233
Freedom Fighters- még egy taktikai akciojáték
-
#147 javítom magam: Viszont sehol nem reklámozták nem is hallottam róla mielőtt megjelent. -
#146 érdekes, hogy itt mindenki áradozik a játékról, de alig vannak ebben a topicban.Az összes haveromnak tetszik és nekem is.Viszont sehol nem reklámozták nem is hallottam róla mielőtt leszedtem.Tehát 1 csomóan biztos lemaradnak róla.
csak ennyi. -
#143 Végigvittem...háááááát?????
Kicsit rövid,a szerelmi szál meg érdekes de lekötött és ez a lényeg! -
#142 Hihhetetlenül jó!!!!!!!
Beszarok!!!!!
LAN-Party-n is ezzel játszom,mialatt a többiek multiznak! -
#141 Nickedez!Én irtam neked egyet és a Játékmagyarositások fórumnál megtalálod!Lóbébi -
#140 szerintem sehogy -
nickedez #139 Helló!
Én ma kezdtem el játszani vele...
Hogy kell gyorsan futni benne?
-
#138 Én meg most nyomtam végig másodszorra, csak úccsó elötti fokozaton :) -
#137 Én is most kezdtem el játszani vele egyszerűen zseniális!
Nem bírtam abbahagyni...csak még egy mission csak még egy misson-t feeling! -
#136 nincs mit -
#135 Talán az lehet a gond, hogy nem virtual meghajtóról megy...milyen szoftverel írtad ki? Persze ez csak tip... Ha Nvidia probléma, akkor abban más fog segíteni, mert nekem ATI kártyám van. -
Coco #134 köszi -
Izmael #133 Hoi Freedomaliták,
Indítás után elsötétül a kép....aztán visszadob W2K-ba. Dxdiag-on már basic-re lett állítva a sound, legújabb NVidia driver..cd-ről megy nem virtual meghajtóról...any idea???
THX. -
#130 Én csak most jutottam hozzá a játékhoz, hát mit is mondjak...egyszerűen zseniális. Végre valami újdonságot tudtak produkálni játéktéren. Nagyon renben van és szerintem az AI sem pocsék mint ahogy írták páran...főleg ha már 6-8 embered van, mert akkor már jól be lehet osztani őket. Igazi jó szórakozás ez a játék...csak szuperlativuszokban lehet beszélni róla. Egy baja van, hogy rövid. -
Mr. Perfect #129 Tipikus konzol átirat ez a game, de jelen esetben ez éppen, hogy az előnyére válik. Szerintem nagyon jó. Pont arra való amire kitalálták, és ez nem más mint a SZÓRAKOZTATÁS. Pontosan így csupa nagybetűvel... -
#128 Hát sorryzhetsz is ugyanis ez a játék az utóbbi idők egyik legjobbja. Graf király, Fizika király, Al király. -
#127 ja, és nincs multi a játékban (nem is csodálkozom rajta) -
#126 hát én belekostóltam a játékba... hát egy nagy rakás szar sztem, csomó helyen csak jót hallottam róla, de ez a játék annyire nem jön be nekem, 15-20 perc után li is töröltem a gépről. látszik, hogy konzol átirat a menün a grafikán, meg mindenen. ja és sorry a freedom fighters fanoktól, de nekem nagyon nem tetszett a játék -
#125 Hát nem tudom akkor ott vmi gond lehet mert a cégnél egy 1200as Cerka + Gef2 MX400 on 256 mb rammal mediumban igen szépen fut ja mondjuk 800x600 ban -
#124 különben itt egy beszámoló a játékról -
#123 én úgy tudom, hogy nincs benne multi, de mindjárt megkostolom a game-t, és akkor tutira megmondom -
-
Coco #120 Hi!Vki rakna be lécci egypár képet?és multi van bent? -
Riker #119 én is legnehezebben nyomom,de már easyn is zavart,hogy ez az egyetlen objective az egész gémben,amit nem tudtam megcsinálni:D
-
Wine #118 Itt elég ha a zászlót megszerzed, +még esetleg a torony kilövés és missszió teljesitve. Én is elindultam c4-et keresni aztán igy jártam.
