463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
  • J.a.b.b.a
    Amúgy pedig köszönet, hogy egész nap hagytad menni a szervert, jót sikerült hentelni rajta :)
  • J.a.b.b.a
    Kicsit utánanéztem a lagg problémának, és ráakadtam a hivatalos fórumon, hogy másoknak is volt ilyen gondjuk. A problémát a HW router okozza (nekem LeveOne van), ami valahogy nem szereti a Savage udp csomagjait, és rendszeresen eldob néhányat. Ha a gépet közvetlenül az adsl modemre kötöm, akkor nagyon szépen fut, de a routeren keresztül laggol.
    Szóval ha valakinek ilyen gondja van és meg tudja oldani, érdemes kiiktatni a routert, és úgy próbálni a játékot.

Nagyjából egyetértek a véleményeddel Freddy, a hármas pont kivételével. Szerintem nem kiegyensúlyozatlan a játék, csak merőben más taktikát kell a két félnél használni a sikerhez. Persze nagyon lényeges, hogy a Commander értelmes dolgokat fejlesszen ki, de pl egy repeaterrel felszerelt nomád nagyon könnyen le tud hentelni egy akármekkora dögöt, ha annak nincs lőfegyvere. (3 pedig egy behemótnak is nehéz perceket okozhat)
    Na lassan úgy látom, hogy csak egyedül monologizálok itt, szóval jó 7végét mindenkinek!
  • J.a.b.b.a
    :) még szerencse, hogy nem vettük meg :)
    haha
  • FreddyHawk
    Néhány nap tapasztalata után azt mondanám hogy :

1. A játék nagyban épít a közelharcra, ennek ellenére nincsen semmi ami szinesítené, érdekessé tenné azt. Csak a csapkodás, igaz, számít az időzítés, meg a távolság jó felmérése, de ez még mindíg kevés szerintem. Szintenként kapható közelharci megmozdulások kellettek volna, mondjuk ugrásból támadás, pörgővágás, stb, mindenkinek bemozdult volna ilyenre a fantáziája.

2. A grafika szép, de a pályák meglehetősen egysíkúak és kietlenek.

3. A játék kiegyensúlyozatlan, tapasztalataim szerint a Beast jelenleg sokkal erősebb, mint a Legion of Man

4. Ezt a játékot a szeptembe októberben megjelenő sok-sok játék egyszerűen le fogja mosni a köztudat porondjáról. Jó ötlet volt, majdnem jó megvalósítással, és volt pár jó órám vele, de nem az igazi.
  • J.a.b.b.a
    Már harmadik napja játszom (vagy játszanék) ezzel a játékkal, szóval lassan kezd kialakulni a kép, de egyre inkább kiábrándító a helyzet.
    Maga a hangulat nagyon király lenne, meg egy jó commander (aki nem csak épít, de a hadműveleteket is megszervezi) tényleg élvezetessé teheti a játékot, de mindez elvész az iszonyatos laggolásban, amikor 10 másodpercenként megjelenik oldalt a kihúzott kábel, és haladni sem lehet rendesen, mert mindig visszatol arra a helyre, ahol elkezdett lagolni, nem is beszélve arról, hogy ha végre összeakadok egy ellenséggel, pár állókép után máris fekszem (vagy repülök egy behemót esetében :)
    Teljesen kiábrándító és lehangoló. :((((
    Pl. a PT szerverhez kintről 24-es pingem van. A játékon belül 80-120-as pinget ír, de ott is lagol mint állat. Nincs packet loss, DSL kapcsolatom van, és eddig semmi gond nem volt vele. Próbáltam olyan helyen, ahol kevesebben nyomják, de ugyanaz a helyzet.
    Nektek is ilyen? Van erre megoldás?
    Vagy hagyjuk a gammát a fenébe?
  • Lacc
    Hát ez van :) Én próbálnék csatlakozni de nem tudom melyik IP-re kell, amit eddig beírtatok azok nem működnek...
  • J.a.b.b.a
    hú tényleg ennyire leült ez a téma?
    egy nap eltelt és egy hozzászólás sem?
    :(((
  • FreddyHawk
    Kitartás ! Gyere be !
  • FreddyHawk
    Hehhhej, közben már rájöttünk, megy a hent odabenn !
  • antijedi
    jah latom mert bent vanak a az emberkék meg adminok meg mindenki, nah ako aszem nekem mára ennyi volt... :P
  • J.a.b.b.a
    Na arcok rájöttem a nagy titokra a konzollal kapcsolatban.
    Azért nem tudtuk lehívni eddig, mert magyar billentyűzettel indítottuk a játékot.
    Átváltottam angolra (sőt azt tettem default-tá), start Savage, és láss csodát a '0'-ra megjelent a console.
    Meg vannal egyéb parancsok is, '/ref'-beírására ki is írja ezeket, de ez is csak angol billentyűzettel megy.
    Sok sikert a szerver konfighoz!
  • antijedi
    na vege a mecsnek nem? :P
  • antijedi
    ok
    figy ird be ide hogy mikor jösz és csinálj egy server restartot, azt gyorsan bemenek a magyarok
  • FreddyHawk
    Vágom, no megsértődés, nagyon jókat nyomunk még együtt , de MÉR NEM JÖN LE NEKEM A FAKIN KONZOL, hogy tudjak helyet csinálni a magyaroknak ?
    ( 10 perc, és indul a móka, vége a meccsünknek )
  • antijedi
    vanak mások is persze pl énis egyszer bejutotam 2szer meg nem, de mégse sirok emiatt...
  • J.a.b.b.a
    Itt is XP van és éppen most fagyott le :(
  • J.a.b.b.a
    Jól van nem kell egyből megsértődni, végül valahogy én is bejutottam. Köszi hogy foglalkoztok a dologgal egyáltalán.
    Egyébként meg nem csak a magam nevében beszélek, vannak itt többen, akik játszanának, de nem jutnak be.
    Mindenesetre hajrá Mari néni!
  • antijedi
    én xpről nyomom és eddig még egyszer sem fagyott ki nekem
  • Stotoo
    nekem is néha kifagy de nemsürün
  • szmöre
    Nyomja vki XPről?nekem állandoan ki fagy: (( vki ha tudna segiteni meg köszönném
  • antijedi
    LOL :PPP
  • Schreck
    Na ezen az arcbőrőn is csak egy kumulatív gránát üt át...
  • Hustler_hu
    ur welcum ;)
  • antijedi
    azért mert neked nincs sok teteje még másnak lehet hogy van, nem tom nem tünt e fel de nem CSAK érted van a server... :P
  • FreddyHawk
    Sajnálom. De ha megengeded, mégsem lövöm le a szervert, mert azért be-be lehet jutni, és néhány magyar játékos jókat nyomul rajta.
    Addig is keresem a megoldásokat.
  • J.a.b.b.a
    Most próbáltam a 152.66.229.22 -es ip címen, de tele a szerver. Nem lehetne megoldani, Freddy, hogy be is jussunk a gépedre? A nélkül akár le is kpacsolhatod, nincs sok teteje.
    Köszi
  • J.a.b.b.a
    Sziasztok!
    Sikerült leszedni a gammát (DC++), beizzítani, és hentelni egy jót! Nekem bejön. Szóljatok, ha lesz valami magyar meccs, vagy hogy hol lehet megbeszélni dolgokat (irc? belső?)

