1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• wolf78
    Köszönöm előre is!
  • Maximus4
    Akkor nem tudom.Próbálgattam elindítani de nem sikerült.Majd este újra nekiesek hátha megy majd.
  • wolf78
    Ok köszönöm. Viszont sajna ezt próbáltuk magában nem működik valamit módosítani kell még. Talán config, vagy ilyesmi.
  • Maximus4
    Ahova feltelepítetted a játékot azon belül a main könyvtárba kell bemásolni a .pk3 fájlt.
  • wolf78
    Segítséget szeretnék kérni a Moh: Allied Assault kevert játékmód (pl: Freeze-Tag + CTF stb.) beállításában.Letöltöttem a szükséges zip file csomagot, de sajnos angol nyelvtudás hiányában nem tudom mit és hova kell feltölteni. a zip file itt található Kevert játékmód zip
  • koma10
    Sziasztok!Medal of honor spearhead kiegészítőhöz kellene segítség.Nekem nem működik a cheat mert amikor beírok egy kódot akkor ezt írja ki "You must run the server with '+set cheats 1' to enable this command".És ezt kétszer egymás alá írja ki.Valaki tudna segíteni?
  • xido
    Bocs hogy egy hülye kérdéssel hozom fel..de csak rosszul emlékszem,hogy szó volt arról,esetlegesen a Medal of Honort a 10.jubileumi kiadás alkalmával újratextúrázzák és átrakják rá az Airborne motorját?
  • e300
    Sziasztok!
    Pályaszerkesztésben jártas embert keresek, nem akarok pályát készíteni, hanem egy meglévőt átszerkeszteni, ebben kell nekem némi segítség, programok vannak hozzá csak éppen a kapott eredmény nem megfelelő.
  • Rollee
    Bocs, látom az oldal alján, már másnak is ez volt a probléma, kipróbálom a driver frissítést. Egyébként az mért probléma neki, hogy a driverem nem a legfrisebb?
  • Rollee
    Sziasztok!
    Nekem egy kis segítségre lenne szükségem. A gépemen mindig is ment a MOHAA (Spearhead, esetleg Breakthrough kieggel játszom), de most, hogy újra fölraktam gondja van az opengl-el lásd: "GLW_StartOpenGL() - could not load openGL subsystem."
    Valaki tudja, mit lehet ezzel a hibaüzenettel csinálni? Mert eddig mindig ment ugyanezen a gépen.
    Sírva fakadok ha nem tudok az alapjátékommal játszani
  • Maximus4
    Igen én is nagyon játszanék már velük de sajna kevés az idő,család,meló,stb.Amikor a fénykorát élte az első rész akkor még jobban ráértem nem volt gáz ha órákat ültem a gép előtt,megvárt minden teendő.A kiegekkel kapcsolatban tökéletesen igazad az már nem volt olyan mint az első.Szerintem az is gáz volt hogy utána sokára jött a folytatás és merőben másra sikeredett mint vártam volna.Én csak abban bízom,hogy elkövetkező részekben ha lesz egyáltalán,inkább ráhajtanak a játékélményre(amire sajnos nagyon kicsi az esély figyelembe véve a mostani játékokat),mintsem kihoznak valami gagyit,brutál gépigénnyel.Amíg világ a világ nálam az alap lesz a top 1.
  • Qwerty4
    Hát igen a japcsis dzsungeles volt a Pacific Assault.Nekem bejött, sokak már azt is keményen kritizálták.Nálam tavaly az Airborne ütötte ki a biztosítékot.
    A két MoHAA kieggel nem volt nagy gond, csak a hangulat alább hagyott.
    Remélem valamikor lesz idő, újból végigvinni az alapot és a kiegeket, meg a Pacificet is természetesen.
  • Maximus4
    Hát nekem nem igazán jött be egyik se az alapon kívűl.Lehet,hogy keverem a játékokat de mintha valamelyik mohába lettek volna japánok a dzsungelbe,nem tudom melyik részbe volt,na nekem ott ment el a kedvem az egésztől.Visszatérve az alapjátékra szenzációs volt a multija,persze megfelelő szerveren és természetesen cheat nélkül.A zászlófoglalós,a "kifagyasztás"(már nem tudom mi rendes neve)mod,úristen micsoda feeling-je volt.Még beszélünk róla párszor és tuti fölrakom
  • Qwerty4
    Mindenképp alapmű, de játékélményben fölülmúlta szerintem a folytatás, a Pacific, majd jött a hidegzuhany, az Airborne.Nem kicsit cseszték el.
  • Maximus4
    "A MoHAA-nak köszönhetem, hogy elkapott a láz" Na ezzel pontosan így vagyok én is.Ez volt az a játék amit először játszottam multiba is és a hangulatától azóta sem tudok szabadulni a sok cheater ellenére sem.Bár hónapok óta nem játszottam vele de baromira hiányzik.Nekem az egyik kedvenc játékom,bár belegondolva,ebbe a kategóriába nincs is nagyon más ami favorit lenne.
  • Qwerty4
    Jó gyorsan telnek az évek, kb. 4 éve volt (okt.-nov.) a MoHAA az első játék ami hosszas kihagyás után beindította a "játék-karrieremet" és azután jött rögtön a Thief, ami mégnagyobb alkotás.
    A MoHAA-nak köszönhetem, hogy elkapott a láz és azóta nem szívesen vagyok meg game nélkül, csak kényszerből, volt több ilyen időszak is a 4 év folyamán, de mindig úgyse lehet játszani. xD
  • Maximus4
    Nekem az a gyanúm,hogy nem települt föl rendesen azért nem találja az indító file-t.Próbáld meg még egyszer felrakni vagy egy másik vinyóra.
