Flashmob itthon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah végre találtam egy topikot ami flash mobbal foglalkozik. Mióta megszûnt a flashmob.hu nem is tudom, hogy hol keressem az ezzel kapcsolatos híreket.
Szeretnék is megosztani veletek egy új flash mobot, aminek az az érdekessége, hogy online megy. Ez a világ elsõ online flashmobja.
Hopper invázió
*beszállnék 😊
Helló!
Érdeklõdnék hogy mi lett a magyar flash mobbal? felszámolódot?? se magyar honlap se semmi? szívesen beszélnék akár a szervezésbe is, csak kapcsolatok kellenének a fõnökökkel. aki tud, kérem ajánljon be, vagy vegye fel velem a kapcsolatot:
[email protected]

Köszönöm: Coci18
Helló!

Múltkor írtam egy levelet, en mtom mi lett vele... Te koordinálod vagy esetleg tudsz vmi más elérhetõséget is a "vezetõ" archoz? Vhogy el szeretném juttatni ezt hozzá: Szal, valóban baj ha fórumon hirdetjük, épp ezért össze kell gyûjteni azoknak az embereknek a mail címét akik csinálnák és körlevelesen küldeni max. 1 héttel elõtte vagy kevesebb, mert ha most már van kellõ mennyiségû ember akkor ha csak pár nappal elõtte is szólnak nekik, lesz annyi jelentkezõ hogy tényleg FLASH legyen és ne egy fotósgárdával.

Én nagyon szeretnék benne lenni a következõben! Állítólag volt hidas project, én is olyat írtama múltkor csak akkor még nemtudtam errõl az esetrõl. Hogy is volt? Ha válaszolsz erre a levélre, akkor elkezdek gondolkodni ötleteken, mert azok vannak, csak feleslegesen nem szeretném koptatni a billentyûzetet. Nos egyelõre ennyi, és várom a választ!! Dylandog

u.i.: már eszembe is jutott egy a metróról: mi lenne, ha kiválasztanánk egy konkrét metrót, és leszállva róla a másik lépcsõt használnánk, és lévén a sok ember a biztonságiak se tudnánakmit csinálni, az emberek félrehúzódnának, mi meg persze teljes természeetsséggel használnánk a a másik lépcsõt. Esetleg nem a reggeli forgalomban, de egy ismertebb járaton. A túloldalon a velünk párhuzamos irányba haladók meg csak néznénak. Aztán fent persze mndenki menne a maga dolgára, mintha mi sem...
PResident Evil
<#ejnye1><#vigyor>

Lacee
'csánat, nem olvastam vissza

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PResident Evil

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PResident Evil
neménvoltam <#wow2>

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tetsuo
Hé Dynamic! Gyere Te is! Flashmobot tartunk a parlament elõtt: Holnap reggel 11kor, 1szál fürdõgatyában mindenki breakelve, Lszavalja a Nemzeti Dalt kidugodt nyelvvel, utána zöld környezetben -fehér kabátosok között- megnyugszik.
Na milyen? Akkor +beszéltük! Számítunk rád! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PResident Evil
sztem tök szar... és felesleges 😊

Dynamic
up!Mekkora marhaság volt
Létezik még, vagy ahogy jött el is múlt mint a nyári zápor?
magus
a legnagyobb flashmobok akkor is a bombariadok a suli elso honapjaban

Lynx_TWL
legjobb akkoris az lenne, ha mind ithon maradnánk!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PResident Evil
bazzegh lol 😊 sorry

PResident Evil
na majd értesítsetek 😊

PResident Evil
na majd értesítsetek 😊

PResident Evil
na majd értesítsetek 😊

PResident Evil
na majd értesítsetek 😊

ja 😄 LOÁL

-the invisible-

magus
felig tarra nyirt hajjal acelos bakancsban

Na, arról tényleg nem tudott senki és meglepõen hatott 😄
Következõ flashmob lehetne: "táncolj, budapest parádé" felkiálktással dancelni a Hõsök terén tíz percig félmesztelenül, aztán menni haza.

-the invisible-

[HUN]PAStheLoD
wwóóóWW végre van lógód... 😊

amúgy flashmob v2.0 bemegy 600 gyerek a suliba de senki nem visz táskát meg könyvet 😊 aki visz azt felakasztják 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Lynx_TWL
ja aaaaz!?
nem ugrik be mirõl van szó😄
amikro a sok pórnép elállta az utat?😄

dikki*yysw
He? 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
😊))

Lynx_TWL
mér mivolt?

Manta
A legnagyobb flashmob akkor is az Erzsébet-hídi akció volt tavaly.
magus
Na most komolyan ki lenn ebenne egy flashmobban?

dikki*yysw
😄D

úgy érted, a számlánkra, igaz?

Balo
inkább kedd reggel 8.00kor minndenki átutal a számlámra 10000 Ft-ot a helyi bankban! ez jó ötlet nem?

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Lacee
ez a beszéd 😄

PResident Evil
vagy a bankba símaszkban, gumipisztollyal, majd fenyegetõzünk, aztán felveszed a pénzt, és mindeki elmegy...

😄DD

Davidus
Vagy 200 kigyúrt állat bemegy a parlamentbe és üt akit lát.

V9ykn8_TZL0

Joey_The_Man
Szerintem a következõ flashmob hogy mondjuk 200-300 -an egy könytárban vag inkább egy plázában elkezdik nyomatni a legundorítóbb csengõhagjukat.. 😊 Arra befizetnék..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

[HUN]PAStheLoD
síoveráll r00lZ

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

magus
felveszel bármilyen kabátot. lényegtelen milyet, csak egy kabátot, meg egy sapkát mondjuk. ha sokan vállalkoztok akkor csinalok honklapot is neki😄

CaviaR
Ki ért jól a PRhoz?
Én benne lennék 😄 Akkora hülyeség hogy már jó!!! Kéne valami, amirõl megismernénk egymást... Nekem nincs nagykabátom. De mondjuk egy iszónyú idétlen sapka megállná a helyét. LOL

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

PResident Evil
keleti nem lehet ? nekem az van közel 😛

magus
mondjuk a nyugatinal nagykabatban banant eszunk reggel 9kor

PResident Evil
hol lenne ? 😄

magus
de jönnének ha mondom😊 akkor is szervezzuk meg. ki van eddig benne?

PResident Evil
majd meglátjuk 😊 de ugyse jönnének...

magus
ha mar vannak akkroa barmok hogy neteznek akkor siman😊

PResident Evil
szted elmennének ? inkább fórumoznak 😊

magus
kene csinalni egyet, igy sg-n meg meg nehany forumon, ami NEM lesz benne a hiradoban is.

PResident Evil
HÚÚÚ BAZZEGH 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jano
loál

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?