1080
-
01bbbbb #480 Nem akkar valaki multizni
-
01bbbbb #479 köszi mégegyszer már telepít -
01bbbbb #478 Kösz -
#477 és csak 1 oldalt kellet vissza olvasni... -
#476 500000000000000000000000000005068 lehet kevesebb nulla van :) -
01bbbbb #475 mennyire -
#474 olvass vissza -
01bbbbb #473 nem tudna valaki adni egy serial számot mert én sajnos elhatytam -
#472 jáccottam már a COD-dal is,de nekem a Medal single player része is a kedvenceim közé tartozik,ez a multis része meg egyenesen királyság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
így elsőre a legjobb map (szvsz) a sztálingrádos (az ahol emeletes házakban irtják egymást a németek és az amcsik) -
#471 Azt elhiszem, mert még nem próbáltad a Call Of Duty-t
Mióta kijött azóta én minden nap nyomtam neten
Feltétlenül próbáld ki!!! -
#470 ez nagyon kira!!!! idáig ezzel nyomtam... nekem az eddig kipróbált multis gamék közül ez teccik a legjobban! -
#469 htx!!!! -
#468 Lehet neten nyomulni, a mohaa.hu-ról töltsd le a 3in1 pachet és menni fog. Használd a játék beépített szerverkeresőjét, vagy az ASE-t. -
#467 meg tudná nekem mondani valaki,h ahhoz,h. multizni tuggyak MOHAA-val,mi kell? és egyáltalán lehet-e neten multizni vele,vagy csak LAN-ba müxik? -
mobal #466 haver... -
#465 bolt, warez, útszéle ... -
realpalee #464 mohaa 1 részét keresem hol találom? -
mobal #463 bocs télleg a hülye kérdéseimért de még nagyon bizonytalan vagyok és a gém csak most lesz meg. amúgy meg kössz a válaszokat! -
#462 Nem kell. -
mobal #461 ööö :) még egy utolsó láma kérdés! :D kell a 2-es cd a 3 in 1 -ben patch telepítéséhez? ha igen mér? vagy félreértettem az alant rt dolgokat? kezdő vagyok még ebben bocsi... -
#460 Tedd fel a pöccsöt és meglátod, amúgy meg mi a bánatnak??? Használd az ASE-t!
De ha ennyire akarod akkor felteszem majd ha hazamegyek. -
mobal #459 up psl! :) -
mobal #458 hi' küldjetek már nekem képet a játék beépített szerverkeresőjéről pls. nagyon megköszönném. "léci" -
#457 Az 1. CD után a 2.at -
mobal #456 aha ok. bocs a láma kérdésekért de akkor install mohaa + 1.11 pecs + hun. az megy a netgém. ja meg kell még egy ase. ok télleg bocs a láma kérdésért de akkor ennyi. ammúgy kössz. -
GiGa master #455 dehogy fel van telepítve de nem tom mit kell berakni hogy tovább telepítse! -
#454 Nem, nem ezt jelenti. Sem a crack, sem a magyarítás nincs benne, ilyesmiket általálban nem szoktak patch-be rakni. Azt hiszem az 1.11-et tartalmazza, + láthatóvá teszi a játék beépített szerverkeresőjét, + javítja a stalingrad mapon a lláthatatlan ajtó bugot.
Ha megvan az eredeti, akkor nyilván nem, kell a crack -
#453 Miért mésnak dvd-n van?
Nyilván szar a 2. cd-d. -
GiGa master #452 MET igen meg van -
mobal #451 hi' mondjátok má' mi az a 3 in 1 patc? 1.11 patch + hun mohaa + krekk. ezt jelenti? és ha nekem megvan az eredeti mohaa mert mondjuk 4rugó nem olyan sok érte akkor elég csak a 1.11 peccs telepítése + a hun és csá semmi krekk nélkül futni? -
GiGa master #450 igen de megnyitjaa cd-t! -
#449 A tallózás gombbal kijelölted a cd meghajtót? -
GiGa master #448 de nekem cd-n van és berkom de nem megy plz! -
#447 Nyilván a 2. cd-t -
GiGa master #446 -
GiGa master #445 és mit kell a telelpítésnél nyomni mert kér valami2lemezt! -
#444 Töltsd le a mohaa.hu-ról a 3 az 1ben pachet. -
GiGa master #443 hy all az all seeing eyevel nem tudok multizni mert megtalálja a servereket de nem tudok rá csatizni mi lehet a baja plz help me! -
#442 A Break-ben az az utolsó küldetés amiben egy bunkert kell ki irtan és a végén felmászok a dzsip-be? -
#441 a patch miatt kell új crack