197
Elmész?
-
szando #77 ja :D LOÁL -
felig tarra nyirt hajjal acelos bakancsban -
szando #75 Na, arról tényleg nem tudott senki és meglepően hatott :D
Következő flashmob lehetne: "táncolj, budapest parádé" felkiálktással dancelni a Hősök terén tíz percig félmesztelenül, aztán menni haza. -
wwóóóWW végre van lógód... :)
amúgy flashmob v2.0 bemegy 600 gyerek a suliba de senki nem visz táskát meg könyvet :) aki visz azt felakasztják :D -
ja aaaaz!?
nem ugrik be miről van szó:D
amikro a sok pórnép elállta az utat?:D -
He? :) -
:))) -
mér mivolt? -
A legnagyobb flashmob akkor is az Erzsébet-hídi akció volt tavaly. -
Na most komolyan ki lenn ebenne egy flashmobban? -
:DD
úgy érted, a számlánkra, igaz? -
inkább kedd reggel 8.00kor minndenki átutal a számlámra 10000 Ft-ot a helyi bankban! ez jó ötlet nem? -
ez a beszéd :D -
vagy a bankba símaszkban, gumipisztollyal, majd fenyegetőzünk, aztán felveszed a pénzt, és mindeki elmegy... -
OPM #63 :DDD -
Vagy 200 kigyúrt állat bemegy a parlamentbe és üt akit lát. -
Szerintem a következő flashmob hogy mondjuk 200-300 -an egy könytárban vag inkább egy plázában elkezdik nyomatni a legundorítóbb csengőhagjukat.. :) Arra befizetnék.. -
síoveráll r00lZ -
felveszel bármilyen kabátot. lényegtelen milyet, csak egy kabátot, meg egy sapkát mondjuk. ha sokan vállalkoztok akkor csinalok honklapot is neki:D -
Ki ért jól a PRhoz?
Én benne lennék :D Akkora hülyeség hogy már jó!!! Kéne valami, amiről megismernénk egymást... Nekem nincs nagykabátom. De mondjuk egy iszónyú idétlen sapka megállná a helyét. LOL -
keleti nem lehet ? nekem az van közel :P -
mondjuk a nyugatinal nagykabatban banant eszunk reggel 9kor -
hol lenne ? :D -
de jönnének ha mondom:) akkor is szervezzuk meg. ki van eddig benne? -
majd meglátjuk :) de ugyse jönnének... -
ha mar vannak akkroa barmok hogy neteznek akkor siman:) -
szted elmennének ? inkább fórumoznak :) -
kene csinalni egyet, igy sg-n meg meg nehany forumon, ami NEM lesz benne a hiradoban is. -
HÚÚÚ BAZZEGH :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
loál -

-
Kutyaszopók!! -
még mindig izgi ám a téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
"A többség azonnal lerohant a metróalagutakba, amint elhallgatott a harangszó."
LOL2 -
"Kár, hogy nem láttam átalakulni a tér életét, de mire odaértem, csak olyan ember volt a Deák téri templom előtt, aki vagy arra várt, hogy kinyithassa az esernyőjét, ha már itt van, vagy pedig le akarta fényképezni, amint a megjelentek kinyitják esernyőjüket a harang szavára."
LOL
-
biztos jók a képek
-
Lenne egy könnygázgránátom tuti bebasztam volna közéjük. -
Erről van szó, pont ezért írtam, hogy röhejes... -
Jujjdegáz! Ott a háttérben egy halom fotós... Hát ez nem jött be. Mármint pont NEM olyan lett amilyennek kellet volna. Meglepő, vicces, stb. (A képek alapján és a hozzászólásokból, ugyanis én nem voltam)
Miért kell nekünk minden szart utánozni/majmolni? Most ez is ilyen "trendi" dolog lesz? Broáááfff.
-
Milyen lettem volna ha normális világba születek?