Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CELL StormBird
Ezt töltsd le Mohaa Patch
És még az AsE -t
ASE-nál állítsd be a magyar servereket.
ÉS ennyi.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

wEEn
Hi!
Sikerült a gamepadot beilleszteni a játékba, de még rosszabb mint bill-rõl!
Valaki profi felvilágositana arról, hogy milyen billentyûzet kiosztással lehet sikeresen szerepelni? Mert egyszerûen a hajolgatást nem tudom olyan bill-re tenni, hogy kézreessen!

0ppika
Hi. Tudna segíteni valaki? Még neten soha nem sikerült játszanom, mindíg ezt írja:
Server Connection Timed Out
Mi a gond?

http://epica.nl

0ppika
Hi. Tudja valaki hogy mit takar a MOHAA Final verzió. Egy warez oldalon láttam.

http://epica.nl

wEEn
Sziasztok! Hogyan lehet rábirni a gamét, hogy gamepaddal lehessen irányitani?

The Garrett
minek? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Uppppppppp!!!!!!!!!!
Ne hogy azt mondjátok, hogy ez a topic ennyire lült!!!
DJ Skyline
www.mohfiles.com

Jürgen
Hali! Tudtok nekem olyan oldalt, oldalakat mondani, ahol találok leírásokat a console parancsokról? Pontosabban a configomat akarom átalakítani. Pl lehet e 1 gombbal szöveget mondani (mint a Wolfenstein-ben) stb? Köszi

Sadun Tryst
a neon = naon (nagyon)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
nemtom ezt a képet láttátok-e, de nekem neon teccet!

(a képet feltöltöttem a netre, de nem biztos, hogy müködni fog, szal bocsi ha semmit nem láttok)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zotso
Sziasztok!!
Segítség kellene! Felraktama BREAKTHROUGH-t , szépen megy a játék , az elsõ missioban, a másodiknál egyszer csak gondol egyet és kilép . Kidobja az Open gl ablakot, és ezt az üzenetet írja ki: "recursive error after: Level::AllocEdict: no free edicts" . Mi lehet a gond?
fm
a gamestar szerint nagyvalószínûséggel lesz pc-s is..ha jól értettem

DrBigSlingShot
Sziasztok! 01 kérdés és nem több. A rising sun csak ps2 re van kiadva? Vagy esetleg ps-s változatba is lesz?

Élni vagy égni???!

Help!A Mohaa csak ablakban indul mióta kaptam a windows messangertõl egy üzenetet játék közben.Meg lehet valahogy oldani hogy újra normálisan induljon?Please help.Thx

fm
mehet ez a game élvezhetõen egy savage4-en? sajna több infót nem tudok a géprõl,csak a kártya érdekel,bírná-e..

Palleon_home
Emberek! Felraktam a Mohaa-t újra, ment rá a patch (1.11 3in1), meg a c*ack. Ennek ellenére nem enged be semmilyen szerverre. Pedig féléve még ment. Mi lehet a gond?

Kösz ....
Zagash

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Valaki tudna nekem e-mailbe küldeni ventrit(beszélõprogi),vagy csak mondja meg, hogy honnan lehet leszedni!! Thanks!
DJ Skyline
Nya Jagger figy:
attól függ hogy magyar vagy külföldi!
ezt tölsd le ez kelleni fog: The all seeing eye
3in1.11 patch by Zagash
innnen tudod leszedni www.mohaa.hu
tûzfal....megpróbálhatod de nem tudom....érdemesebb a teljes verzióval nyomulni és nem a demóval...!
bye

hali!
nem túl rég kezdtem az internetes pályafutásom ezért lenne pár amatõr kérdésem:
Hol találok medal servert?
nekem csak egy alap demom van, de gondolom csak annaksegítségével lehet a leg könnyebben és egyszerûbben játszani valakivel.
Ami a leg rosszabb, hogy a kollégiumból szertnék játszani. Szerintem a tuzfalnál elakadna a dolog vagy érdemes lenne próbálkozni?
Adam5
És weblapról pl warezrõl? (az összesen csak expasion-ok vannak) De a sima Mohaa kéne

