1080
-
fox022 #800 Helló mindenki.
nem tudtok valami fa..a szervert a mohához .lehetőleg hunt .
a külföldi szervereken team-ben csak csordázik az emberfia
és egy időután k.....a gáz hogy nem védik a gamer seggét. -
lovaszi #799 császtok!
felraktam a kiegeket az alap mohaara és feltett valami patch ot és amikor az alappal akarok jáccani nem tölti be a mentésemet. Nem lehet valahogy viszahozni a mentéseket? -
gstup #798 Sziasztok!
Nem tudja vlki megmondani hogy miért nincs neten(lan-ban sincs) hangja a g43-as puskámnak?
Üdv -
#797 letöltöd a gyártó oldalárol a drivert és felrakod -
#796 kösz de hogy? -
#795 videó kártya drivert kell frissíteni és akkor menni fog -
#794 csá all!!
ha ellinditom a game t ezt irja ki:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
ezel mit lehet csinálni -
#793 Az omaha beaches az alapba is benne van, nem?
Én csak úgy free for all-on szoktam játszani, nem klánozok meg ilyesmi.
A Breakthroughba vannak fasza pályák bizza, az alapba emlékeim szerint vagy csak 6-8 van. -
#792 nagyon is érdemes, főleg ha felpakolod a kieg eket, és akkor boom...:) -
#791 szerintem már "átmentél", érdekes küldetés volt...de jó volna újból játszani...érdemes ezt kipróbálni multiba is!!! -
#790 omaha beach-nél hogyan kell átmenni? -
#789 nem -
blinty #788 hali! lenne egy gondom! amikor a sas ügynököt ki kell szabadítani akkor nekem nem látszik az ügynök..kinyílik az a nagy kapu,de utána nem tudok semerre menni mert nincs ott az ügynök(nem látszik)....nem tudjátok miért? -
#787 crackelted
-
#786 Én is most szedem -
#785 Egyelőre nem tudom, mert előbb szedtem le, mert eleve nem is értem, mert valami spanyol nyelvű; Most megpróbálom leszedni megint, máshonnal. -
#784 Én sajna nem tudok segíteni,talán videkártya driver frissítés,de ez milyen verzió?Mi van benne? -
#783 vagy nem nekem volt??? -
#782 tört. -
#781 tört verzió? -
#780 Hi!
Megvan a mohaa blade3 edition, de nem tudok vele játszani. Mikor indítanám a pályát, betöltés közben fogja magát, és leáll. Tudtok segíteni? -
goor #779 Nálam pont fordított a dolog.A telepítés után a Spearhead és a Breaktrough elindul gond nélkül viszont az alapjáték a pálya betöltésekor a következő hibaüzenettel kilép :
A "0x310de436" címen található utasítás a 0x00000020" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet : "read".
Direct X9c van , 6.9- es ATI driver, Gamespy mégsem megy.....
Valaki tudna segíteni? -
asde3 #778 de most folytatom tovább a pro pálya futásom :D ahogy megláttam ezt a nevet :P -
asde3 #777 Balyyy nézd meg lehet dmw fut a serveren :) -
asde3 #776 Üdv. 2-3 hónapja hagytam abba- Pro szinten nyomtam
jó moh:aa-zást ;) -
Balyyy #775 hy vanegy kis problémám tudnátok segiteni vagy csak tippet adni mi lehet a baj??
Felvan rakva mohaa + 3in1 patch totam megalasnélkül kb 4 honap azt ma elakrom inditani és amikör tölti be a szervert aakor ecer csak ledob és kész!! Mi lehet az oka plz segitsetek!! -
#774 valakinek van klánja vagy valami? haverommal elvileg alapítottunk csak ilyen szét szort! szóval vagy van vagy nincs:D csak azt kérdezném hogy valameik klánnal 1 War-t nem nyomhatnánk le? -
#773 ez írtó jó game és szerintem a SIMA 1000x jobb mint a 2db Kiege! -
#772 énis ezért írtam neki először hogy hagyja a francba :) -
Seten #771
Én egyszer használtam azt a cheat-et a MoHAA-ban. Kb. 5 perc múlva meguntam. Semmi izgalom nincs benne.
-
#770 a +set cl_playintor 0-t hagyd ki és próbáld újra, ha ígyse megy akkor kezd előről azt a küldetést amit csinálsz és akkor írd be a kódot, mert a mentett állásokban nem mindig lehet kódozni -
czs2 #769 köszi az építő jellegű hozzászólást, sokat segítettél -
#768 ne csalj a játékban :) -
czs2 #767 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Cheat-et akarok aktiválni a játékban, ezért így indítom a játékot:
"C:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\MOHAA.exe" +set developer +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1 +set cl_playintro 0
A game el is indul, majd a megfelelő billentyűre bejön a konzol, de amikor beírom pl. a dog parancsot (sérthetetlenség), akkor mindig kiírja, hogy a parancs csak akkor érvényes, ha +set cheats 1-el indítom a játékot. De hisz azzal indítom!!!
Tudja valaki a megoldást??
Köszi!
czs2 -
mtx89 #766 Hello!!!
Gyere fel a hubra és majd ott megdumáljuk!!!!! -
#765 Majd ha lesz ip cím akkor szólj -
mtx89 #764 Hello!!
Aki szeret moházni neten az lépjen be dc-n a hubomra!!!
Cim:mtx89.myip.hu
Most készült a hub ugyhogy sokan nem leszünk!!!!!
De rakjatok be kdvencek közé es ha leszünk páran lessz mohaa parti!!!
Köszönöm!!! -
Kaslerka #763 Sziasztok. Megvettem a medal of honor warchest pakkot. Az alapjáték indul, de a kiegészítők nem. Nvidiás kártyám van. Az Ati kártyás gépen megy. Nem segít sem patch, sem pedig új driver. Sőt az electronicarts.hu sem tudott :). Ha valakinek van valami jó ötlete, vevő vagyok rá. -
#762 Hát ez nem igaz!!!Nézz be a billentyűzet beállításokba!!!Ott megtalálsz minden választ! -
#761 Meg Hasalni?