463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
-
#219 Na most kipróbálom én is élesben ezt a gamet, hátha én sikerrel járok a magyar serverrel :D -
#218 mert a broadcastot ki kellene kapcsolni ... es akkor nemlatjak a server listben ... hanem ip-vel kell joinolni ... ott is van abban a k*rva rotation.cfg-ben amit mar 1000x ajanlottam hogy atkuldok aki servert akar inditani -
antijedi #217 tök jó egy napig volt hun server és egyetlen magyar se tudot rajta jáccani, lol :))) -
#216 Server bealitasok ...nehany -
#215 hja en sem tudok bejutni ... kar ... -
antijedi #214 eh télleg idegesitő hogy külföldiek minent elfoglalnak, nincs valami olyan lehetőség hogy ha beir neki valaki valami spec pass-t ako kibasz bentről egy nempassost és beengedi?? :D -
antijedi #213 jah ha lacik hogy van igeny ra mer tosk magyar mene neha le kene passolni a servert... -
FreddyHawk #212 152.66.229.22 -
#211 na jo van magyar szerver csak tele van kulfoldiekkel es nemtok felmenni :) hurra -
#210 milyen ipn ? mivel nemigazan akarja kilistazni ... legalabbis nekem ... -
#209 Biztos, de nem nekem mert én most vagy a Morrowindel játszok, vagy tanulok, szóval nem sok időm van a Savage-ra. :D -
FreddyHawk #208 Addig is megy. Vagy nem?
-
#207 Van benne vami amit mondsz. :D
Na legalább itthon megnézed, hogy milyen filet kell megbuherálni és máris okés. :DDD -
FreddyHawk #206 Ejj tudom, de tegnap északa már nem volt pówer 2 óra tömény BF után, aztán innét a cégtől meg nehéz az otthoni gépen túrni a config file-okat.
-
#205 Esetleg próbáld megkeresni a filet, amiben tárolja ezeket. Tuti van ilyen, és ott valszeg egszerűbb. -
FreddyHawk #204 Okés, bármilyen segítséget szívesen fogadok !
-
antijedi #203 figy elöbb hustler felajánlota hogy elküldi a jol belőt configot... -
FreddyHawk #202 Hmmm... keresgélek, de nem nagyon találok konzolparancsokat tartalmazó help file-t. Ha ebben tudna valaki segíteni, megköszönném !
-
FreddyHawk #201 Estére kiokosodom konzolparancsokból, szerintem tudnia kell.
-
#200 Próbáld meg jelszóval levédetni, vagy ez a progi még ezt se tudja? -
FreddyHawk #199 De azért jópofa, mert tele van kölföldi csókákkal , 120 feletti pingekkel, és hát őket jókora pingelőnyből vidám dolog hentelni ! -
FreddyHawk #198 Öööö hát a fantáziadús Unnamed névre hallgat egyenlőre. Éjfél körül tudtam csak elindítani, mert elhúzódott a hent, aztán akkor már a tököm keresgélte a konzolparancsokat... :D
Szóval az egyik unnamed az !
-
TneX #197 Király vagy! És a neve? :)
Csak hogy ne kejjen annyit keresgélni :) -
FreddyHawk #196 Ma estig menni fog. Onnét lehet felismerni, hogy bár kívülről 200-300 -as pingje van, bent jó kis 40-50-esek lesznek. -
#195 köszi dracoon -
FreddyHawk #194 Megy a Savage.
-
#193 ja csak neten lehet, ill. momentan neten sem, mert nincs tort szerver 500-as ping alatt :P -
#192 hja #savage.hu belso chaten ... ha vki nemtudna ... -
antijedi #191 nah egy 1 pont seat-nek, mondtam hogy előről :PPP -
antijedi #190 jah -
antijedi #189 most tuti kezdik előről :P -
antijedi #188 vége a mecsnek, 0azodtak a pontok, yeah :P -
antijedi #187 nah freddy megelozte scott-ot 21 pontal (scottnak 20)
és igy ő a második -
antijedi #186 nem, azok a pontyai t lámaaa ;PPP -
TneX #185 LOL :D -
#184 off : az vmi buszmegalo a frag ? :))) on
-
antijedi #183 hajrá freddy csak még egy és megelőzöd scott-ot!!! :DDD -
TneX #182 Nemis mer' 20 :D -
antijedi #181 amugy má 19 :P -
#180 tényleg csak neten keresztül lehet vele játszani?