Hmuda
Hát a DC++ a legjobb heyl szvsz. Ajánlom a Koli, Independence, Elite és Wishmaster hubokat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Adam5
Nem tudjátok honnan lehet letölteni a sima Mohaa-t?
( lehet dc++ is!)
please!

tier
Nemtom mi a baj, de prószáld ki az All Seing-eye-t. A Gamespy-hoz hasomló progi.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

hello mindenki!

valaki segitsen már nekem ha nem nagy kérés!a Mohaa-val akarok játszani neten és fel is raktam az 1.11-es patch-et és amikor a Gamespy-ba töltené be a játékot akkor ezt irja ki:
''There was an error that prevented the game from being
launched.Check to make sure the game is properly installed and that
the path is correct.''

na mi lehet a baj?felkell tenni még valamit vagy mi?léci segitsetek!
tier
Szerintem a a detonatorralm van gondja.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

ATS: Peelova
haj der! ojan kérdésem lenne hog yhogy lehet eldönteni egy save fileról hogy mijen nehézségi fokozaton van az jácva? tudniillik egy haverom gyanusan hamar tolta ki áállítása szerint a brékszrút, pedig lámatikus spíler elégé nah mindegy próbáltam notepadbe megnyitni de ott csak a pálya nevét írja ki meg a soundokat, szal ha vki tud vmit azt danka
A MOHA consolon ez a felirat jelenik meg: could not load Open GL subsystem és a program nem indul.Mit lehet tenni?Elõre is köszi!
És kisebb, mint 3 mega szerintem
Igen ezzzzzzz-azzzz!!!
Zagash
Ja, most olvastam lejjebb 😊

Headhunter-tõl egy modom van a taslonban, az pedig a Headhunter's Avatar. Ez lenne az?

Zagash
Wexel: Azért, mert nem kaptam tõled modot - és hát ami nincs, azt csak igen nehezen tudom feltölteni. Vagy még úgy sem. Milyen néven küldted? Wexel? Mert ilyen néven nincs semmim.

Szerintem az a legjobb, he elküldöd újra. Ha nagyobb, mint 3 mega, akkor a [email protected] címre, ha kisebb, akkor ide: [email protected]

Punker
na ezt nézzétek meg: http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=2591

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zagash, mér nem raktad még mindig fel a legujabb MOD-omat?
Már 2 hete elküldtem, nah de mind1, remélem holnap, vagy még ma felrakod...
Én vagyok a <=MSC=>headhunter uahahahah!!!
MOD-ok királya uahahahah!!!
Nah nem is dicsérem magam
Zagash

dekung? Hmmm... ez a név nekem nem ismerõs... Hol is jegyzik ezt pontosan az elsõk között?

Ruffi
😄DDDDDD

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Végre-valahára Mohaa-fórum. Király.
fm
maygar=magyar..

Mos 7végén nyomtuk lanon,nagyon király volt!! máshoz nem is nagyon volt kedvünk😊

fm
én azt sem tudom,hogy kell csalni,vagy miféle csalások lehetnek egyáltalán. DE nem is érdekel. Gyakran jáccom a neten,testvéremmel itthonról,és gyakran le is csítereznek minket. csak mer maygar vagyok?! ez nem jó..

grebber
Nem tudja valaki hogyan kell a Sima Medallal neten keresztül nyomulni?Mert már mindent probáltunk a haverommal de semmi.Aki tud légyszi segitsen!Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Zagash
hi. Axelero ADSL és nem tudom mennyi, mert aug eleje óta még nem jött egy db szla sem 😊

Viszont mi van Cirekkel_? Felmondta az internetét? Mert hiába írok email hegyeket, privit innen a supergamezrõl, csak nem válaszol a lelkem. Pedig onlájn van, csak épp az America's army topikban... Ha találkozol vele, megkérnélek, hogy add át: Megtisztelhetne egy válaszlevéllel, vagy mi.

Köszi!

[negativ] Les
Akkor lenne one kérdésem...
Mennyi havonta és milyen szolgáltatónál leledzel?

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

.:|-FDC-|:. - nézzétek meg, aki MOHAA-zik multiba, és szeretne tag lenni az írjon valamit!
Örm
Feltelepítettem a Pacific modot de nem tudom, hogy kell elindítani, valaki segítsen.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Breki33
kéri

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...