Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Milyen kártyád van?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

köszi sikerült találnom máshol.de azért kösz!alul van 1 másik problémám!van javaslatod rá?köszi!
hali!a pacific assault indításakor azt írja ki, hogy a játékhoz a videókártyának támogatnia kell a directx8.1-et,de az én rendszerem nem támogatja.aztán felsorol pár videókártyát, amik tesztelve lettek win2000 és xp alatt.mi van ilyenkor?vennem kell 1 új videókártyát?????az nem lenne az igazi!!köszi!
Maximus4
9S5V-8WAZ-RMRV-CST5-HRLD
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
6vqq-82uh-s6ap-zb87-ngz5
Tessék itt van

()() (^^)

hali4tud valaki a Medal of Honor Pacific Assaulthoz cd-kulcsot!jó lenne!köszi!
Maximus4
Nézd meg,hogy fel van-e telepítve a Microsoft.NET 1.1 vagy 2.0-ás verzió,mert nekem ez oldotta meg a dolgot.Legalábbis szerintem.

Supersix
Még gyárival sem akar mûködni!Szerintetek azt nem lehetne hogy felrakom mind a hármat és utána kimásolom a mapokat aztán uninstall és allied assaultba másolom be a mapokat hogy sok legyen mert az alap Moha simán megy csak a kiegek nem?!

Maximus4
Megoldódott a problémám😊))))))))))))A gyári videokártya drivert kellett felraknom ami fölpakolt még valamilyen progit és azzal mûködik.Most minden szép és csodálatos😊)))))))))

Hecker007
akkor pasz
nekem nincs több ötletem

Maximus4
Sajna sehol nem találtam dual-os bejegyzést.

Hecker007
próbáld meg biosban letiltani a 2 magos módot, hátha akkor menni fog

Supersix
Ja igen annyiban eltérünk hogy én csak wint telepítettem nem gépet cseréltem 😄 Amúgy 2400+ De simán ment eddig!

Maximus4
a64 5200+

Hecker007
milyen procitok van? mert így nem nagyon tud sztem senki segíteni

Maximus4
Te mióta szenvedsz?

Supersix
Detto ugyan ez a problémám nekem is plusz én még felraktam a keigeket is!

Maximus4
Sziasztok!
Iszonyat nagy gáz van.Lecseréltem a gépemet duál procisra,és egyszerûen nem akar elindulni a játék.Kompatibilitást állítottam patch-eltem is,sehogyse indul😞((((((

Segítsetek!!!!

Bence! Ilyen fájl nincs. Ha beírod a google-ba akkor láthatod, hogy elég sok embernek ez a baja. (a legkülönbözõbb játékokkal) Állítólag valami VGA driver probléma lehet.
Bence! Ha megtalálom, kirakom holnap egy uw-s oldalra.
Köszi! Leszedem onnan!

Amúgy elírtam a scriptet! Hiányoztak a macskakörmök...
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\bocdusk_dn.jpg", celMappa & "\bocdusk_dn.jpg", True

Bence94
helo valaki tudna segíteni?felraktam a spearhead-et és amikor indítom kijön a konzol betöltené de a default.cfg fájl hiányzik és ezért nem megy .esetleg nem küldené el valaki a fájlt?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Még annyit, hogy 16 fájlról van szó. Összméret 7 MB. (tömörítés nélkül)

Tehát az e-mail nem hiszem, höogy 3MB-nál nagyobb lenne zippelés után.

Sziasztok!
Egy nagyon-nagy segítséget szeretnék kérni! Leporoltam ezt a játékot, de a jelek szerint megsérült a kettes CD-m. Hírtelen nem is találtam olyan oldalt ahonnan le lehetne még szedni ezt a játékot, úgyhogy ha megtenné valaki, hogy lefutattja ezt a VB scriptet (ami kigyûjti a kérdéses fájlokat), majd az egészet bezippelve elküldené a [email protected], azt nagyon megköszönném!!!

A script akkor fog rendesen lefutni, ha a MOHAA kettes cd "Main" mappájából a Pak2.pk3 fájlt, a TotalCommanderrel kimásoljátok (kicsomagoljátok) a D meghajtóra. (vagy bárhová... csak akkor át kell írni a scriptben az elérési utat) A lényeg, hogy legyen egy Pak2 nevû mappa valahol a vinyón.

Ezután csináltok egy "Norbinak" mappát is... és aztán lefuttatjátok a scriptet.

itt a script kódja: (notepadba kell bemásolni, aztán mentés másként: "valami.vbs") Aztán duplakikk, és lefut.

Option Explicit

Dim objScript, forrasMappa, celMappa
forrasMappa = "D:\pak2"
celMappa = "D:\Norbinak"

Set objScript = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\bocdusk_dn.jpg, celMappa & "\bocdusk_dn.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\mohday1_bk.jpg, celMappa & "\mohday1_bk.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\mohday1_dn.jpg, celMappa & "\mohday1_dn.jpg", True

objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\fltwall1grmy.dds, celMappa & "\fltwall1grmy.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\obeachset1grass.jpg, celMappa & "\obeachset1grass.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\\windowtst.tga, celMappa & "\windowtst.tga", True

objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\normandy\preserved_meat.dds, celMappa & "\preserved_meat.dds", True

objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\norway\blackboard1.dds, celMappa & "\blackboard1.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\norway\resrchNorway_wall1low.jpg, celMappa & "\resrchNorway_wall1low.jpg", True

objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\test\omaha_pjspick3.tga, celMappa & "\omaha_pjspick3.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\test\omaha_pjspick8.tga, celMappa & "\omaha_pjspick8.tga", True

objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3_rockgrasstrans.jpg, celMappa & "\m3l3_rockgrasstrans.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3grass_1trans.jpg, celMappa & "\m3l3grass_1trans.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3hedgerow_culled.tga, celMappa & "\m3l3hedgerow_culled.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3hedgerowsml_culldrk.tga, celMappa & "\m3l3hedgerowsml_culldrk.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\tree_radial.tga, celMappa & "\tree_radial.tga", True

