Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
hali
akinek megvan a game eredetiben az tudna adni a borítórol egy teljes képet? mert sehol se találok 😞

Qwerty4
igen, skype felhasználó vagy?

Qwerty4

GyimiGábor
Másolt MOHAA cd-hez tud valaki crack-ot?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Qwerty4
jól teszed

Qwerty4

Igaz hogy így gyorssabb a gép de letörlöm

fogom

le is hogom b*szni az "Állítólagos" Tuning XP-t

Qwerty4
sztem sima xp-vel nem kell hogy baj legyen

Qwerty4

Qwerty4
hát akkor azt a tuning xp bazd le a géprõl valahogy.valószínû az a baj.

Qwerty4

szerinted?

lehet hogy ha a sima XP lenne fent akkor menne<#conf>

amikor a sima volt fent akkor ment.

és biztos is mert valami tuning XP van fent

Qwerty4
ja arra gondoltam

Qwerty4

lehet

windows?

Qwerty4
lehet a winfossal van a baj

Qwerty4

pedig a régi Geforce2-esnél ment simán a játék

és használtam a cracket

Hogy érted azt hogy jól?

Igen fölraktam és támogatja.

Qwerty4
te erikx biztos hogy a VGA kártya driverét felinstaláltad és jól?A driver kell tartalmazza az openGl támogatást?

Qwerty4

<#rinya><#help>

Sehogy sem akar menni

Qwerty4
és használtad is?

Qwerty4

van crack hozzá

Qwerty4
a gond sztem crack hiány

Qwerty4

Hi nekem az lenne a gondom mint sok mindenkinek.Amikor indítanám a játékot ezt írja ki:"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem".
Mit kell csinálni hogy elinduljon?
Vagy hogy kell beállítani.
A videókártyám:ATI9600PRO.

de vmi olyan linket adjatok lécci ami egyböl a letöltéssel indul!!! Elöre is köszi!!! És XP-re kell! Lécci segítsetek!!!

koschwarz
ehhez a verzióhoz kéne: ATI 3D RAGE PRO agp2x !!! Elöre is köszi!!!

Ati legújabb driverét honnan tom leszedni??? lécci adjatok egy linket!!! Elöre is köszi!!!

Qwerty4
Nincs Open Gl támogatása a videókártyádnak, vagy a driverét fel sem instaláltad.

Qwerty4

0ppika
cserélj vga drivert

http://epica.nl

Hello MIndenkinek!!! Ez mit jelent??? GLW Start OpenGL could not load OpeGL subsistem!!!! Nem indul a játék!!! Mit csináljak???!!! LÉcci segítsetek!!! Elöre is köszi!!!

Qwerty4
Szóval a következõrõl van szó:
Ugy-e amikor instaláltad a játékot kitett közben egy ikont az asztalra, megnyomod a bal klikket az egéren, majd Properties... ott ahol irja MOHAA.exe kitörlöd és ezt irod helyébe:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1.
Majd OK.
És a cheatek használhatók lesznek.
Ha nem tudtad a 6 nap alatt kitapasztalni.

Qwerty4

LÉCCI SEGíTSETEK!!!

A játékot indítsuk a következõ módon:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1

ez mit jelent??? ezt hogy kell megcsinálni??? Lécci segísetek!!! Elöre is kössz!

lark: egyszerû. Nem kell abba a toronyba menni. Én sem onnan csináltam. Mellesleg úgy kell h felmészz 1 magas helyre ahol jól látod a tankokat. Fogod a távcsövet, ránézel a tankra, és megnyomod a bal egérgombot. Ezzel jön 1 kis repülõ és kiirtja. De javaslom töltsd le a magyarítását innen úgy talán könnyebb lesz a maradék néhány pálya

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

YOOOO játék de a CALL OF DUTY-k jobbak. Legalábbis nálam.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

revizor
Ahh, mi lesz veled kedvenc játékom? Meghósz TE is? <#szomoru1>Pedig de jó volt..................................................................

Tremby
Sziasztok! Megtennétek,hogy IDE kattintva jobb oldalon picit lejebb rám szavaztok ? Meghálálom igérem <#wave><#worship>

0ppika

SZIASZTOK!HARCOK ÁRÁN FELMEGYEK EGY ROMOS HÁZBA.SZEMBE TALÁLOM MAGAM 1 RÁDIO TORONNYAL,ÉS VAGY KINYÍRNAK,VAGY FELROBBANTJÁK A TORNYOT.KAMPEC.HOGY JUSSAK TOVÁBB?MÁSIK PROBLÉMÁM:EGY HÍDHOZ ÉREK KINYÍROM A NÁCIKAT,LÖVÖM A TÚLPARTON LÉVÕKET,OTT A NÉMETEK ELFOGYNAK,DE TANKOK CIRKÁLNAK,ÉS KINYÍRJÁK AZ ÉN TANKOMAT IS.HOGYAN TOVÁBB?<#gun><#gun><#gun>
koosadam
Nah végre sikerült megcsinálnom cheat nélkül is: egyszerûen berohantam egy házba azt csá. A tankvezetõs rész nagyon király volt most egy havas helyen vagyok elsõ ránézésre elég nehéznek tûnik, mert nem látom megint honnan lõnek, de ze is meg lesz oldva 😉

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

0ppika
Gõzöm sincs hogy hogy kell, és nem is érdekel. Rajtam kívül nem nagyon szokott ide írni senki ...
Próbálkoz csak, menni fog!

koosadam
Ez nagyon nem akar összejönni. Tudom, hogy itt nem cheatleltek de pls most az egyszer tegyetek kivételt, mert nagyon nem tudom megcsinálni ezt a pályát! Találtam egy kódot de nmetom, hogy mit kéne tennem: A játékot indítsuk a következõ módon:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

0ppika
Helló!
Azt javaslom hogy kezd el újra ezt a küldetés részt, úgyis az elején vagy még.
Egyenlõre nem kell keresni semmit, csak végig menni az utcán. Ha nem tudod honnét lõnek, akkor javaslom a tetõket, ált. ott bújnak el. Majd kicsit odébb leszenek épületekben is. Majd ha végigértél az utcán, akkor vissza kell menni páá házat, és megkeresni a páncéltörõt, és azzal kinyitni a kaput ...

koosadam
Hali all,
lenne egy kis gondom. Elakadtam ennél a helynél:
Vagyis gondolom, hogy merre kell menni, de 14 HP-m van és lövöldöznek rám Sniperrel az isten se tudja honnan. Jobbra a házban van két szövetséges és elõttem is 2. Teszek egy lépést elõre 2 golyó rögtön eltalál és nem látom, hogy honnan.Pls ha meg tudnátok mondani, hogy mit keressek és merre azt nagyon + köszönném

Hi all!
Hogy lehet azt megoldai hogy a mohaa ne 60hz-n induljon??? Anélkül hogy használlni keljen a refresh fixert mert ha használom akkor nem indul pl a bf2 meg még pár másik 😞(( Ha driverben be lehet valahol állítani írja le valaki pontosan hogy hogyan és hol.
Elõre is Köszönöm!!!!!!!