233
Freedom Fighters- még egy taktikai akciojáték
  • Frank99
    bocs, nem voltam itthon.
    ha nem mentél tovább még, akkor itt van:
    elindulsz szemben mindenkit kivégzel, mész jobbra, a sarkon balra, a helikopternél felfelé a kis közbe bemész, ott valami ládákon felmászol a leomlott falrésbe. benn egy mesterlövész, azt kinyirod, puska elvesz, az ablaktok jobbra lévő katonák lelő, leugrik teherkocsira (elsősegély) majd jobbra be a Post Office-ba...
  • CarajoEsp
    Én egy olyat akarok amikor Vaszilijevvel kell a szemét Joe-t kiiktatni.
  • Lynx_TWL
    bakker most jáccottam, ki, és sztem nagyon rövid volt, még így hardon is, hogy ma kezdtem el du 3kor, és már vége is:(
    viszotn kibaszott jó zenéje van, nagyon hangulatos, fasza fizika stb..
    mondjuk utsó pálya fele, mikor már velem van 10 emberke, zavaró tud lenni, a kis folyosókon a nagy létszám
    érdemes mindent megcsinálni sorban, egy bizonyos pályán, és csak utána felhúzni a zászlót, mert így élvezhető legtovább a gáma:)
    ha valamelyik pályán robbantani kell, ott soha sincs c4, mindig egy másik pályán lesz.
    ááá fakk lesz folytatás?
    még ott van egész kuba európa ázsia:)
    liberalizálni akarom a sok vöröset
  • Knox
    hagyd a hid felrobbantását! menj és csináld meg a másik feladatot ugyanazon a pályán (vmi épület elfoglalása)! Ehhez át kell menned a hidon, ugyhogy fel sem tudod addig robbantani! Nem kis melo lesz átverekedni magad a helikopter és a gépágyuk elott, de annál nagyobb lesz a sikerélményed!Ha ez megvan, utána vége a pályának, a hidat fel sem kellett robbantanom!
  • Augustus Gigo
    senki nem tudja:(?
  • Marcus_
    Ja, Gecijó:-)
  • CarajoEsp
    Huhh legnehezebben nyomom és van ahol néha megizzaszt. Dicsérendő. fasza a játék ezzel egyetértek.
  • Augustus Gigo
    HONNAN LEHET A 3madik Pályán TNT SZEReZNI?
  • Knox
    ESZEMENT JO A JÁTÉK!
  • Augustus Gigo
    tpsben ez sztem az eddigi legjobb fizikájú játék! amugy a harmadik pályán(ahol a harbor, hotel, meg vmilyen bridge elérhető)ott hol lehet szerezni tnt-t?
  • WiZZaRD
    hitman volt a jo hasonlisag, ua a graf motor, ua a csapat...eleg sok minden stimmel:)
  • Augustus Gigo
    eddig nemt udtam mire hasonlít agame, a hitmanre gondoltam, de rájöttem , hogy kiköpött thing a game, leszámítva s zörnyeket,de az interface tökre az, kezelés invetionry rendszer stb..
  • klastrom
    A pálya elején merre induljak el jobbra vagy balra?
  • klastrom
    Hol hátul és mi ez fel felmászás stb?...
  • klastrom
    Egy kicsit lassabban ...
  • Frank99
    nem kell (nem lehet?), hátul kell bemenni, felmászni, távcsövessel kinyirni a katonákat jobbra, leugrani a teherkocsira (elsősegélydoboz) és bemenni jobbra az aulába majd fel, és leszedni a zászlót...
  • klastrom
    A Post office pályán hogyan kell kinyírni a helikoptert, ha egyáltalán lehet ?
  • koro1234
    Köszi,most már jó!
  • Kandurex
    ird be a startmenü/futtatásba/

dxdiag

ott a sound fül...és megtalálod
  • Kandurex
    koro1234;
    FoToS;

