Flashmob itthon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, fenn van a honlapon!
Milyen párnacsatázás volt tavaly??? én errõl miért nem tudok??? Hátha lesz még...
Amúgy szerintem ehhez a lasztihoz elég nagy lábmunka kell, úgy megerõsödnének az emberek.. és izzadnának. Kollektív fogyókúra lenne. Norbi elé kéne terjeszteni az ötletet. Áh nem, lenyúlja..
Kábé úgy nyomnák sokan mint a videón a göndör srác a lila ugrálóval 😄DDDD

Néztétek már a videót? 😄D

http://videa.hu/videok/kreativ/utcai-invazio-barcelona-emberek-ericsson-I3vyRPeVVgyMk33Z
😄
Azért ide kell egy kis merészség is😊
nincsen nevem
azt pl nem kísérte szerintem hatalmas szervezés. Oda kellett menni és 10 percig püfölni egymást. Ez kicsit másabb.
De sóvárogjunk lehet egyszer lesz majd 😊

Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket, A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában!

Hmm...ez kb olyan lenne, mint amit tavaly rendeztek párnacsatát 😄
AZ is muris lehetett, de azért a pattogást nem múlná felül 😄
nincsen nevem
Amúgy biztos lenne rá jelentkezõ is...meg biztos jópofa lenne. Csak hát mindenki gondolom úgy áll hozzá,mint én is. Pedig csak meg kéne szervezni a helyszínt,útvonalat és a területet kéne biztosítani. Annyira nem vágna földhöz egy rendezvény szervezõt se ez a feladat.

Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket, A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában!

AZ szép lenne, ha itthon lenne ilyen 😄
LAbdán pattogva mennének az emberek a dolgukra 😛
nincsen nevem
bárcsak lenne...de nem hinném. Ennyire jól szervezett flashmobról ne nagyon álmodozzunk idehaza... sajnos 😞

Köszi köszi köszi.. meló helyett átállok labdagyártásra 😉
Kockagolyótéglatest? nagyon kedves kis név 😊
Láttátok a videót? Nálunk lesz ilyen?

nincsen nevem
az a baj,hogy a variációk eléggé le vannak korlátozva...itt csak a névvel lehet egyedit alkotni. Kinek milyen van?
Én csináltam többet is:
ezüstmacskaalom, kockagolyótéglatest, Jenei Benõ 😄

Hopper laszti? Itt a link, ahol tudsz csinálni magadnak :
http://hopperinvasion.com/
Katt rá és már meg is tervezheted a labdád 😊 Jópofák nagyon<#wink>
Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hol tudok ilyen labdát készíteni? Hiába olvasom, nem találom a linket :S
köszi

igen, de honnan fogunk tudni róla?
Élõben biztos sokkal mókásabb lenne. A következõ flashmobon biztos részt veszek, ha Pesten lesz😄
na arra én is kíváncsi leszek.. lehet, hogy majd csak a tied ugrál az orrod elõtt, az összes többi meg a háttérben potyog..
Kár hogy nem vagyunk olyan világváros, mint Barcelona, hogy nálunk is nyomnának egy ilyen flashmobot!!
Csak az utolsó 5-öt lehet megnézni és ott sem írja ki a neveket. Viszont amikor majd megjelenik az összes egy oldalon, akkor a nevek is ott lesznek. Elég nagy káosz lesz abból😄 Kíváncsi vagyok hogy oldják majd meg, hogy mindenkinek a hoppere látható legyen majd egy kicsit😄
monkeymajom
amit én láttam az offline volt és ha jól tudom a franciáknál vagy az angoloknál (és kiderül,hogy a spanyoloknál😄 ). De idõközben rákerestem erre a hopperre. Jobb lenne ha meg lehetne nézni az összeset. A neveken biztos jókat lehetne nevetni 😊

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

gumikacsákkal? hol láttál ilyet?
itt online gumilabdákkal...
monkeymajom
milyen invázióról van szó?
olyan,mint amit a gumi kacsákkal szoktak csinálni? mert ha igen az jómenõ😊

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Nem tudja valaki, hogy mikor lesz az invázió napja? 😄
mikor lepik el és esetleg melyik oldalt a labdák?
hékásébredj
Hallod, áhh... biztos! Mondom, itt pattog a Póni, a Marcsika és a Kishercegnõ laszti. Most már azt játszák, hogy õk a lasztik.. van energiájuk ám. Családi flashmob 😄DDD

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Akkor majd ha lesz a nagy invázió napja, mutasd meg nekik!!! Összepisilik magukat örömükben 😄😄
hékásébredj
Az a baj, hogy eleve én mutattam meg nekik, hogy ez van.. gondoltam lekötöm õket! Sikerült 😄DDD Én vigyázom ma rájuk, 4, 7 és 12 évesek. Nem lehet velük bírni. Kinyomtattam már a hoppert. Már tudom, hogy kell többet csinálni, úgyhogy mindenkinek van saját.. Ez még így oké lenne, de kezdõdik a hiszti: nem tetszik a színe, nincs rajta csillag, másik szemet akarok.. stb. Agyhalál. Muszáj engednem nekik, mivel így is úgy is velük kell foglalkoznom. Csak a nagy eredeti játékboltban kapható laszti kell most nekik és nem kaphatnak egyet.. abból balhé lenne. A kislányok mindent kisírnak, ez alapszabály. Általában a nagyok is 😄DDD

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Vagy nyomtass ki nekik egy hopperrõl képet és nézegessék azt... ha nagyobb örömet akarsz nekik szerezni, akkor fekete-fehérbe nyomtasd ki és akkor színezgethetik is<#buck>
CaptainJack
nem a lakásba kell nekik odaadni 😊
Kivinni játszó térre, azt had ugráljanak amíg bírnak 😄

Több kérdésem is van.
Hány évesek a húgaid? Miért engeded ezt meg nekik? Van-e gyerekszobájuk?
üdv,
a fõcimbalmos
hékásébredj
Nem tudom. Ezek húgok. Három is. Nem értem õket általában.. A laszti jópofa meg minden, de ilyet játékboltban is lehet kapni, úgyhogy most azért nyafognak :S Ha veszünk 3at, akkor semmi nem marad a lakásból..

