1080
-
Baker1 #960 Bepötyögtem az IP címet a MoHAA menüjében. Közben már látom, hogy már látható a Medal of Honor Query Launcherben is, ugyan orosz zászló van mellette, de attól magyar szeró. :P -
#959 mármint szerver böngészőben? O.o
Na majd én is megyek, sajnos most pont messze vagyok a géptől :( -
Baker1 #958 Készen is van, lehet csapatni neki! A szerverre ha hiszitek ha nem, de a MoHAA-n belül csatlakoztam, nem pedig Medal of Honor Query Launchert használva. :P Fent is leszek, ha minden igaz, mindennek működnie kell. :P -
#957 én is játszottam ma, de azért sikerült párat ölnöm, K/D-m valahol 0.75 körül járhatott :D
Azért gyere, funolunk egyet. Baker majd ír ha kész a freeze tag és nyomhatjuk.
Erről jut eszembe freeze tag mindig tps nézetes volt? -
ElNano #956 Poénból valamelyik nap felmentem egy random szerverre. Azt az égést... :D A kör végére valami 19:1 volt az arányom. :D Mármint 19x öltek meg, és 1x öltem. :D Szóval ezt inkább hanyagolom, nagyon elszoktam tőle. Pár éve még sokkal jobban ment. :( De azért hatalmas fun, állítom, legjobb multi ami van. -
Baker1 #955 Klassz és köszi! ;) A mai napon ráfekszem és beállítok rajta egy fasza Freeze tag-ot. Hétvégenként meg lehetne tolni a Survival Horror mod-ot. :P -
#954 tyű ez gyors volt :) ha nem gond elneveztem sg szervernek...^^ -
Baker1 #953 Ez egy remek ötlet! Én tegnap este rendeltem egy 16 slotos szerót a nosztalgiázni vágyóknak. Aztán ha úgy van, délutánonként vagy esténként összeröffenhetünk rá. ;) Az IP cím a következő: 37.221.209.105:12110. Még be kell konfigurálni. :P
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2015.08.12. 10:55:50 -
#952 Ha nem gond kitettem bannerba a szervereket (gugli első találat). A Single player tényleg megy tök jól, most jön a multi. -
#951 Freeze-Tag!Az is ütős volt:) -
#950 ó igen, én azt is bírom, mikor ki kell olvasztani az embereket :) -
#949 Sajnos idő hiányában nagyon régen játszottam vele,de annohetente egyszer végigvittem legalább 1 éven át:)Aztán rátaláltam egy iszonyat jó Sniper/Rifle Only CTF szeróra ahol asszonykám (:P) mod lett.Fantasztikus partikat nyomtunk amihez hasonló hangulatút semmilyen játékban nem láttam még.Ha valakit érdekel jó egy éve raktam is róla fel a jucira (saját készítésű) videót a szerverről,megkukkolhatjátok,spoilerbe rakom:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2015.08.11. 18:48:07 -
#948 igen, azzal updateltem :p -
Baker1 #947 Olybá tűnik, a Zagash-féle patch még mindig remek szolgálatot teljesít. Kicsit furcsának tűnik a menü, de majdnem jó. :P Én 1024*768-ban tolom Win7 Ultimate Edition-nel. -
#946 na, sikerült feltennem 1.11 es patchet, elindul a játék, viszont a menü így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
legalább már alakul.. -
ElNano #945 Engem a Sniper's last stand fejezet tudott az őrületbe kergetni. :D -
ElNano #944 Letöltöttem a GoG-ról az állományt, telepítettem, és elindítottam, nem volt semmi varázslat. :) Lehet, hogy szerencsém van, nem tudom. Nem raktam rá külön javítást, és magyarítást sem. Különösebb okosságot nem tudok mondani. Annyi a nagy átlagtól való eltérés, hogy én nem a C-re telepítem a játékokat, van erre egy külön vinyóm. De nem hiszem, hogy ez befolyásolná a működést. Ja, és fullHD-ban nem megy nekem sem, csak ha visszaveszem a felbontást 1680-ra. Ennyi, sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni. :( -
#943 Hogy sikerült működésre bírnod? Nálam kiírja, hogy admin módban kell futtatni, de ha ezen felül indítás után nem ír semmit, nem kapok hibaüzit se semmit.
Patchet tettél fel? csak spearheadhez találtam kettőt... -
Baker1 #942 Látom, nem csak én játszadoztam így velük. :D Emlékszem, hogy az "Ellenséges vonalak mögött" fejezetnél legelső alkalommal majdnem összecsináltam magam a hangulat miatt. Nektek bejött az a rész? -
#941 Nekem az volt felejthetetlen mikor "Sieg Heil" kurjantás közben lőttem szájba a Wehrmacht tisztet. :D Pedig ő csak köszönni akart. :D
Jó kis rész volt német egyenruhába mászkálni a hajógyáras pályán... volt olyan is hogy megmutattam az igazolványomat mikor kérték és utána 20 méterről lőttem fejbe sniperrel a derék tisztet, de volt olyan is hogy "Mutassa az iratait" felszólításra a hangtompítóst vettem elő és átlőttem vele a papírokat kérő tisztet és a mögötte álló katonát is. :D Alapjáték. -
#940 Emlékszem mennyire odavoltam az élethű grafikáért, játékmenetért, ha belelőttem a hordóba folyt az olaj, elállt, lejjebb meglőttem megint folyt...:) -
#939 Alig várom már a szinkronos változatot.A világ legjobb játéka számomra még mindíg és az is marad:) -
#938 nekem dobozos war chest van. Lehet akkor valami patchet vagy valamit kihagytam.
Mindenesetre kösz a visszajelzést, legalább tudom hogy mennie kell :) -
ElNano #937 Ez nem igaz. Épp ez az első játék, amit Win 10-en tolok, már az utolsó pályánál járok és gond nélkül megy. (GoG Warchest változat.) -
Baker1 #936 Reméljük a legjobbakat. :P -
#935 nem baj az ha nem tudom max felbontáson tolni, csak indulna el... :) -
Baker1 #934 Nekem sem sikerült szebb felbontással felvennem a videót, de úgysem azon van a lényeg. ;)
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2015.08.10. 11:05:16 -
Mondjuk win10em van és a war chest nem kompatibilis vele :( még működésre kell biirnom -
Baker1 #932 Naná, szinkronnal remélhetőleg még jobb lesz! ;)
MoHAA szinkron Manonnal
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2015.08.10. 10:56:00 -
#931 Még él a játék (multi)? -
#930 Gratulálok!Nagyon jól sikerült! -
zsombor94 #929 Sziasztok!
Összedobtam egy kis tribute-ot a Medal of Honor szériának, aki kíváncsi rá, itt érheti el. :)
-
#928 Azt hittem már jön valami HD remake Unreal Engine 4-el! :( -
#927 Csináltam egy fun videót a kedvenc szeróról:)
-
#926 Nem,én [HUN] utótaggal tolom :) -
#925 Maximus PL volt -
#924 sőt szerintem te is fennt voltál nem ? -
#923 Ja szép pont ott toltam fél órája :D -
#922 {AB} v2 Sniper/Rifle Only -
#921 Melyik szerver ez ? Most raktam újra a cuccot kisit funolni jó lenne