Medal of Honor:Allied Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az all seeing eyevel mehet ott lesz az ikon és katincs bele hungari és válassz szervert link ahonnan letöltheted az allt:http://gamesdomain.yahoo.com/ase/register vagy ha nem meg y www.mohaa.hu gyiik faq
Le Parkour
passsz!! már nem jácok vele sokat!
... got nothin to share with you...
ok. megprobalom. de ugye abbol van crack-elt???? mert engem az erdekelne
http://atwwebmaker.tx.hu/
a legújabbal
próbálkozz patch-el
arra nem lehet megoldast talalni, hogy tudjak interneten jatszani??? mindig azt irja ki, hogy "server connection timed out".
regen ment, de asszem akkor is kellett valamit buheralnom.
most meg be kell ernem a demo-val, mert csak ott muxik az internetes jatek
<#falbav>#falbav>
regen ment, de asszem akkor is kellett valamit buheralnom.
most meg be kell ernem a demo-val, mert csak ott muxik az internetes jatek
<#falbav>#falbav>
http://atwwebmaker.tx.hu/
köszi de ebbe már belerokantam! <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Fogalmam sincs ezekrõl a dolgokról - én csak játszok vele. Ezt is leginkább külföldi szervereken mert ott többen favorizálják a freeze-tag-obj modot.
Rengeteg oldal foglalkozik a mohaa-val, szerintem ezeken minden infót megtalálsz.
Rengeteg oldal foglalkozik a mohaa-val, szerintem ezeken minden infót megtalálsz.
+ VAN A REKLÁM IS DE CSAK UGY HOGY A CONSOL ÍRJA BE 5 MP KÉSÉSEL ÉS MINDIG ISMÉTELI KÖRBE KÖRBE!
DE ÉN NEM ILYENRE VÁGYTAM!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
HANEM OLYANRA AMI MODJUK SÁRGÁVAL VAGY LILÁVAL ÍRJA KI A SZÖVEGET!<#vigyor2>#vigyor2>
DE ÉN NEM ILYENRE VÁGYTAM!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
HANEM OLYANRA AMI MODJUK
na sikerült!!<#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1><#beka2>#beka2><#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
rájöttem hogy hogy kell csinálni a ti segicségetek nélkül!!!<#crazya>#crazya><#duhos2>#duhos2>
de reklámom még mindig nincs!!!<#help>#help>
rájöttem hogy hogy kell csinálni a ti segicségetek nélkül!!!<#crazya>#crazya><#duhos2>#duhos2>
de reklámom még mindig nincs!!!<#help>#help>
de nem tuc nekem segiteni aban hogy hogy tudok a szerverre modokat felrakni?
ill aktiválni??
pl ha 1 Capture-The-Flag-ot akarok csinálni???
ill aktiválni??
pl ha 1 Capture-The-Flag-ot akarok csinálni???
Csak a csítereket ne utálnám ennyire...
Engem még ma is ez a játék köt le legjobban, fõleg a Freeze tag mod-jával. Csapatjáték RuLeZ!<#violent>#violent><#gun>#gun><#rinya>#rinya>
de te honan veszed Pl hogy 13 év alatti vok??
senkit nem zavar hogy 16 multam???
de tudod az az elkeseritö az egészben hogy már baromi régen feldobtam 1 kérdést és a mai napig nem jött rá válasz a te marhaségod miatt! értem???
de most mért kell öszeveszni 1 rohatt logon?
tutommal te is magadnak szerkesztetted nem?
akkor én meg fogok magamnak majd csinálni a Jony Bravósat(vagy hogy írják)! az ugy OK lessz?
senkit nem zavar hogy 16 multam???
de tudod az az elkeseritö az egészben hogy már baromi régen feldobtam 1 kérdést és a mai napig nem jött rá válasz a te marhaségod miatt! értem???
de most mért kell öszeveszni 1 rohatt logon?
tutommal te is magadnak szerkesztetted nem?
akkor én meg fogok magamnak majd csinálni a Jony Bravósat(vagy hogy írják)! az ugy OK lessz?
És mi van a MOHAA Szerveres szobámmal??? Azt is te szüntetted meg te köcsög???
Naon nagyra tartod magad ha hazavágjuk a forumot akkor mivan?
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Most nézd + ez a BUZI levette a logomat amit másfél óra alatt szerkesztettem magamnak! és õ azt mondja hogy én loptam el tõle!!!!!!!!<#mf3>#mf3>
Hello az lenne a kérdésem hogy nem e tudtok nekem ajánlani valami olyan progit MOHAA alá hogy a szerveremen valami reklámszövéget nyomjon??
Jó lenne! Már rég óta vágyom 1 ilyenre!
Jó lenne! Már rég óta vágyom 1 ilyenre!
Hello lenne 2 kérdésem. Az egyik:
Az lenne a kérdésem hogy tudna e valaki segiteni nekem abban a témában hogy meg van nekem ez a mod:
user-mefy-extgametypes-1_1_4-AA.pk3
de nem tom hogy hogy kell használni!<#shakehead>#shakehead> ebben kérnék töletek segitséget.
Amugy ez 1 olyan mod hogy Capture-The-Flag, Freeze-Tag, Freeze-Tag-Objective, Freeze-Tag-CTF, Freeze-Tag-TOW, Demolition, Freeze-Tag-Demolition játékmodokat tartalmaz csak mind montam volt nem tom elöhozni belõle.<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Nincsen e valami ötletetek?
Másk:
Nem e tuttok nekem ajánlani valanmi olyan cumot amivel a fegyvereket tudom szerkesztgetni a szerveren (értemalatta pl a golyoszámot a lövések ismétlõdését...)és ilyesmik. na elöre is köszi!
