Amerikai Gladiátorok
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az õskétéltûekkel való közeli rokonságot feszegettem, de haggyuk 

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Én ezekbõl, még azt se nézem ki, hogy az óceánból kimásztak...😛
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A régebben vetített American Gladiator, tehát az eredeti mûsor szerintem jó volt, ez már egy átalakított, továbbfejlesztett széria (Battle Doom). Sajnos ezt adják nálunk és igazi magyaros módon! 😞(
De eleve ez a cím: "Amerikai gladiátorok"!
Ennyi erõvel lehetett volna: "Amerikai agysebészek" is. 😊
Ennyi erõvel lehetett volna: "Amerikai agysebészek" is. 😊
gamertag: kenobita
Belenéztem két percig, két izomagyú állat ugrált gumikötélen és verték egymást valamivel miközben ordítóztak, hát nekem annyi elég is volt belõlük 😄D
fejbõl vágják a neveket, beszarok 😄
Annyira röhejes az egész, hogy az már szinte jó.Idióta versenyszámok(légi kick-box nagyongagyi), idióta szereplõk.Ahogy próbálják a komolyság látszatát kelteni...Bejönnek a kigyúrt "világbajnokok", egymást fikázzák, majd bemennek egy félperces bohóckodásra egy forgó kerékbe.
Én nem nézem, egyszer láttam, egyszerûen ocsmány.
Jellemzõ, hogy a magyar kereskedelmi TV-k lejátszák ezt.
Hát igen, ez kell a népnek, sajnos.
Az m1-en egy normális mûsort nem bírnak végignézni.
Jellemzõ, hogy a magyar kereskedelmi TV-k lejátszák ezt.
Hát igen, ez kell a népnek, sajnos.
Az m1-en egy normális mûsort nem bírnak végignézni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
na, sirály. amúgy akkora fos az a battle doom. wááá, mindig olyan ideges vagyok a kommentátorok idióta beszólásaitól
← ElőzőOldal 5 / 5