233
Freedom Fighters- még egy taktikai akciojáték
-
Gyusz #193 Igen, az IO Interactive készítette, ahol jelentős számú magyar ember is dolgozik. Egyébként az Eidos megvette a játék jogait, mert az első részt az EA adta ki, de a 2 az Eidos valamely üzleti tervében szerepelt?
BUÉK!!! -
#192 Reméljük hamar kijön a 2!
Már nagyon várom! -
Rusy #191 na na na na na a kill switch-et ne vegyük ide az egy gagyi szar volt, a freedom fighters azért jobb volt, de tényleg kevesen ismerik, amúgy asszem io interactive játék az FF vagy rosszul tudom? -
Rusy #190 jól nézel ki -
#189 Freedom Fighters és más sikerekben gazdag boldog újjévet kívánok nektek!
BUÉK -
#188 Nagyon konzulos beütésü a játék ez tény,de ez inkáb előnyére vált!
Sajnálom,hogy ilyen kevesen ismerik pedig nagyon jó játék! -
#187 sztem ez egy nagyon hangulatos kis gém volt,bár a pali mozgása igen konzolos volt,de ebben a témában,bár nem csapatirányítós mindenképpen idetenném a killswitchet is -
#186 Idézet az Origo Freedom Fighters tesztjéböl!
"Ugyan nem FPS, tehát nem lehet közvetlen versenyeztetni a Freedom Fighterst a Doom 3, HL-2, Chrome, STALKER négyessel, viszont ha szélesebbre nyitjuk az akciójátékok tárházának kapuját, akár ez a program is ringbe szállhat az év legjobb akciójátéka címért, és nem is lenne teljesen esélytelen."
Ez adta az ötletet a felvetéshez! -
Gyusz #185 Nem azt írtam, hogy veri a Half-Life 2-t, csupán itt jobban megoldották a csapatirányítást. -
Rusy #184 hát igen én játszottam vele annak idején nagyon jó volt, nagyon tetszett, de az túlzás hogy veri a half life 2-őt, meg miért kellene vernie, mind a 2 jó szvsz -
Gyusz #183 Szerintem itt az utcai harc, a csapatirányítás jobban volt megoldva mint pl.: a Half-Life 2-ben. Ja és minimum professional szinten kell játszani, mert akkor már muszáj taktikázni. Elsőre én easy-n játszottam és úgy csak egy átlagos lövöldözős játéknak tűnt. De professional-en mutatja meg igazán az oroszlánkarmait, akár csak a Hitman-ek esetében. -
#182 Ez nemigaz nem véletlenül kapott minden teszten 90%fölött! -
#181 feledhető [unalmas ásítás]... -
#180 Teszt -
#179 VONULJ KI NEW YORK UTCÁIRA ÉS KÜZDJ A SZABADSÁGÉRT!
Egy világban, ahol a Szovjetúnió nyerte a hidegháborút, heves küzdelem dúl ki az Egyesült Államok birtoklásáért. Christopher Stone szerepében a játékosnak egy átlagos New York-iból rettenthetetlen hazafivá kell válnia, aki az utcán toboroz társakat amerika új szabadságharcához. A Freedom Fighters™, a szakasz alapú taktikai és az akciódús harci játék e ritka ötvözete a New York metróalagútjaiban és felhőkarcolóiban kibontakozó ütközet sűrűjébe vezeti Christophert.
A hatalom azonban felelősséggel jár: osztagodat és az amerikai szabadságmozgalmat a te bátorságodnak, vezetői képességednek és személyes vonzerődnek kell összetartania. Mivel a háborúkat nem magányos hősök nyerik, fontos szerephez jut azon adottságod, hogy embereket állíts magad mellé, és harcba vezesd őket a vörös veszedelem ellen. A játék leleményes rendszere lehetővé teszi, hogy parancsokat ossz, egy-egy gombnyomással fontos részfeladatok végrehajtására utasítva embereidet.
