Amerikai Gladiátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mivan?????
Elakpták végül a bolondot? Én csak azt láttam, hogy elkötötte Fury motorját, utána bealudtam :)
Elakpták végül a bolondot? Én csak azt láttam, hogy elkötötte Fury motorját, utána bealudtam :)
Mondtam, hogy szerepelt a Batmanben! Ott van egy kép is, ahol Swarcival karöltve vigyorognak :)
affranc
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mi a...? mikor volt ez tegnap este? Én kettõ-negyed háromkor bekapcsolatam a TVt de valami szar film ment csak! lemaradtam :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ki hitte volna?! :D Egyéb beépített balhé nem volt?? :D Legjob az volt, mikor az egyik részben Jake Fury levágta a haját Cudának! Aztán az meg elátkozta :D
en akkor szerettem a WWF-et, amikor meg Hulk Hogan aktiv volt
meg a rendor
kigyosember
meg a rendor
kigyosember
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mit kell nezni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bazzegh a légi kick-boxban T-Money mérkõzik meg vmi csicskával !!! és télleg biceg :) de csak a térdére :D
Na megyek akkor. Ágyból fogom nézni, hogy a kiszámíthatatlan dolgoktól, meg a hatalmas izgalomtól, nehogy szívritmus-zavarban elhalálozzak. :)
Áhhh eddig bírtam! 1 órát bár nem birok ki. Megyek is alukálni. Számítok a bszámolótokról! Írjatok le mindent! :) Majd a következõt megpróbálom nem elmulasztani.