Bár nem easy-n játszom, azt nem mondanám hogy könnyü játék, mivel az ellenség sok, te meg sebzödsz jól, bezony elöfordul hogy levadásznak, de legalább gyógyitás van sok. Ha civilt gyógyitok az is + karizmával jár, ha sok mentöcsomag van van, érdemes. -
Riker #117 Hali
Amikor a governor's islandon partraszállok,akkor honnan szerezzek c4et,hogy felrobbantsam a szellőzö rendszert?bazookaval probáltam,de az csak a tornyot meg a helit szedte le,azt nem. -
klastrom #115 Help! #113 -
#114 Hi !
Milyen vas kell a proginak ?
Próbaképpen feltettem egy IBM notebookra (PIV 2.2GHz, 256MB RAM, ATI Mob.Radeon 7500 16MB SDRAM). Hát low-on is eléggé szaggatva mozog szegény szerelőm. -
klastrom #113 Szasztok! Az utolsó pályán, legalábbis állítólag ez az, amiko r egy erődöt kell megrohamozni és négy zászlót leszedni.A zászlók leszedése után lehet csak a nagykapun bejutni.Az a problémám, hogy miként lehet bejutni az erődbe mert hiába megyek körbe-körbe semmi út befelé. Köszi. -
#112 Mér neked négy volt? -
#111 Nekem is 2 van!! -
#110 hja 2 embered vna, akkor vmit kurvára elbasztál, annyira, hogy ez lehetetlen fizikailag, vagy akárhogyan, hisz minden páyla végén megkapod a charismát, és hídrobbantásnál, legalább 5 csávódnak már lennie kell, min 4nek..
rájöttem közben, miylen újratermelődésről beszéltek:)
ha mentesz,az azért kell, hogy a már elvégzett feladatok: helipad robbantás, prisoners escape, stb meg maradjon halál után, és ne teljesen pálya elejéről kezd.
sztem tök korrekt a szév, ha egy részen túljutottál, mind1, hogy újratermelődnek-e úgyse kell visszamenned... -
#109 Nah akkor azért. Amúgy szerintem is legnehezebben van meg a valóságérzet. Ott már tényleg erzi az ember ,hogy ezek bizony 100ezren vannak. -
#108 mindenholmeg van említve, ami a zenéjével kapcsolatos, mert a magyar rádió kórusával csináltak pár számot.... -
#107 én easyn és hardon vittem, easyn unalmas volt, hogy 1 pisztollyal leszedtem egy pályát, és nem sebeztek meg....
hardon igazi a játékmenet, valósabb mint easyn, ugyanannyit kel lőni a srácokba, fejlövés korrektul öl, ami hard benne, az az,h ogy SEBEZNEK az ellenfelek... pl az elite kommandós kis gec akinek SMGje van, az két lövésből leszed, ami valós erejű, és nem olyan, mint easyn, hogy megyek a power plant felé, benyel az egész csapatom egy rakétát, és rohank tovább 80% helttel... -
#106 Végén megemlítik a magyar rádiót a Creditsben:D -
#105 újratermelődéssel nincs semmi baj:)
hát annyian vannak mint az oroszok:)
le kell szedni mindig helipadokat elején, így nincs hind, és nincs szállító helikoffer, aztán meg mindig azt a pályarészt kell vinni, ahol megszakítod az útvonalat:)
pl: a hídrobbantás ugye! -
#104 Nah én végigvittem,nálam 97%. Semmi kivetnivaló nincs benne (igaz az újratermelődés gáz). Legnehezebben nyomtam és nem nagyon volt igazán szivatós rész. Sok ilyen játéknak kéne kijönni és akklor emelkedne a színvonal rendesen. -
#103 GTA-ban mindigis volt multi baz..:))
Az hogy a 3. részből kihagyták az csak simán oltári nagy baromság volt,siettek a játékkal hogy dőljön a lé...
Amúgy MTA-val már egész jó a GTA3 multi:) -
#102 Én is a legnehezebbnél egyel gyengébb szinten nyomtam a hídrobbantós részig,de rohadtul meguntam,mert a nehézségi szint nem az MI javulkását jelenti hanem gusztustalanul azt hogy: 1.Az ellenfélbe mennyi töltény kell 2.Újratermelődjön-e az ellenfél
Ez a fajta nehézségiszintemelés szerintem gusztustalan...
Kipróbáztam legkönnyebb fokozaton a játékot,ott fejlövéstől legalább megvexik a katona és mellbe sem kell 2 tár töltény...
Amúgy frankó a játék csak ez az ellenujratermelődés ROHADTUL nemkellett volna...