Savage: The Battle for Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. A Dragon most átállt az új verzióra. Miután 2en már tudtunk csatlakozni, valszeg mûködik rendesen az új silverback.exe is hozzá.
A patch és az új .exe elérhetõsége:

ftp://savageftp:[email protected]/

Van egy-két újítás + elvileg javítottak a netes részen is, ez utóbbi, ami miatt eredetileg fel akartam rakni, talán megszûntet néhány lages problémát.

Az újítások teljes listája a
http://forums.s2games.com/6/ubb.x?a=tpc&s=100600955&f=1876023712&m=6126099634
címen tekintehtõ meg.

Aki tud, jöjjön tesztelni plíz (bár lehet hogy én csak este leszek újra).

Az a helyzet, hogy a Dragon még a régivel megy, legkésõbb ma estig. Máshova én se tudtam kapcsolódni az újjal, de az amerikai szerverek nem túl valószínû, hogy törtek lennének, mivel nem találtam "hivatalos" törést az új, még ki sem adott patch-hez.

Sajna azt nem tudom, hogy lehet-e régebbihez csatlakozni, de valószínûleg nem. Amikor átállítom a szervert, azt asszem mindenki észre fogja venni, de úgyis szólok.
Viszont még nem teszteltem a patchet, lehet hogy nem is fog rendesen mûködni.
Amúgy az új patchel+exe-vel tudsz bárhova csatlakozni?
(Csakhogy mûködik-e az exe, mert azt itthon barkácsoltam a másik 2 mintájára)

Persze csak egy dolog maradt ki, a patch elérhetõsége:

ftp://savageftp:[email protected]/

Hali!

Nézelõdtem egy kicsit az s2games fórumán, és úgy néz ki, van valami 1.02 béta patch szept. 26-ai dátummal, ami valószínûleg megoldást jelent a szerveren bekövetkezõ hosszú lagek kiküszöbölésére. Ezek (amikor sokáig kint van az a csúnya utpkábel-ikon 😞 ) többnyire olyankor jönnek, amikor a szerver kommunikálni szeretne a központi szerverrel, csakhogy ha esetleg nem elérhetõ, akkor simán leakasztja az egészet egy jó idõre.

Viszont mivel ez a patch még nem érhetõ el auto-update révén, csak a fórumról letöltéssel, ezért adok hozzá egy hazai elérést (+ akinek nem lenne még eredetije, egy plusz exe-t is😊 ).

Még írok párszor majd a szerverre is, hogy mindenki töltse le, aki majd a Dragonon szeretne játszani, mert a fórumon azt írták, hogy a patch feltétele után a szerver nem fog látszani a régi kliensekkel.

Ma este vagy holnap letesztelem a szerveren, ha esetleg nem válna be, akkor visszarakom a régit, egyébként viszont maradni fog.

Remélem olvassák páran ezt a fórumot, így talán nem ér senkit meglepetés, ha egyszercsak nem találja a szervert huzamosabb ideig 😄

(Ui. az amerikai s2-szervereket folyamatosan átállítják erre az új verzióra. A patch egyéb változtatásokat is tartalmaz, nem csak a netes részen próbáltak javítani.)

magillagorilla
Jé, sziasztok! Ti is?

Aláiirás

Igen az alapfegyverek/embereknél a balta-kard, beasteknél a karom/ fejlõdik magától a szintlépéseiddel.A kék sáv mutatja mennyi kell még a szintlépéshez, a szám felette pedig a szintedet.Azt hiszem páncélból és fegyverbõl is három szint van, a jobb alsó szövegmezõben sárgával írja ki ha szintet lépsz, és hogy milyen bonuszt kaptál.
Tapasztalatot kapsz ha megsebzel bármit /állat,ellenség vagy ellenséges épület/, vagy ha segítesz építeni /"ütöd" a saját épülõ házatokat/.
A pajzs speciel a fejlõdésedtõl függ, a fegyvereket viszont minden esetben venni kell,de csak akkor tudsz ha a Commandered kifejleszetette már õket.
nekem ugy tunt hogy ha gyaksz akkor kapsz uj fegyvert pajzsot

May the force serve you well!

Nincs mit, nagyon szívesen.

Igen, ott játszunk jópáran...
Minenesetre köszönjük a szervert,kár hogy vége.
Sajnálom srácok, lelõttük és nem indítom újra.
Viszont láttam DragonAti csinált egyet, az is magyar !

Hali!
Sajnos ma leáll a szerver 20:00,kor mert kupameccsünk lesz 20:30-22:30ig.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Nagyon fontos a Comm persze
Ha figyel rád, még segít is, amikor bekommandózol a bányászokat irtani.
Hogyan sikerült a 44 kill ??? Az borzalmasan sok !

