Kingdom Hearts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ezen a linken nem lelem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
készítõk nyilatkozták, hogy ez nem a kh3(tehát nem kh2 folytatás), hanem ugyanabban a világban játszódó telejesen más game lesz, és a trailerben lévõ szereplõk egyike sem a korábbi szereplõ. Mindenesetre várom szeretettel

PSN ID.: Beegabor

Victor1103
Halihó!
Nem tudom ki látta már de aki még nem annak mindenféleképp meg kell néznie.Szerintem veszettül hangulatos egy teaser a Kingdom Hearts III-ról.Nagyon remélem hogy lesz III.rész mert ezután a video után egyszerüen KELL!!!(nekem legalábbis igen(^_^))
Kingdom Hearts III teaser!!!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ÉN TUDOK EGY JOOOO MAGYAR OLDALT AMI A KINGDOM HEARTS-RÖL SZÓL MINDEN RAJTA VAN AMI KINGDOM HEARTS www.gportal.hu/kingdomhearts NÉZD MEG TE IS!!!!!!!!!
Victor1103
Az elsõ rész final mix-e igen a másodiké még nem.A Chain Of Memories egy komplett PS2 szinvonalú játék lesz.Ezért lesz majd 2 DVD-s a game:
1.DVD az alapstory pár extrával(pl:secret endingben akik állnak a keyblade-ekkel teli mezõn->egyikõjük egy bonus boss lesz).Szerintem ezt a harcot egy KH3 teasernek szánják😊Növelik a nehézségi szintet továbbá több lesz a Keybladek száma is.
2.DVD a legnagyobb lényeg mert tulajdonképp egy komplett játékot kapunk
úgymond egy Kingdom Hearts 2/2-t.Én szerencsére olyan helyzetbe vagyok hogy nem próbáltam a Chain of Memories-t így nekem nagy élmény lesz ez a kiegészítés.
Itt vannak képek a játékról:
KH2:FM+

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
japcsi verzió már kint van régóta nem????
A teljes GBA tartalom az hogy értendõ?? Emu-szinten futtatja ps2 a chain of memoriest, vagy komplett átrakják 3 d -be?

PSN ID.: Beegabor

Victor1103
Én ezt a játékot imádom!Nagyon remélem hogy a KH2:Final Mix+ kijön angol nyelven mert az alapjáték+teljes GBA!tartalom portolva nem kis bónusznak számít.Ha úgy nézzük az Organisation XIII másik fele ellen is lehet majd küzdeni.Én akkor is beszerzem majd ha csak japcsi verzió lesz belõle az tuti!

baggins
Köszönöm, öröm ezt hallani. <#smile>

Sephi
Teccik az oldalad! Es a cikk is naon jo ! Grat!

baggins
Szegény KH topic nem ezt érdemli, úgy látszik, nagyon kevesen szeretitek ezt a játékot, amit õszintén csodálok.
Frissítésképpen itt egy LINK, egy kedvcsinálót olvashattok itt a játékról. Ajánlom azoknak, akik alapból kijelentik, hogy ilyen gyereks marhaságokkal nem játszanak.

Tinman
www.gamefaqs.com

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok!!! A kingdom hearts 1-2-höz keresek végigjátszást!! Aki tud az segitsen please!!😞
baggins
Ha már így összefutottun, azért OFF-ként elárulhatnád: tudsz nekem PSP-re Tenchut szerezni (EU verzió)???

baggins
Leheeeet? 😊))
Akkor minnyá megnézem, nekem az ár számít, és te végülis csípboj lennél, vagy mi...

CHEAPBOY
Mer nalam nem lehet elorendelni , ugyhannn😄DD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

baggins
Ha vkit érdekel, ITT olcsón elõ lehet rendelni a második részre. Személy szerint annyira be vagyok rá sózva, hogy meg is rendeltem.

CHEAPBOY
Jaja, ugy nez ki az idei TGSen mar lathatunk is belõle (valoszinu csak render múvít).

CHEAPBOY
de ugy rájöhecc hogy mentesz egyet, legyaksz egy reszt ameddig el nem megy toled az adott tag s csekkolod az inventoryt😊

CHEAPBOY
hát errõl gõzöm sincs, sohase próbáltam, mert nem kockáztatom a cuccokat😊

Na meg aztan nem volt nagy szükségem arra hogy tápoljam oket😊

CHEAPBOY
Kipörgetve a 2 rééész😊

Várjuk a 3asat😊

DoNorBi
vissza...

