1080
-
zarakthuul #400 Hi all!
Tagfelvétel!!!
Szereted a MOHAA-t?
Erősséged a csapatmunka?
Szeretnél egy dinamikusan fejlődő team tagja lenni?
Ha igen, akkor jelentkezz: [=- Crazy Drinkers -=]
-
vader #399 üdv!
tagokat keresünk! ha érdekel valakit a téma, jelentkezzen bátran.
-VETERÁN VÉREBEK- -
#398 ma megint elővettem a gamet, végigtolom a singlet a legcombosabb fokozaton, kicsit nosztalgiázok :) kicsit fura a cod után, de nem olyan rossz még mindig :) -
#397 Hát ez sem a régi már..:( -
#396 szedtem le mentést,most a Behind enemí lines-nál vagyokamikor sötétben mész aztán azt a haverodat kiszabadítod az elején...
ott voltam-mielőtt elbaszódtak a mentéseim-ahol egy tankot kell kinyírni,aztán(közvetlenül)egy városban szinte mindenkit elvesztesz,sztán egy TEMETŐben találod magad.na itt léptem ki. -
#395 írhattam volna előbb is..már felment KÜSZI! -
#394 ok,köszi,most már az a baj,hogy a telepítés 87.%-nál megáll a telepítés,egyszer kéri az 1. másszor a 2. CD-t aztán megfagy. -
mihist #393 MOH:Rising Sun http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081866893 -
#392 Start menü --> futtatás --> regedit
felnyíló ablakban : szerkesztés --> keresés , beírod pl. medal --> amit talál azt törlöd -
#391 persze.. -
#390 hááát, akkor több lehetőség nincs: fel kell menned a weboldalra és meg kell venned... -
#389 felnyomtam,de csak ilyennek vannak ,h menny felk a weboldalra azt ved dmeg..t -
#388 regedit z egy progi igaz? -
Pontius #387 Ha az nem müködik akkor, tedd láthatóvá a rejtett fileokat és a program files könyvtárban az install shieldből rölrölj ki mindent -
Pontius #386 regedit-ben keress rá erre:
MOHAA Uninstall
És töröld ki -
#385 senki? -
#384 hülye tesóm bezárta telepítés közben,és most úgy értelmezi,mintha fent lenne,pedig mégcsak mappa snincs neki seholpls help! -
#383 de nem jó! nicsenek meg ,már a könyvtárban sem.. -
#382 köszi -
#381 szasztok.
tud valaki skin editort? -
#380 Unintall a gama, mentéseket megtartva, majd install ?jra és elvileg jónak kell lennie. -
#379 vayg kezdjem előről? -
#378 ja,egy multit,és hogyhozható vissza? -
#377 Ha közben feltettél valami patchet, vagy kiegészítot , akkor elképzelheto. -
#376 hi
az a gondom,hogy nem látszanak a mentéseim,pedig bentvannak a /sve mappában.
miért? -
#375 Valami link volt, bekaphatja aki betette, azóta nemakar kijelentkezni és kikapcsolni sem a gépem. -
Cattie #374 azt tudom, hogy te játszol, nem is neked szántam azt a kérdést:) -
#373 Mi volt a 371? -
#372 Mi ez? -
#370 Szívesen -
#369 köszi -
#368 A regeditben írd át a számot 130-ró 200-ra (Hkey local machine/ software/ ea games/ MOHAA -
#367 sziasztok
segítség kellene!
a Breaktrough-t akarom feltenni, de valami patch kéne neki. ami a cd-n van, az nem megy fel, mert azt írja, hogy nem US vagy UK verzió.
mi ilyenkor a teendő???
légyszi segítsetek! -
#366 jesszus hogy bírjátok még mindig azt a 4 mapot?
már csukottszemmel nyomod mi? :) -
#365 Még jáccok, nem tudom hol hallottad ezt a rémhírt.
Igaz szinte csak waron, publik nagyon ritkán. -
Cattie #364 és te miért nem játszol már? -
#363 Igen, cb-n még mindig a 2. legnépszerűbb online game a csé után.
Több magyar klán jáccik Eurocup-ban, 1-2 héten belül pedig kezdődik a Nations Cup, ahol indul egy elég ütőképesnek tűnő magyar válogatott is. -
Cattie #362 szia, en pl jatszok meg multiban:) klanok most is boven vannak... -
Pontius #361 hali, játszik még valaki multiban? vannak még csapatok? CB-n nyomja valaki? Milyen eredményell?
Régi nagy kedvencem volt ez a game... -
#360 Szerintem nem. Én mindig így írtam.