1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• revizor
    Ahh, mi lesz veled kedvenc játékom? Meghósz TE is? Pedig de jó volt..................................................................
  • Tremby
    Sziasztok! Megtennétek,hogy IDE kattintva jobb oldalon picit lejebb rám szavaztok ? Meghálálom igérem
  • 0ppika
  • lark
    SZIASZTOK!HARCOK ÁRÁN FELMEGYEK EGY ROMOS HÁZBA.SZEMBE TALÁLOM MAGAM 1 RÁDIO TORONNYAL,ÉS VAGY KINYÍRNAK,VAGY FELROBBANTJÁK A TORNYOT.KAMPEC.HOGY JUSSAK TOVÁBB?MÁSIK PROBLÉMÁM:EGY HÍDHOZ ÉREK KINYÍROM A NÁCIKAT,LÖVÖM A TÚLPARTON LÉVŐKET,OTT A NÉMETEK ELFOGYNAK,DE TANKOK CIRKÁLNAK,ÉS KINYÍRJÁK AZ ÉN TANKOMAT IS.HOGYAN TOVÁBB?
  • koosadam
    Nah végre sikerült megcsinálnom cheat nélkül is: egyszerűen berohantam egy házba azt csá. A tankvezetős rész nagyon király volt most egy havas helyen vagyok első ránézésre elég nehéznek tűnik, mert nem látom megint honnan lőnek, de ze is meg lesz oldva ;)
  • 0ppika
    Gőzöm sincs hogy hogy kell, és nem is érdekel. Rajtam kívül nem nagyon szokott ide írni senki ...
    Próbálkoz csak, menni fog!
  • koosadam
    Ez nagyon nem akar összejönni. Tudom, hogy itt nem cheatleltek de pls most az egyszer tegyetek kivételt, mert nagyon nem tudom megcsinálni ezt a pályát! Találtam egy kódot de nmetom, hogy mit kéne tennem: A játékot indítsuk a következő módon:
    MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
  • 0ppika
    Helló!
    Azt javaslom hogy kezd el újra ezt a küldetés részt, úgyis az elején vagy még.
    Egyenlőre nem kell keresni semmit, csak végig menni az utcán. Ha nem tudod honnét lőnek, akkor javaslom a tetőket, ált. ott bújnak el. Majd kicsit odébb leszenek épületekben is. Majd ha végigértél az utcán, akkor vissza kell menni páá házat, és megkeresni a páncéltörőt, és azzal kinyitni a kaput ...
  • koosadam
    Hali all,
    lenne egy kis gondom. Elakadtam ennél a helynél:
    Vagyis gondolom, hogy merre kell menni, de 14 HP-m van és lövöldöznek rám Sniperrel az isten se tudja honnan. Jobbra a házban van két szövetséges és előttem is 2. Teszek egy lépést előre 2 golyó rögtön eltalál és nem látom, hogy honnan.Pls ha meg tudnátok mondani, hogy mit keressek és merre azt nagyon + köszönném
  • Anor
    Hi all!
    Hogy lehet azt megoldai hogy a mohaa ne 60hz-n induljon??? Anélkül hogy használlni keljen a refresh fixert mert ha használom akkor nem indul pl a bf2 meg még pár másik :((( Ha driverben be lehet valahol állítani írja le valaki pontosan hogy hogyan és hol.
    Előre is Köszönöm!!!!!!!
  • Torta
    Tud valaki Omaha Beach-es szervert, ami Team match-ben játszható?
  • Mr_no_NaMe
    Az 1.0-hoz ja:S
  • 0ppika
    A CD-n
  • Mr_no_NaMe
    ok de krekk az hol van hozzá?
  • 0ppika
    Lanon nem kell, nethez kell a peccs.
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok.
    Neten szeretnénk, vagy akár lanon játszani egy barátommal.
    Sima mohaa semmi kieg.
    Azt akkor meg lehet oldani, hogy neten a natúr mohával tudjunk játszani?
    Kell patchelni?
  • 0ppika
    5000-0000...0000-5039
  • Örm
    Hello!
    A Spearhead kiegészítőhöz tudna valaki mondani egy telepítő kódot?
  • 0ppika
    Simán bal katt amikor nézd, amíg a tigris ki nem lövi a "távirányítós" helyet addíg lelövöd az oda futókat, és utána az összes közeledő tankra kell ...
  • gyuree
    Sziasztok! Elakadtam a mohaa-ban. Ha tudtok légyszi segítsetek! Szitu: A hidat kell védeni egy sniperral nehogy felrobbantsák a nácik. Megjön a szövetséges tank illetve megjelennek az utcán a náci tankok. A távcsővel befogom az ellenséges tankot de a rádióval ,hogy kell légi támogatást kérni?
  • Andora
    Szia nekem van végigjátszásom az alliad assaulthoz de nem tudom hogy tudnám neked elküldeni, sőt még talán mentést is tudok küldeni ha a mohha neked magyarul van meg,.
  • Lekai

sajna ott nem találtam semmi használhato dolgot
  • 0ppika
    mohaa.hu?
  • Lekai
    üdv mindenkinek

keresnék a Medal of Honor-okhoz végigjátszásokat, leírásokat, pályamentéseket

előre is köszi
  • kriszbig
    és tudnál cd key-t a Breakthrough-hoz
  • 0ppika
    szívesen
  • kriszbig
    köszi!úgy néz ki jó lesz!
  • 0ppika
    start menü, futtatás
    beírod hogy regedit
    ott megkeresed: Hkey local machine/software/ea games/MOHAA
    ott lesz a bejegyzés, aminek a végét át kell írni 130-ról 200-ra
  • kriszbig
    o.k.!de azt hogy kell?
  • 0ppika
    A regeditben írd át a számot 130-ró 200-ra (Hkey local machine/ software/ ea games/ MOHAA ...
  • kriszbig
    hali!nem tudom feltenni a MOHAA:Spearheadot,mert valami UK &US 1.11 patch-es az eredeti MOHAA pedig nem(vagy valami ilyesmit ír ki).Tud nekem valaki segteni?köszi!
  • Hgyurci
    Én is gondoltam rá, de a NOD nem talál semmit...igaz ez még em zárja ki.
    Semmi mozgás nincs közben a neten, se fel, se le.
    Ja, és a CS:S-al semmi gond, annál jó a ping.
  • 0ppika
    lehet vmi vírus
  • Hgyurci
    Sziasztok!
    Mitől lehet az, hogy a EYE pingel egy szervert, az érték pl 20 lesz, de ha belépek a mohaa már 700-1000 pinget ír.
    Egyik napról a másikra történt, és nem volt semmi változtatás...
    Sajna ez már diavetítésnek is lassú!
  • dani92
    magyaritasokportál.hu
  • 0ppika
    mohaa.hu?
  • oneal1
    Sziasztok, tudna nekem valaki magyarosítást adni???
    Előre is köszi
  • dani92
    ja
  • Big Daddy
    Na mivan?Megdeglett a topic?
  • Big Daddy
    Sziasztok!Elindítottuk a szeverünkön a mohaa-ot freeze tag módba.Ha gondoljátok gyertek próbáljátok ki!Az ip:195.70.35.194