Savage: The Battle for Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én anhányszor néztem a magyar servert mindig üres volt, vagy van több is?.. : )
hát nem tom, ezt hogy nem mutatja a crackelt servereket mindig kiirta nekem pl irchez csatlakozaskor , de megis mutatta 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

NEWS

Változott a helyzet, az S2 megpeccselte a broadcast fogadó szervereit úgy, hogy most már nem látszanak a "nem tiszta" szerverek alatta....

Tehát, örüljünk , ha beesik pár ember. Az ASE-nek mikor jön ki Savage filtere, nem tudjátok ?

jah csak igy meg nem lesz sohase tele mert szvsz max ha 10 magyar lesz igy és már az is sok
refpwd-t meg majd téleg csak azoknak ossz, + ráadásul csak akkor kel ha visza ven téve a broadcastba, mert maugy minek? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Elméletileg, mivel már nem bródkásztol aránylag kevés cselák fog beesni, refpwd-t majd azoknak osztok, akiket legtöbbször látok ott és normálisak.

*királyos 😛PP

jirályos vagy freddy, majd kiabálj ha megy a server
(meg hogy mikorra várható mert jolene ha nem 2 ember kerülgetné azé egymást 😛)

amugy tényleg a refpwd lene a legjob pár gyakori embernek mert akor azért nem lenénk tul kevesen se de meg lehetne oldani hogy a magyarok is beférjenek 😛

Heh, közben az official szerveradminunk QRZ is rákattant az ügyre hála istennek ( nekem Tegnap más elfoglaltságaim voltak ) és kivette a broadcast-ot a szerverrõl, tehát most már csak IP alapján lehet majd csatlakozni. Próbált passwordot is állítani , de hibaüzenettel elszállt a dög... Szóval ez nem megy, de azt hiszem néhány okosabb játékos majd kap egy jó kövér Refpwd-t hogy tudjon intézkedni , ha nincs hely a magyar betyároknak.

http://www.savagegaming.com/item.php?post_id=21

Még egy kis infó.
Csak hogy könnyebben megtaláljam este.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget Hustler koma, ma északa megpiszkálom a cuccot, és akkor csak a magyarok tudnak majd jönni.
A szerver kommandok meg pláne nagy királyság.
Csakhát ... megint meccs van ezért ismét késõn kezdõdnek a dolgok.

Lacc
Na most kipróbálom én is élesben ezt a gamet, hátha én sikerrel járok a magyar serverrel 😄
Hustler_hu
mert a broadcastot ki kellene kapcsolni ... es akkor nemlatjak a server listben ... hanem ip-vel kell joinolni ... ott is van abban a k*rva rotation.cfg-ben amit mar 1000x ajanlottam hogy atkuldok aki servert akar inditani
tök jó egy napig volt hun server és egyetlen magyar se tudot rajta jáccani, lol 😊))

Hustler_hu
Hustler_hu
hja en sem tudok bejutni ... kar ...
eh télleg idegesitõ hogy külföldiek minent elfoglalnak, nincs valami olyan lehetõség hogy ha beir neki valaki valami spec pass-t ako kibasz bentrõl egy nempassost és beengedi?? 😄

jah ha lacik hogy van igeny ra mer tosk magyar mene neha le kene passolni a servert...

152.66.229.22

dracoon
na jo van magyar szerver csak tele van kulfoldiekkel es nemtok felmenni 😊 hurra

Hustler_hu
milyen ipn ? mivel nemigazan akarja kilistazni ... legalabbis nekem ...
Hmuda
Biztos, de nem nekem mert én most vagy a Morrowindel játszok, vagy tanulok, szóval nem sok idõm van a Savage-ra. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Addig is megy. Vagy nem?

Hmuda
Van benne vami amit mondsz. 😄
Na legalább itthon megnézed, hogy milyen filet kell megbuherálni és máris okés. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ejj tudom, de tegnap északa már nem volt pówer 2 óra tömény BF után, aztán innét a cégtõl meg nehéz az otthoni gépen túrni a config file-okat.

Hmuda
Esetleg próbáld megkeresni a filet, amiben tárolja ezeket. Tuti van ilyen, és ott valszeg egszerûbb.

Okés, bármilyen segítséget szívesen fogadok !

figy elöbb hustler felajánlota hogy elküldi a jol belõt configot...

Hmmm... keresgélek, de nem nagyon találok konzolparancsokat tartalmazó help file-t. Ha ebben tudna valaki segíteni, megköszönném !

Estére kiokosodom konzolparancsokból, szerintem tudnia kell.

Hmuda
Próbáld meg jelszóval levédetni, vagy ez a progi még ezt se tudja?

De azért jópofa, mert tele van kölföldi csókákkal , 120 feletti pingekkel, és hát õket jókora pingelõnybõl vidám dolog hentelni !

Öööö hát a fantáziadús Unnamed névre hallgat egyenlõre. Éjfél körül tudtam csak elindítani, mert elhúzódott a hent, aztán akkor már a tököm keresgélte a konzolparancsokat... 😄

Szóval az egyik unnamed az !

Király vagy! És a neve? 😊
Csak hogy ne kejjen annyit keresgélni 😊

Ma estig menni fog. Onnét lehet felismerni, hogy bár kívülrõl 200-300 -as pingje van, bent jó kis 40-50-esek lesznek.

FrezeR
köszi dracoon

Megy a Savage.

dracoon
ja csak neten lehet, ill. momentan neten sem, mert nincs tort szerver 500-as ping alatt 😛

Hustler_hu
hja #savage.hu belso chaten ... ha vki nemtudna ...
nah egy 1 pont seat-nek, mondtam hogy elõrõl 😛PP

jah

most tuti kezdik elõrõl 😛

vége a mecsnek, 0azodtak a pontok, yeah 😛

nah freddy megelozte scott-ot 21 pontal (scottnak 20)
és igy õ a második

nem, azok a pontyai t lámaaa ;PPP

LOL 😄

Hustler_hu
off : az vmi buszmegalo a frag ? 😊)) on
hajrá freddy csak még egy és megelõzöd scott-ot!!! 😄DD

Nemis mer' 20 😄

amugy má 19 😛

FrezeR
tényleg csak neten keresztül lehet vele játszani?