1080
-
Baker1 #1000 Odavág a háttér is! ;) Na, mikor lövünk egyet? -
#999 Köszi,semmi extra:) -
Baker1 #998 Vagány lett a banner! Nagyon faja! -
Baker1 #997 -
#996 Én is köszi,nagyon jó volt:) -
Baker1 #995 Meglesz főnök, ne aggódjá'! -
addig gyakorolj :p el se hiszem néha miket bead... de örültem neki :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.14. 21:22:30 -
Baker1 #993 Nálam sem működött, talán csak a sok sör miatt. :P Egy hét múlva gyere! -
Baker1 #992 Csá Skacok! Fasza volt a mai hent és kössz szépen a nosztalgiát! Akkor most várunk egy hetet! -
#991 Na jó lesz ez, csak még kell pár ember :)
Amit sajnálok, hogy alt tab nem működik nálam egyáltalán :(
ja igen, 1 hétig sajnos nem leszek :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.14. 21:21:47 -
#990 Először kicsit megijedtem, hogy 120 percem van kitombolni magam.. .:D -
#989 na én mindenesetre vagyok, csatlakozok a szeróra -
#988 Nálam is necces a 8 óra,max 20-30 percet tudok maradni:( -
#987 hajjaj mindjárt 8. Lehet pont 8kor el kell ugranom 5 perce, addig nézzetek körül a mapon míg vártok rám ^^
Baker: honnan rendelted a szeród ha szabad kérdeznem? -
#986 Megnézem én is ezt a túlélős cuccot,még nem is hallottam róla:) -
Baker1 #985 Rendben, akkor csapathassuk neki! ;) -
#984 8? hűhá, megpróbálok 8ra jönni akkor! -
Baker1 #983 Mi volt a gond? :P Most magyarítottam a módot, leteszteltem, már minden kóser rajta. Este 8-kor egy kis hentelés? -
#982 Na fölnézek mi megy most
Ha valaki most csatlakozna szóljon, addig oda megyek ahol mások is vannak :c
Ezt a túlélős modot még nem próbáltam szerintem. Mindenesetre ez a pálya valamiért elég furán viselkedik nálam.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.14. 11:42:58 -
Baker1 #981 De-de, mindenféle módot nyomathatunk a szerón! Most éppen egy Túlélő horror mód fut rajta. Még próbálgatom én is a parancsokat, már nem is emlékszem, mikor használtam utoljára. -
#980 Köszi neked is,akkor elintézem magamnak:D
Nagyjából mennyi ember jönne a szerverre játszani?Mi hárman?:D Mert akkor egy freeze-tag nagyon "élvezetes" lenne:) Egy CTF mondjuk a rakéta silós pályan jobb lenne nem? -
Baker1 #979 Én is támogatom! -
#978 én igen. -
#977 Rájöttem mi a gond.Tegnap valamiért nem csinált semmit a linkben lévő patch.Ma már megy minden mint az ágyba szarás.Vannak szerók játszottam is egy kicsit aztán kiléptem,mert ennyi idő kihagyás után 7/15-ös stattal inkább nem eröltettem:D Ráadásul a pingem is magas volt(200 fölött) így laggoltam is,de persze a teljesítményemet nem erre fogom:D Az SG-re is felnéztem de nem volt senki.
Támogattok akkor hg.-nek vagy sem? -
#976 Én felnéztem de egyedül nem volt valami jó :p -
Baker1 #975 Hozzad csak helyre fele, azt menjünk lőni! -
Baker1 #974 Látom azért voltak már a szerón, kicsit megugrott a helyezése. 193. volt, most 183. :D Cool! -
#973 Köszi.Megcsináltam mindent multinál lefagy minden.Majd akkor jelentkezem legközelebb ha minden rendbe lesz,nem nyavajgok tovább:) -
#972 Ip+portot beirod akkor csatlakozik, probaltam. -
ElNano #971 A Gamespy 2014 májusában megszüntette a játék támogatását. Itt található a megoldás. -
#970 öööö....nálam nincsenek a szerverek a játékon belül egy darab se.Az SG szeverre meg nem is tudok csatlakozni.WTF? -
#969 Ezt nem hiszem el.Egy szar kölcsön laptomon van ami nagyon gagyi és kiderült,hogy majd egy percet várni kell,de elindul.Több mint egy év kihagyás után amikor újra megláttam az intrót aztán elkezdtem játszani,majdnem sírva fakadtam örömömbe:D -
#968 A telepítés után az volt az első amit felraktam:( -
#967 Próbáld ki azt a patchet ami baker weboldalan van, nekem azzal sikerult. -
#966 Nem sikerül elindítanom win7 alatt:( Már az opengl32.dll fájlt is bemásoltam a mohaa könyvtárba de semmi. -
#965 Semmi gond.Azóta már elintéztem a SU jogomat:) -
#964 közben én meg kitöröltem az adom a hg jogot sort, rájöttem, hogy én nem is vagyok SU :( -
#963 Köszi.Annak is örülnék ha visszakapnám már végre a superuser jogot:) -
#962 támogatom, bár már kész a banner
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 17:16:43 -
#961 Én meg szeretnék házigazdi lenni itt csak a támogatásotok kellene vagy esetleg ha van más jelölt akkor szóljon.Nincs komolyabb oka a kérésemnek,de ez a játék a szívügyem:) Ez még nálunk moderátoroknál is megy,a szabály az szabály:)