Na egynlöre ennyi de akar még sok sok kérdésem de majd mindent idöben!
😄
Na bye.
Az lenne a kérdésem hogy tudna e valaki segiteni nekem abban a témában hogy meg van nekem ez a mod:
user-mefy-extgametypes-1_1_4-AA.pk3
de nem tom hogy hogy kell használni!<#shakehead>#shakehead> ebben kérnék töletek segitséget.
Amugy ez 1 olyan mod hogy Capture-The-Flag, Freeze-Tag, Freeze-Tag-Objective, Freeze-Tag-CTF, Freeze-Tag-TOW, Demolition, Freeze-Tag-Demolition játékmodokat tartalmaz csak mind montam volt nem tom elöhozni belõle.<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Nincsen e valami ötletetek?
Másk:
Nem e tuttok nekem ajánlani valanmi olyan cumot amivel a fegyvereket tudom szerkesztgetni a szerveren (értemalatta pl a golyoszámot a lövések ismétlõdését...)és ilyesmik. na elöre is köszi!
Na egynlöre ennyi de akar még sok sok kérdésem de majd mindent idöben!
😄
Na bye.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
amugy ha belemesz a mohaa.lap.hu-ra ott a letolteseknel van olyan hogy mapik es ott a dmw map
arra kattints
aztan amit letoltessz csak bele kell tenni a program files/ea games/mohaa/main konyvtarba
arra kattints
aztan amit letoltessz csak bele kell tenni a program files/ea games/mohaa/main konyvtarba
azt szeretnem kerdezni hogy: ha csinalok egy szervert a jatékban akkor mindig kihozaa a konzolt es nem tudok belepni, es ott valamit be kell irni vagy mi?
van itt valaki?
csa
Sziasztok!Nekem a Spearheadban az a gondom,hogy amikor a kapitányt kellene megvédeni a Hotel után a repülõgéptõl,egyszerûen nem tudok lõni a légvédelmi ágyúval.
Köszi!
Köszi!
Nem tudom de már úgy 5-6-szor újra telepítettem.De még mindig nem tudom mi a baja.
Patchet raktál fel?
Sziasztok!!!
Megvan a Medal of Honor Allied Assault és az a problémám vele hogy multiplayer módban kiválasztok egy szervert el kezdi tölteni(Connecting to server) és utánna mindig (akármelyik szervernél)ezt írja ki:Server Connection Timed Out.
Elöre is köszönöm a segítségeteket!!!
Megvan a Medal of Honor Allied Assault és az a problémám vele hogy multiplayer módban kiválasztok egy szervert el kezdi tölteni(Connecting to server) és utánna mindig (akármelyik szervernél)ezt írja ki:Server Connection Timed Out.
Elöre is köszönöm a segítségeteket!!!
Szevasztok!!
Tudna nekem valaki mondani olyan oldalt ahonnan pályákat lehet letölteni multihoz.
Elõre kössz
Tudna nekem valaki mondani olyan oldalt ahonnan pályákat lehet letölteni multihoz.
Elõre kössz
Na mi van??? PLS!!! vki válaszoljon mán!!!
erre tud nekem vki válaszolni? FONTOS lenne
Na, tovább a kapun át a haverokhoz, be a szobába jobbra, gyógyulj, végy magadhoz még páncélököl muníciót, oszt várd a tankot. Meleged lesz!
Minden lövés után változtass helyet, de úgy, hogy a tetõn lévõ ellenség ki ne lõjön. Elsõ lövés a szobaablakból, második...No de mit dumálok?!
Minden lövés után változtass helyet, de úgy, hogy a tetõn lévõ ellenség ki ne lõjön. Elsõ lövés a szobaablakból, második...No de mit dumálok?!
ja télleg még aztakartam kérdezni hogy ha felrakom a 1.11-et akkor miért tünnek el a mentések?
dejó énmeg ott rohangászok 1órát
No! Nyomi fel a lépcsõn!
Nem, lehet hogy pont az hiányzott!
Ti szoktatok használni kódot?
eggyik haverom szokta és most hogy felrakta az 1.11-es verzot állítólag azt írja ki hogy nazhoz hogy a cheatet használni tudd'+set cheats 1' paraméterrel kell indítanod a játékot
Erre õ nyit egy parancsikont a következõvel:
"C:/ProgramFiles/EAGames/MOHAA/MOHAA.exe" +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereismonkey 1
A játék beindul vele de a cheat továbbra se mûxik Tudna neki segíteni valaki?
Lehet hogy az 1.11-ben nem mûködnek a kódok?
eggyik haverom szokta és most hogy felrakta az 1.11-es verzot állítólag azt írja ki hogy nazhoz hogy a cheatet használni tudd'+set cheats 1' paraméterrel kell indítanod a játékot
Erre õ nyit egy parancsikont a következõvel:
"C:/ProgramFiles/EAGames/MOHAA/MOHAA.exe" +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereismonkey 1
A játék beindul vele de a cheat továbbra se mûxik Tudna neki segíteni valaki?
Lehet hogy az 1.11-ben nem mûködnek a kódok?
És, eltaláltál a páncélökölhöz?
igen találkoztam
pont aza lényeg hogy elromlott az iránytû és nemlehet pontosan meghatározni a helyzetét
Hoppá! Mégegy: Összetalálkoztál társaiddal útközben egy torony aljában? Annál ahol a torony ablakából ki kellet lõj egy mesterlövészt? Asszem autóroncs is van a közelben.
Ezek szerint nem voltál fent útközben a kapu melleti lépcsõnél végzõdõ szobában. Ott van a páncéltörõ amit meg kell szerezz. Vigyázz! Néhány ellenség még életben lehet ott! Miért nem használod az iránytûd által mutatott irányt?