A játékosok New York ismerős helyszínein, valós időben tapasztalhatják meg a városi hadviselés izgalmát és gyötrtelmeit.
A diadal azonnali könnyebbséget, a kudarc további megpróbáltatásokat jelent a Freedom Fightersben. A karizma alapú toborzási rendszer pontokkel jutalmaz a szabadságharcosok kiszabadításáért vagy fontos intézmények elfoglalásáért - vezetői besorolásod növekedésével egyre több fegyverest toborozhatsz, és erősebb érzelmi kötődést alakíthatsz ki osztagod tagjai közt. Karaktered és embereid különféle egy- és kétkezes fegyverekkel, ha kell, akár puszta ököllel szállnak szembe a hódító vöröshadsereggel.
Főbb jellemzők
Csapat alapú játékélmény
A sodró lendületű játékban akár 12 szabadságharcost is csatába vezethetsz egyszerre.
Városi gerillaháború
Intenzív városi gerillaháború kisebb szabotázsakcióktól az igazi csatákig, melyek során a játékosnak ellenséges létesítményeket kell elfoglalnia.
Csapat toborzás
A karizma alapú toborzási rendszer segítségével a játékos pontot szerezhet foglyok kiszabadításáért és fontos létesítmények elfoglalásáért.
Fegyverek
Változatos fegyverek a géppisztolytól a rakétavetőn át a Molotov-koktélig.
Karakterfejlődés
Karakterfejlődés, melynek során a főszereplő átlagos civilből legendás szabadságharcossá válik.
Változó környezet
A környezet és az évszakok az idő múlásával változnak. A játék előrehaladtával a város fokozatosan pusztul, hogy a végkifejlet idejére egyetlen hatalmas csatatérré változzon át.
"Glacier" grafikus motor
Az Io Interactive "Glacier" grafikus motorjának fejlett renderelési technológiája lenyűgöző háromdimenziós világot bűvöl a játékos köré. A hatást valós idejű fényforrások mellett eső, hó, füst és robbanás-effektek fokozzák.
Hanghatások
Remekbe készült hang és zajkulissza: a játékélményt csata közben kiáltozás, sietős parancsszavak és dinamikus zenei betétek teszik teljesebbé.
Többjátékos támogatás
Maximum négy játékos osztott képernyővel - csak a konzol változatokon.
-
#178 És mégegy -
#177 Mégegy leírás! -
#176 Leírás a játékrol! -
#175 Nagyon fillinges a Freedom kár, hogy ilyen rövid volt!!! -
Riker #174 Hu,beszereztem a OST-t,ez a Jesper Kyd nagyon tud:)Még ha a játék nem is lenne,akkor is mindegyik szám egyszerüen fantasztikus. -
#173 Huh..már nem emlékszek tutira a nevére...azt hiszem post office helyszínre kell menni, miután a c4 már nálad van ,és ott fel kell robbantani a tartályokat -
deicide #172 na mi van...?
senki nem mondja meg hogy mit kell csinálni.....?!Ne legyetek má.....ilyenek!!!! -
deicide #171 ez nagyon ciki!én az elején el akadtam!a Rendörök akik c4-et add...onnan se előre se hátra...mit kell csinálni....? -
#170 Hi
Én tegnap vittem végig nagyon kafa kis gém volt CSAK NAGYON rövid:((( -
#169 Nekem nem szaggat de a krix-krax van én sem tudom mit tegyek!!! -
Gsx-r #166 nem olvastal vissza eleg figyelmesen.Inditds el a dxdiag-ot es vegyel vissza a Soundaccelaration.-bol -
#165 próbáld 45.xx driverrel. -
#164 Nem tudom nalad mi lehet a gond..en is daemon-al mountoltam be es nem volt semmi baj vele, raadasul akkor meg nekem is nvidiam volt. -
#160 Hát hallod én a Duke4everre mondom ezt, nekem mindegy mikor jön, mert ha a grafika elavult is lesz/bár szerintem a 2 évvel ezelőtt látott képek is megállnák a helyüket még ma is/ a hangulata hamisítatlan poénos duke hangulat lesz ami mindent üt./számomra/ -
#159 Igen, jó példa erre szerintem még a S.T.A.L.K.E.R.
