Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cr3ativ3
Hi!

Megvan a mohaa blade3 edition, de nem tudok vele játszani. Mikor indítanám a pályát, betöltés közben fogja magát, és leáll. Tudtok segíteni?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Nálam pont fordított a dolog.A telepítés után a Spearhead és a Breaktrough elindul gond nélkül viszont az alapjáték a pálya betöltésekor a következõ hibaüzenettel kilép :

A "0x310de436" címen található utasítás a 0x00000020" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet : "read".

Direct X9c van , 6.9- es ATI driver, Gamespy mégsem megy.....

Valaki tudna segíteni?
de most folytatom tovább a pro pálya futásom 😄 ahogy megláttam ezt a nevet 😛

Balyyy nézd meg lehet dmw fut a serveren 😊

Üdv. 2-3 hónapja hagytam abba- Pro szinten nyomtam

jó moh:aa-zást 😉

hy vanegy kis problémám tudnátok segiteni vagy csak tippet adni mi lehet a baj??
Felvan rakva mohaa + 3in1 patch totam megalasnélkül kb 4 honap azt ma elakrom inditani és amikör tölti be a szervert aakor ecer csak ledob és kész!!<#nemtudom> Mi lehet az oka plz segitsetek!!
John Cena
valakinek van klánja vagy valami? haverommal elvileg alapítottunk csak ilyen szét szort! szóval vagy van vagy nincs😄 csak azt kérdezném hogy valameik klánnal 1 War-t nem nyomhatnánk le?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
ez írtó jó game és szerintem a SIMA 1000x jobb mint a 2db Kiege!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hecker007
énis ezért írtam neki elõször hogy hagyja a francba 😊

Én egyszer használtam azt a cheat-et a MoHAA-ban. Kb. 5 perc múlva meguntam. Semmi izgalom nincs benne.

Hecker007
a +set cl_playintor 0-t hagyd ki és próbáld újra, ha ígyse megy akkor kezd elõrõl azt a küldetést amit csinálsz és akkor írd be a kódot, mert a mentett állásokban nem mindig lehet kódozni

köszi az építõ jellegû hozzászólást, sokat segítettél
Hecker007
ne csalj a játékban 😊

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Cheat-et akarok aktiválni a játékban, ezért így indítom a játékot:

"C:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\MOHAA.exe" +set developer +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1 +set cl_playintro 0

A game el is indul, majd a megfelelõ billentyûre bejön a konzol, de amikor beírom pl. a dog parancsot (sérthetetlenség), akkor mindig kiírja, hogy a parancs csak akkor érvényes, ha +set cheats 1-el indítom a játékot. De hisz azzal indítom!!!

Tudja valaki a megoldást??

Köszi!

czs2
Hello!!!

Gyere fel a hubra és majd ott megdumáljuk!!!!!
Maximus4
Majd ha lesz ip cím akkor szólj

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hello!!

Aki szeret moházni neten az lépjen be dc-n a hubomra!!!

Cim:mtx89.myip.hu

Most készült a hub ugyhogy sokan nem leszünk!!!!!
De rakjatok be kdvencek közé es ha leszünk páran lessz mohaa parti!!!

Köszönöm!!!
Sziasztok. Megvettem a medal of honor warchest pakkot. Az alapjáték indul, de a kiegészítõk nem. Nvidiás kártyám van. Az Ati kártyás gépen megy. Nem segít sem patch, sem pedig új driver. Sõt az electronicarts.hu sem tudott 😊. Ha valakinek van valami jó ötlete, vevõ vagyok rá.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Qwerty4
Hát ez nem igaz!!!Nézz be a billentyûzet beállításokba!!!Ott megtalálsz minden választ!<#vigyor5>

Qwerty4

Colton
Meg Hasalni?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
MInt a Call of duty-ban.

Colton
Hogyan lehet a játékban célra tartani?

trogerzsiger
nem itt valami nagyobb bibi van sok serverre probáltam belépni, de feladom!<#szomoru1>

Maximus4
Azóta nem lett újra rakva az oprendszer?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Esetleg add meg az ip-jét a szervernek.Megpróbálok csatlakozni és megnézni,hogy mi lehet.

Sziasztok nekem az a problémám, hogy már egy pár pályát végigvittem és most kiírja a gép játék közben, hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll. Telepítés után is volt ilyen problémám de azt a gamespy-al megoldottam. Vagy nem. Szóval nem tudom valaki segítsen elõre is köszi
trogerzsiger
hát ez nem fog menni, asszem lemondok róla. Azért kösz a segítséget.

trogerzsiger
oksa

Maximus4
A DMW egy anti cheat amit nem árt ha bekapcsolsz,és nézd meg azt is,hogy mennyi a ping-je a szervernek amire csatlakozni akarsz,mert ha nagy akkor lehet,hogy ezért nem enged be,és feltétlenül írj be valami nevet.

trogerzsiger
megpeccseltem.nevem még nincs miaz a dmw?

Maximus4
Hát látatlanba nem nagyon tudom mi lehet,talán nem egyezik a verzió szám,dmw ki-be kapcsolása,esetleg olyan karakter van a nevedben ami miatt nem enged csatlakozni passz.Nekem az ASE is tökéletesen mûködik annak ellenére,hogy mindenki azt mondja vége van.Próbáld meg az xfire-t,hátha azzal megy.

trogerzsiger
mindkettõt probáltam, de még az ase haldoklása elött is probáltam.

Maximus4
ASE-t használsz,vagy a játékon belül akarsz csatlakozni?

trogerzsiger
hupsz ez kétszer ment

trogerzsiger
nem nincs tele server.

trogerzsiger
nem nincs tele server.

Maximus4
Moha elsó része,freeze tag mód,az az igazi,persze külföldi szerveren<#vigyor2>

Qwerty4
játszanék, ha lenne mivel...<#szomoru1>

Qwerty4

Maximus4
Fúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!Akkor játszál mással.

Qwerty4
kínomba újból el kezdtem neten játszani a MOHAAB-al sajnos, eléggé uncsi mint a többi online játék<#szomoru1>

Qwerty4

Maximus4
Az nem lehet,hogy tele van a szerver?

trogerzsiger
hELLO!

Szeretnék a mohaaval netn játszani patcholtam meg minden és amikor csatlakoznék egy serverre akkor azt írja egy idõ után hogy timed out.
routeres a netem. kikötötem a routert és azután se ment. Mi a baj?

Supersix
Valaki meg tudná mondani hogy az hogy van hogy hamachin nyomjuk a haverokkal és be joinolnak hozzánk még többen külföldi tök ismeretlen emberkék?Tudom lehetne limitet állítani de ez számunkra akkor is érdekes és ha itt elõfordul akkor más játékoknál miért nem?

Hecker007
a mohaa + a kiegek jobbak mint a mohpa, csak amiatt nem éri meg gépet cserélni

Maximus4
Szerintem nem nagyon,mert nem csak kártyát hanem vasat is kellene venni alá és annyit azért nem ér.

és megéri a játékért másikat venni?eddig is tettszett a mohaa ki is játszottam mindet!
és megéri a játékért másikat venni?eddig is tettszett a mohaa ki is játszottam mindet!
Maximus4
Hát szerintem akkor kártyacsere kellene.

Hecker007
itt bizony új kártyát kell venned, a pacific assault nem támogatja a gf4-es karikat

hali!az eszközkezelõbe ez van:MSI MS-StarForce GeForce4 MX 4000(NVIDIA GeForce4 MX 4000)!