Flashmob itthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen párnacsatázás volt tavaly??? én errõl miért nem tudok??? Hátha lesz még...
Amúgy szerintem ehhez a lasztihoz elég nagy lábmunka kell, úgy megerõsödnének az emberek.. és izzadnának. Kollektív fogyókúra lenne. Norbi elé kéne terjeszteni az ötletet. Áh nem, lenyúlja..
Kábé úgy nyomnák sokan mint a videón a göndör srác a lila ugrálóval 😄DDDD
http://videa.hu/videok/kreativ/utcai-invazio-barcelona-emberek-ericsson-I3vyRPeVVgyMk33Z
😄
Azért ide kell egy kis merészség is😊
De sóvárogjunk lehet egyszer lesz majd 😊
Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket, A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában!
AZ is muris lehetett, de azért a pattogást nem múlná felül 😄
Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket, A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában!
LAbdán pattogva mennének az emberek a dolgukra 😛
Kockagolyótéglatest? nagyon kedves kis név 😊
Láttátok a videót? Nálunk lesz ilyen?
Én csináltam többet is:
ezüstmacskaalom, kockagolyótéglatest, Jenei Benõ 😄
http://hopperinvasion.com/
Katt rá és már meg is tervezheted a labdád 😊 Jópofák nagyon<#wink>#wink>
köszi
Kár hogy nem vagyunk olyan világváros, mint Barcelona, hogy nálunk is nyomnának egy ilyen flashmobot!!
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
itt online gumilabdákkal...
olyan,mint amit a gumi kacsákkal szoktak csinálni? mert ha igen az jómenõ😊
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
mikor lepik el és esetleg melyik oldalt a labdák?
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Hány évesek a húgaid? Miért engeded ezt meg nekik? Van-e gyerekszobájuk?
üdv,
a fõcimbalmos
De ezt majd e-mailben megküldik, nagyon kíváncsi leszek erre..
Én is kerestem a sajátomat, de nem találtam, pedig jó lett volna megmutatni másnak is 😄
Lehet, hogy majd rá lehet keresni, és megmutatja hol és hogyan pattog...
Most néztem meg az oldalt 😊 Hogyan fogom megtalálni a saját Hopperemet? azt nem tudjátok?
fry day fry day sálálálláláá
Van olyan oldal ahol flashmobokkal foglalkoznak? Mert én nem nagyon találtam ilyet
A nagy labdát nehéz lesz összehozni. 😊 Lehetne egy hõlégballon is.
Tök jó barcelónai videót találtam egy videómegosztón
Invázió az utcán
Ha õk megcsinálták mi is megtehetjük...<#miaz>#miaz> csak azzal az épület magasnyi hopperrel lesz gondunk<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor3>#vigyor3>
de azért ezek a labdák menõbbek. tök jó lenne ahogy így ellepjük a körutat..
Az online meg tényleg okos dolog, sokan lusták lennének eljönni így meg fel sem kell állni <#nyes>#nyes>
Bár ez egy elég jó kis szórakozás lesz, úgyhogy izgalommal várom, hogy mi sül ki belõle (labdát már csináltam)