Beast-ekbõl is kiesik néha egy-két lõszer + van ammo pack, szóval nem érzem nagy hátránynak ezt. Úgysem jut el az ember addig, hogy kilõje az összes lövedékét - normális esetben 😊
Továbbra is fenntartom, hogy a játék sikere nagyobbrészt a commanderen múlik. Tegnap pl. egy ballistaval egyedül lebontottam az ellenfél bázisát kb 10%-ig, de elfogyott a lõszar. A commander nem is vette észre szerintem. Mindenesetre nem küldött segítséget, szóval hamarosan lenyomtak. Végül az egész meccset is elvesztettük 😞
😄
köszi
kicsit elszabadultam 😊))
=========================
Kills - Enemy Players
=========================
TEAM 2
------
1. Jabba.hu 44
gratula! 😊

3. pont
Igaz.
Viszont ! 😄
Ugye az emberek lõszere véges, MÍG a beastok manából lõdöznek, így folyamatos lõszerutánpótlásuk van, a pottyanó mana kövekrõl, valamint a mana-visszatermelõ kristályról már nem is beszélve.

ez is vmi olyasmi mint a crusaders of might and magic volt?csak online két különbõzõ fajú és klasszú karakterekkel?

sziasztk, cracket plsssssssssssssss vki mondjon linket : ))))))))
Amúgy pedig köszönet, hogy egész nap hagytad menni a szervert, jót sikerült hentelni rajta 😊
Kicsit utánanéztem a lagg problémának, és ráakadtam a hivatalos fórumon, hogy másoknak is volt ilyen gondjuk. A problémát a HW router okozza (nekem LeveOne van), ami valahogy nem szereti a Savage udp csomagjait, és rendszeresen eldob néhányat. Ha a gépet közvetlenül az adsl modemre kötöm, akkor nagyon szépen fut, de a routeren keresztül laggol.
Szóval ha valakinek ilyen gondja van és meg tudja oldani, érdemes kiiktatni a routert, és úgy próbálni a játékot.

Nagyjából egyetértek a véleményeddel Freddy, a hármas pont kivételével. Szerintem nem kiegyensúlyozatlan a játék, csak merõben más taktikát kell a két félnél használni a sikerhez. Persze nagyon lényeges, hogy a Commander értelmes dolgokat fejlesszen ki, de pl egy repeaterrel felszerelt nomád nagyon könnyen le tud hentelni egy akármekkora dögöt, ha annak nincs lõfegyvere. (3 pedig egy behemótnak is nehéz perceket okozhat)
Na lassan úgy látom, hogy csak egyedül monologizálok itt, szóval jó 7végét mindenkinek!
😊 még szerencse, hogy nem vettük meg 😊
haha
Néhány nap tapasztalata után azt mondanám hogy :

1. A játék nagyban épít a közelharcra, ennek ellenére nincsen semmi ami szinesítené, érdekessé tenné azt. Csak a csapkodás, igaz, számít az idõzítés, meg a távolság jó felmérése, de ez még mindíg kevés szerintem. Szintenként kapható közelharci megmozdulások kellettek volna, mondjuk ugrásból támadás, pörgõvágás, stb, mindenkinek bemozdult volna ilyenre a fantáziája.

2. A grafika szép, de a pályák meglehetõsen egysíkúak és kietlenek.

3. A játék kiegyensúlyozatlan, tapasztalataim szerint a Beast jelenleg sokkal erõsebb, mint a Legion of Man

4. Ezt a játékot a szeptembe októberben megjelenõ sok-sok játék egyszerûen le fogja mosni a köztudat porondjáról. Jó ötlet volt, majdnem jó megvalósítással, és volt pár jó órám vele, de nem az igazi.

Már harmadik napja játszom (vagy játszanék) ezzel a játékkal, szóval lassan kezd kialakulni a kép, de egyre inkább kiábrándító a helyzet.
Maga a hangulat nagyon király lenne, meg egy jó commander (aki nem csak épít, de a hadmûveleteket is megszervezi) tényleg élvezetessé teheti a játékot, de mindez elvész az iszonyatos laggolásban, amikor 10 másodpercenként megjelenik oldalt a kihúzott kábel, és haladni sem lehet rendesen, mert mindig visszatol arra a helyre, ahol elkezdett lagolni, nem is beszélve arról, hogy ha végre összeakadok egy ellenséggel, pár állókép után máris fekszem (vagy repülök egy behemót esetében 😊
Teljesen kiábrándító és lehangoló. 😞(((
Pl. a PT szerverhez kintrõl 24-es pingem van. A játékon belül 80-120-as pinget ír, de ott is lagol mint állat. Nincs packet loss, DSL kapcsolatom van, és eddig semmi gond nem volt vele. Próbáltam olyan helyen, ahol kevesebben nyomják, de ugyanaz a helyzet.
Nektek is ilyen? Van erre megoldás?
Vagy hagyjuk a gammát a fenébe?
Lacc
Hát ez van 😊 Én próbálnék csatlakozni de nem tudom melyik IP-re kell, amit eddig beírtatok azok nem mûködnek...
hú tényleg ennyire leült ez a téma?
egy nap eltelt és egy hozzászólás sem?
😞((
Kitartás ! Gyere be !

