tovabb menni amig meg nem tudom...

Fantos
Banyapapa telepítetem azemule-t Donkey no.1 szervert is megtaláltam csatlakoz aztán megál a tudomány

Sephi
Aze' kicsit zavar hogy Agrabah is pl kemeny 30 perces palya volt. Aze' lehetnenek hosszabak is. De mint figyeltem mindig kapok kulon misszikokat szal majd vissza lehet terni a helyszinekre.

Jelenleg ujra nyilt Twilight Town de sajnos ott a teren ahol Seifer-eket megvertek engem is agyon vernek azok a kardos Szivtelenek pedig non-stop megy a Berserk mode...

Majd a Oroszlany kiraly palya utan ujra probalom.

Victor1103
Láttam hát!!!Hyper klassz volt!Én õszintén remélem hogy a trilógiát nem fogják a PS3-on befejezni.Mert ha sajnos annyi idõ telik el mint az 1. és 2. rész között akkor nagy a valószínûsége hogy ez be fog következni.Adja az ég hogy ne nekem legyen igazam.De az is biztos hogy 2.5 milló példány után lesz kh3.Ez szent és vitathatatlan(^_^)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Én múlt hétvégén vittem végig. A titkos videót láttad a végén? Elvileg az egy nem hivatalos trailer a harmadik részrõl.(csakúgy mint az elsõ rész végén lévõ) Bár egy kicsit ellentmondásos a normál befejezéssel, de itt be is fejezném, mert megvádolnak hogy lelövöm a poént😊)))

Victor1103
Végigvitte már valaki a KH2-t??Nagyon top lett a gém szerintem nem csak az I.negyedév de az egész 2006-os évi játékfelhozatal legjobbjai közé lehet sorolni.Nagyon várom már a 3. rész bejelentését😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fantos
polcról nemtom leszedni emule-hoz egy linket tudz adni ha nagyon szépen megkétrlke rá?

Banyapapa
emule😛
ha polcrol akarod leszedni,akkor régebben láttam MMben,meg a teszvesz.hu-n is.

Fantos
leszedni valahonan KH-t

Banyapapa
miben?

Fantos
Senki nem tud valami segítséget nyújtani?

Sephi
En meg mindig Donaldot tarto meg mert mindig akkor hilel amikor mar alig van eletem es naon szeretem 😄

A kalózóst én a zene miatt szerettem, illetve hogy több részre van osztva. Bár az kicsit idegesítõ hogy a hajót minden egyes alkalommal megtámadják. A boss a végén elég idegesítõ lesz, bár inkább trükkös mint nehéz.

Te egyébként kit szoktál használni harmadiknak, ha új szereplõ csatlakozik? Én egy darabig Donald-ot használtam, de Goofy limites támadásai szerintem erõsebbek, ezért félúton váltottam.

dinomano
kár, h. semmi köze hozza...pedig még a logó (C-ben óra...) is hasonlo...nah mind1... :-P akkor nem szedem le... :-P ha kell vkinek, itt a cim:

http://www.chrno-crusade.com/AC_Translations.htm

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sephi
Jelenleg Kolozoknal. Megvolt a :

Twilight Town / Best Castle / Mulan / Colosseum (imadtam a legfaszabb eddig) / Disney Kastely / Timless River (ez is eszmeletlen volt) / Pirates Of The Carribean (it vok most es meg nem vok a felenel😄)

Jelenleg 15 oranal tartok. Es kezdenek az episzodok kinyilni ami uj kalandokat jelent.

De majig nem fogom (elfelejtettem volna) hogy Twiligh Town-ba mi az a oszzerombolt kastely?

Fantos
pls valaki 1-et segítsen megszerezni mert keeeeeelllll*eszelõs tekintet*

Na mindegy. Amúgy hol tartasz a kh2-ben?

Sephi
Ismetles a tanulas attyaaa vagy mija,.,,,

nem tudom miért ment el újra a hsz-em...?

Sephi
Hatha jobban megerti mi ? 😄

Szerintem mindenképpen az egyessel kezdj, mert habár vannak visszautalások az elõzõ részrõl, de narrátor nélkül, így nehéz megérteni hogy mi is történt pontosan az elsõ részben. Nem beszélve hogy fogalmad se lesz hogy ki-kicsoda.

A gummi-s résznek én is örültem hogy változott. Fõleg hogy végre akad 1-2 olyan rész, aminél éreztem hogy nemcsak a nyomni kell az x-et, hanem manõverezni is kell néha.

