1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• Danus16
    Figyelsz rám rudi?
  • Tuy
    Most nézd + ez a BUZI levette a logomat amit másfél óra alatt szerkesztettem magamnak! és ő azt mondja hogy én loptam el tőle!!!!!!!!
  • Danus16
    Tuyal ne legyen bajod mert ha bajod van vele bezuzunk!
  • Danus16
    Velem van gond?
  • Danus16
    CSÁÁÁ!
  • Dichter
    Töröld már le a logodat baszod!! Ennél nagyobb pofátlanságot, még nem láttam itt!!!!!!!!!!!!!
  • Tuy
    Hello az lenne a kérdésem hogy nem e tudtok nekem ajánlani valami olyan progit MOHAA alá hogy a szerveremen valami reklámszövéget nyomjon??
    Jó lenne! Már rég óta vágyom 1 ilyenre!
  • Danus16
    Hello lenne 2 kérdésem. Az egyik:
    Az lenne a kérdésem hogy tudna e valaki segiteni nekem abban a témában hogy meg van nekem ez a mod:
    user-mefy-extgametypes-1_1_4-AA.pk3
    de nem tom hogy hogy kell használni! ebben kérnék töletek segitséget.
    Amugy ez 1 olyan mod hogy Capture-The-Flag, Freeze-Tag, Freeze-Tag-Objective, Freeze-Tag-CTF, Freeze-Tag-TOW, Demolition, Freeze-Tag-Demolition játékmodokat tartalmaz csak mind montam volt nem tom elöhozni belőle.
    Nincsen e valami ötletetek?
    Másk:
    Nem e tuttok nekem ajánlani valanmi olyan cumot amivel a fegyvereket tudom szerkesztgetni a szerveren (értemalatta pl a golyoszámot a lövések ismétlődését...)és ilyesmik. na elöre is köszi!
    Na egynlöre ennyi de akar még sok sok kérdésem de majd mindent idöben!
    :D
    Na bye.
  • Sniper1991
    amugy ha belemesz a mohaa.lap.hu-ra ott a letolteseknel van olyan hogy mapik es ott a dmw map
    arra kattints
    aztan amit letoltessz csak bele kell tenni a program files/ea games/mohaa/main konyvtarba
  • Sniper1991
    azt szeretnem kerdezni hogy: ha csinalok egy szervert a jatékban akkor mindig kihozaa a konzolt es nem tudok belepni, es ott valamit be kell irni vagy mi?
  • Sniper1991
    van itt valaki?
  • Sniper1991
    csa
  • fdsag
    Sziasztok!Nekem a Spearheadban az a gondom,hogy amikor a kapitányt kellene megvédeni a Hotel után a repülőgéptől,egyszerűen nem tudok lőni a légvédelmi ágyúval.
    Köszi!
  • Laca19
    Nem tudom de már úgy 5-6-szor újra telepítettem.De még mindig nem tudom mi a baja.
  • Bodnar19
    Patchet raktál fel?
  • Laca19
    Sziasztok!!!
    Megvan a Medal of Honor Allied Assault és az a problémám vele hogy multiplayer módban kiválasztok egy szervert el kezdi tölteni(Connecting to server) és utánna mindig (akármelyik szervernél)ezt írja ki:Server Connection Timed Out.
    Elöre is köszönöm a segítségeteket!!!
  • Brian87
    Szevasztok!!

Tudna nekem valaki mondani olyan oldalt ahonnan pályákat lehet letölteni multihoz.

Előre kössz
  • laliking
    Na mi van??? PLS!!! vki válaszoljon mán!!!
  • laliking
    erre tud nekem vki válaszolni? FONTOS lenne
  • Öreg Csóka
    Na, tovább a kapun át a haverokhoz, be a szobába jobbra, gyógyulj, végy magadhoz még páncélököl muníciót, oszt várd a tankot. Meleged lesz!
    Minden lövés után változtass helyet, de úgy, hogy a tetőn lévő ellenség ki ne lőjön. Első lövés a szobaablakból, második...No de mit dumálok?!
  • laliking
    ja télleg még aztakartam kérdezni hogy ha felrakom a 1.11-et akkor miért tünnek el a mentések?
  • laliking
    dejó énmeg ott rohangászok 1órát
  • Öreg Csóka
    No! Nyomi fel a lépcsőn!
  • laliking
    Nem, lehet hogy pont az hiányzott!
  • laliking
    Ti szoktatok használni kódot?
    eggyik haverom szokta és most hogy felrakta az 1.11-es verzot állítólag azt írja ki hogy nazhoz hogy a cheatet használni tudd'+set cheats 1' paraméterrel kell indítanod a játékot
    Erre ő nyit egy parancsikont a következővel:

"C:/ProgramFiles/EAGames/MOHAA/MOHAA.exe" +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereismonkey 1

A játék beindul vele de a cheat továbbra se műxik Tudna neki segíteni valaki?
    Lehet hogy az 1.11-ben nem működnek a kódok?
  • Öreg Csóka
    És, eltaláltál a páncélökölhöz?
  • laliking
    igen találkoztam
  • laliking
    pont aza lényeg hogy elromlott az iránytű és nemlehet pontosan meghatározni a helyzetét
  • Öreg Csóka
    Hoppá! Mégegy: Összetalálkoztál társaiddal útközben egy torony aljában? Annál ahol a torony ablakából ki kellet lőj egy mesterlövészt? Asszem autóroncs is van a közelben.
  • Öreg Csóka
    Ezek szerint nem voltál fent útközben a kapu melleti lépcsőnél végződő szobában. Ott van a páncéltörő amit meg kell szerezz. Vigyázz! Néhány ellenség még életben lehet ott! Miért nem használod az iránytűd által mutatott irányt?
  • 0ppika
    Szerintem Bazokát ír ki :)
    Valamelyik romos házban megkell keresni a rakétavetőt ...
  • laliking
    az 5.Misszió első részénél amikor egy városon kell átmenni úgy hogy közben mesterlövészek lőnek rám... akkor leszedem az összeset utána elmegyek egy kapuhoz ahol kiírja :Location the missing Bulto Team
    Nem történik semmi. mit csináljak???
  • urbijoe
    mikor installálom a alied assault-ot valami code_exe kell neki az meg hol van?
  • 0ppika
    Mind1, a Spearhead jött ki előbb ...
  • urbijoe
    melyiket kell felrakni elöbb a breakthrug-ot vagy a spearhead-et?
    vagy mindegy ?
  • Öreg Csóka
    Segítsetek magyarításból!
    Teljes a MOHAA-m. Minden része term. nálam is krekkes. Letöltöttem a magyarításokat, de frászolok betenni a magyarítást a krekkelt exe helyére. Fog menni? Nem szeretném elbaltázni a nehezen összegyűjtött játékaim.
    Kösz, ha segítsz!
    Öreg Csóka
  • Öreg Csóka
    Szia Ifjak!
    No az általam véghezvitt megoldás: A híd innenső oldalán lehetóleg minden ellenfeled likvidáld. (Távcsöves, de spórolj, azaz lőj messziről, nagyon pontosan.)Ha a hídhoz érsz a jobb, és baloldalon lévő épületet tisztítsd meg az ellenfelektő. Menj fel a baloldali épület legfelső szintjén a toronyszobába. Onnan távcsövessel szed le a híd túlfelén lévő robbantógéphez futó ellenfeleket. (teli tárral indúlj, és pontosan lőj! Egy skuló= egy ellenség!) A lényeg: Ne engedd a hidat felrobbantani! Közben, ha nem nyírtál ki mindeen ellenfeledet, akkor számíthatsz, hogy felmásznak hozzád, de ezeket pisztolyra váltva elintézheted.Aztán majdcsak bezúg a repcsi. Ekkor válts távcsőre, és irányítsd a bombázást. Ha a túloldalon elfogynak a támadó tankok, nyertél. De vigyázz, mert ha későn irányítod a repcsit a támadó tankra kiszed a padlásszobából! No jó játékot!
    Öreg Csóka
  • 0ppika
    Jaja, a távcsővel kell "irányítani" a légi bombázást. Közben meg ezren jönnek rád hátulról. Elég nehéz rész ...
  • nagykispeter
    Ha jól emlékszem fenn a toronybol kell a távcsővel irányítani a bombázást a tankokra
  • steweee
    nagyon láma a kérdés, egy barátom barátja játszik a játékkal én meg már nem emléxem rá mert régi és azóta vagy párszáz játékkal játszottam.ha tud vki légyszi segítsen