1080
-
dani92 #600 de -
DaNeEWEB #599 az moh: allied assault topic, nem :) -
Csabeszonovits #598 Tudnátok CD kulcsot adni hozzá ahoz hogy bírjak a multiplayerbe játszani? -
dani92 #597 szerintem a cd-vel lehet valami, próbáld ki a barátod gépén ha ott is szaggat akkór a cd. -
#596 MOH Pacific Assaulttal van 1 kis gondom: a single rész szaggat, olyan mintha nagyon lagolna (nincs melegedés) (P42.8, 512MHZ ram, MSI 6600GT, driverek frissek dirktX van...) Eddig minden játék ment full grafikával, nem értem mi lehet a gond. Először annál az éjjeli partraszállós pályánál jelentkezett a gond, addig ment minden jól. Kikapcsoltam, gondoltam csak felforrósodott a gpu, utána simán le is ment ez a rész, de mire megvirradt, megint lagolt:) 2 óra hűtés, bekapcs, és megint szaggat, de a gép már nem forró, szóval ez valami más...
előre is köszi a segítséget -
dani92 #595 a videókártyánál kell átállitani azt sajnos nem tudom pontosan hogy hogyan mert nem láttam -
nagygabor5 #594 előbb nem jól írtam a mail címet a pontos cím [email protected] -
nagygabor5 #593 Hali hogy kell OpenGl-re állítani?Köszi választ légyszi nagygabor 5@citromailhu címre nagyon köszi hello -
#592 www.mohaa.hu
Itt mindent megtalálsz amire szükséged lehet. -
tebe #591 hello,mindenkinek!segítsetek,/M.O.H.A. crack/honnan lehet letölteni? -
dani92 #590 kösz az 1-ik barátom átjött és átálitotta a a kártyát Opengl-re igy megy -
M2 #589 A kari az a videókártya, annak keress új drivert és az valószínűleg segíteni fog. -
dani92 #588 felraktam a direktx-et (9c-et)és ugyanaz nem megy -
dani92 #587 különben melyik direktx-re gondoltál? mert van egy jó pár -
dani92 #586 tudom hogy hülye kérdés de mi az a kari és honnan rakjak fel direktx-et? -
lachun #585 Rakjál fel a karidhoz uj drivert , meg direktx et!!! -
Martin 00711111 #584 sziasztok senki nem játszik a Medal of Honor Spearhead multi val?
-
dani92 #583 Sziasztok! Tegnap feltettem a Medal of Honor Allied Assult-ot és a Spearhead-ot de nem indúl el pedig teljesen új gép tavaly nyáron vettem akkór feltettem és ment.Mikór elinditom kiadja a konzol ablakot és elsötétedig a kép és pár pillanat mulva a konzolba ez a szöveg pirosan villog:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem és nem indúl el semelyik. -
Tuy #582 hy nem tudja valaki hogy hogyan lehetne müködésrebírni a ugyneverett:[szin=red]Blades_MohAA_Pack_V3.2[szin=black] modot?
mert már mindenhogy probáltam de semmi!
köszike -
#581 koooosziiii. talaltam egy buheralt patch-et, ami egy patch-elt crack-elt inditofaljt is folrakott. igy muxik -
#580 az all seeing eyevel mehet ott lesz az ikon és katincs bele hungari és válassz szervert link ahonnan letöltheted az allt:http://gamesdomain.yahoo.com/ase/register vagy ha nem meg y www.mohaa.hu gyiik faq -
#579 Hi mindenki
-
laliking #578 passsz!! már nem jácok vele sokat! -
#577 ok. megprobalom. de ugye abbol van crack-elt???? mert engem az erdekelne -
laliking #576 a legújabbal -
laliking #575 próbálkozz patch-el -
#574 arra nem lehet megoldast talalni, hogy tudjak interneten jatszani??? mindig azt irja ki, hogy "server connection timed out".
regen ment, de asszem akkor is kellett valamit buheralnom.
most meg be kell ernem a demo-val, mert csak ott muxik az internetes jatek
-
Tuy #573 köszi de ebbe már belerokantam! -
M2 #572 Fogalmam sincs ezekről a dolgokról - én csak játszok vele. Ezt is leginkább külföldi szervereken mert ott többen favorizálják a freeze-tag-obj modot.
Rengeteg oldal foglalkozik a mohaa-val, szerintem ezeken minden infót megtalálsz. -
Tuy #571 + VAN A REKLÁM IS DE CSAK UGY HOGY A CONSOL ÍRJA BE 5 MP KÉSÉSEL ÉS MINDIG ISMÉTELI KÖRBE KÖRBE!
DE ÉN NEM ILYENRE VÁGYTAM!
HANEM OLYANRA AMI MODJUK [szin=ORANGE]SÁRGÁVAL [szin=BLACK]VAGY [szin=purple]LILÁVAL ÍRJA KI A SZÖVEGET! -
Tuy #570 na sikerült!!
rájöttem hogy hogy kell csinálni a ti segicségetek nélkül!!!
de reklámom még mindig nincs!!! -
Tuy #569 de nem tuc nekem segiteni aban hogy hogy tudok a szerverre modokat felrakni?
ill aktiválni??
pl ha 1 Capture-The-Flag-ot akarok csinálni??? -
M2 #568 Csak a csítereket ne utálnám ennyire... -
M2 #567 Engem még ma is ez a játék köt le legjobban, főleg a Freeze tag mod-jával. Csapatjáték RuLeZ! -
Tuy #566 de te honan veszed Pl hogy 13 év alatti vok??
senkit nem zavar hogy 16 multam???
de tudod az az elkeseritö az egészben hogy már baromi régen feldobtam 1 kérdést és a mai napig nem jött rá válasz a te marhaségod miatt! értem???
de most mért kell öszeveszni 1 rohatt logon?
tutommal te is magadnak szerkesztetted nem?
akkor én meg fogok magamnak majd csinálni a Jony Bravósat(vagy hogy írják)! az ugy OK lessz? -
#565 Jólvan, látom begyűrűztek a 14 év alatti kis izmos fűszálak a fórumra.... -
#564 Hazabaszlak gyerek! -
Tuy #563 És mi van a MOHAA Szerveres szobámmal??? Azt is te szüntetted meg te köcsög??? -
#562 -
#561 Naon nagyra tartod magad ha hazavágjuk a forumot akkor mivan?