Sephi
Igy van. Csak sokan meguntak akkoribaa KH1-est es nem vittek vegig... viszont szvsz a KH2-est nem lehet megunni.

Es nem irtam le de a Gummi Ship reszek eszmeletlen jo iranyban valtoztak! Csak az ujjam faj neha 😄

Szerintem mindenképpen az egyessel kezdj, mert habár vannak visszautalások az elõzõ részrõl, de narrátor nélkül, így nehéz megérteni hogy mi is történt pontosan az elsõ részben. Nem beszélve hogy fogalmad se lesz hogy ki-kicsoda.

Stairan
Chrono Crusade-nek semmi közi nincs a Square játékához, csak névhasonlóság.

Sephi
Nalam 53 ora volt mindennel 😊

Tyler Durden
Köszi a választ. A Disney világ engem nem fog elriasztani sõt.. (: Az 1est elkezdtem /párhuzamosan hol ez hol a Grandia3 megy ((:/ nagyon tetszik. Bár a grafika hagy némi kívánnivalót maga után, de ezt betudom az eltelt idõnek. Maga a cselekmény tetszik, már nagyon várom, hogy a 2-t is elkezdhessem. Az 1nek mennyi kb a végigjátszási ideje?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

dinomano
Itt a Kingdom H. comic letöltés, ha azt kerdezted:
http://www.angelfire.com/comics/khmanga/download.html
(pár sorral lejebb irta Fantos)

Azt hiszem beugrott a Chrono-s comic cime; ha jol emlekszem: Chrono Crusade ...ennek van vmi köze a Chrono sorozathoz, vagy csak név-hasonlosag? Letöltesi cimet csak du. tudok irni C.Crusade-rol, otthon megvan a link(letölthetö scannelt füzetek of course...)...

Sephi
Honnan toltotted le a kepregenyt fiu?

Sephi
Bat igaz hogy a masodik elejen probalnak rautalni hogy mi tortent de aki nem jaccota az egyest szerintem annyibol nem jon le.

Vigyazni kell arra hogy hogyha pl megis az egyessel kezdened akkor nehogy megund es ne kezdj neki a kettesnek mert valami eszmeletlen hangulatos.

Es ne zavarjon a Disney vilag mert szerintem csodalatos 😄

dinomano
köszi, lementettem a K. Hearts kepregenyeket, thx! :-P Multkor talaltam netes barangolas soran vmi mangakepregenyt; pontos cimet nem tudok, de a chrono-szoval kezdödött a kepregeny...linket sem tudok mellekelni sajna; mivel nem ismerem a chrono sorozatot, ezert nem tudom a karaktereket sem; ha vki tudja hogy mi ez a kepregeny, és van vmi köze a chrono cross-hoz ill. triggerhez; az irja meg please...
D.

Tyler Durden
Most szereztem meg eme játék elsõ és második részét. Kapcsolódik a 2 rész egymáshoz, vagy nyugodtan kezdhetem a 2. résszel és hanyagolhatom az elsõt?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
01 - Dearly Beloved

A legszebb dal a jatekbol! IMADOOOM!!!

Jelenleg a karibb tegereknel vaok 😄

Sephi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hat eddig volt a kastaly ami ok volt viszont Mulan vilaga gyotrelmes. Es hat a Herkules vilag sem volt tul latvanyos.

Fantos
http://www.angelfire.com/comics/khmanga/download.html
Ha jól olvasom ez egy Kingdom hearts manga vagy nemtom

Ti egyébként nem hiányoljátok a platformos részeket? A boss csaták 100x látványosabbak lettek, viszont a legtöbb világ túlságososan lineáris.

Emlékszem hogy a kh1-ben a cave of wonders-ben szabályszerûen el lehetett tévedni. Itt meg 3-4 képernyõbõl áll az egész. Az egyedüli plusz a látványos menekülés a szõnyegen.

Gondolom arra gondolt, hogy a hydra feléled és lerombolja Olympost, mire még depressziósabb lesz Herkules, hogy nem tudta legyõzni.

Fantos
Hydra alatt azt a nagy lilát értitek aminek Herkules levágta a fejét és kettõ lett neki?

windrunner
"Mekkorak a boss fightok gecije 😄 De birtam pl a hydrat 😄" Mondjuk erre a hydrára nekem pont most volt utalás a game-ben de lehet más-nak ez spoiler.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Sephi
Milyen spoiler?