Freedom Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Knox
off
inkább dolgozni kéne! 😊))))))
on

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

végén kinek hány embere volt?

All Your Babes Are Belong To Us

má nem azé de én úgy vettem észre hogy a pályán robbantással megszerezhetõ carismát akkor is megkapod ha csak a zászlóra mész.

All Your Babes Are Belong To Us

GvD
Na segítek én neked NYIRI, mert látom itt egyesek b*sznak a másik fejére! Ennyibõl már le is írhatta volna! Valószinûleg eljutottál már vezérlõtermekbe (ahol egy csomó kütyü van, ide lépcsõkön lefelé lehet eljutni), innen eljutsz egy udvarra, ahol csak két ajtó van nyitva! Ahonnan jöttél, meg a szemközti! Na a szemköztinél bemész és onnan a lépcsõkön megindulva eljuthatsz a másik 3 zászlóig! Én is jó ideig keveregtem!

C4-es kérdés is volt!Általában az volt a megfigyelésem, hogy a játék készítõi azért figyelemmel kísérik azt a lehetõséget, hogy valaki rámegy a Carisma-ra! Szóval ha elvileg elfogyna (vagyis mindegyik mellékküldetést megcsináltad volna), akkor van olyan része a nagy térképnek, ahol az a mellékküldetés, hogy találd meg a C4-es raktárat! Na itt aztán fel tudod magadat tölteni!
Lynx_TWL
ááh tök szopás, kiadnak egy jó gámát, és egy nap alatt végig toljuk😞 😊
és csak októberben jelenik majd meg hivatalosan az alap, én meg most akaorm már a folytatást😊

๏̯͡๏﴿

Finished.
A végén nincS ám mentés:-))

Lynx_TWL
nézz krül jobban, én is eltévedtem egyszer, de csak egy útvonal van, ugrojneki mégegyszer, biztosan megtalálod, a rendes utat...
gondolom Isabelát, már kiszabadítottad, asszem ugye akkor már 1 zászló me is van, utána mész tovább amerre lehet:
két irányba lehet, amerrõl jöttél, erre nem kell, és amerre még nem voltál😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ááh isteni szavak😄
ma is elkezdtem újból tolni, gondoltam nem hagyják így abba, hát ottvan még a gonsoz Jones, vagy John, vagy nem tom ugyebár az áruló srác, és õt nem püfföltük meg😊

๏̯͡๏﴿

Csa!
Most vagyok szerintem az utolso palyan. Ahol a ribi kiszabaditasa utan 4 zaszlot kell lecserelni. Tudnatok segiteni? Egy zaszlo megvan, de a tobbihez nem tudok eljutni. Minden zarva.

Lesz folytatás. Már készül.

Frank99
bocs, nem voltam itthon.
ha nem mentél tovább még, akkor itt van:
elindulsz szemben mindenkit kivégzel, mész jobbra, a sarkon balra, a helikopternél felfelé a kis közbe bemész, ott valami ládákon felmászol a leomlott falrésbe. benn egy mesterlövész, azt kinyirod, puska elvesz, az ablaktok jobbra lévõ katonák lelõ, leugrik teherkocsira (elsõsegély) majd jobbra be a Post Office-ba...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CarajoEsp
Én egy olyat akarok amikor Vaszilijevvel kell a szemét Joe-t kiiktatni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lynx_TWL
bakker most jáccottam, ki, és sztem nagyon rövid volt, még így hardon is, hogy ma kezdtem el du 3kor, és már vége is😞
viszotn kibaszott jó zenéje van, nagyon hangulatos, fasza fizika stb..
mondjuk utsó pálya fele, mikor már velem van 10 emberke, zavaró tud lenni, a kis folyosókon a nagy létszám
érdemes mindent megcsinálni sorban, egy bizonyos pályán, és csak utána felhúzni a zászlót, mert így élvezhetõ legtovább a gáma😊
ha valamelyik pályán robbantani kell, ott soha sincs c4, mindig egy másik pályán lesz.
ááá fakk lesz folytatás?
még ott van egész kuba európa ázsia😊
liberalizálni akarom a sok vöröset

๏̯͡๏﴿

Knox
hagyd a hid felrobbantását! menj és csináld meg a másik feladatot ugyanazon a pályán (vmi épület elfoglalása)! Ehhez át kell menned a hidon, ugyhogy fel sem tudod addig robbantani! Nem kis melo lesz átverekedni magad a helikopter és a gépágyuk elott, de annál nagyobb lesz a sikerélményed!Ha ez megvan, utána vége a pályának, a hidat fel sem kellett robbantanom!

senki nem tudja😞?

Ja, Gecijó:-)

CarajoEsp
Huhh legnehezebben nyomom és van ahol néha megizzaszt. Dicsérendõ. fasza a játék ezzel egyetértek.

HONNAN LEHET A 3madik Pályán TNT SZEReZNI?

Knox
ESZEMENT JO A JÁTÉK!

tpsben ez sztem az eddigi legjobb fizikájú játék! amugy a harmadik pályán(ahol a harbor, hotel, meg vmilyen bridge elérhetõ)ott hol lehet szerezni tnt-t?

