Medal of Honor:Allied Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamelyik romos házban megkell keresni a rakétavetõt ...
http://epica.nl
Nem történik semmi. mit csináljak???
... got nothin to share with you...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
vagy mindegy ?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Teljes a MOHAA-m. Minden része term. nálam is krekkes. Letöltöttem a magyarításokat, de frászolok betenni a magyarítást a krekkelt exe helyére. Fog menni? Nem szeretném elbaltázni a nehezen összegyûjtött játékaim.
Kösz, ha segítsz!
Öreg Csóka
No az általam véghezvitt megoldás: A híd innensõ oldalán lehetóleg minden ellenfeled likvidáld. (Távcsöves, de spórolj, azaz lõj messzirõl, nagyon pontosan.)Ha a hídhoz érsz a jobb, és baloldalon lévõ épületet tisztítsd meg az ellenfelektõ. Menj fel a baloldali épület legfelsõ szintjén a toronyszobába. Onnan távcsövessel szed le a híd túlfelén lévõ robbantógéphez futó ellenfeleket. (teli tárral indúlj, és pontosan lõj! Egy skuló= egy ellenség!) A lényeg: Ne engedd a hidat felrobbantani! Közben, ha nem nyírtál ki mindeen ellenfeledet, akkor számíthatsz, hogy felmásznak hozzád, de ezeket pisztolyra váltva elintézheted.Aztán majdcsak bezúg a repcsi. Ekkor válts távcsõre, és irányítsd a bombázást. Ha a túloldalon elfogynak a támadó tankok, nyertél. De vigyázz, mert ha késõn irányítod a repcsit a támadó tankra kiszed a padlásszobából! No jó játékot!
Öreg Csóka
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Már úgy 2 hónapja rossz.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Motorola Defy
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
ha igen hol találom a patchet nem eredeti játékhoz?és crack is kellene ha kell hozzá!
The All Seeing Eye program sehova se enged be mit kell csinálni hogy jó legyen?segitsetek kérlek
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha csak a mohpa pacific van meg az is fénymásolt formában, kell a teljes mohaa kollekció ahhoz hogy multin lehessen játszani?
És mi kell még magán pacific-en kívûl, ha nem kell a teljes kollekció?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nazikillers.gportal.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
PRÓBÁLKOZZ!!!
Netes támadás (a Santy vírus variánsai) miatt a keresett site (www.mohaa.hu)
pillanatnyilag nem mûködik üzemszerûen. A site PHP-kódjának megerõsítése vagy
a külsõ támadási kísérletek megszûnése után a webhely újra használható lesz.
Köszönjük a türelmet!
ezt írja mohaa.hu
most is..
egyszer beengedett hajnalba egyik szerverre, lehet az baj, hogy mapok nincsenes letöltve?
mohaa.hu pedig már üzemel, nem tudom mikor nézted...
Kéne egy kis help.. visszaolvastam itt jópár hozzászólást , de nem igazán tudom mit is csinálja. Feltettem a gamet+gamespy-t is aztán letöltöttem innen sg-rõl a 11-es patch-et a cracket a cdrõl szépen rámásoltam, de amikor csatlakozom szerverhez az öszes kidob azzal, hogy connection time out. a mohaa.hu nem üzemel azt a 3in1 patchet nem vágom merre van még fennt. Valaki tud segíteni?
a MOHA A.A. után melyik a következõ a Breakthrough vagy a Spearhead
hülye kérdés de már nem emlékszem rá.
A helyzet az hogy a suli számítógépes rendszerén minden nap víg LANpartykat nyomott a fél suli. De ezek olyan kb pasziánsz&társai fealingû dolgok voltak, ép elméjû fiataloknak egyenesen káros. Reform kellett, s több fps kizárása után egyértelmûvé vált hogy mindenkinek a Medal Of Honor jönne be a legjobban, de senki nem tudta hogy hogyan lehetne beadni a tanároknak hogy egy lövöldözõs játékot akarunk játszani. Szellemi vezetõink nem éppen az ilyen „véres iszonyat” játékokban látják a nemzedékünk fejlõdésének útját. Megpróbáltam titokban felrakni a gamet, de a CD lejátszó olyan hangos hogy még a melettem ülõk is felébredtek... Meg aztán ciki ha nem sikerül felpakolni a gamet mielõtt letelik az óra. Szal simán a cd-rõl nem bírtam felrakni, mert száz hogy meghallanák. Szünetben nem férhetünk a gépekhez, csak suli után, akkor meg folyamatosan felügyeletünk van, szal nem tuok telepíteni. A helyzet reménytelennek tûnt, ezért a (persze hogy másolt=)) Cd-t visszaadtam a barátomnak, de a gépemen ott van feltelepítve, kiegészítõvel együtt(Spearhead). És jött az ötlet! A suli gépeket kicserélték, és USB-csatlakozókat raktak rájuk, amik elõre vannak vezetve. Nekem van egy Pen Drive, de az csak 128-megás. De egyelõre azt sem tom hogy mit-hogyan kéne leszedni honnan, s hogyan kéne feltenni a másikgépre CD-nélkül. Jah és még egy apróság! A gépeken az internet csak a tanári gépekrõl megy, és az adatforgalomról naplót kell vezetnie a tanároknak. Sajna tanultak a letöltött vírusok számából…(rekord: 2napalatt 11 vírust találtak…😉
Összegezve: hogyan tudnám átrakni a mohaat, lehetõség szerint a kiegészítõvel együtt, úgy hogy nincsen telepítõ lemezem, csak maga a feltelepített játék.
A kérdés adott, várom a tippeket, elõre kösz!