1080
-
#720 Sajna sehol nem találtam dual-os bejegyzést. -
#719 próbáld meg biosban letiltani a 2 magos módot, hátha akkor menni fog -
#718 Ja igen annyiban eltérünk hogy én csak wint telepítettem nem gépet cseréltem :D Amúgy 2400+ De simán ment eddig! -
#717 a64 5200+ -
#716 milyen procitok van? mert így nem nagyon tud sztem senki segíteni -
#715 Te mióta szenvedsz? -
#714 Detto ugyan ez a problémám nekem is plusz én még felraktam a keigeket is! -
#713 Sziasztok!
Iszonyat nagy gáz van.Lecseréltem a gépemet duál procisra,és egyszerűen nem akar elindulni a játék.Kompatibilitást állítottam patch-eltem is,sehogyse indul:(((((((
Segítsetek!!!! -
halinorbika #712 Bence! Ilyen fájl nincs. Ha beírod a google-ba akkor láthatod, hogy elég sok embernek ez a baja. (a legkülönbözőbb játékokkal) Állítólag valami VGA driver probléma lehet. -
halinorbika #711 Bence! Ha megtalálom, kirakom holnap egy uw-s oldalra. -
halinorbika #710 Köszi! Leszedem onnan!
Amúgy elírtam a scriptet! Hiányoztak a macskakörmök...
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\bocdusk_dn.jpg", celMappa & "\bocdusk_dn.jpg", True
-
#709 helo valaki tudna segíteni?felraktam a spearhead-et és amikor indítom kijön a konzol betöltené de a default.cfg fájl hiányzik és ezért nem megy .esetleg nem küldené el valaki a fájlt? -
Zsolt01 #708 Itt akad. -
halinorbika #707 Még annyit, hogy 16 fájlról van szó. Összméret 7 MB. (tömörítés nélkül)
Tehát az e-mail nem hiszem, höogy 3MB-nál nagyobb lenne zippelés után.
-
halinorbika #706 Sziasztok!
Egy nagyon-nagy segítséget szeretnék kérni! Leporoltam ezt a játékot, de a jelek szerint megsérült a kettes CD-m. Hírtelen nem is találtam olyan oldalt ahonnan le lehetne még szedni ezt a játékot, úgyhogy ha megtenné valaki, hogy lefutattja ezt a VB scriptet (ami kigyűjti a kérdéses fájlokat), majd az egészet bezippelve elküldené a [email protected], azt nagyon megköszönném!!!
A script akkor fog rendesen lefutni, ha a MOHAA kettes cd "Main" mappájából a Pak2.pk3 fájlt, a TotalCommanderrel kimásoljátok (kicsomagoljátok) a D meghajtóra. (vagy bárhová... csak akkor át kell írni a scriptben az elérési utat) A lényeg, hogy legyen egy Pak2 nevű mappa valahol a vinyón.
Ezután csináltok egy "Norbinak" mappát is... és aztán lefuttatjátok a scriptet.
itt a script kódja: (notepadba kell bemásolni, aztán mentés másként: "valami.vbs") Aztán duplakikk, és lefut.
Option Explicit
Dim objScript, forrasMappa, celMappa
forrasMappa = "D:\pak2"
celMappa = "D:\Norbinak"
Set objScript = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\bocdusk_dn.jpg, celMappa & "\bocdusk_dn.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\mohday1_bk.jpg, celMappa & "\mohday1_bk.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\mohday1_dn.jpg, celMappa & "\mohday1_dn.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\fltwall1grmy.dds, celMappa & "\fltwall1grmy.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\obeachset1grass.jpg, celMappa & "\obeachset1grass.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\\windowtst.tga, celMappa & "\windowtst.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\normandy\preserved_meat.dds, celMappa & "\preserved_meat.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\norway\blackboard1.dds, celMappa & "\blackboard1.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\norway\resrchNorway_wall1low.jpg, celMappa & "\resrchNorway_wall1low.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\test\omaha_pjspick3.tga, celMappa & "\omaha_pjspick3.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\test\omaha_pjspick8.tga, celMappa & "\omaha_pjspick8.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3_rockgrasstrans.jpg, celMappa & "\m3l3_rockgrasstrans.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3grass_1trans.jpg, celMappa & "\m3l3grass_1trans.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3hedgerow_culled.tga, celMappa & "\m3l3hedgerow_culled.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3hedgerowsml_culldrk.tga, celMappa & "\m3l3hedgerowsml_culldrk.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\tree_radial.tga, celMappa & "\tree_radial.tga", True
Set objScript = Nothing
Msgbox "Sikerült!"
