1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• Maximus4
    Már megoldódott és ráadásul kiderült,hogy majdnem 24 órás felügyelet van a szerveren :)
  • Vádá
    Csak a szerver admin tudja bannolni az embert és csak akkor ha fix ipje van , mert ha nincs akkor újra csatlakozik a netre és megint fel tud menni.
  • Maximus4
    Remélem valaki még olvassa a topikot és tud nekem segíteni.
    Hosszú idő elteltével végre találtam egy baromi jó szervert,ahol iszonyat jó társaság szokott összejönni.Viszont van egy aimbotos gyökér,aki minden áldott nap visszatér más-más néven.Mindenkinek tele a töke vele,de admin ritkán jár arra.
    A kérdésem,van valami mód arra,hogy ezt a férget valahol bejelentsük,ilyen összesített feketelistára gondolok,vagy marad a szerveresek honlapja?És ha be lehet,akkor hogyan?Videót kell csinálni róla?
  • Maximus4
    Végre megtaláltam a grafikai javítómódot,baromi jól néz ki.Olyan mintha más játékkal játszanék:)
    Ez csak egy kép Dél-Francia pályáról.Gondolom nem kell mondani melyik a feljavított:)
  • Maximus4
    Nekem elindult :D
  • scout21
    Nálam is ez a hiba. Próbálok találni megoldást rá eddig nem sikerült.
  • Maximus4
    Srácok!

Nem tud véletlenül valaki megoldást arra,hogy tudnám rábírni,hogy win 7-en elinduljon a játék?Addig eljutok amíg küldetést választok,de nem tölt be utána semmit sem.Már próbálkoztam kompatibilitás állítással,de eredménytelen:(
  • win vista
    Sziasztok!

A Medal Of Honor Allied Assault Spearhead kiegészítő játék telepítésével kapcsolatosan szeretném segítségedet kérni.
    Amikor fent van az alap Allied Assult utána felmegy a Spearhead,de nem fogadja el cracket.
    Amikor crackelném akkor csak egy parancsikon akar kitenni az asztalra.
    Már vagy 3-szor próbáltam újra és újra,de semmi nem változik!
    Mit csinálok rosszul?
    Neked,hogy sikerült feltelepíteni?
    Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

Sziasztok!

• MORO67
    Sziasztok tudna valaki segiteni hogy a Medal of Honor: Pacific Assault miért fagy le állandoan Win 7 alatt probáltam a kampatibilitást átállitani de azzal se mentem sokra van valakinek valami ötlete??
  • Baker1
    Újabb fejlemények a MoHAA szinkronjával kapcsolatban:

MoHAA szinkron: fokozatra kapcsolva.
  • Maximus4
  • Baker1
    Sziasztok! Újabb Medal of Honor Allied Assault szinkron előzetes!

Baker Online Productions - Medal of Honor Allied Assault szinkron előzetes III.
  • koppi2
    Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D
    Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D

Minden Játékhoz !! Olcsó és lagg mentes

www.fullgamehosting.com
    ha felteszem a játékot és átmásolom egy pendrive-ra akkor eltudom indítani a játékot egy másik gépen telepítés nélkül, csak másolással?
    ugyanis kerestem portable verziót belőle, de annak ellenére sem találtam h beírtam a googleba :)
  • Laaccoo
    Hello! Ahoz hogy fusson a Medal of Honor Allied Assault Breakthrough kiegészítő ahoz kell az alapjáték is ? Ja és hogyan lehet online játszani ?
  • DonZorro
    Szia Srácok!

Egy kis segítség kellene. Megvettem eredetiben a 3in1 csomagot, de akad egy ki gond a peccselésnél. Felmegy az alap ugyebár, de nem akarja rátenni az US/UK peccset! Azt mondja, hogy nincs feltelepítve a GAME. A többi kieget felpeccseli szépen, de az alapot nem... Ja, WIN7 32 van fent...
  • adamfesto
    Megvettem a 10-ik jubileumi kiadást - mohaa - sh - bt - pa - airborne - most járok a breakthrough nál de az itt leírtak alapján nehezebbre számítottam. Semmi gond vele, teljesen élvezetes medium fokozaton.
    ?? A kérdésem a köv: online hogyan tudok játszani??
  • The Fugitive
    nem értem, hogy mi lehet a gondja, újraraktam a rendszert is, teljesen friss Win7 32biten ugyanott ugyanúgy megfagy :S Majd megpróbálom azt, hogy egyik merevlemezemre teszek fel xp-t, gyorsan átviszem ott a játékot, és a mentést áthozom Win7-re, kíváncsi vagyok, hogy úgy működni fog-e. Ha nem, akkor végigjátszom xp alatt.
    De tényleg ötletem nincs, hogy mi okozhatja a problémát.