Ott van a két nagy rivális a Doom3 meg a Half-Life 2. Ha valaki objektíven megnézi az eddigi anyagokat szerintem egyértelmű, hogy a legszebb és a legjobb hangulatú játék a legjobb történettel a STALKER lesz, mégis vagy 3x annyian várják a HL2-t meg a Doom3-at csak a nevük miatt.
Ha a HL2 kijött volna szept 30.-án nagy dobás lett volna most ezzel a nagy kavarással már ott tartok, hogy lesz*rom mikor jön ki a játék ha kijön kijön ha nem akkor nem, de különösebben nem tud érdekelni. A kilopott bétát sem néztem meg, ellenben a STALKER videói nagyon ígéretesek.
Na kicsit elkalandoztunk a témától de ez egy példa volt az említett dologra. -
#158 Amúgy ez a nagy nevek dolog lehet igaz, mert pl a Nosferatus játékot rengetegen leszólták, pedig igen csak jó game, a hangulat meg fantasztikus -
#157 Ja lehet, hát nem emlékszem már tisztán arra a részre, csak a leszakadt rész rémlett, meg hogy totál lineáris az egész pálya -
#156 Közben megoldódott. Nem a beszakadt részen kellett menni, hanem ahogy bementem jobbra fent volt egy lezárt ajtó, nem is mentem el arra, pedig arra kellett menni mert volt balra a lezárt ajtó előtt egy alagút ami lentről nem látszott. -
#155 Szerintem azért kicsi a topic, mert elég egyértelmű a játék, nem nagyon lehet elakadni. Átjutottál a a túlpartra, bemész, és itt balra kell menni /ha jól emlékszem/ és bizony a beszakadt részen kell menni. -
#154 HEEEELP!
Végigolvastam a topicot (nem volt nehéz) de választ nem találtam a kérdésemre, szóval felteszem:
ott vagyok, hogy az oroszok benyomultak a "bázisunkra" a csatornarendszerbe. Eljutottam odáig, amikor a csatonra két felén vannak az oroszok, átjutottam a másik oldalra be a csatornába és két helyre lehet eljutni:
- egy félig beszakadt csatornába ahol nem tudok átjutni
- egy rácsozott erkélyre ahonnan csak lőni tudok, nem tudok kijutni
Mit kellene tennem?
Egyébként a game rohadt jó, csodálkozom is, hogy csak ekkora a topicja. Érdekes, hogy egy csomó ember csak a "nagy nevekre" megy a játékoknál aztán így lemaradnak a legjobbakról. Nembaj, Ő bajuk. Nem tudják mit veszítenek. :) -
#153 basszameg, ezt az egyet nem prószáltam!
5* nyomtam végig a pályát
LOL
:))
-
#152 Vissza kell menned a motorcsónakhoz, ahol a pályát kezdted. Ha jól emléxem... -
#151 SZASZTOK!
Nálatok mi történt miután kinyírtátok azt az orosz vezért? Egy kikötőböl indulok egyedül, és egy nagy fényszórónál futok össze vele. Valami brutkó géppuskája van. Lazán kinyírom. Na ezután jön a gond:
Minden oroszt megöltem, senki nincs a pályán. Severnél csak quicksave van. NEM TUDOM BEFEJEZNI A PÁLYÁT!!! MINEK KÉNE TÖRTÉNNIE MIUTÁN MEGÖLTEM AZ OROSZT? Ott rohangálok körbe egyedűl mint a fasz, de nem történik semmi...
Mi lehet ez? -
#150 Kurva jó! Viszont az Ai gáz.... -
pepe001 #148 Sziasztok!
Elkezdte felinstallálni a gamet, erre kiírja:
Corrupt installation file!
Van valakinek valami ötlete? Már persze azon kívül, hogy vegyem meg a boltba. Thx!
Pepe