Amerikai Gladiátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán kibírnám, ha lenne valami érdekes a TV-ben közben... De semmi sincs. Eléggé álmosítanak az unalmas mûsorok. 😞
De akkor sem birom ki!!! Kész mindjárt megyek is alukálni. Majd holnap számoljatok be!
Hehe a port.hu-n 27 szavazat érkezett az Amerikai Gladiátorokra! Több mint némelyik mozifilmre! 😄
Hehe a port.hu-n 27 szavazat érkezett az Amerikai Gladiátorokra! Több mint némelyik mozifilmre! 😄
bazzegh kitartás !!! gondold el hogy ki kapja meg az övet !!! engem szétvet a kiváncsiság !!!
(lol ;P)
(lol ;P)
Nemáá'!! Már tök álmos vagyok!! Nemhiszem, hogy kibirom 2:25 ig. Már így is alig tudok ébren maradni! Pedig már vagy 3-4 hete nem láttam!!! :/
Ideje volt. 😊 Bár, ahogy ismerem a rendezõk kreatívitását, jövõ hétvégén visszaszerzi a nyáljóska! 😊
ahh, a nagy fanatikusok ha összegyûlnek 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
jah, láttam... állat volt 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az eheti részt nem láttam, történt valami érdekes? 😄
LOOOOOOOOOOOOOOOOL !!! és LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!
látszik ki az igazi fanatikus !!!
majd én is jelentkezek a következõ generációba !
látszik ki az igazi fanatikus !!!
majd én is jelentkezek a következõ generációba !
Szerintem is marhanagy ez a mûsor 😄
Beszarás milyen Cudanak az eredeti hangja 😄
Az a dagadt amcsi farmerparaszt nagyon lol
Beszarás milyen Cudanak az eredeti hangja 😄
Az a dagadt amcsi farmerparaszt nagyon lol
ez a sorozat nagyon király! 😊
Egész nyáron néztem, marha komoly csávók vannak benne... de a két kommentátor a legjobb 😄
Egész nyáron néztem, marha komoly csávók vannak benne... de a két kommentátor a legjobb 😄
LEgtöbbször: O'Dell, T-Money, Parancsnok, Cuda, Fury, Bubba, Alvajáró, Pain. Ilyen sorrendben szerepelnek.
ez jó mûsor 😊
Cuma(?) nagy fej 😊
no meg T-Money
Cuma(?) nagy fej 😊
no meg T-Money
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Legjobb T-Money szinkronja!!! Rakjatok be képet Furyról is!!! Ja meg a nõjérõl is!! Az egész mûsorban Furynak van a legjbob nõje! 😄