  • istvan65
    Uána meg azt írja hogy the registration number was correct.Installation cannot continue.létszi valaki segítsen!!
  • istvan65
    valaki tud segíteni letöltöttem a spearhead-et de amikor el akarom indítani a telepítést ezt írja ki:A windows nem találja a medal of honor allied assault speaarhead_Code.exe'fájlt.Ellenőrizze hogy helyesen írta be a nevét,majd próbálkozzonújra.Fájl kereséséhez kattintson s start gombra, majd a keresés gombra.LÉTSZI VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!
  • Moha1993
    Köszi.
  • Maximus4
    5000000000000000005068
  • Moha1993
    Sziasztok.Medal Of Honorhoz kellene nekem a telepítő kód!!!Valaki tud segíteni???Köszi!!
  • jaster
    Sziasztok!

Már megoldottam. Most az utolsó pályán szopok, 5 mp alatt legyilkolják az embereket. Könnyű fokozaton!! Valakinek valami tipp?
  • jaster
    Sziasztok!

Valaki meg tudta csinálni azt a pályát mikor a hülye tankosokat el kell vinni egy király tigrishez? Nekem az istennek se sikerül mind a hármat élve odavinnem. A medálokra hajtok. Hárman vannak, hat felé szaladgálnak a pályán persze hogy lelövik őket. Hogy tudnám rávenni őket, hogy maradjanak a picsájukon míg megtisztítom a területet?
  • Maximus4
    Felszokták 1.11-es patch-el.
  • tomee92
    a mohaa-t felszoktátok patchelni??
    mert nem akarja telepíteni
    valami a mohaa verzióval van és azt írja hogy out of date
  • Maximus4
    Azért itt van egy pár cd key hátha valamelyik jó hozzá
    5000096069173271273234
    5000097069110719942127
    5000099069192605943814
    5000090169139057791429
    5000091169175599394003
    5000092169112047324833
    5000093169158485102721
    5000094169194921861642
    5000095169131479542310
  • tomee92
    jelszó alatt cdkulcsot értettem!
    bocsi mert tényleg félreérthető volt:S
  • Maximus4
    Jelszót?Milyen jelszót?Nem lehet,hogy régi a winfosod?
  • tomee92
    helló!
    az a bajom hogy ha fel akarom rakni a spearhead-et akkor nem engedi!
    fentvan a mohaa és nem engedi mert amikor beírom a cdkey-t akkor megy továg és utána újra kéri a jelszót pedig jól írom be és ezért a spearheadet csak párszor tudtam kijátszani!
    először feltudtam rakni de most már nem tudom!:S
    a breakthrough-al si ez a baj:S
    mi lehet a gond????!!!! PLS HELP!!!
  • hunter03
    Sikerült végigvinnem :)))
    Azért nagyon nehéz volt ez az "Áttörés"
  • hunter03
    Sikerült elverekednem magam a Breakthrough-ban addig, hogy távcsövessel kell irtani a Fritzeket :)))))
    Jól gondolom hogy ez lesz a vége a játéknak?
  • Pari94
    szia nekem van egy MOHAA-clanom és vannak Magyar szerók még. De ha játszani akarsz akkor kell az 1.11-es verzió.www.blacktigerclan.mlap.hu
  • Tgabbar
    start-futtattás.Írd be hogy regedit.Ekkor megjelnik a rendszerleíró adatbázisod.HKEY_LOCAL_MACHINE;SOFTWARE.Ott keresd ki a játékot és az almappák valaemylikében lessz a verzió szám is,asszem valami 1.000 vagy ilyesmi aminek a végét át kell írni 2-esre.Aza baj ,h pontosan már nem emlékszek ,mert már baromi régen volt,amikor játszottam vele.Bocs,h nem tudok többett segíteni.
  • qtab986
    a medal of honor allied assault persze megvan,végigjázszottam.a regiszti átírása hogyan történik?még nem csináltam.
  • Tgabbar
    Úgy emlékszem kell hozzá az Allied Assult is,majd a regisztiben kell átírni a verzió számot.Addig tán nem is engedi telepíteni.
  • qtab986
    letöltöttem a spearhead kiegészítőt de nem tudom telepíteni.mit kell vele csinálni?ez a neve:
    Medal.of.Honor.Allied.Assaut.Spearhead.Expansion.Pack-FLT.[SpatorrenT.CoM]
    721MB a mérete,a daemon + a power iso nem látja.
  • hunter03
    Nem, ez nem ettől van.
    Kb.8napja játszok vele, és eddig az összes missziót szenvedve csináltam meg,na jó talán egy-kettőt nem.
    Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy vagy 3-4 pályát azért kellett a befejezés előtt újrakezdenem, mert nem volt lőszer.Az Allied Assault-ban meg 300 Thompson 400 Bar stb.
    De pl. a COD2-t hard-on simán végignyomtam, tehát nem velem van a baj szerintem, ez tényleg kegyetlen nehéz játék.
  • Maximus4
    Szerintem vannak még például a B.A.D.,de ha az ASE-ba rákeresel akkor biztos találsz.Vagy még ha jól emlékszem a ZSIR is van(remélem jól írom a nevét).
  • simonl #841
    Még annyi, hogy megvannak a kiegek is, (SH, BT)olyan szerver IP, vagy link is jöhet.