Medal of Honor:Allied Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Pályaszerkesztésben jártas embert keresek, nem akarok pályát készíteni, hanem egy meglévõt átszerkeszteni, ebben kell nekem némi segítség, programok vannak hozzá csak éppen a kapott eredmény nem megfelelõ.
Nekem egy kis segítségre lenne szükségem. A gépemen mindig is ment a MOHAA (Spearhead, esetleg Breakthrough kieggel játszom), de most, hogy újra fölraktam gondja van az opengl-el lásd: "GLW_StartOpenGL() - could not load openGL subsystem."
Valaki tudja, mit lehet ezzel a hibaüzenettel csinálni? Mert eddig mindig ment ugyanezen a gépen.
Sírva fakadok ha nem tudok az alapjátékommal játszani<#merges2>#merges2><#vigyor0>#vigyor0>
A két MoHAA kieggel nem volt nagy gond, csak a hangulat alább hagyott.
Remélem valamikor lesz idõ, újból végigvinni az alapot és a kiegeket, meg a Pacificet is természetesen.
Qwerty4
Qwerty4
A MoHAA-nak köszönhetem, hogy elkapott a láz és azóta nem szívesen vagyok meg game nélkül, csak kényszerbõl, volt több ilyen idõszak is a 4 év folyamán, de mindig úgyse lehet játszani. xD
Qwerty4
Már megoldottam. Most az utolsó pályán szopok, 5 mp alatt legyilkolják az embereket. Könnyû fokozaton!! Valakinek valami tipp?
Valaki meg tudta csinálni azt a pályát mikor a hülye tankosokat el kell vinni egy király tigrishez? Nekem az istennek se sikerül mind a hármat élve odavinnem. A medálokra hajtok. Hárman vannak, hat felé szaladgálnak a pályán persze hogy lelövik õket. Hogy tudnám rávenni õket, hogy maradjanak a picsájukon míg megtisztítom a területet?<#falbav>#falbav>
mert nem akarja telepíteni
valami a mohaa verzióval van és azt írja hogy out of date
5000096069173271273234
5000097069110719942127
5000099069192605943814
5000090169139057791429
5000091169175599394003
5000092169112047324833
5000093169158485102721
5000094169194921861642
5000095169131479542310
bocsi mert tényleg félreérthetõ volt:S
az a bajom hogy ha fel akarom rakni a spearhead-et akkor nem engedi!
fentvan a mohaa és nem engedi mert amikor beírom a cdkey-t akkor megy továg és utána újra kéri a jelszót pedig jól írom be és ezért a spearheadet csak párszor tudtam kijátszani!
elõször feltudtam rakni de most már nem tudom!:S
a breakthrough-al si ez a baj:S
mi lehet a gond????!!!! PLS HELP!!!<#help>#help><#help>#help>
Azért nagyon nehéz volt ez az "Áttörés"
Jól gondolom hogy ez lesz a vége a játéknak?
Medal.of.Honor.Allied.Assaut.Spearhead.Expansion.Pack-FLT.
721MB a mérete,a daemon + a power iso nem látja.
Kb.8napja játszok vele, és eddig az összes missziót szenvedve csináltam meg,na jó talán egy-kettõt nem.
Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy vagy 3-4 pályát azért kellett a befejezés elõtt újrakezdenem, mert nem volt lõszer.Az Allied Assault-ban meg 300 Thompson 400 Bar stb.
De pl. a COD2-t hard-on simán végignyomtam, tehát nem velem van a baj szerintem, ez tényleg kegyetlen nehéz játék.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kicsit már unom a COD4 -et, ezért gondolomtam felrakom újra a jó öreg MOHAA -t :D
Kérdésem, hogy vannak e még aktív, normálisan játszható, magyar szerverek??
Ja, bocsi de nem eredeti a játék - a testvéremtõl így orokoltem -:D
Köszi a válaszokat és BUÉK minden fórumtársamnak.......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Qwerty4
A Mohaa Breakthrough kiegészítõjével játszok egy pár napja és az a kérdésem, hogy csak nekem ilyen nehéz? Közép szinten játszok vele. Mert az összes pálya beillene szerintem egy másik játék királymissziójának simán. A Spearhead pl.sokkal könnyebb volt. Jónéhány éve játszok már II.vh-s jétékokkal de ilyet, még nem pipáltam...
A másik hogy az egész játék abból áll, hogy Jeep-bõl kell kilõni, na ettõl örülök meg teljesen, lõnek rám nyolc helyrõl 10 életem marad és menjünk tovább :))
a Clan tagokat keres amíg van Clan!!!
bárki beléphet kivételek az oldalon.
Ja és aki tudna ingyen szerót az szóljon.
(BTC)paribalint(HUN)CL