Freedom Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem easy-n játszom, azt nem mondanám hogy könnyü játék, mivel az ellenség sok, te meg sebzödsz jól, bezony elöfordul hogy levadásznak, de legalább gyógyitás van sok. Ha civilt gyógyitok az is + karizmával jár, ha sok mentöcsomag van van, érdemes.
Amikor a governor's islandon partraszállok,akkor honnan szerezzek c4et,hogy felrobbantsam a szellõzö rendszert?bazookaval probáltam,de az csak a tornyot meg a helit szedte le,azt nem.
Milyen vas kell a proginak ?
Próbaképpen feltettem egy IBM notebookra (PIV 2.2GHz, 256MB RAM, ATI Mob.Radeon 7500 16MB SDRAM). Hát low-on is eléggé szaggatva mozog szegény szerelõm.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
rájöttem közben, miylen újratermelõdésrõl beszéltek😊
ha mentesz,az azért kell, hogy a már elvégzett feladatok: helipad robbantás, prisoners escape, stb meg maradjon halál után, és ne teljesen pálya elejérõl kezd.
sztem tök korrekt a szév, ha egy részen túljutottál, mind1, hogy újratermelõdnek-e úgyse kell visszamenned...
๏̯͡๏﴿
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
๏̯͡๏﴿
hardon igazi a játékmenet, valósabb mint easyn, ugyanannyit kel lõni a srácokba, fejlövés korrektul öl, ami hard benne, az az,h ogy SEBEZNEK az ellenfelek... pl az elite kommandós kis gec akinek SMGje van, az két lövésbõl leszed, ami valós erejû, és nem olyan, mint easyn, hogy megyek a power plant felé, benyel az egész csapatom egy rakétát, és rohank tovább 80% helttel...
๏̯͡๏﴿
hát annyian vannak mint az oroszok😊
le kell szedni mindig helipadokat elején, így nincs hind, és nincs szállító helikoffer, aztán meg mindig azt a pályarészt kell vinni, ahol megszakítod az útvonalat😊
pl: a hídrobbantás ugye!
๏̯͡๏﴿
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az hogy a 3. részbõl kihagyták az csak simán oltári nagy baromság volt,siettek a játékkal hogy dõljön a lé...
Amúgy MTA-val már egész jó a GTA3 multi😊
Ez a fajta nehézségiszintemelés szerintem gusztustalan...
Kipróbáztam legkönnyebb fokozaton a játékot,ott fejlövéstõl legalább megvexik a katona és mellbe sem kell 2 tár töltény...
Amúgy frankó a játék csak ez az ellenujratermelõdés ROHADTUL nemkellett volna...

Kimászok az alagútból találok katonai kamiont ami fel van borulva,a
mesterlövészeket sehogy sem tudom kijátcani de lelönisem.
Mi a megoldás ???
๏̯͡๏﴿
All Your Babes Are Belong To Us
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
na mind1 nagoyn egyszerûen meglehetne oldani multi résézt, és amilyen egyszerû, olyan kurvajó lenne😊
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
addigra már szét lövik õket ugye...
viszont defendnél szépen fedezékben okosan😊
๏̯͡๏﴿
1-s Gomb "FOLLOW ME" Kovetnek barhova (ez az alap)
2-a Gomb "ATTACK" Ez a jobb klikkel celzol valahova es megnyomod ezt akkor, elkuldi oket oda (lesz ott egy villam jel). Igy nagyon konnyu megtamadni az ellent (pl 4-5 helyre elkuldesz 2-2-t akkor siman korbezartad az ruszkikat
3-s Gomb "DEFEND" Ugyanaz mint a 2, de itt azon a helyen marad, ahova kuldted es azt vedi. En altalaban ezt hasznaltam, mert ha fedezek moge kuldtem oket, akkor nem tudtak oket leloni es ok szepen fedezekbol kibujva irtottak a nepet 😊
Amikor mar sok haver volt eleg konnyu lett. Mert altalaban elore kuldtem oket es en csak fedeztem. (persze en is henteltem rendesen)

Egy kis emlék:
Az kemény volt mikor az 5 embert kiszabadítottam a börtönbõl, aztán egy egész kis turistacsoporttal kellett rohangálni a pályán! Mondjuk az szar volt, hogy ha valaki beállt elém az embereim közül, akkor elkezdett minden más irányba lövöldözni. De azért egészen jól megcsinálták a segések mozgását! Nem rohantak elõre, mint az õrültek, hanem követték a mozgásomat! Szal várom a folytatást!
inkább iskolában kéne okosodni 😄
on