Felbontás állítása
    ez alapján csináltam, de ha ez nem jönne be, googleba írd be, hogy medal of honor allied assault widescreen, és kiad jópár oldalt! Sok sikert hozzá.
    (ui.: nem, nem ez az állítás okozza nálam a fagyást, már az előtt jelentkezett a probléma)
  • micski2
    Nekem is ez a verzió van meg WIN7 64BIT gond nélkül megy eddig!!

Én viszont azt kérdezném tőled meg hogy 1920X1080 felbontást hogyan csináltad?
    Nálam 1600X1200 a legnagyobb amit enged!

köszi

üdv
  • The Fugitive
    Én meg megvettem a 10Th Anniversary kiadást.
    Feltettem a gépre az Allied Assaultot, minden okés, tréninget végigcsináltam, SAS ügynököt kiszabadítottam, és amikor megyünk az erődbe, felveszem a bombákat, és az után állandóan kifagy... addig semmi gond nem volt a játékkal, de akárhogy próbálom, ott mindig kifagy.
    E8400@3,6Ghz, HD4850, 1920x1080, Win7
    próbáltam kompatibilitási módot is, az sem segített. ötlet/javaslat? esetleg valaki akinek Win7 van, és minden gond nélkül tud játszani vele? van olyan?
    1.11-es patch-ot feltettem
  • Metalmilitiakid
    Most jutott eszembe a játék. Felraktam a laptopomra XP re és akármit indítanék el, akár basic training et is, hirtelen ablakba dobja a játékot, de az ablak full szürke és feldobja a hibajelentés küldése ... ablakot és kész, ha safe mode ha nem akkor is. Van erre valakinek valami ötlete ?
  • Baker1
    Sziasztok!

Elkészült második szinkronos előzetesünk a játékból, ezúttal kicsit hosszabb, mint az előző. Klikk ideaz előzetes megtekintéséhez. Mielőtt megnéznétek, vegyétek fel picit a hangerőt, mert technikai okok miatt kissé halkra sikeredett a felvétel.

Forrás: Baker Online Productions
  • uikka
    na
    Elindítja és hibajelentést küld
  • uikka
    császtok van egy kis problémám a mohaa-val
    Kölcsönkaptam haveromtól (EREDETI).
    Feltelepítem.
    Minden rendben... Eékezdek Jáccani és amikor elértem ahoz hogy ki kell szabadítani egy SAS ügynököt(elején) elmegyünk egy kapuhoz hogy kinyissa és bummm kidob...
    újra megpróbálom és jön egy választómenü, mert probléma volt ezért lehetőségeim vannak: -Biztonsági módban futtatni(AJÁNLOTT)
    -Újraindítani a gépet
    - Jáccani normál módban
    -Mégse
    Elindítom biztonsági módban és akkor sem mi a probléma?
  • Maximus4
  • Baker1
    Medal of Honor Allied Assault szinkron trailer

Baker Online Productions
  • forzaferrari
    hello mkinek!!

naon boldog vaok mert megvan a problémámra a megoldás!!

a következők a teendők:

A telepítésnél a #891-es hsznél lévő hiba fellépésekor az eReg mappából a code.exét kivágással rakjuk a C:\WINDOWS mappába, és hihetetlen, de fut(mind2 esetében)a telepítő!!!!!
  • forzaferrari
    a csengetős-riadósnál próbáld a riasztót kikapcsolni(általában az ösvény elején van), azt nem szabad hagyni megszólalni, különben egyre több és több német jön feléd és talán a kutyákat is hozzák(lehet hogy hülyeség de már 2szer is kivittem:D)

van egy másik lehetőség is: használj cheatkódot a következő módon:

nyisd meg a total commandert(vagy ami neked van), keresd meg a mohaa.exe-t kattins rá egyszer, az alul lévő fehér csíkba írd be ezt:

