Segítség! Korpa!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
"Csomó helyrõl hallottam már, hogy ha egyszer egy hónapig nem mosnék hajat, beállna a természetes tisztulási folyamat, és egyáltalán nem lenne zsíros a haj, olyan lenne mintha mindig mosnám"

Ilyen pl a cigányoknak is😊 Õk se mosnak hajat mégis jó a sérójuk😊

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Ezt én is kipróbálom😊
most meg az egyik felét hagyományos samponnal, a másikat wash&goval

Gladiator
nekem évente szokott korpás lenni nagyon. de komolyan! hajszál pontosan évente! minden szilveszterkor! de hogy a fejbõrõm honnan tudja, hogy kezdõdik az új év azt nemtom. amõyg meg nem szokott, de arra az 1-2 napra nagyon.

Bandew
Kösz ezt lehet, hogy kipróbálom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ez igaz, tényleg tisztúl, én is csináltam. Csak jött ez a rohadt korpa 😞.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dikki*yysw
Én is minden nap mosok hajat, de ez a legrosszabb amit tehetünk 😞( Pár év és felrakhatnak a karácsonyfára úgy fog csillogni a fejem.
De ha nem mosom meg, akkor másnap reggelre zsíros lesz a hajam. Szákkol.

Azon gondolkodtam, hogy ez a hajmosás dolog egy civilizációs marhaság. Csomó helyrõl hallottam már, hogy ha egyszer egy hónapig nem mosnék hajat, beállna a természetes tisztulási folyamat, és egyáltalán nem lenne zsíros a haj, olyan lenne mintha mindig mosnám. Egyszer lehet kipróbálom.

Amúgy Head&Shoulders vagy mitõl több fodrászom is mondta, hogy hullhat a haj. Gyógyszertári samponoknak közelében nincs semelyik kereskedelmi. Van egy olyan sampon hogy freederm én amúgy azt használom.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Jano
Korpa közé keveredtem!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Coine, The A&O
ez tényleg jó, nekem is van és mûködik.

A nick nevem
Üdv! Nekem a korpásogást egy kétszáz-akárhány forintos lé szüntette meg, amit a DM-ben vettem.
Ez egy hajszesz, hetente egyszer kenem be, amikor hajat mosok, és kék színe van.

Szlovák gyártmány, többféle van, pl. hajhullás ellen is, mindegyik ugyanilyen üvegben van, a korpásodás ellenit vedd meg. 😊

Olyat is hallottam, hogy sós-vizes oldattal kell összekenni a fejed, de nem próbáltam, mert a hajszesz egyszerûbb.

Egyébként lehet, hogy ha rövid hajad lenne...

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Lteebee
Hát, akkor nem segíthetek.

😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bandew
Nem hiszem, hogy az a gond. Sok zûdet eszem, meg amugy sem száraz a bõrõm.

Lteebee
Nem mindig gomba, lehet A vitaminhiány is, ami bõrkiszáradást okozhat.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bandew
😄

Dzsini
utána meg polírkorong, hogy szép fényes legyen a csont 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandew
Inkább sósav 😄

Dzsini
az, de sokfélék vannak... és szerintem jobb célzott fegyverrel mint ágyúval lõni a verébre... ha nizo a jó akkor az, de ha a doki mást ajánl akkor mást... 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandew
A korpa az tudtommal gomba.

Dzsini
gombásodás, esetleg valami bõrbetegség aminek ugyanilyen a tünete...

Bandew
Micsoda?

Dzsini
menj el gyóccertárba és kérj speciálisan korpaellenes sampont... azzal viszont pár hétig tényleg minden nap kell... (meg meg kellene vizsgáltatni h. tényleg korpa-e, mert lehet más is)

Bandew
Minden nap??? Na ne! Az nekem gázosabb, mert hosszú a hajam.

Bandew
Valaki segíccsen!!!!!!!!!
Ma arra keltem fel, hogy qrvára viszket a fejem, de valami állatúl. Nézem, és tök korpás. Régebben is az volt, de elmúlt egy jó pár hónapja, de most valami állati erõvel visszatért! Tud valaki igazán hatékony módszert? Csak mert a sok szmötyi amit a reklámokban nyomnak nekem nem nagyon segített, legalábbis a Head&Sosszer (😄), a Niz-orál (😄) még egész jó volt, de hát nem végzett teljes munkát. Szal valami tuti tipp kell! Ha kell sósavat öntök a fejemre, mert ez már marha szar!!!

← ElőzőOldal 3 / 3