1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• simonl #840
    Sziasztok,

Kicsit már unom a COD4 -et, ezért gondolomtam felrakom újra a jó öreg MOHAA -t :D
    Kérdésem, hogy vannak e még aktív, normálisan játszható, magyar szerverek??
    Ja, bocsi de nem eredeti a játék - a testvéremtől így orokoltem -:D

Köszi a válaszokat és BUÉK minden fórumtársamnak.......
  • Indigo
    Én eddig a legtöbb FPS játékban elboldogultam a nehéz vagy legnehezebb fokozattal, de ami itt megy, azt már túlzásnak tartom. Mindegy, majd egyszer talán megpróbálom, egyelőre elment tőle a kedvem.
  • Qwerty4
    Talán a megoldás a normal fokozat lenne, én 90%-ban azon szoktam játszani!
  • Indigo
    Ja, easy-n lehet hogy simán megy, azt nem próbáltam. Legnehezebb fokozaton kezdtem, első pálya közepe fele újrakezdtem közepesen, úgy már tudtam haladni, bár iszonyat nehéz volt így is, aztán jöttek az idegesítő küldetések és idegesítő hibák, és otthagytam az egészet a francba. Nekem nem volt élvezetes ez a kieg.
  • Qwerty4
    Szerintem nem olyan vészes a BT nehézsége, csak ti nem voltatok jó passzban akkor (nem akarom mondani, hogy bénák vagytok)...
  • Indigo
    Én ezért hagytam abba a Breakthroug-t... Iszonyatosan nehéz volt, de sajnos nem az ellenség MI-je adta fel a leckét... A kurva ködtől nem látok semmit, de három helyről lőnek és egykettő halott vagyok... Az ellenség sohasem hibázik, ha lőnek, szinte mindig bekapod a golyót, ez marhára nem életszerű... Bugos. A hátrahagyott fegyókból a lőszereket nem lehet fölvenni, milliónyi német katona jön, lőszert alig találni, így volt olyan pálya, amit nem tudtam megcsinálni másodjára sem (itt hagytam abba)... Ostoba szkriptelések... És még sorolhatnám. Pedig a hangulata nagyon ott lett volna, de nem fogom végigszenvedni, mert ez így nem élvezetes. Az AA és a Spearhead elég jó lett, de ez a BT egy fos.
  • hunter03
    Sziasztok!
    A Mohaa Breakthrough kiegészítőjével játszok egy pár napja és az a kérdésem, hogy csak nekem ilyen nehéz? Közép szinten játszok vele. Mert az összes pálya beillene szerintem egy másik játék királymissziójának simán. A Spearhead pl.sokkal könnyebb volt. Jónéhány éve játszok már II.vh-s jétékokkal de ilyet, még nem pipáltam...
    A másik hogy az egész játék abból áll, hogy Jeep-ből kell kilőni, na ettől örülök meg teljesen, lőnek rám nyolc helyről 10 életem marad és menjünk tovább :))
  • Pari94
    www.blacktigerclan.mlap.hu
    a Clan tagokat keres amíg van Clan!!!
    bárki beléphet kivételek az oldalon.
    Ja és aki tudna ingyen szerót az szóljon.
    (BTC)paribalint(HUN)CL
  • bothtamas
    Cs nézéttek meg http://s7.bitefight.hu/c.php?uid=27032
  • GyuriX2572
    Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudnánk haverral spearhead alatt original mohaa fegyverekkel játszani?
  • bbandi
    Hello

Nekem olyan problémám lenne, megpacholtam a mohaa-t és mégse indul el. De a gond nem is itt kezdődik, mert 4 éve így telepítem a játékot, és eddig semmi gond nem volt. Nemrégiben cseréltem videókártyát, egy AR 9600 Pro-t cseréltem le egy GF 7300GT-re és azóta nem fut a játék.

Elindítom, bejön a konzol, végigfut, bevillan a fekete kép, mintha már indulna a játék, és utána vissza kilép a windowsba. Nem ír ki semmi hibát, meg semmit, csak kilép. Próbálkoztam már a játék újra rakásával, a windowst is újra raktam, felraktam a legújjabb drievert is, a CD-n lévőt is felraktam már, de egyszerűen semmi.

