1080
-
#680 hali
akinek megvan a game eredetiben az tudna adni a borítórol egy teljes képet? mert sehol se találok :( -
#679 igen, skype felhasználó vagy? -
#678 Másolt MOHAA cd-hez tud valaki crack-ot? -
#677 jól teszed -
erikx12 #676 Igaz hogy így gyorssabb a gép de letörlöm -
erikx12 #675 fogom -
erikx12 #674 le is hogom b*szni az "Állítólagos" Tuning XP-t -
#673 sztem sima xp-vel nem kell hogy baj legyen -
#672 hát akkor azt a tuning xp bazd le a gépről valahogy.valószínű az a baj. -
erikx12 #671 szerinted? -
erikx12 #670 lehet hogy ha a sima XP lenne fent akkor menne -
erikx12 #669 amikor a sima volt fent akkor ment. -
erikx12 #668 és biztos is mert valami tuning XP van fent -
#667 ja arra gondoltam -
erikx12 #666 lehet -
erikx12 #665 windows?
-
#664 lehet a winfossal van a baj -
erikx12 #663 pedig a régi Geforce2-esnél ment simán a játék -
erikx12 #662 és használtam a cracket
-
erikx12 #661 Hogy érted azt hogy jól?
-
erikx12 #660 Igen fölraktam és támogatja. -
#659 te erikx biztos hogy a VGA kártya driverét felinstaláltad és jól?A driver kell tartalmazza az openGl támogatást? -
erikx12 #658 -
erikx12 #657 Sehogy sem akar menni -
#656 és használtad is? -
erikx12 #655 van crack hozzá -
#654 a gond sztem crack hiány -
erikx12 #653 Hi nekem az lenne a gondom mint sok mindenkinek.Amikor indítanám a játékot ezt írja ki:"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem".
Mit kell csinálni hogy elinduljon?
Vagy hogy kell beállítani.
A videókártyám:ATI9600PRO. -
meril #652 de vmi olyan linket adjatok lécci ami egyböl a letöltéssel indul!!! Elöre is köszi!!! És XP-re kell! Lécci segítsetek!!! -
#651 innen, de mert csak jó kedvemben vagyok, egyébként www.ati.com vag GÚGLI!!! -
meril #650 ehhez a verzióhoz kéne: ATI 3D RAGE PRO agp2x !!! Elöre is köszi!!! -
meril #649 Ati legújabb driverét honnan tom leszedni??? lécci adjatok egy linket!!! Elöre is köszi!!! -
#648 Nincs Open Gl támogatása a videókártyádnak, vagy a driverét fel sem instaláltad. -
#647 cserélj vga drivert -
meril #646 Hello MIndenkinek!!! Ez mit jelent??? GLW Start OpenGL could not load OpeGL subsistem!!!! Nem indul a játék!!! Mit csináljak???!!! LÉcci segítsetek!!! Elöre is köszi!!! -
#645 Szóval a következőről van szó:
Ugy-e amikor instaláltad a játékot kitett közben egy ikont az asztalra, megnyomod a bal klikket az egéren, majd Properties... ott ahol irja MOHAA.exe kitörlöd és ezt irod helyébe:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1.
Majd OK.
És a cheatek használhatók lesznek.
Ha nem tudtad a 6 nap alatt kitapasztalni. -
meril #644 LÉCCI SEGíTSETEK!!! -
meril #643 A játékot indítsuk a következő módon:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
ez mit jelent??? ezt hogy kell megcsinálni??? Lécci segísetek!!! Elöre is kössz! -
Beni521 #642 lark: egyszerű. Nem kell abba a toronyba menni. Én sem onnan csináltam. Mellesleg úgy kell h felmészz 1 magas helyre ahol jól látod a tankokat. Fogod a távcsövet, ránézel a tankra, és megnyomod a bal egérgombot. Ezzel jön 1 kis repülő és kiirtja. De javaslom töltsd le a magyarítását innen úgy talán könnyebb lesz a maradék néhány pálya -
Beni521 #641 YOOOO játék de a CALL OF DUTY-k jobbak. Legalábbis nálam.