233
Freedom Fighters- még egy taktikai akciojáték
  • Wine
    De ha mentek akkor azt veszem észre hogy ugyanide visszatérve, ugyanennyi ellen fogad, tehát semmi értelme nem volt.
  • Augustus Gigo
    #100 húzzúnk bele gyerekek, egy ilyen nagyszerújátéknak nagyobb topiccal kell, hogy rendelkezzen
  • Augustus Gigo
    lehet menteni minden csatorna fedélnél
  • Wine
    A helikopter ellen mit lehet bevetni, mert mindig kinyir engem is meg az embereimet is az elején, aztán vannak ilyen gyáva nyulak akiket nem lehet besorozni, mert beintenek, pedig ott a fegyver a kezében ugyhogy ennél a résznél /hidrobbantós/, van két emberem. Meg miért kell 3 tárat beleengedni valakibe hogy elhalálozzon? Amugy jó nehéz igaz a majdnem legnehezebben megyek, lehet jobb lenne a legkönnyebben. Kár hogy a mentés igy van megoldva, tényleg csak pálya /misszio/ végén lehet? Ez a szavatosságon nálam jócskán dob ugy tünik mert ugyanazt a pályát 20x kezdem már.
  • Augustus Gigo
    menj vissza a másik pályarészre, asszem az oil station vagy mi , és robbantsd föl a tartályt, ettől meghalnak a sniperek és szabad az út!
  • Mkill
    Halli elékeztem én is a játékot de elakadtam.
    Kimászok az alagútból találok katonai kamiont ami fel van borulva,a
    mesterlövészeket sehogy sem tudom kijátcani de lelönisem.
    Mi a megoldás ???
  • Augustus Gigo
    Hát végignyomtam, az utolsó pályarész nagyon hangulatosra sikeredett+a befejezést is jól oldották meg!
  • Lynx_TWL
    shotgun a legjobb , csak távolra ténylegesn nagy szórása van, de fejlövést, még így is könnyü vele csinálni:)
  • Majati
    azt szerintem nem lehet irányítani. sorrendbe megy az elsőtől az utolsóig.
  • Knox
    Azt sztem nem lehet irányitani! Mondjuk szvsz tökmindegy hogy ki marad ott védeni, vagy ki támad, hiszen kulsejukben különböznek, max az számithat picit hogy shotgun vagy kala van nála,de ahogy észrevettem a játék során a shotgun is lo távolabbra erőset!
  • Rosco
    Azt hogyan irányítod, hogy adott havernak adja ki a parancsot? Ráállsz a célkereszttel?
  • Knox
    ha hosszan nyomod, akkor az összes ficko ugyanazt csinálja, ha meg csak egyszer nyomod meg, akkor meg csak egy embernek adja ki az adott parancsot!
  • Lynx_TWL
    én is úgí gondoltam, hogy recruit limit megvan 12nek, csak séosztja a karizmát a gámások között.....
    na mind1 nagoyn egyszerűen meglehetne oldani multi résézt, és amilyen egyszerű, olyan kurvajó lenne:)
  • GvD
    Ha két team-ben lehetne mondjuk 6-6-ban akkor lehenne benne vmi!
  • Lynx_TWL
    én ezzel úgy vagoyk, hogy cooperative kurvajó lenne benne, és kell bele ezért, ha a f*sz rakás konzolon lehet menni 4en is, akkor pcn is lehessen, de ha konzolon nem lehetne, pcn akkor is kéne multi, mert ez kruvajó gém, és cooperativeban még jobb lenne....
  • GvD
    Én ezzel is ugyanúgy vagyok mint a GTA-val! Nem kell mindenbe multi! Ez szinglire van kipeckelve!
  • Lynx_TWL
    áh nekem a zenéje kell, ezenkívül multi rész kell bele, kurvajó lenne cooperativeban...
  • GvD
    Ezek az oldalak be sem jönnek!
  • GvD
    Mindegy! Így is végig ment, de lehet hogy még1szer végig nyomom nehezebben is, meg ezt a funkciót is használva! Azért ez mégis csak más színben tünteti fel a game eddig is pazar játékélményét!
  • Augustus Gigo
    warezcenter.cjb.hu, warehouse.cjb.hu
  • Lynx_TWL
    a defend sztem jobb is mint az attack, mert attacknál berohhanak mint az örültek, és úgy lőnek közben, de mire elérnének a destination pointra(hú de királyul vágom az agnolt:)
    addigra már szét lövik őket ugye...
    viszont defendnél szépen fedezékben okosan:)
  • Majati
    akkor mea culpa. nekem csak 9 srácom volt a végén.
  • Nyiri
    GVD: Nem mondod komolyan, hogy ugy vitted vegig a jatekot, hogy nem tudtad mire valo a seged? LOL