Hehhhej, közben már rájöttünk, megy a hent odabenn !

jah latom mert bent vanak a az emberkék meg adminok meg mindenki, nah ako aszem nekem mára ennyi volt... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Na arcok rájöttem a nagy titokra a konzollal kapcsolatban.
Azért nem tudtuk lehívni eddig, mert magyar billentyûzettel indítottuk a játékot.
Átváltottam angolra (sõt azt tettem default-tá), start Savage, és láss csodát a '0'-ra megjelent a console.
Meg vannal egyéb parancsok is, '/ref'-beírására ki is írja ezeket, de ez is csak angol billentyûzettel megy.
Sok sikert a szerver konfighoz!
na vege a mecsnek nem? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ok
figy ird be ide hogy mikor jösz és csinálj egy server restartot, azt gyorsan bemenek a magyarok

Vágom, no megsértõdés, nagyon jókat nyomunk még együtt , de MÉR NEM JÖN LE NEKEM A FAKIN KONZOL, hogy tudjak helyet csinálni a magyaroknak ?
( 10 perc, és indul a móka, vége a meccsünknek )

vanak mások is persze pl énis egyszer bejutotam 2szer meg nem, de mégse sirok emiatt...

Itt is XP van és éppen most fagyott le 😞
Jól van nem kell egybõl megsértõdni, végül valahogy én is bejutottam. Köszi hogy foglalkoztok a dologgal egyáltalán.
Egyébként meg nem csak a magam nevében beszélek, vannak itt többen, akik játszanának, de nem jutnak be.
Mindenesetre hajrá Mari néni!
én xprõl nyomom és eddig még egyszer sem fagyott ki nekem

Stotoo
nekem is néha kifagy de nemsürün

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Nyomja vki XPrõl?nekem állandoan ki fagy: (( vki ha tudna segiteni meg köszönném
LOL 😛PP

Schreck
Na ezen az arcbõrõn is csak egy kumulatív gránát üt át...

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

Hustler_hu
ur welcum 😉
azért mert neked nincs sok teteje még másnak lehet hogy van, nem tom nem tünt e fel de nem CSAK érted van a server... 😛

Sajnálom. De ha megengeded, mégsem lövöm le a szervert, mert azért be-be lehet jutni, és néhány magyar játékos jókat nyomul rajta.
Addig is keresem a megoldásokat.

Most próbáltam a 152.66.229.22 -es ip címen, de tele a szerver. Nem lehetne megoldani, Freddy, hogy be is jussunk a gépedre? A nélkül akár le is kpacsolhatod, nincs sok teteje.
Köszi
Sziasztok!
Sikerült leszedni a gammát (DC++), beizzítani, és hentelni egy jót! Nekem bejön. Szóljatok, ha lesz valami magyar meccs, vagy hogy hol lehet megbeszélni dolgokat (irc? belsõ?)

üdv
A helyzet a következõ ha broadcast off akkor kong az ürességtõl.Most átállítottam on-ra sitty-sutty meg is tellt!A jelszót nem fogadja el,a kliensoldal.😊A játékból nemtalálom a konzolt,de még a /jelet sem gyakorlatilag feltúrtam az összes support fórumot de néhány szerverparancson kívûl alig van valami.Remoteconsol meg még nincsen hozzá.Tehát elidithatom a szervert azt yovan aki tud játszik aki nem az meg így járt,ha fut már én sem tehetek semmit pláne ha nem sikerült belépnem.

Nah akkor amint kész vagyok win telepitéssel meg lesem megint : )
Akkor rossz szervert néztél szerintem. Most indította újra QRZ komám mindenféle Refpwd teszt ügyekbõl kifolyólag ( meg tesztelni, hogy mi a helyzet a broadcast on/off- nál ) és 3 perc alatt megtelt. Még a szemét külföldieknek is jó a pingjük rajta és/vagy kevés a Savage szerver.