Haverok, Buli, Fight Club!

Csátok volna egy olyan kérdésem hogyha a misztikus toronynál (a játék elején) nem vettem fel két ládát késõbb vissza lehet menni?
DoNorBi
azok a szereplõk akik ideiglenesen jönnek a csapatba miután elhagynak visszaadják a cuccokat amiket rájukrakok vagy az elveszik?

Haverok, Buli, Fight Club!

dinomano
még van ré esély, h. 2007-ig lesznek PS2 gémek sztem... Most már mindenki 3-ra fejleszt; de még pár gémet kinyomnak PS2-re is... Anno PS1-re is jöttek ki még gémek 2000-2001 környékén, és akkor kinn volt már a 2... PS3 meg még sehol, és hamarosan belépünk 2006 masodik felébe... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Pedig biztos PS3-ra lesz. Mire elkezdik, ha elkezdik, kétlem hogy gofnak még csinálni PS2 játékokat.
Fantos
Egy GBA meg PS2 Emulatoral meg tudna dobni valaki? vagy azt is keresni kell meg tölteni?

Fantos
http://www.youtube.com/watch?v=WORsyg7m4WQ&search=glitch
ez is valami olyan video de mi a bug? hogy átmegy az ajtón vagy hogy az utazás után ott vannak Donald-ék?
Ja és Emulen valaki tud egy olyan servert mondani ahol az elsõ rész tuti fent van?

Victor1103
Szerintetek lesz még KH3 Ps2-re???Mert állítólag a fejlesztõcsapat a Ps3-as FF vs. XIII-on dolgozik.Az nem lenne egy jó ha Ps3-on fejeznék be a trilógiát.

Fantos
Fantos
há ez az RPG, fejlõdj

Sephi
Bahh.

Victor1103
Minimum lv70-ben van csak esélyed ellene.De ha biztosra akarsz menni akkor lv99😊

Fantos
Mickye egérnek mi a szerepe a game-ben?

Sephi
Szal voltam Sephiroth-nal es 5x mentem neki de tobb mint 4-5 masodpercet nem birtam elni. Egy kombo eleg es kihalok. Aztan tuleltem egyszer es nekejott air komboval.

Igaz lvl 47 vok de ezt mikor lehet megolni baszki?

windrunner
SZVSZ bazi nagy minek ekkora

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Victor1103
Egy fasza videót(tiszta Advent Children filling😊)+1 Keyblade-t,hasonlít a KH-ból a Metal Chocobo-ra+1-el nõtt a Drive gauge

maybe?...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fantos
ilyenkor mindíg alaposan meg kell nézni mit csinál az ellen hogy tud mit kell mozogni és akkor egysdzer csak összejön

Srácok!

Mit szólnátok egy bannerhez? 😛 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sephi
Mit kaptal?

Victor1103
Valakinek sikerült legyõzni Sephirotot?Nekem igen!Hát az se egy könnyû menet.Jó nehézre sikeredett😊

Sephi
Na most naon kiakadtam. A Colosseumba a harmadik versenyen az 7-es round-ba baszki akarmit csinalok par perc utan kihalok pedig FULL eletem van. Ez az a resz amikor a kis repulo torpek jonnek akik azokat az idegesito robbano gomboket idezik es azok a szamurajok akikkel lehet Duel Stance-olni.

Agyon verem oket de hirtelen kihalok. Ez masnal is volt. Probaltam ujamenni 6-szor is meg ujra betolteni de mindig ez van.

Baah.

Fantos
nem cwak megjegyeztem 😛

kösz 😊

ha mondjuk kell neki másfél mega, akkor vennem kell mégegy memokarit is (az üres dvdk mellé 😄)...

Sephi
Puhh nem tudom mindgyart megnezem.

Srácok, a 2-nek mennyi a memoigénye? Szori a hülye kérdésért, de jó lenne tudni 😛.

Sephi
Elmesz a fracba 😄 Ennyire zavar? 😛

Fantos
országos caps lock nap van?

Sephi
Passion - Orchestral Version

ANYAM ANYAM MAX VOLUME ATJOTT A SZOMSZED CD-ert 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA