Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm elõre is!
Maximus4
Akkor nem tudom.Próbálgattam elindítani de nem sikerült.Majd este újra nekiesek hátha megy majd.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ok köszönöm. Viszont sajna ezt próbáltuk magában nem mûködik valamit módosítani kell még. Talán config, vagy ilyesmi.
Maximus4
Ahova feltelepítetted a játékot azon belül a main könyvtárba kell bemásolni a .pk3 fájlt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Segítséget szeretnék kérni a Moh: Allied Assault kevert játékmód (pl: Freeze-Tag + CTF stb.) beállításában.Letöltöttem a szükséges zip file csomagot, de sajnos angol nyelvtudás hiányában nem tudom mit és hova kell feltölteni. a zip file itt található Kevert játékmód zip
Sziasztok!Medal of honor spearhead kiegészítõhöz kellene segítség.Nekem nem mûködik a cheat mert amikor beírok egy kódot akkor ezt írja ki "You must run the server with '+set cheats 1' to enable this command".És ezt kétszer egymás alá írja ki.Valaki tudna segíteni?
Bocs hogy egy hülye kérdéssel hozom fel..de csak rosszul emlékszem,hogy szó volt arról,esetlegesen a Medal of Honort a 10.jubileumi kiadás alkalmával újratextúrázzák és átrakják rá az Airborne motorját?
Sziasztok!
Pályaszerkesztésben jártas embert keresek, nem akarok pályát készíteni, hanem egy meglévõt átszerkeszteni, ebben kell nekem némi segítség, programok vannak hozzá csak éppen a kapott eredmény nem megfelelõ.

Bocs, látom az oldal alján, már másnak is ez volt a probléma, kipróbálom a driver frissítést. Egyébként az mért probléma neki, hogy a driverem nem a legfrisebb?
Sziasztok!
Nekem egy kis segítségre lenne szükségem. A gépemen mindig is ment a MOHAA (Spearhead, esetleg Breakthrough kieggel játszom), de most, hogy újra fölraktam gondja van az opengl-el lásd: "GLW_StartOpenGL() - could not load openGL subsystem."
Valaki tudja, mit lehet ezzel a hibaüzenettel csinálni? Mert eddig mindig ment ugyanezen a gépen.
Sírva fakadok ha nem tudok az alapjátékommal játszani<#merges2><#vigyor0>
Maximus4
Igen én is nagyon játszanék már velük de sajna kevés az idõ,család,meló,stb.Amikor a fénykorát élte az elsõ rész akkor még jobban ráértem nem volt gáz ha órákat ültem a gép elõtt,megvárt minden teendõ.A kiegekkel kapcsolatban tökéletesen igazad az már nem volt olyan mint az elsõ.Szerintem az is gáz volt hogy utána sokára jött a folytatás és merõben másra sikeredett mint vártam volna.Én csak abban bízom,hogy elkövetkezõ részekben ha lesz egyáltalán,inkább ráhajtanak a játékélményre(amire sajnos nagyon kicsi az esély figyelembe véve a mostani játékokat),mintsem kihoznak valami gagyit,brutál gépigénnyel.Amíg világ a világ nálam az alap lesz a top 1.

Qwerty4
Hát igen a japcsis dzsungeles volt a Pacific Assault.Nekem bejött, sokak már azt is keményen kritizálták.Nálam tavaly az Airborne ütötte ki a biztosítékot.<#csodalk>
A két MoHAA kieggel nem volt nagy gond, csak a hangulat alább hagyott.
Remélem valamikor lesz idõ, újból végigvinni az alapot és a kiegeket, meg a Pacificet is természetesen.

Qwerty4

Maximus4
Hát nekem nem igazán jött be egyik se az alapon kívûl.Lehet,hogy keverem a játékokat de mintha valamelyik mohába lettek volna japánok a dzsungelbe,nem tudom melyik részbe volt,na nekem ott ment el a kedvem az egésztõl.Visszatérve az alapjátékra szenzációs volt a multija,persze megfelelõ szerveren és természetesen cheat nélkül.A zászlófoglalós,a "kifagyasztás"(már nem tudom mi rendes neve)mod,úristen micsoda feeling-je volt.Még beszélünk róla párszor és tuti fölrakom<#crazya>

Qwerty4
Mindenképp alapmû, de játékélményben fölülmúlta szerintem a folytatás, a Pacific, majd jött a hidegzuhany, az Airborne.Nem kicsit cseszték el.<#szomoru1>

Qwerty4

Maximus4
"A MoHAA-nak köszönhetem, hogy elkapott a láz" Na ezzel pontosan így vagyok én is.Ez volt az a játék amit elõször játszottam multiba is és a hangulatától azóta sem tudok szabadulni a sok cheater ellenére sem.Bár hónapok óta nem játszottam vele de baromira hiányzik.Nekem az egyik kedvenc játékom,bár belegondolva,ebbe a kategóriába nincs is nagyon más ami favorit lenne.<#eljen>

Qwerty4
Jó gyorsan telnek az évek, kb. 4 éve volt (okt.-nov.) a MoHAA az elsõ játék ami hosszas kihagyás után beindította a "játék-karrieremet" és azután jött rögtön a Thief, ami mégnagyobb alkotás.
A MoHAA-nak köszönhetem, hogy elkapott a láz és azóta nem szívesen vagyok meg game nélkül, csak kényszerbõl, volt több ilyen idõszak is a 4 év folyamán, de mindig úgyse lehet játszani. xD

Qwerty4

Maximus4
Nekem az a gyanúm,hogy nem települt föl rendesen azért nem találja az indító file-t.Próbáld meg még egyszer felrakni vagy egy másik vinyóra.

Uána meg azt írja hogy the registration number was correct.Installation cannot continue.létszi valaki segítsen!!
valaki tud segíteni letöltöttem a spearhead-et de amikor el akarom indítani a telepítést ezt írja ki:A windows nem találja a medal of honor allied assault speaarhead_Code.exe'fájlt.Ellenõrizze hogy helyesen írta be a nevét,majd próbálkozzonújra.Fájl kereséséhez kattintson s start gombra, majd a keresés gombra.LÉTSZI VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!
Köszi.
Maximus4
5000000000000000005068

Sziasztok.Medal Of Honorhoz kellene nekem a telepítõ kód!!!Valaki tud segíteni???Köszi!!
Sziasztok!

Már megoldottam. Most az utolsó pályán szopok, 5 mp alatt legyilkolják az embereket. Könnyû fokozaton!! Valakinek valami tipp?

Sziasztok!

Valaki meg tudta csinálni azt a pályát mikor a hülye tankosokat el kell vinni egy király tigrishez? Nekem az istennek se sikerül mind a hármat élve odavinnem. A medálokra hajtok. Hárman vannak, hat felé szaladgálnak a pályán persze hogy lelövik õket. Hogy tudnám rávenni õket, hogy maradjanak a picsájukon míg megtisztítom a területet?<#falbav>

Maximus4
Felszokták 1.11-es patch-el.

a mohaa-t felszoktátok patchelni??
mert nem akarja telepíteni
valami a mohaa verzióval van és azt írja hogy out of date

Maximus4
Azért itt van egy pár cd key hátha valamelyik jó hozzá
5000096069173271273234
5000097069110719942127
5000099069192605943814
5000090169139057791429
5000091169175599394003
5000092169112047324833
5000093169158485102721
5000094169194921861642
5000095169131479542310

jelszó alatt cdkulcsot értettem!
bocsi mert tényleg félreérthetõ volt:S

Maximus4
Jelszót?Milyen jelszót?Nem lehet,hogy régi a winfosod?

helló!
az a bajom hogy ha fel akarom rakni a spearhead-et akkor nem engedi!
fentvan a mohaa és nem engedi mert amikor beírom a cdkey-t akkor megy továg és utána újra kéri a jelszót pedig jól írom be és ezért a spearheadet csak párszor tudtam kijátszani!
elõször feltudtam rakni de most már nem tudom!:S
a breakthrough-al si ez a baj:S
mi lehet a gond????!!!! PLS HELP!!!<#help><#help>

Sikerült végigvinnem :)))
Azért nagyon nehéz volt ez az "Áttörés"
Sikerült elverekednem magam a Breakthrough-ban addig, hogy távcsövessel kell irtani a Fritzeket :)))))
Jól gondolom hogy ez lesz a vége a játéknak?
szia nekem van egy MOHAA-clanom és vannak Magyar szerók még. De ha játszani akarsz akkor kell az 1.11-es verzió.www.blacktigerclan.mlap.hu
start-futtattás.Írd be hogy regedit.Ekkor megjelnik a rendszerleíró adatbázisod.HKEY_LOCAL_MACHINE;SOFTWARE.Ott keresd ki a játékot és az almappák valaemylikében lessz a verzió szám is,asszem valami 1.000 vagy ilyesmi aminek a végét át kell írni 2-esre.Aza baj ,h pontosan már nem emlékszek ,mert már baromi régen volt,amikor játszottam vele.Bocs,h nem tudok többett segíteni.

qtab986
a medal of honor allied assault persze megvan,végigjázszottam.a regiszti átírása hogyan történik?még nem csináltam.

Úgy emlékszem kell hozzá az Allied Assult is,majd a regisztiben kell átírni a verzió számot.Addig tán nem is engedi telepíteni.

qtab986
letöltöttem a spearhead kiegészítõt de nem tudom telepíteni.mit kell vele csinálni?ez a neve:
Medal.of.Honor.Allied.Assaut.Spearhead.Expansion.Pack-FLT.
721MB a mérete,a daemon + a power iso nem látja.

Nem, ez nem ettõl van.
Kb.8napja játszok vele, és eddig az összes missziót szenvedve csináltam meg,na jó talán egy-kettõt nem.
Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy vagy 3-4 pályát azért kellett a befejezés elõtt újrakezdenem, mert nem volt lõszer.Az Allied Assault-ban meg 300 Thompson 400 Bar stb.
De pl. a COD2-t hard-on simán végignyomtam, tehát nem velem van a baj szerintem, ez tényleg kegyetlen nehéz játék.
Maximus4
Szerintem vannak még például a B.A.D.,de ha az ASE-ba rákeresel akkor biztos találsz.Vagy még ha jól emlékszem a ZSIR is van(remélem jól írom a nevét).

Még annyi, hogy megvannak a kiegek is, (SH, BT)olyan szerver IP, vagy link is jöhet.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Kicsit már unom a COD4 -et, ezért gondolomtam felrakom újra a jó öreg MOHAA -t :D
Kérdésem, hogy vannak e még aktív, normálisan játszható, magyar szerverek??
Ja, bocsi de nem eredeti a játék - a testvéremtõl így orokoltem -:D

Köszi a válaszokat és BUÉK minden fórumtársamnak.......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Én eddig a legtöbb FPS játékban elboldogultam a nehéz vagy legnehezebb fokozattal, de ami itt megy, azt már túlzásnak tartom. Mindegy, majd egyszer talán megpróbálom, egyelõre elment tõle a kedvem.

Qwerty4
Talán a megoldás a normal fokozat lenne, én 90%-ban azon szoktam játszani!

Qwerty4

Ja, easy-n lehet hogy simán megy, azt nem próbáltam. Legnehezebb fokozaton kezdtem, elsõ pálya közepe fele újrakezdtem közepesen, úgy már tudtam haladni, bár iszonyat nehéz volt így is, aztán jöttek az idegesítõ küldetések és idegesítõ hibák, és otthagytam az egészet a francba. Nekem nem volt élvezetes ez a kieg.

Qwerty4
Szerintem nem olyan vészes a BT nehézsége, csak ti nem voltatok jó passzban akkor (nem akarom mondani, hogy bénák vagytok)...

Qwerty4

Én ezért hagytam abba a Breakthroug-t... Iszonyatosan nehéz volt, de sajnos nem az ellenség MI-je adta fel a leckét... A kurva ködtõl nem látok semmit, de három helyrõl lõnek és egykettõ halott vagyok... Az ellenség sohasem hibázik, ha lõnek, szinte mindig bekapod a golyót, ez marhára nem életszerû... Bugos. A hátrahagyott fegyókból a lõszereket nem lehet fölvenni, milliónyi német katona jön, lõszert alig találni, így volt olyan pálya, amit nem tudtam megcsinálni másodjára sem (itt hagytam abba)... Ostoba szkriptelések... És még sorolhatnám. Pedig a hangulata nagyon ott lett volna, de nem fogom végigszenvedni, mert ez így nem élvezetes. Az AA és a Spearhead elég jó lett, de ez a BT egy fos.

Sziasztok!
A Mohaa Breakthrough kiegészítõjével játszok egy pár napja és az a kérdésem, hogy csak nekem ilyen nehéz? Közép szinten játszok vele. Mert az összes pálya beillene szerintem egy másik játék királymissziójának simán. A Spearhead pl.sokkal könnyebb volt. Jónéhány éve játszok már II.vh-s jétékokkal de ilyet, még nem pipáltam...
A másik hogy az egész játék abból áll, hogy Jeep-bõl kell kilõni, na ettõl örülök meg teljesen, lõnek rám nyolc helyrõl 10 életem marad és menjünk tovább :))
www.blacktigerclan.mlap.hu
a Clan tagokat keres amíg van Clan!!!
bárki beléphet kivételek az oldalon.
Ja és aki tudna ingyen szerót az szóljon.
(BTC)paribalint(HUN)CL
Cs nézéttek meg http://s7.bitefight.hu/c.php?uid=27032
GyuriX2572
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudnánk haverral spearhead alatt original mohaa fegyverekkel játszani?