197
Elmész?
  • CaptainJack
    Elvileg bizonyos oldalakon csak úgy előtörnek :)
    De ezt majd e-mailben megküldik, nagyon kíváncsi leszek erre..
  • milu00
    szerintem tuti, hogy startlap, vagy index, vagy origo.... ezek nagyban játszanak
  • cimbalom85
    De ezek most ilyen saját reklám webszájtok vagy pedig valahogyan feltörnek bizonyos oldalakat és ott fognak nyüzsögni a labdák? Mekkora lol lenne már, ha az sg nyitóoldalát lepnék el egyszer
  • milu00
    áá pont nem érdekel én csak örülök, hogy bosszanthatunk másokat... és közben még röhögök is a sok nyomi labdán!
  • DzsungelDzsáó
    És szerintetek nem fog elhalálozni a szerver, ha egyszerre több ezer embernek a labdája ugrál ott? Meg a böngésző sem igen szereti az ilyen megterhelést...
  • CaptainJack
    Jópofa :) egyből a south parkos ember csinálós oldal jutott eszembe, ahol lehetett csinálni saját figurát :D
    Én is kerestem a sajátomat, de nem találtam, pedig jó lett volna megmutatni másnak is :D
  • belabacsi20
    létrehoztam, várom mikor kel életre a kis tamagocsim. :)
  • mamutvadasz
    Csak légy türelemmel, azt írták, az oldalon, hogy küldeni fognak egy emailt az esemény előtt, amiben leírnak mindent, hogy melyik websiteon és mikor lesz megrendezve.
  • Tankaranka453
    Ez egy olyan kérdés amire még senki sem jött rá...
    Lehet, hogy majd rá lehet keresni, és megmutatja hol és hogyan pattog...
  • Megtörhetetlen
    Sziasztok!

Most néztem meg az oldalt :) Hogyan fogom megtalálni a saját Hopperemet? azt nem tudjátok?
  • Tankaranka453
    Nekünk van otthon egy labdánk, de nincs rajta ez a fogódzkodó ... szóval így nehéz lesz nekem elindulni ( hát még fennmaradni rajta )
    Van olyan oldal ahol flashmobokkal foglalkoznak? Mert én nem nagyon találtam ilyet

• belabacsi20
    Hologramot is vetíthetünk. Csak nehogy ráugorjanak. :)
  • mamutvadasz
    Az az épület magasnyi hopper szerintem számítógépes grafika, legalábbis az a rész amikor ráugrik a pasi az biztosan :) Szóval azt nem kéne megcsinálni. Nem kell szerezni sok labdát, mindenki vesz magának egyet és hozza magával.
  • belabacsi20
    egyszerűen csak mindenki hoz magával egyet. És mindenki ugyanolyanra készíti el az online labdáját is, vagy fordítva.
    A nagy labdát nehéz lesz összehozni. :) Lehetne egy hőlégballon is.
  • Tankaranka453
    Biztos vannak akik ezekkel foglalkoznak, mármint a flashmobokkal és megszervezésükkel. Kérvényezni kéne, hogy legyen ilyen pattogó labdás felvonulás... már csak az a kérdés, hogy honnan szerzünk ennyi labdát
    Tök jó barcelónai videót találtam egy videómegosztón
    Invázió az utcán
    Ha ők megcsinálták mi is megtehetjük... csak azzal az épület magasnyi hopperrel lesz gondunk
  • kopaszkigyurt
    Lehet, hogyha nagyon felfut, akkor megcsinálják.. vagy lesznek kezdeményezések rá. mondjuk tavasszal. Nálunk ilyen az is, amikor peace jelet formálnak a Hősök terén, nem? ez is volt egy időben..
    de azért ezek a labdák menőbbek. tök jó lenne ahogy így ellepjük a körutat..
  • rozsdasacel
    Meg ilyen hidegbe kinek lenne kedve kimozdulni :D Valószínű ezzel a kezdeményezéssel kezdődően, egyre több ilyen lesz. Ami nekünk jó :)
  • Tankaranka453
    Nem nagyon divat nálunk ez a flashmob,külföldön sokkal több van belőlük
    Az online meg tényleg okos dolog, sokan lusták lennének eljönni így meg fel sem kell állni
  • kopaszkigyurt
    rozsdasacel ez azért elég komoly? online flash mob???? Őrület meg ámulat! Gondolom azért most, mert tél jön.. bár nyáron is lehetett volna. Nekem is van már lasztim. Elég konkrét!
  • Jimboo23
    úgy látszik, hogy már csak az embereket online-n lehet megmozgatni :(
    Bár ez egy elég jó kis szórakozás lesz, úgyhogy izgalommal várom, hogy mi sül ki belőle (labdát már csináltam)
  • rozsdasacel
    Nah végre találtam egy topikot ami flash mobbal foglalkozik. Mióta megszűnt a flashmob.hu nem is tudom, hogy hol keressem az ezzel kapcsolatos híreket.
    Szeretnék is megosztani veletek egy új flash mobot, aminek az az érdekessége, hogy online megy. Ez a világ első online flashmobja.
    Hopper invázió
  • coci18
    *beszállnék :)
  • coci18
    Helló!
    Érdeklődnék hogy mi lett a magyar flash mobbal? felszámolódot?? se magyar honlap se semmi? szívesen beszélnék akár a szervezésbe is, csak kapcsolatok kellenének a főnökökkel. aki tud, kérem ajánljon be, vagy vegye fel velem a kapcsolatot:
    [email protected]

