Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello

Nekem olyan problémám lenne, megpacholtam a mohaa-t és mégse indul el. De a gond nem is itt kezdõdik, mert 4 éve így telepítem a játékot, és eddig semmi gond nem volt. Nemrégiben cseréltem videókártyát, egy AR 9600 Pro-t cseréltem le egy GF 7300GT-re és azóta nem fut a játék.

Elindítom, bejön a konzol, végigfut, bevillan a fekete kép, mintha már indulna a játék, és utána vissza kilép a windowsba. Nem ír ki semmi hibát, meg semmit, csak kilép. Próbálkoztam már a játék újra rakásával, a windowst is újra raktam, felraktam a legújjabb drievert is, a CD-n lévõt is felraktam már, de egyszerûen semmi.

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
Eagle16
"Van egy lépcsõ felfelé valahol, oda kell bemenni lesz két halott csávó. Vedd el a bazookájukat és ennyi." :D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hy
valaki meg tudná mondani hogy az 5 küldibe (Atigrisek napja) mit kell csinálni mert ki kaptam az öszes mester lövészt
és nem enged át a kapun mert valami bazoka 88 cspatot kell meg keresni de nem találom meg ???????????????????????????????????????????????????????????????
vagy mohaa spearhead no cd-t azt is nagyon kösz( [email protected] )
Hecker007
vedd meg eredetiben<#idiota>, vagy nézz szét a gamecopyworld.com-on

hali nem tud valaki mohaa spearhead 2,15 crack et nagyon megköszönném kegoo@ freemail.hu címre
Maximus4
Lehet,hogy winfos reinstall kell.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sziasztok tudna valaki segíteni felraktam a MOHAA Aliied Assault-ot minden tökéletesen felment és ezt a hibát kapom

"A(z) Medal of Honor Allied Assault(tm) hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

a géppel minden rendben és win xp-re rakom de semmi, megprobáltam patch-el
meg a nélkül is de semmi més kóddal is megpróbáltam de azzal sem ment.

Qwerty4
xD

Qwerty4

KELL HOZZÁ

Hecker007
a mohaa mapáján belül a main könyvtárba kell tenni

sziasztok,

Bocsi ha láma kérdésem, kérésem. Próbáltam letölteni fegyver mod -ot, de sehogy nem akar mûködni.
Elmondanátok letöltás után mit hova melyik mappába kell másolni?
Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hecker007
nemsûrûn

DarkSector
Van coop mod?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ehh már megvan :)

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Ha megicsnalom a kiepzest miert nem enged tovabb ?Ismet csak azt lehet valasztani :(

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Morfi
Itt Vannak hozzá való módok és egyebek.

Qwerty4
??? <#wilting>

Qwerty4

helo mindenkinek honan tok vért szerezni a medalofhonor allied asault-hoz? mert semi vér nincs a játékba
szia!
1000 koszonet, mukodik!!
sajnos en nem tudok a te problemadon segiteni, de remelem elobb utobb masok is ideneznek neha.
en Magyarorszagon call of duty klanban nyomtam, szoval amugy sem ertek nagyon a mohaa-hoz. remelem azert valaki tud neked segiteni.
kosz meg1x a segitseget, orok hala :)

szia!

szedd le errõl az oldalról a MOH:AA 3in1 patch-et és akkor sztem mennie kell. Ja és ha ezt rakod fel akkor nem kell semmilyen crack mert ez már tartalmaz egyet. http://gportal.hu/gindex.php?pg=2603666

Én is várok vkit aki tud nekem segíteni abban amit 2-vel lejjebb írtam.
udv mindenkinek!
jo lenne ha tudna valaki segiteni. A problema a kovetkezo: most kinnt vagyok angliaban egy ismerosnel 2 honapig, es a gepen fennt volt a mohaa, de mar nincs meg neki a cd. Leszedtem egy cracket amivel jol ment, de olyan lokott voltam, hogy feltettem az 1.11es patchet, es azota nem mukodik. Kerestem hozza ketfele cracket is, elindul a menu, de amikor jatszani akarok, kidob toltes kozben. Nem lehet valahogy leszedni a patchet? Vagy tudna adni valaki egy normalis cracket? HELP PLS.
Elore is kossz.
tovabbi szep napot

sziasztok!

