Segítség! Korpa!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mirror\'s edge
mirror\'s edge
is it okay if i think its lame to dance?
mirror\'s edge
Korpára egyértelmûen a Blue Selsun, nem egy híres valami, de sokkal hatásosabb mint a többi, ráadásul az érzékeny bõrre is kiváló. Legalábbis számomra 😉
a lényeg,nekem egy head&shoulders segített, nem tudom már melyik,talán a citromfüves de nem is ez a lényeg
akinek gáz a korpa nagyon próbálja ki!
Miért hatékony? Errõl a következõ cikkben olvashattok:
www.hairwellness.hu
Üdv mindekinek, és szép napot!
Szasza
Ezzel most azt akartad mondani, hogy ez jó, próbáljuk ki, vagy, hogy nem ér semmit ez sem?
Üdv!
Köszi mindenkinek!
Igazság szerint nekem semmi nem segített, egyszer csak elmúlt. De azt észrevettem, hogy minél több oxigén és napsütés éri a kobakodat annál jobb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy ez egy egyéni feltevés, de lehet hogy vkinek a "csodaszerek" sem segítenek, mert pl épp az a lötyi irritálja a fejbõrét...
War. War never changes.
Biztosan sokszor tették már fel nektek ezeket a kérdéseket, azért én nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem jó tanáccsal szolgálni! A párom feje korpásodik nagyon, és minden szert kipróbáltunk már, de nem segytett semmi! Igazából olyan mint ha hámlana! Ha valaki tud valami jó módszert az kérem segytsen, mert ez a probléma igen kellemetlen!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amugy ha biztosra akarsz menni borgyogyasszal nezesd meg mert lehet hogy nem sima korpa hanem lehet pl seborrhea, psoriasis stb., azok meg kezelhetok.
Ráadásúl most elkezdõdõtt a suli, tehát bejárni minden nap Pestre, folyamatosan szennyezõdik a haj, stressz növelõdik, és lehányják a fejem a részeg csövesek. 😄
Állítólag jó ellene az Antistreeter's. 😄DD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
nagy tömegben akkor hullik, ha pl uszodábol hirtelen kimész hidegbe/melegbe, és erõsen ledörgölöd -> mindenkinek hullani fog fehér izé a fejébõl, ez teljesen természetes!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Most mostam hajat Neutrogena T-Gel-lel, kis étlátszó flakon, sárga a folyadék, a fejbõrömmel egyszerûen csodát mûvel, enyém a legegészségesebb fejbõr!
Mindenkinek merem ajánlani! 😄
Mert már próbáltam azt is, csak nem nagyon akarom, hogy hozzászokjon a fejem.
Jobb gyógyszertárakban és a Coraban kapható.
Japán tudóso kiderítették - nem vicc - hogy a korpa nehezen tolerálja az 1000 celsius fok feletti hõmérséklet tartományt, ezért lángszóróval kitûnõen leküzdhetõ. Javasolt töltõanyag: napalm.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.