CaptainJack
Mi a jó abban ha nézik hogy pattog? nem unalmas?😄
Amúgy majd mailban értesítenek..

...szerintem állandósíthatnák... heti 1 kitolás, mindig másik oldalon és mindig más figurákkal. jövõhéten lehet a rollerre kerül a sor, ki tudja...<#zavart2>
hékásébredj
Nem tudjátok mikor lesz az invázió napja??? Nekem 3 húgom van és lázban égnek.. Hármuknak van egy labdája. Egész nap azt nézik, ahogy PATTOG! Mivel mást nem tudok csinálni így a gépen.. idõnként nézem velük én is. 😄DD

Komoly? Ezt hol olvastad? Én a hivatalos oldalon, amit linkeltek pár hsz-el lejjebb, csak olyat olvastam, hogy egy elõre bejelentett oldalon fognak nyüzsögni.
CaptainJack
Elvileg bizonyos oldalakon csak úgy elõtörnek 😊
De ezt majd e-mailben megküldik, nagyon kíváncsi leszek erre..

szerintem tuti, hogy startlap, vagy index, vagy origo.... ezek nagyban játszanak<#eplus2>
De ezek most ilyen saját reklám webszájtok vagy pedig valahogyan feltörnek bizonyos oldalakat és ott fognak nyüzsögni a labdák? Mekkora lol lenne már, ha az sg nyitóoldalát lepnék el egyszer<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>
áá pont nem érdekel <#hehe> én csak örülök, hogy bosszanthatunk másokat... és közben még röhögök is a sok nyomi labdán!
És szerintetek nem fog elhalálozni a szerver, ha egyszerre több ezer embernek a labdája ugrál ott? Meg a böngészõ sem igen szereti az ilyen megterhelést...<#nyes>
CaptainJack
Jópofa 😊 egybõl a south parkos ember csinálós oldal jutott eszembe, ahol lehetett csinálni saját figurát 😄
Én is kerestem a sajátomat, de nem találtam, pedig jó lett volna megmutatni másnak is 😄

létrehoztam, várom mikor kel életre a kis tamagocsim. 😊
Csak légy türelemmel, azt írták, az oldalon, hogy küldeni fognak egy emailt az esemény elõtt, amiben leírnak mindent, hogy melyik websiteon és mikor lesz megrendezve.
Ez egy olyan kérdés amire még senki sem jött rá<#vigyor>...
Lehet, hogy majd rá lehet keresni, és megmutatja hol és hogyan pattog...
Megtörhetetlen
Sziasztok!

Most néztem meg az oldalt 😊 Hogyan fogom megtalálni a saját Hopperemet? azt nem tudjátok?

fry day fry day sálálálláláá

Nekünk van otthon egy labdánk, de nincs rajta ez a fogódzkodó <#vigyor2>... szóval így nehéz lesz nekem elindulni ( hát még fennmaradni rajta )
Van olyan oldal ahol flashmobokkal foglalkoznak? Mert én nem nagyon találtam ilyet

Hologramot is vetíthetünk. Csak nehogy ráugorjanak. 😊
Az az épület magasnyi hopper szerintem számítógépes grafika, legalábbis az a rész amikor ráugrik a pasi az biztosan 😊 Szóval azt nem kéne megcsinálni. Nem kell szerezni sok labdát, mindenki vesz magának egyet és hozza magával.
egyszerûen csak mindenki hoz magával egyet. És mindenki ugyanolyanra készíti el az online labdáját is, vagy fordítva.
A nagy labdát nehéz lesz összehozni. 😊 Lehetne egy hõlégballon is.
Biztos vannak akik ezekkel foglalkoznak, mármint a flashmobokkal és megszervezésükkel. Kérvényezni kéne, hogy legyen ilyen pattogó labdás felvonulás... már csak az a kérdés, hogy honnan szerzünk ennyi labdát<#vigyor3>
Tök jó barcelónai videót találtam egy videómegosztón
Invázió az utcán
Ha õk megcsinálták mi is megtehetjük...<#miaz> csak azzal az épület magasnyi hopperrel lesz gondunk<#fejvakaras><#vigyor3>
Lehet, hogyha nagyon felfut, akkor megcsinálják.. vagy lesznek kezdeményezések rá. mondjuk tavasszal. Nálunk ilyen az is, amikor peace jelet formálnak a Hõsök terén, nem? ez is volt egy idõben..
de azért ezek a labdák menõbbek. tök jó lenne ahogy így ellepjük a körutat..
Meg ilyen hidegbe kinek lenne kedve kimozdulni 😄 Valószínû ezzel a kezdeményezéssel kezdõdõen, egyre több ilyen lesz. Ami nekünk jó 😊
Nem nagyon divat nálunk ez a flashmob,külföldön sokkal több van belõlük
Az online meg tényleg okos dolog, sokan lusták lennének eljönni így meg fel sem kell állni <#nyes>
rozsdasacel ez azért elég komoly? online flash mob???? Õrület meg ámulat! Gondolom azért most, mert tél jön.. bár nyáron is lehetett volna. Nekem is van már lasztim. Elég konkrét!
úgy látszik, hogy már csak az embereket online-n lehet megmozgatni 😞
Bár ez egy elég jó kis szórakozás lesz, úgyhogy izgalommal várom, hogy mi sül ki belõle (labdát már csináltam)