nekem is szükségem lenne egy kis segítségre! Leszedtem a customspy nevû progit és nem tom hogy kell beállítani hogy szerverrõl letöltse a szükséges fájlokat. Ha vki tudja használni és elmagyarázná mit hogy kell azt megköszönném.
Hol lehet beállitani h a játék ne 60 Hz fusson? Tulajdonságok/..../monitornál beállitom jol de a játék még mindig 60Hz
Prince23
Kéne készíteniük HDR alkalmazást az AA vagy a PA-hoz. Állat lenne nagyon<#eplus2><#merges2>

Anyi hogy a moha spearhead hibát észlelt ezért leáll.
A hiba paraméterei :
AppName:moh_spearhead.exe AppVer:1.0.0.1 Modname: unknown
ModVer:0.0.0.0 Offset78657472
ennyi

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Maximus4
Mi a hibaüzenet?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hello mindenki segitség kéne!!!Sikeresen felraktama medal of honor allied assault-ot crackeltem müködött,de ahogy végigvittem felraktam a spearhead-et crackeltem és ahogy elinditom elöjön a szokásos konzol majd az egész kép szürkére vált és pár másodperc mulva egy hibaüzenetet küld.Valaki tud segiteni?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

gstup

néma nincs hang mert nem azt a fegyvert tölti be
nem lehet valahogy elérni hogy a letöltött ruhák a singley-player módban legyenek láthatók és nem a multyban
Helló mindenki.
nem tudtok valami fa..a szervert a mohához .lehetõleg hunt .
a külföldi szervereken team-ben csak csordázik az emberfia
és egy idõután k.....a gáz hogy nem védik a gamer seggét.
császtok!

felraktam a kiegeket az alap mohaara és feltett valami patch ot és amikor az alappal akarok jáccani nem tölti be a mentésemet. Nem lehet valahogy viszahozni a mentéseket?

Sziasztok!

Nem tudja vlki megmondani hogy miért nincs neten(lan-ban sincs) hangja a g43-as puskámnak?

Üdv

Hecker007
letöltöd a gyártó oldalárol a drivert és felrakod

nfs world
kösz de hogy?

Hecker007
videó kártya drivert kell frissíteni és akkor menni fog

nfs world
csá all!!
ha ellinditom a game t ezt irja ki:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
ezel mit lehet csinálni

Qwerty4
Az omaha beaches az alapba is benne van, nem?
Én csak úgy free for all-on szoktam játszani, nem klánozok meg ilyesmi.
A Breakthroughba vannak fasza pályák bizza, az alapba emlékeim szerint vagy csak 6-8 van.

Qwerty4

Lord White
nagyon is érdemes, fõleg ha felpakolod a kieg eket, és akkor boom...:)

Az emberek kapzsik, épp ez teszi õket emberré.

Qwerty4
szerintem már "átmentél", érdekes küldetés volt...de jó volna újból játszani...érdemes ezt kipróbálni multiba is!!!

Qwerty4

cr3ativ3
omaha beach-nél hogyan kell átmenni? <#idiota>

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

tomas10
nem

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

hali! lenne egy gondom! amikor a sas ügynököt ki kell szabadítani akkor nekem nem látszik az ügynök..kinyílik az a nagy kapu,de utána nem tudok semerre menni mert nincs ott az ügynök(nem látszik)....nem tudjátok miért?
tomas10
crackelted

Maximus4
Én is most szedem

cr3ativ3
Egyelõre nem tudom, mert elõbb szedtem le, mert eleve nem is értem, mert valami spanyol nyelvû; Most megpróbálom leszedni megint, máshonnal.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Maximus4
Én sajna nem tudok segíteni,talán videkártya driver frissítés,de ez milyen verzió?Mi van benne?

cr3ativ3
vagy nem nekem volt???

cr3ativ3
tört.

tomas10
tört verzió?