WiZZaRD
hitman volt a jo hasonlisag, ua a graf motor, ua a csapat...eleg sok minden stimmel😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

eddig nemt udtam mire hasonlít agame, a hitmanre gondoltam, de rájöttem , hogy kiköpött thing a game, leszámítva s zörnyeket,de az interface tökre az, kezelés invetionry rendszer stb..

A pálya elején merre induljak el jobbra vagy balra?
Hol hátul és mi ez fel felmászás stb?...
Egy kicsit lassabban ...
Frank99
nem kell (nem lehet?), hátul kell bemenni, felmászni, távcsövessel kinyirni a katonákat jobbra, leugrani a teherkocsira (elsõsegélydoboz) és bemenni jobbra az aulába majd fel, és leszedni a zászlót...

A Post office pályán hogyan kell kinyírni a helikoptert, ha egyáltalán lehet ?
Köszi,most már jó!
Kandurex
ird be a startmenü/futtatásba/

dxdiag

ott a sound fül...és megtalálod

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
koro1234;
FoToS;

mindketten húzzatok a dxdiag -ba és a sound aceleration csúszkát vegyétek lentebb.....

va multija a gamanak?

Tudnátok nekem abban segíteni,hogy a"Freedom Fighters"c.játék,miért dob vissza Windowsba az NVidia logo megjelenése után,tehát a játék el sem indul.Ha tudtok légyszi segítsetek!
Kandurex
viszonylag gyorsan lement...

CarajoEsp
Jah kurva nagy a játék ,most ,hogy többet játszottam vele. CSak hirtelene megilyedtem ,hogy amíg a demoban motivált a sok ellenség itt a Police Stationon és a Post Officenál szinte alig voltak. Ám ami utána jön. Kár ,hgy nincs Multi.

Kandurex
cool ez a játék. fasza, jól el lehet játszogatni vele. amuúy milyen hosszú? remélem nem rövid, mer' akó rágyújtom az EA-ra a házat. ki volt már a tököm, hogy semmi jó game nem jött ki újabban, ezzel a COD megérkezéséig (ha csak be nem üt egy MP2, DX2) jól el leszek... bár tiszta console fííííling, de a graf jó, hang jó, gyors enige, nem reális ugyan, de jó kis mászka hent az biztos. az elején tökre meglepõdtem amikor az ablakon benéz egy apache helikopter 😊)))

CarajoEsp
Én is így érzem ,csak elsõre volt meglepõ ,hogy ami a demóban megvolt azt megváltoztatták. Lehet ,hogy ez a 10. pálya után sokkal jobb lesz mint a demo,csak ez így második pályán még nem derült ki. Nah majd kiderül így a másodiknál nem derült ki.

Frank99
ez egy igen jó játék, überel nagyon sokat ami mostanában megjelent....

(bár kevés ami kijött :-))) )

CarajoEsp
Valahogy mintha nem lenne meg az a hangulat mint ami a demo-ban volt. Pl: a Demoban kurva jó volt a Post offiveos pálya itt meg furcs mnár rögtön ,hogy az a ház miért a fõhadiszállás. Nyugtassatok meg ,hogy az is benne lesz meg még sok-sok jó pálya és nem lett a Demobol átalakítva ilyenné. Amúgy ha a demot nem láttam volna nekem is 96%-k idáig csak annak fényében valahogy nem érzem azt ,hogy húzna a játék magával.

Köszi szépen!
Sziasztok? Mi a belépési kód a játéknál,amit az elején kell beírni ?Köszi
Sephi
Ehh vegre egy jo kis hent game! Es nincs is eltulozva! Nekem a grafika is nagyon teccik 😊 Otletes!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ReTeK
érdekes a hangja, furcsa... néha elhalkul,kihagy, mi lehet vele ?

mazsa
Ez valóban egy jó játék, de van néhány idegesítõ hiba. Pl. a sebzés: hiába lövök bele az ipsébe ötöt, az mindegyik után feláll. Nem könnyû ez a játék, de ez tovább nehezíti.

Knox
Tényleg rohadt hangulatos a játék, de idegesito hogy nincs vér! be lehet valahol kapcsolni! ha jol emlékszem, akkor a demoban volt!

Kandurex
tárgytalan, megoldva

Kandurex
Nekem nem akarodzik elindulni valami eax.dll hibát írogat az error.log file-ba...ezt:

Exception Record (0xc1f1bc):
Code : 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)
Flags : 0x0 (Continuable Exception)
Addr : 0x10001f1b (EAX.DLL)
Info :
: 0x0
: 0xffffffff
Parent: 0x0 (End-of-nesting)

valami tipp?
A config.ini -be az eax 1 -s van átírtam 0 -ra de igy is rögtön kihajít 😞((((

Sephi
Nah vegre egy jo jatek mar hianyszot az ilyen stilus 😊
Egyenlore csak a masodik palyan vagyok de nekem teccik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szeirntem se rosz, mentes eleg szar, de amugy nekem eddig bejött

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Szerintem is, csak nehez 😞

Mediumon nyomom es neha elegge megszopat, foleg, hogy nem lehet menteni hanem automatan csinalja.

gergou
Sztem a game kurvajo... Igazi action movie hangulata van, es elvezetes... A grafik is a helyen van, bar nem hl2/doom3 engine, de azer coolos😊

`Take a look to the sky just before you die`