Köszönöm: Coci18
  • dylandog
    Helló!

Múltkor írtam egy levelet, en mtom mi lett vele... Te koordinálod vagy esetleg tudsz vmi más elérhetőséget is a "vezető" archoz? Vhogy el szeretném juttatni ezt hozzá: Szal, valóban baj ha fórumon hirdetjük, épp ezért össze kell gyűjteni azoknak az embereknek a mail címét akik csinálnák és körlevelesen küldeni max. 1 héttel előtte vagy kevesebb, mert ha most már van kellő mennyiségű ember akkor ha csak pár nappal előtte is szólnak nekik, lesz annyi jelentkező hogy tényleg FLASH legyen és ne egy fotósgárdával.

Én nagyon szeretnék benne lenni a következőben! Állítólag volt hidas project, én is olyat írtama múltkor csak akkor még nemtudtam erről az esetről. Hogy is volt? Ha válaszolsz erre a levélre, akkor elkezdek gondolkodni ötleteken, mert azok vannak, csak feleslegesen nem szeretném koptatni a billentyűzetet. Nos egyelőre ennyi, és várom a választ!! Dylandog

u.i.: már eszembe is jutott egy a metróról: mi lenne, ha kiválasztanánk egy konkrét metrót, és leszállva róla a másik lépcsőt használnánk, és lévén a sok ember a biztonságiak se tudnánakmit csinálni, az emberek félrehúzódnának, mi meg persze teljes természeetsséggel használnánk a a másik lépcsőt. Esetleg nem a reggeli forgalomban, de egy ismertebb járaton. A túloldalon a velünk párhuzamos irányba haladók meg csak néznénak. Aztán fent persze mndenki menne a maga dolgára, mintha mi sem...
  • PResident Evil
  • Lacee
    'csánat, nem olvastam vissza
  • PResident Evil
  • Lacee
  • PResident Evil
    neménvoltam
  • akyyy
  • Tetsuo
    Hé Dynamic! Gyere Te is! Flashmobot tartunk a parlament előtt: Holnap reggel 11kor, 1szál fürdőgatyában mindenki breakelve, Lszavalja a Nemzeti Dalt kidugodt nyelvvel, utána zöld környezetben -fehér kabátosok között- megnyugszik.
    Na milyen? Akkor +beszéltük! Számítunk rád! :)
  • PResident Evil
    sztem tök szar... és felesleges :)
  • Dynamic
    up!Mekkora marhaság volt
    Létezik még, vagy ahogy jött el is múlt mint a nyári zápor?
  • magus
    a legnagyobb flashmobok akkor is a bombariadok a suli elso honapjaban
  • Lynx_TWL
    legjobb akkoris az lenne, ha mind ithon maradnánk!
  • PResident Evil
    bazzegh lol :) sorry
  • PResident Evil
    na majd értesítsetek :)
  • PResident Evil
  • PResident Evil
  • PResident Evil