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
  • Eagle16
    "Van egy lépcső felfelé valahol, oda kell bemenni lesz két halott csávó. Vedd el a bazookájukat és ennyi." :D
  • trobi00
    hy
    valaki meg tudná mondani hogy az 5 küldibe (Atigrisek napja) mit kell csinálni mert ki kaptam az öszes mester lövészt
    és nem enged át a kapun mert valami bazoka 88 cspatot kell meg keresni de nem találom meg ???????????????????????????????????????????????????????????????
  • kegoo
    vagy mohaa spearhead no cd-t azt is nagyon kösz( [email protected] )
  • Hecker007
    vedd meg eredetiben, vagy nézz szét a gamecopyworld.com-on
  • kegoo
    hali nem tud valaki mohaa spearhead 2,15 crack et nagyon megköszönném kegoo@ freemail.hu címre
  • Maximus4
    Lehet,hogy winfos reinstall kell.
  • neonx
    sziasztok tudna valaki segíteni felraktam a MOHAA Aliied Assault-ot minden tökéletesen felment és ezt a hibát kapom

"A(z) Medal of Honor Allied Assault(tm) hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

a géppel minden rendben és win xp-re rakom de semmi, megprobáltam patch-el
    meg a nélkül is de semmi més kóddal is megpróbáltam de azzal sem ment.
  • Qwerty4
    xD
  • Djemba
    KELL HOZZÁ
  • Hecker007
    a mohaa mapáján belül a main könyvtárba kell tenni
  • simonl #819
    sziasztok,

Bocsi ha láma kérdésem, kérésem. Próbáltam letölteni fegyver mod -ot, de sehogy nem akar működni.
    Elmondanátok letöltás után mit hova melyik mappába kell másolni?
    Köszi
  • Hecker007
    nemsűrűn
  • DarkSector
    Van coop mod?
  • Szabyka
    Ehh már megvan :)
  • Szabyka
    Ha megicsnalom a kiepzest miert nem enged tovabb ?Ismet csak azt lehet valasztani :(
  • Morfi
    Itt Vannak hozzá való módok és egyebek.
  • Qwerty4
    ???
  • mono34
    helo mindenkinek honan tok vért szerezni a medalofhonor allied asault-hoz? mert semi vér nincs a játékba
  • Adam19
    szia!
    1000 koszonet, mukodik!!
    sajnos en nem tudok a te problemadon segiteni, de remelem elobb utobb masok is ideneznek neha.
    en Magyarorszagon call of duty klanban nyomtam, szoval amugy sem ertek nagyon a mohaa-hoz. remelem azert valaki tud neked segiteni.
    kosz meg1x a segitseget, orok hala :)
  • Gen Veers
    szia!

szedd le erről az oldalról a MOH:AA 3in1 patch-et és akkor sztem mennie kell. Ja és ha ezt rakod fel akkor nem kell semmilyen crack mert ez már tartalmaz egyet. http://gportal.hu/gindex.php?pg=2603666

Én is várok vkit aki tud nekem segíteni abban amit 2-vel lejjebb írtam.
  • Adam19
    udv mindenkinek!
    jo lenne ha tudna valaki segiteni. A problema a kovetkezo: most kinnt vagyok angliaban egy ismerosnel 2 honapig, es a gepen fennt volt a mohaa, de mar nincs meg neki a cd. Leszedtem egy cracket amivel jol ment, de olyan lokott voltam, hogy feltettem az 1.11es patchet, es azota nem mukodik. Kerestem hozza ketfele cracket is, elindul a menu, de amikor jatszani akarok, kidob toltes kozben. Nem lehet valahogy leszedni a patchet? Vagy tudna adni valaki egy normalis cracket? HELP PLS.
    Elore is kossz.
    tovabbi szep napot
  • Gen Veers
    sziasztok!

nekem is szükségem lenne egy kis segítségre! Leszedtem a customspy nevű progit és nem tom hogy kell beállítani hogy szerverről letöltse a szükséges fájlokat. Ha vki tudja használni és elmagyarázná mit hogy kell azt megköszönném.
  • sz4bee
    Hol lehet beállitani h a játék ne 60 Hz fusson? Tulajdonságok/..../monitornál beállitom jol de a játék még mindig 60Hz
  • Prince23
    Kéne készíteniük HDR alkalmazást az AA vagy a PA-hoz. Állat lenne nagyon
  • grimm13
    Anyi hogy a moha spearhead hibát észlelt ezért leáll.
    A hiba paraméterei :
    AppName:moh_spearhead.exe AppVer:1.0.0.1 Modname: unknown
    ModVer:0.0.0.0 Offset78657472
    ennyi
  • Maximus4
    Mi a hibaüzenet?
  • grimm13
    hello mindenki segitség kéne!!!Sikeresen felraktama medal of honor allied assault-ot crackeltem müködött,de ahogy végigvittem felraktam a spearhead-et crackeltem és ahogy elinditom elöjön a szokásos konzol majd az egész kép szürkére vált és pár másodperc mulva egy hibaüzenetet küld.Valaki tud segiteni?
  • karegab
    gstup

néma nincs hang mert nem azt a fegyvert tölti be
  • karegab
    nem lehet valahogy elérni hogy a letöltött ruhák a singley-player módban legyenek láthatók és nem a multyban