Freedom Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább dolgozni kéne! 😊))))))
on
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
All Your Babes Are Belong To Us
All Your Babes Are Belong To Us
C4-es kérdés is volt!Általában az volt a megfigyelésem, hogy a játék készítõi azért figyelemmel kísérik azt a lehetõséget, hogy valaki rámegy a Carisma-ra! Szóval ha elvileg elfogyna (vagyis mindegyik mellékküldetést megcsináltad volna), akkor van olyan része a nagy térképnek, ahol az a mellékküldetés, hogy találd meg a C4-es raktárat! Na itt aztán fel tudod magadat tölteni!
és csak októberben jelenik majd meg hivatalosan az alap, én meg most akaorm már a folytatást😊
๏̯͡๏﴿
A végén nincS ám mentés:-))
gondolom Isabelát, már kiszabadítottad, asszem ugye akkor már 1 zászló me is van, utána mész tovább amerre lehet:
két irányba lehet, amerrõl jöttél, erre nem kell, és amerre még nem voltál😊
๏̯͡๏﴿
ma is elkezdtem újból tolni, gondoltam nem hagyják így abba, hát ottvan még a gonsoz Jones, vagy John, vagy nem tom ugyebár az áruló srác, és õt nem püfföltük meg😊
๏̯͡๏﴿
Most vagyok szerintem az utolso palyan. Ahol a ribi kiszabaditasa utan 4 zaszlot kell lecserelni. Tudnatok segiteni? Egy zaszlo megvan, de a tobbihez nem tudok eljutni. Minden zarva.
ha nem mentél tovább még, akkor itt van:
elindulsz szemben mindenkit kivégzel, mész jobbra, a sarkon balra, a helikopternél felfelé a kis közbe bemész, ott valami ládákon felmászol a leomlott falrésbe. benn egy mesterlövész, azt kinyirod, puska elvesz, az ablaktok jobbra lévõ katonák lelõ, leugrik teherkocsira (elsõsegély) majd jobbra be a Post Office-ba...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
viszotn kibaszott jó zenéje van, nagyon hangulatos, fasza fizika stb..
mondjuk utsó pálya fele, mikor már velem van 10 emberke, zavaró tud lenni, a kis folyosókon a nagy létszám
érdemes mindent megcsinálni sorban, egy bizonyos pályán, és csak utána felhúzni a zászlót, mert így élvezhetõ legtovább a gáma😊
ha valamelyik pályán robbantani kell, ott soha sincs c4, mindig egy másik pályán lesz.
ááá fakk lesz folytatás?
még ott van egész kuba európa ázsia😊
liberalizálni akarom a sok vöröset
๏̯͡๏﴿
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
dxdiag
ott a sound fül...és megtalálod
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
FoToS;
mindketten húzzatok a dxdiag -ba és a sound aceleration csúszkát vegyétek lentebb.....
(bár kevés ami kijött :-))) )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Exception Record (0xc1f1bc):
Code : 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)
Flags : 0x0 (Continuable Exception)
Addr : 0x10001f1b (EAX.DLL)
Info :
: 0x0
: 0xffffffff
Parent: 0x0 (End-of-nesting)
valami tipp?
A config.ini -be az eax 1 -s van átírtam 0 -ra de igy is rögtön kihajít 😞((((
Egyenlore csak a masodik palyan vagyok de nekem teccik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mediumon nyomom es neha elegge megszopat, foleg, hogy nem lehet menteni hanem automatan csinalja.