-
#705 ez tényleg LOL -
#704 Mohaa lol -
#703 csak félreértelmeztem ezt:"náluk általában ilyesmi a gond", hirtelen elolvasáskor azt hittem, hogy nálatok van ilyen gond és akkor gondoltam van egy 10-12 éves gyereked...na mind1 -
#702 Van, de még nagyon kicsi. Miért? -
#701 jó, a készítők úgy csináltak, mintha a MOHAA meghalt volna, de nekem mint játék nem halt meg, egy alapmű számomra, a MOHAA-nak köszönhetem tulajdonképpen hogy ma játszok, mert volt egy nagy kihagyásom 2002 és 2003-ban, szinte semmit nem gameltem, majd 2004 végén újra elkezdtem
(ja és megoldódott aprobléma, természetesen a Java volt, újrapakoltam és moinden tökéletes az Opera-ban) -
#700 Nem baj, téved az ember, de ahogy észrevettem itt az sg-n kevés a kissrác, nem igazán gyerek oldal, akik meg lámák azok kiszűrődnek, kibannolódnak.
Remélem megoldódnak a problémák, most az lesz az első lépés, hogy megint újrapakolom a Java-t, ha akkor sem oldódik a probléma akkor már az Opera-t a Java-val együtt pakolom újra, de elmondom nagyon utálok instalálni, vagyis inkább unom.
Bocs a személyes kérdésért meg egyben az offért is, de neked vannak gyerekeid?
Ja a te problémáda gépen roszabb.Részvétem. -
#699 Ja nekem kb. egy hete van, hogy egy-egy video lejátszásnál fogja magát a gépem és kikapcs. Jó mi? -
#698 Ezt is nézd meg ha rájöttél mi a galiba. Bocs, de nem tudhattam, hogy nem vagy már kis srác , náluk általában ilyesmi a gond :D Jobbulást a gépednek! -
#697 Ne hülyéskedj, szülők, ők nem értenek semmit a pc-khez!!!És én se vagyok taknyos kölyök, hogy tiltogassanak ilyenekről + olyanokról, hamarosan 18 leszekItt vmi Opera probléma van már tegnap óta, újra raktam a Java-t, majd ma tapasztalom, hogy ha az egyik oldalról egy másik oldalra vezető linkre kattintok akkor kidob a böngészőből, de oldalakon belül nem.
Na, de azért jól esett volna egy kis nosztalgia, mert már rég MOHAA-tam.
-
#696 Semmi sincs benne, csak az első pálya felvezetője zenei aláfestéssel...
Nézd meg a beállításaidat hátha az a baj. Internetbeállítások-Tartalom-Engedélyezés. (Lehet, hogy a szülők állítgattak valamit) Ha az alapértelmezett szintet használod mindenhol, akkor biztosan beenged. -
#695 sajnos folyton kidob a böngészőből ha rálépek a google video-ra, pedig nagyon kívánvcsi lettem erre a filmre -
#694 Memory -
erikx12 #693 ja állítottam nevet
-
#692 de egyik szerver sem enged be?állítottál be magadnak nevet + ilyesmit?mert kell -
erikx12 #691 Csak az a baj hogy nem enged be -
#690 "AKI FLAMELNI AKAR MENJEN A GUMIS MOHAA-BA.ITT NINCS FLAME" az volt a "rendes" elős mohaa topik, csak telbaszták és átkerült a gumiba ... -
#689 Miért nyílt a gumiba MOHAA-s topic és miért zárták be?Nem vagyok olyan rég itt, de mi történt talán gyalázták ezt a jó játékot?valami botrány volt vele kapcsolatban? -
#688 sztem nem kell oda semmi patch, de ez az én véleményem -
#687 ja ép ez is lehetne, de 100% hogy a tört gém miatt nem jó, patch kell és annyi -
#686 javítás:1 mp-el -
#685 tudod mi a baj akkor?szova a szervereknek meg van határozva hogy mennyi felhasználó léphet be.Mondjuk 20 és 2 hely van szabadon és arra a szerverre még a világ akármelyik pontjáról akar csatlakozni majdnem ugyanabban az időben, de valamivel előbb sikerült azoknak a tagoknak és akkor túllépted az időt mivel később csatlakoztál ha még í mp-el is az is sok.
Érted? -
#684 3in1 patch -
erikx12 #683 hi querty az lenne a gondom hogy amikor akarok csatlakozni egy server-hez.
Akkor kiírja hogy atullépte a maximálisidőt.
Mi lehet a baj?
Esetleg patch? -
#682 kössz a linket -
Gabe18 #681 Itt van bőven.