Set objScript = Nothing
Msgbox "Sikerült!"
Qwerty4
ez tényleg LOL

Qwerty4

revizor
Qwerty4
csak félreértelmeztem ezt:"náluk általában ilyesmi a gond", hirtelen elolvasáskor azt hittem, hogy nálatok van ilyen gond és akkor gondoltam van egy 10-12 éves gyereked...na mind1<#vigyor5>

Qwerty4

revizor
Van, de még nagyon kicsi. Miért?

Qwerty4
<#worship> jó, a készítõk úgy csináltak, mintha a MOHAA meghalt volna, de nekem mint játék nem halt meg, egy alapmû számomra, a MOHAA-nak köszönhetem tulajdonképpen hogy ma játszok, mert volt egy nagy kihagyásom 2002 és 2003-ban, szinte semmit nem gameltem, majd 2004 végén újra elkezdtem
(ja és megoldódott aprobléma, természetesen a Java volt, újrapakoltam és moinden tökéletes az Opera-ban)

Qwerty4

Qwerty4
Nem baj, téved az ember, de ahogy észrevettem itt az sg-n kevés a kissrác, nem igazán gyerek oldal, akik meg lámák azok kiszûrõdnek, kibannolódnak.
Remélem megoldódnak a problémák, most az lesz az elsõ lépés, hogy megint újrapakolom a Java-t, ha akkor sem oldódik a probléma akkor már az Opera-t a Java-val együtt pakolom újra, de elmondom nagyon utálok instalálni, vagyis inkább unom.
Bocs a személyes kérdésért meg egyben az offért is, de neked vannak gyerekeid?
Ja a te problémáda gépen roszabb.Részvétem.<#wink>

Qwerty4

revizor
Ja nekem kb. egy hete van, hogy egy-egy video lejátszásnál fogja magát a gépem és kikapcs. Jó mi?

revizor
Ezt is nézd meg ha rájöttél mi a galiba. Bocs, de nem tudhattam, hogy nem vagy már kis srác <#circling>, náluk általában ilyesmi a gond 😄 Jobbulást a gépednek! <#wave>

Qwerty4
Ne hülyéskedj, szülõk, õk nem értenek semmit a pc-khez!!!És én se vagyok taknyos kölyök, hogy tiltogassanak ilyenekrõl + olyanokról, hamarosan 18 leszek<#nevetes1>Itt vmi Opera probléma van már tegnap óta, újra raktam a Java-t, majd ma tapasztalom, hogy ha az egyik oldalról egy másik oldalra vezetõ linkre kattintok akkor kidob a böngészõbõl, de oldalakon belül nem.<#integet2>
Na, de azért jól esett volna egy kis nosztalgia, mert már rég MOHAA-tam.

Qwerty4

revizor
Semmi sincs benne, csak az elsõ pálya felvezetõje zenei aláfestéssel...
Nézd meg a beállításaidat hátha az a baj. Internetbeállítások-Tartalom-Engedélyezés. (Lehet, hogy a szülõk állítgattak valamit) Ha az alapértelmezett szintet használod mindenhol, akkor biztosan beenged.<#wave>

Qwerty4
sajnos folyton kidob a böngészõbõl ha rálépek a google video-ra<#rinya>, pedig nagyon kívánvcsi lettem erre a filmre

Qwerty4

revizor
ja állítottam nevet

Qwerty4
de egyik szerver sem enged be?állítottál be magadnak nevet + ilyesmit?mert kell

Qwerty4

Csak az a baj hogy nem enged be

0ppika
"AKI FLAMELNI AKAR MENJEN A GUMIS MOHAA-BA.ITT NINCS FLAME" az volt a "rendes" elõs mohaa topik, csak telbaszták és átkerült a gumiba ...

http://epica.nl

Qwerty4
Miért nyílt a gumiba MOHAA-s topic és miért zárták be?Nem vagyok olyan rég itt, de mi történt talán gyalázták ezt a jó játékot?valami botrány volt vele kapcsolatban?

Qwerty4

Qwerty4
sztem nem kell oda semmi patch, de ez az én véleményem

Qwerty4

0ppika
ja ép ez is lehetne, de 100% hogy a tört gém miatt nem jó, patch kell és annyi

Qwerty4
javítás:1 mp-el

Qwerty4

Qwerty4
tudod mi a baj akkor?szova a szervereknek meg van határozva hogy mennyi felhasználó léphet be.Mondjuk 20 és 2 hely van szabadon és arra a szerverre még a világ akármelyik pontjáról akar csatlakozni majdnem ugyanabban az idõben, de valamivel elõbb sikerült azoknak a tagoknak és akkor túllépted az idõt mivel késõbb csatlakoztál ha még í mp-el is az is sok.
Érted?

Qwerty4

0ppika
3in1 patch

hi querty az lenne a gondom hogy amikor akarok csatlakozni egy server-hez.
Akkor kiírja hogy atullépte a maximálisidõt.
Mi lehet a baj?
Esetleg patch?

Hecker007
kössz a linket <#wink>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.