Medal of Honor:Allied Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Sikerült a gamepadot beilleszteni a játékba, de még rosszabb mint bill-rõl!
Valaki profi felvilágositana arról, hogy milyen billentyûzet kiosztással lehet sikeresen szerepelni? Mert egyszerûen a hajolgatást nem tudom olyan bill-re tenni, hogy kézreessen!
Server Connection Timed Out
Mi a gond?
http://epica.nl

(a képet feltöltöttem a netre, de nem biztos, hogy müködni fog, szal bocsi ha semmit nem láttok)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Segítség kellene! Felraktama BREAKTHROUGH-t , szépen megy a játék , az elsõ missioban, a másodiknál egyszer csak gondol egyet és kilép . Kidobja az Open gl ablakot, és ezt az üzenetet írja ki: "recursive error after: Level::AllocEdict: no free edicts" . Mi lehet a gond?
Élni vagy égni???!

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
attól függ hogy magyar vagy külföldi!
ezt tölsd le ez kelleni fog: The all seeing eye
3in1.11 patch by Zagash
innnen tudod leszedni www.mohaa.hu
tûzfal....megpróbálhatod de nem tudom....érdemesebb a teljes verzióval nyomulni és nem a demóval...!
bye
nem túl rég kezdtem az internetes pályafutásom ezért lenne pár amatõr kérdésem:
Hol találok medal servert?
nekem csak egy alap demom van, de gondolom csak annaksegítségével lehet a leg könnyebben és egyszerûbben játszani valakivel.
Ami a leg rosszabb, hogy a kollégiumból szertnék játszani. Szerintem a tuzfalnál elakadna a dolog vagy érdemes lenne próbálkozni?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
valaki segitsen már nekem ha nem nagy kérés!a Mohaa-val akarok játszani neten és fel is raktam az 1.11-es patch-et és amikor a Gamespy-ba töltené be a játékot akkor ezt irja ki:
''There was an error that prevented the game from being
launched.Check to make sure the game is properly installed and that
the path is correct.''
na mi lehet a baj?felkell tenni még valamit vagy mi?léci segitsetek!
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Mail to: [email protected]

Headhunter-tõl egy modom van a taslonban, az pedig a Headhunter's Avatar. Ez lenne az?
Szerintem az a legjobb, he elküldöd újra. Ha nagyobb, mint 3 mega, akkor a [email protected] címre, ha kisebb, akkor ide: [email protected]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már 2 hete elküldtem, nah de mind1, remélem holnap, vagy még ma felrakod...
MOD-ok királya uahahahah!!!
Nah nem is dicsérem magam

dekung? Hmmm... ez a név nekem nem ismerõs... Hol is jegyzik ezt pontosan az elsõk között?

Mos 7végén nyomtuk lanon,nagyon király volt!! máshoz nem is nagyon volt kedvünk😊
Next PC upgrade: 2022
Viszont mi van Cirekkel_? Felmondta az internetét? Mert hiába írok email hegyeket, privit innen a supergamezrõl, csak nem válaszol a lelkem. Pedig onlájn van, csak épp az America's army topikban... Ha találkozol vele, megkérnélek, hogy add át: Megtisztelhetne egy válaszlevéllel, vagy mi.
Köszi!
Mennyi havonta és milyen szolgáltatónál leledzel?
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...