1080
-
#760 MInt a Call of duty-ban. -
#759 Hogyan lehet a játékban célra tartani? -
#758 nem itt valami nagyobb bibi van sok serverre probáltam belépni, de feladom! -
#757 Azóta nem lett újra rakva az oprendszer?
-
#756 Esetleg add meg az ip-jét a szervernek.Megpróbálok csatlakozni és megnézni,hogy mi lehet. -
weltyke #755 Sziasztok nekem az a problémám, hogy már egy pár pályát végigvittem és most kiírja a gép játék közben, hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll. Telepítés után is volt ilyen problémám de azt a gamespy-al megoldottam. Vagy nem. Szóval nem tudom valaki segítsen előre is köszi -
#754 hát ez nem fog menni, asszem lemondok róla. Azért kösz a segítséget. -
#753 oksa -
#752 A DMW egy anti cheat amit nem árt ha bekapcsolsz,és nézd meg azt is,hogy mennyi a ping-je a szervernek amire csatlakozni akarsz,mert ha nagy akkor lehet,hogy ezért nem enged be,és feltétlenül írj be valami nevet. -
#751 megpeccseltem.nevem még nincs miaz a dmw? -
#750 Hát látatlanba nem nagyon tudom mi lehet,talán nem egyezik a verzió szám,dmw ki-be kapcsolása,esetleg olyan karakter van a nevedben ami miatt nem enged csatlakozni passz.Nekem az ASE is tökéletesen működik annak ellenére,hogy mindenki azt mondja vége van.Próbáld meg az xfire-t,hátha azzal megy. -
#749 mindkettőt probáltam, de még az ase haldoklása elött is probáltam. -
#748 ASE-t használsz,vagy a játékon belül akarsz csatlakozni? -
#747 hupsz ez kétszer ment -
#746 nem nincs tele server. -
#745 nem nincs tele server. -
#744 Moha elsó része,freeze tag mód,az az igazi,persze külföldi szerveren -
#743 játszanék, ha lenne mivel... -
#742 Fúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!Akkor játszál mással. -
#741 kínomba újból el kezdtem neten játszani a MOHAAB-al sajnos, eléggé uncsi mint a többi online játék -
#740 Az nem lehet,hogy tele van a szerver? -
#739 hELLO!
Szeretnék a mohaaval netn játszani patcholtam meg minden és amikor csatlakoznék egy serverre akkor azt írja egy idő után hogy timed out.
routeres a netem. kikötötem a routert és azután se ment. Mi a baj? -
#738 Valaki meg tudná mondani hogy az hogy van hogy hamachin nyomjuk a haverokkal és be joinolnak hozzánk még többen külföldi tök ismeretlen emberkék?Tudom lehetne limitet állítani de ez számunkra akkor is érdekes és ha itt előfordul akkor más játékoknál miért nem?
-
#737 a mohaa + a kiegek jobbak mint a mohpa, csak amiatt nem éri meg gépet cserélni -
#736 Szerintem nem nagyon,mert nem csak kártyát hanem vasat is kellene venni alá és annyit azért nem ér. -
kriszbig #735 és megéri a játékért másikat venni?eddig is tettszett a mohaa ki is játszottam mindet! -
kriszbig #734 és megéri a játékért másikat venni?eddig is tettszett a mohaa ki is játszottam mindet! -
#733 Hát szerintem akkor kártyacsere kellene. -
#732 itt bizony új kártyát kell venned, a pacific assault nem támogatja a gf4-es karikat -
kriszbig #731 hali!az eszközkezelőbe ez van:MSI MS-StarForce GeForce4 MX 4000(NVIDIA GeForce4 MX 4000)! -
#730 Milyen kártyád van? -
kriszbig #729 köszi sikerült találnom máshol.de azért kösz!alul van 1 másik problémám!van javaslatod rá?köszi! -
kriszbig #728 hali!a pacific assault indításakor azt írja ki, hogy a játékhoz a videókártyának támogatnia kell a directx8.1-et,de az én rendszerem nem támogatja.aztán felsorol pár videókártyát, amik tesztelve lettek win2000 és xp alatt.mi van ilyenkor?vennem kell 1 új videókártyát?????az nem lenne az igazi!!köszi! -
#727 9S5V-8WAZ-RMRV-CST5-HRLD
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD -
#726 6vqq-82uh-s6ap-zb87-ngz5
Tessék itt van -
kriszbig #725 hali4tud valaki a Medal of Honor Pacific Assaulthoz cd-kulcsot!jó lenne!köszi! -
#724 Nézd meg,hogy fel van-e telepítve a Microsoft.NET 1.1 vagy 2.0-ás verzió,mert nekem ez oldotta meg a dolgot.Legalábbis szerintem. -
#723 Még gyárival sem akar működni!Szerintetek azt nem lehetne hogy felrakom mind a hármat és utána kimásolom a mapokat aztán uninstall és allied assaultba másolom be a mapokat hogy sok legyen mert az alap Moha simán megy csak a kiegek nem?! -
#722 Megoldódott a problémám:)))))))))))))A gyári videokártya drivert kellett felraknom ami fölpakolt még valamilyen progit és azzal működik.Most minden szép és csodálatos:)))))))))) -
#721 akkor pasz
nekem nincs több ötletem