üdv
  • qrz
    A helyzet a következő ha broadcast off akkor kong az ürességtől.Most átállítottam on-ra sitty-sutty meg is tellt!A jelszót nem fogadja el,a kliensoldal.:)A játékból nemtalálom a konzolt,de még a /jelet sem gyakorlatilag feltúrtam az összes support fórumot de néhány szerverparancson kívűl alig van valami.Remoteconsol meg még nincsen hozzá.Tehát elidithatom a szervert azt yovan aki tud játszik aki nem az meg így járt,ha fut már én sem tehetek semmit pláne ha nem sikerült belépnem.
  • szmöre
    Nah akkor amint kész vagyok win telepitéssel meg lesem megint : )
  • FreddyHawk
    Akkor rossz szervert néztél szerintem. Most indította újra QRZ komám mindenféle Refpwd teszt ügyekből kifolyólag ( meg tesztelni, hogy mi a helyzet a broadcast on/off- nál ) és 3 perc alatt megtelt. Még a szemét külföldieknek is jó a pingjük rajta és/vagy kevés a Savage szerver.
  • szmöre
    Én anhányszor néztem a magyar servert mindig üres volt, vagy van több is?.. : )
  • antijedi
    hát nem tom, ezt hogy nem mutatja a crackelt servereket mindig kiirta nekem pl irchez csatlakozaskor , de megis mutatta :P
  • FreddyHawk
    NEWS

Változott a helyzet, az S2 megpeccselte a broadcast fogadó szervereit úgy, hogy most már nem látszanak a "nem tiszta" szerverek alatta....

Tehát, örüljünk , ha beesik pár ember. Az ASE-nek mikor jön ki Savage filtere, nem tudjátok ?
  • antijedi
    jah csak igy meg nem lesz sohase tele mert szvsz max ha 10 magyar lesz igy és már az is sok
    refpwd-t meg majd téleg csak azoknak ossz, + ráadásul csak akkor kel ha visza ven téve a broadcastba, mert maugy minek? :P
  • FreddyHawk
    Elméletileg, mivel már nem bródkásztol aránylag kevés cselák fog beesni, refpwd-t majd azoknak osztok, akiket legtöbbször látok ott és normálisak.
  • antijedi
    *királyos :PPP
  • antijedi
    jirályos vagy freddy, majd kiabálj ha megy a server
    (meg hogy mikorra várható mert jolene ha nem 2 ember kerülgetné azé egymást :P)

amugy tényleg a refpwd lene a legjob pár gyakori embernek mert akor azért nem lenénk tul kevesen se de meg lehetne oldani hogy a magyarok is beférjenek :P
  • FreddyHawk
    Heh, közben az official szerveradminunk QRZ is rákattant az ügyre hála istennek ( nekem Tegnap más elfoglaltságaim voltak ) és kivette a broadcast-ot a szerverről, tehát most már csak IP alapján lehet majd csatlakozni. Próbált passwordot is állítani , de hibaüzenettel elszállt a dög... Szóval ez nem megy, de azt hiszem néhány okosabb játékos majd kap egy jó kövér Refpwd-t hogy tudjon intézkedni , ha nincs hely a magyar betyároknak.

• FreddyHawk
    http://www.savagegaming.com/item.php?post_id=21

Még egy kis infó.
    Csak hogy könnyebben megtaláljam este.
  • FreddyHawk
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget Hustler koma, ma északa megpiszkálom a cuccot, és akkor csak a magyarok tudnak majd jönni.
    A szerver kommandok meg pláne nagy királyság.
    Csakhát ... megint meccs van ezért ismét későn kezdődnek a dolgok.