1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• fox022
    Helló mindenki.
    nem tudtok valami fa..a szervert a mohához .lehetőleg hunt .
    a külföldi szervereken team-ben csak csordázik az emberfia
    és egy időután k.....a gáz hogy nem védik a gamer seggét.
  • lovaszi
    császtok!

felraktam a kiegeket az alap mohaara és feltett valami patch ot és amikor az alappal akarok jáccani nem tölti be a mentésemet. Nem lehet valahogy viszahozni a mentéseket?
  • gstup
    Sziasztok!

Nem tudja vlki megmondani hogy miért nincs neten(lan-ban sincs) hangja a g43-as puskámnak?

Üdv
  • Hecker007
    letöltöd a gyártó oldalárol a drivert és felrakod
  • nfs world
    kösz de hogy?
  • Hecker007
    videó kártya drivert kell frissíteni és akkor menni fog
  • nfs world
    csá all!!
    ha ellinditom a game t ezt irja ki:
    GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
    ezel mit lehet csinálni
  • Qwerty4
    Az omaha beaches az alapba is benne van, nem?
    Én csak úgy free for all-on szoktam játszani, nem klánozok meg ilyesmi.
    A Breakthroughba vannak fasza pályák bizza, az alapba emlékeim szerint vagy csak 6-8 van.
  • Lord White #792
    nagyon is érdemes, főleg ha felpakolod a kieg eket, és akkor boom...:)
  • Qwerty4
    szerintem már "átmentél", érdekes küldetés volt...de jó volna újból játszani...érdemes ezt kipróbálni multiba is!!!
  • cr3ativ3
    omaha beach-nél hogyan kell átmenni?
  • tomas10
    nem
  • blinty
    hali! lenne egy gondom! amikor a sas ügynököt ki kell szabadítani akkor nekem nem látszik az ügynök..kinyílik az a nagy kapu,de utána nem tudok semerre menni mert nincs ott az ügynök(nem látszik)....nem tudjátok miért?
  • tomas10
    crackelted
  • Maximus4
    Én is most szedem
  • cr3ativ3
    Egyelőre nem tudom, mert előbb szedtem le, mert eleve nem is értem, mert valami spanyol nyelvű; Most megpróbálom leszedni megint, máshonnal.
  • Maximus4
    Én sajna nem tudok segíteni,talán videkártya driver frissítés,de ez milyen verzió?Mi van benne?
  • cr3ativ3
    vagy nem nekem volt???
  • cr3ativ3
    tört.
  • tomas10
    tört verzió?
  • cr3ativ3
    Hi!

Megvan a mohaa blade3 edition, de nem tudok vele játszani. Mikor indítanám a pályát, betöltés közben fogja magát, és leáll. Tudtok segíteni?
  • goor
    Nálam pont fordított a dolog.A telepítés után a Spearhead és a Breaktrough elindul gond nélkül viszont az alapjáték a pálya betöltésekor a következő hibaüzenettel kilép :

A "0x310de436" címen található utasítás a 0x00000020" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet : "read".

Direct X9c van , 6.9- es ATI driver, Gamespy mégsem megy.....

Valaki tudna segíteni?
  • asde3
    de most folytatom tovább a pro pálya futásom :D ahogy megláttam ezt a nevet :P
  • asde3
    Balyyy nézd meg lehet dmw fut a serveren :)
  • asde3
    Üdv. 2-3 hónapja hagytam abba- Pro szinten nyomtam

jó moh:aa-zást ;)
  • Balyyy
    hy vanegy kis problémám tudnátok segiteni vagy csak tippet adni mi lehet a baj??
    Felvan rakva mohaa + 3in1 patch totam megalasnélkül kb 4 honap azt ma elakrom inditani és amikör tölti be a szervert aakor ecer csak ledob és kész!! Mi lehet az oka plz segitsetek!!
  • John Cena
    valakinek van klánja vagy valami? haverommal elvileg alapítottunk csak ilyen szét szort! szóval vagy van vagy nincs:D csak azt kérdezném hogy valameik klánnal 1 War-t nem nyomhatnánk le?
  • John Cena
    ez írtó jó game és szerintem a SIMA 1000x jobb mint a 2db Kiege!
  • Hecker007
    énis ezért írtam neki először hogy hagyja a francba :)
  • Seten

Én egyszer használtam azt a cheat-et a MoHAA-ban. Kb. 5 perc múlva meguntam. Semmi izgalom nincs benne.

• Hecker007
    a +set cl_playintor 0-t hagyd ki és próbáld újra, ha ígyse megy akkor kezd előről azt a küldetést amit csinálsz és akkor írd be a kódot, mert a mentett állásokban nem mindig lehet kódozni
  • czs2
    köszi az építő jellegű hozzászólást, sokat segítettél
  • Hecker007
    ne csalj a játékban :)
  • czs2
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Cheat-et akarok aktiválni a játékban, ezért így indítom a játékot:

"C:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\MOHAA.exe" +set developer +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1 +set cl_playintro 0

A game el is indul, majd a megfelelő billentyűre bejön a konzol, de amikor beírom pl. a dog parancsot (sérthetetlenség), akkor mindig kiírja, hogy a parancs csak akkor érvényes, ha +set cheats 1-el indítom a játékot. De hisz azzal indítom!!!

Tudja valaki a megoldást??

Köszi!

czs2
  • mtx89
    Hello!!!

Gyere fel a hubra és majd ott megdumáljuk!!!!!
  • Maximus4
    Majd ha lesz ip cím akkor szólj
  • mtx89
    Hello!!

Aki szeret moházni neten az lépjen be dc-n a hubomra!!!

Cim:mtx89.myip.hu

Most készült a hub ugyhogy sokan nem leszünk!!!!!
    De rakjatok be kdvencek közé es ha leszünk páran lessz mohaa parti!!!

Köszönöm!!!
  • Kaslerka #763
    Sziasztok. Megvettem a medal of honor warchest pakkot. Az alapjáték indul, de a kiegészítők nem. Nvidiás kártyám van. Az Ati kártyás gépen megy. Nem segít sem patch, sem pedig új driver. Sőt az electronicarts.hu sem tudott :). Ha valakinek van valami jó ötlete, vevő vagyok rá.
  • Qwerty4
    Hát ez nem igaz!!!Nézz be a billentyűzet beállításokba!!!Ott megtalálsz minden választ!
  • Colton
    Meg Hasalni?