1-s Gomb "FOLLOW ME" Kovetnek barhova (ez az alap)
    2-a Gomb "ATTACK" Ez a jobb klikkel celzol valahova es megnyomod ezt akkor, elkuldi oket oda (lesz ott egy villam jel). Igy nagyon konnyu megtamadni az ellent (pl 4-5 helyre elkuldesz 2-2-t akkor siman korbezartad az ruszkikat
    3-s Gomb "DEFEND" Ugyanaz mint a 2, de itt azon a helyen marad, ahova kuldted es azt vedi. En altalaban ezt hasznaltam, mert ha fedezek moge kuldtem oket, akkor nem tudtak oket leloni es ok szepen fedezekbol kibujva irtottak a nepet :)

Amikor mar sok haver volt eleg konnyu lett. Mert altalaban elore kuldtem oket es en csak fedeztem. (persze en is henteltem rendesen)
  • GvD
    Francba, már másodszor irom segésnek a segédet! Szal a szövetségesekét...
  • GvD
    Hogyan lehet megváltoztatni a segések státuszát? Mert nézem itt a képeket (nézzétek meg ti is), és a karikákban más-más jelek vannak! Vagy lehet hogy ez csak konzolos gépeken van? [BR]
  • GvD
    Na ugye!
  • spR
    Nekem a legnehezebb fokozaton meglett mind a 12
  • GvD
    Ja! Nekem is akörül! De nem hiszek ebben a verzióban! Hiszen akkor ki akarná veszélyeztetni az pálya sikeres teljesítését (pláne a végén), amikor majdnem tovább tart egyes pályákon a mellékszál, mint a fő!

Egy kis emlék:
    Az kemény volt mikor az 5 embert kiszabadítottam a börtönből, aztán egy egész kis turistacsoporttal kellett rohangálni a pályán! Mondjuk az szar volt, hogy ha valaki beállt elém az embereim közül, akkor elkezdett minden más irányba lövöldözni. De azért egészen jól megcsinálták a segések mozgását! Nem rohantak előre, mint az őrültek, hanem követték a mozgásomat! Szal várom a folytatást!
  • Lynx_TWL
    asszem 10 pontosan
  • Majati
    off
    inkább iskolában kéne okosodni :D
    on
  • Knox
    off
    inkább dolgozni kéne! :)))))))
    on
  • Majati
    végén kinek hány embere volt?
  • Majati
    má nem azé de én úgy vettem észre hogy a pályán robbantással megszerezhető carismát akkor is megkapod ha csak a zászlóra mész.
  • GvD
    Na segítek én neked NYIRI, mert látom itt egyesek b*sznak a másik fejére! Ennyiből már le is írhatta volna! Valószinűleg eljutottál már vezérlőtermekbe (ahol egy csomó kütyü van, ide lépcsőkön lefelé lehet eljutni), innen eljutsz egy udvarra, ahol csak két ajtó van nyitva! Ahonnan jöttél, meg a szemközti! Na a szemköztinél bemész és onnan a lépcsőkön megindulva eljuthatsz a másik 3 zászlóig! Én is jó ideig keveregtem!

C4-es kérdés is volt!Általában az volt a megfigyelésem, hogy a játék készítői azért figyelemmel kísérik azt a lehetőséget, hogy valaki rámegy a Carisma-ra! Szóval ha elvileg elfogyna (vagyis mindegyik mellékküldetést megcsináltad volna), akkor van olyan része a nagy térképnek, ahol az a mellékküldetés, hogy találd meg a C4-es raktárat! Na itt aztán fel tudod magadat tölteni!
  • Lynx_TWL
    ááh tök szopás, kiadnak egy jó gámát, és egy nap alatt végig toljuk:( :)
    és csak októberben jelenik majd meg hivatalosan az alap, én meg most akaorm már a folytatást:)
  • Marcus_
    Finished.
    A végén nincS ám mentés:-))
  • Lynx_TWL
    nézz krül jobban, én is eltévedtem egyszer, de csak egy útvonal van, ugrojneki mégegyszer, biztosan megtalálod, a rendes utat...
    gondolom Isabelát, már kiszabadítottad, asszem ugye akkor már 1 zászló me is van, utána mész tovább amerre lehet:
    két irányba lehet, amerről jöttél, erre nem kell, és amerre még nem voltál:)
  • Lynx_TWL
    ááh isteni szavak:D
    ma is elkezdtem újból tolni, gondoltam nem hagyják így abba, hát ottvan még a gonsoz Jones, vagy John, vagy nem tom ugyebár az áruló srác, és őt nem püfföltük meg:)
  • Nyiri
    Csa!
    Most vagyok szerintem az utolso palyan. Ahol a ribi kiszabaditasa utan 4 zaszlot kell lecserelni. Tudnatok segiteni? Egy zaszlo megvan, de a tobbihez nem tudok eljutni. Minden zarva.
  • spR
    Lesz folytatás. Már készül.