Medal of Honor:Allied Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
http://hupihun.uw.hu/
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az mit fed???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én a Battlefield Desert Combat mod-jával nyomulok. Régebben lanokon szoktam mohaazni de ez a lehetõségem már megszünt, mert az ismerõseim is mind már csak dc-nek. Nosztalgiából kiprobálnám.
Válaszotokat is elõre köszönöm.
Ja tudom, hogy pár ezer lé csak az eredeti, de a kipróbálás miatt nem szeretném megvenni.
kösz már van! 😊
nem 1.11 crack volt fennt 😊
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
mit csináljak?
felraktam a patchet is de mikor csatalkozok egy servere connection timeoutot ir ki!!
mit tegyek? pls help!!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Tagfelvétel!!!
Szereted a MOHAA-t?
Erõsséged a csapatmunka?
Szeretnél egy dinamikusan fejlõdõ team tagja lenni?
Ha igen, akkor jelentkezz: [=- Crazy Drinkers -=]

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
ott voltam-mielõtt elbaszódtak a mentéseim-ahol egy tankot kell kinyírni,aztán(közvetlenül)egy városban szinte mindenkit elvesztesz,sztán egy TEMETÕben találod magad.na itt léptem ki.
felnyíló ablakban : szerkesztés --> keresés , beírod pl. medal --> amit talál azt törlöd
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
MOHAA Uninstall
És töröld ki
pls help!