mindketten húzzatok a dxdiag -ba és a sound aceleration csúszkát vegyétek lentebb.....
  • Augustus Gigo
    va multija a gamanak?
  • koro1234
    Tudnátok nekem abban segíteni,hogy a"Freedom Fighters"c.játék,miért dob vissza Windowsba az NVidia logo megjelenése után,tehát a játék el sem indul.Ha tudtok légyszi segítsetek!
  • Kandurex
    viszonylag gyorsan lement...
  • CarajoEsp
    Jah kurva nagy a játék ,most ,hogy többet játszottam vele. CSak hirtelene megilyedtem ,hogy amíg a demoban motivált a sok ellenség itt a Police Stationon és a Post Officenál szinte alig voltak. Ám ami utána jön. Kár ,hgy nincs Multi.
  • Kandurex
    cool ez a játék. fasza, jól el lehet játszogatni vele. amuúy milyen hosszú? remélem nem rövid, mer' akó rágyújtom az EA-ra a házat. ki volt már a tököm, hogy semmi jó game nem jött ki újabban, ezzel a COD megérkezéséig (ha csak be nem üt egy MP2, DX2) jól el leszek... bár tiszta console fííííling, de a graf jó, hang jó, gyors enige, nem reális ugyan, de jó kis mászka hent az biztos. az elején tökre meglepődtem amikor az ablakon benéz egy apache helikopter :))))
  • CarajoEsp
    Én is így érzem ,csak elsőre volt meglepő ,hogy ami a demóban megvolt azt megváltoztatták. Lehet ,hogy ez a 10. pálya után sokkal jobb lesz mint a demo,csak ez így második pályán még nem derült ki. Nah majd kiderül így a másodiknál nem derült ki.
  • Frank99
    ez egy igen jó játék, überel nagyon sokat ami mostanában megjelent....

(bár kevés ami kijött :-))) )
  • CarajoEsp
    Valahogy mintha nem lenne meg az a hangulat mint ami a demo-ban volt. Pl: a Demoban kurva jó volt a Post offiveos pálya itt meg furcs mnár rögtön ,hogy az a ház miért a főhadiszállás. Nyugtassatok meg ,hogy az is benne lesz meg még sok-sok jó pálya és nem lett a Demobol átalakítva ilyenné. Amúgy ha a demot nem láttam volna nekem is 96%-k idáig csak annak fényében valahogy nem érzem azt ,hogy húzna a játék magával.
  • klastrom
    Köszi szépen!
  • klastrom
    Sziasztok? Mi a belépési kód a játéknál,amit az elején kell beírni ?Köszi
  • Sephi
    Ehh vegre egy jo kis hent game! Es nincs is eltulozva! Nekem a grafika is nagyon teccik :) Otletes!
  • ReTeK
    érdekes a hangja, furcsa... néha elhalkul,kihagy, mi lehet vele ?
  • mazsa
    Ez valóban egy jó játék, de van néhány idegesítő hiba. Pl. a sebzés: hiába lövök bele az ipsébe ötöt, az mindegyik után feláll. Nem könnyű ez a játék, de ez tovább nehezíti.
  • Knox
    Tényleg rohadt hangulatos a játék, de idegesito hogy nincs vér! be lehet valahol kapcsolni! ha jol emlékszem, akkor a demoban volt!
  • Kandurex
    tárgytalan, megoldva
  • Kandurex
    Nekem nem akarodzik elindulni valami eax.dll hibát írogat az error.log file-ba...ezt:

Exception Record (0xc1f1bc):
    Code : 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)
    Flags : 0x0 (Continuable Exception)
    Addr : 0x10001f1b (EAX.DLL)
    Info :
    : 0x0
    : 0xffffffff
    Parent: 0x0 (End-of-nesting)

valami tipp?
    A config.ini -be az eax 1 -s van átírtam 0 -ra de igy is rögtön kihajít :(((((
  • Sephi
    Nah vegre egy jo jatek mar hianyszot az ilyen stilus :)
    Egyenlore csak a masodik palyan vagyok de nekem teccik.
  • antijedi
    szeirntem se rosz, mentes eleg szar, de amugy nekem eddig bejött
  • Nyiri
    Szerintem is, csak nehez :(

Mediumon nyomom es neha elegge megszopat, foleg, hogy nem lehet menteni hanem automatan csinalja.
  • gergou
    Sztem a game kurvajo... Igazi action movie hangulata van, es elvezetes... A grafik is a helyen van, bar nem hl2/doom3 engine, de azer coolos:)