Medal of Honor:Allied Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Iszonyat nagy gáz van.Lecseréltem a gépemet duál procisra,és egyszerûen nem akar elindulni a játék.Kompatibilitást állítottam patch-eltem is,sehogyse indul😞((((((
Segítsetek!!!!
Amúgy elírtam a scriptet! Hiányoztak a macskakörmök...
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\bocdusk_dn.jpg", celMappa & "\bocdusk_dn.jpg", True
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Tehát az e-mail nem hiszem, höogy 3MB-nál nagyobb lenne zippelés után.
Egy nagyon-nagy segítséget szeretnék kérni! Leporoltam ezt a játékot, de a jelek szerint megsérült a kettes CD-m. Hírtelen nem is találtam olyan oldalt ahonnan le lehetne még szedni ezt a játékot, úgyhogy ha megtenné valaki, hogy lefutattja ezt a VB scriptet (ami kigyûjti a kérdéses fájlokat), majd az egészet bezippelve elküldené a [email protected], azt nagyon megköszönném!!!
A script akkor fog rendesen lefutni, ha a MOHAA kettes cd "Main" mappájából a Pak2.pk3 fájlt, a TotalCommanderrel kimásoljátok (kicsomagoljátok) a D meghajtóra. (vagy bárhová... csak akkor át kell írni a scriptben az elérési utat) A lényeg, hogy legyen egy Pak2 nevû mappa valahol a vinyón.
Ezután csináltok egy "Norbinak" mappát is... és aztán lefuttatjátok a scriptet.
itt a script kódja: (notepadba kell bemásolni, aztán mentés másként: "valami.vbs") Aztán duplakikk, és lefut.
Option Explicit
Dim objScript, forrasMappa, celMappa
forrasMappa = "D:\pak2"
celMappa = "D:\Norbinak"
Set objScript = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\bocdusk_dn.jpg, celMappa & "\bocdusk_dn.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\mohday1_bk.jpg, celMappa & "\mohday1_bk.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\env\mohday1_dn.jpg, celMappa & "\mohday1_dn.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\fltwall1grmy.dds, celMappa & "\fltwall1grmy.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\obeachset1grass.jpg, celMappa & "\obeachset1grass.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\mohtest\\windowtst.tga, celMappa & "\windowtst.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\normandy\preserved_meat.dds, celMappa & "\preserved_meat.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\norway\blackboard1.dds, celMappa & "\blackboard1.dds", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\norway\resrchNorway_wall1low.jpg, celMappa & "\resrchNorway_wall1low.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\test\omaha_pjspick3.tga, celMappa & "\omaha_pjspick3.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\test\omaha_pjspick8.tga, celMappa & "\omaha_pjspick8.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3_rockgrasstrans.jpg, celMappa & "\m3l3_rockgrasstrans.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3grass_1trans.jpg, celMappa & "\m3l3grass_1trans.jpg", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3hedgerow_culled.tga, celMappa & "\m3l3hedgerow_culled.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\m3l3hedgerowsml_culldrk.tga, celMappa & "\m3l3hedgerowsml_culldrk.tga", True
objScript.CopyFile forrasMappa & "\textures\wilderness\tree_radial.tga, celMappa & "\tree_radial.tga", True
Set objScript = Nothing
Msgbox "Sikerült!"
Qwerty4
(ja és megoldódott aprobléma, természetesen a Java volt, újrapakoltam és moinden tökéletes az Opera-ban)
Qwerty4
Remélem megoldódnak a problémák, most az lesz az elsõ lépés, hogy megint újrapakolom a Java-t, ha akkor sem oldódik a probléma akkor már az Opera-t a Java-val együtt pakolom újra, de elmondom nagyon utálok instalálni, vagyis inkább unom.
Bocs a személyes kérdésért meg egyben az offért is, de neked vannak gyerekeid?
Ja a te problémáda gépen roszabb.Részvétem.<#wink>#wink>
Qwerty4
Na, de azért jól esett volna egy kis nosztalgia, mert már rég MOHAA-tam.
Qwerty4
Nézd meg a beállításaidat hátha az a baj. Internetbeállítások-Tartalom-Engedélyezés. (Lehet, hogy a szülõk állítgattak valamit) Ha az alapértelmezett szintet használod mindenhol, akkor biztosan beenged.<#wave>#wave>
Qwerty4
http://epica.nl
Qwerty4
Érted?
Qwerty4
Akkor kiírja hogy atullépte a maximálisidõt.
Mi lehet a baj?
Esetleg patch?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.