MOHAA.exe +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey 1
    (de írhatsz MOHAA.exe +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1-t is úgy is fog működni)

nyomj entert és elindul a játék, majd amikor az adott pályát betöltötted, nyomd meg a konzol gombját(ez a 0) és írd be ezt: "dog"(idézőjelek nélkül). ekkor sérthetetlen leszel és az életpontod nem fog csökkeni azaz nem hallhatsz meg:)

ha ezt a kódot(cheatet)alkalmazni akarod minden pályán akk minden pálya elején be kell írni a dog-ot. és minden MOHAA.exe elindításakor a fentieket kell követni.

rem tudtam vmit segíteni.

ja és várom a választ a #891-es hszemre
  • forzaferrari
    pontosan meik pálya? melyik misszió?
  • forzaferrari
    hello!!

a breakthrough és a spearhead kiegészítő telepítésénél a következő hibák jelennek meg:

"A Windows nem találja a(z) 'Medal Of Honor Allied Assault Breakthrough_Code.exe/Spearhead_Code.exe fájlt. Ellenőrizze, hogy helyesen írta be a nevét, majd próbálkozzon újra. Fájl kereséséhez kattintson a Start gombra, majd a Keresés pontra.

(természetesen a perjel azt jelenti hogy a BT-nél és az SH-nál is ugyanez a hiba csak nem akarom 2-szer leírni)

aztán rákattintok az OK-ra és a következőt írja ki:

The registration number was not correct. Installation cannot continue.

ez mind2 kieg telepítésénél megjelenik, pedig mind2 eReg mappájában ott van az a Code.exe. miért nem találja meg ha ott van? mit tegyek? googleon már ránéztem magyarul és angolul is de egyik se volt jó nekem...plz help me

naon sürgős lenne(még a jövő héten)
  • Willenbrock
    Alap MOH-ral játszom és 1 helyen nem sikerült továbbjutni:Van egy csengetős-riadós pálya és ennek a végén az ösvényen szemből áll kb. 5 katona de mire végeznék velük hátulról mindíg elkap a kutya.Ha közben megpróbálom kinyírni a kutyát addig szemből lőnek le.Mi itt a helyes taktika?
  • smusher
    Passz.
  • simonl #888
    Sziasztok,

Windows 7 alatt elindul a játék?

Köszi
  • Qwerty4
    Én elővettem már újból, a múlt héten, de meguntam, már az első pályán. :(
  • smusher
    Én most vettem elő 4 év után. Újra megcsináltam a tutorialt az elején, és megnéztem, mennyien multiznak még vele. Nagyon sokan, kb. 1000 szerveren több mint 1200 játékos. A hangulat az egyik legjobb, még mindig. Nekem eme őszön-télen ez fogja jelenteni a játékot (a Mafia és a Hidden @ Dangerous 2 mellett, ezekkel egyébként kortárs a MOHAA.) Biztos öregszem , de ez a hármas többször odaver a mai szaroknak.
  • Indigo
    Lehet én is előveszem :) Többszöri végigjátszás után is még mindig nagyon hangulatos az AA, és a Spearhed kieget is legalább annyira élveztem
  • Qwerty4
    Hamarosan (októberben vagy novemberben) újból előveszem a MoHAA-t, egy kicsit nosztalgiázom vele.
    Én kb. 5 éve, hogy megismertem.A MoHAA volt, ami visszahozott a videó játékok világába. :)
  • Qwerty4
    Itt kérhetsz ilyen logót, amilyet akarsz. :)
  • Tomesz0019
    szia
    ha meg kérhetnélek akkor és van idöd akkor csinálnál nekem is olyan név logot.
    köszönöm
  • Maximus4
    Egy kis segítséget kérnék!Újra akartam játszani az alap játékkal de az istennek sem tudom fölrakni.Nincs egyik vinyon se,registry cleaner-rel kipucoltam a rendszert,manuálisan a regedit-el is rákerestem az összes moha kiterjesztésre és amit talált töröltem,remélem nem csak a winfos újrarakása oldja meg.Installnál mindíg ez a kép fogad és bármelyiket választom nem történik semmi: