463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
-
#374 Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni és eligazodni, de egyet áruljatok el léci:
Miután feltelepítem, mit milyen sorrendben és hogyan csináljak, hogy menjen végre-valahára ez a game?
Télleg részletesen kéne egy ismertető nekem (föleg pontosítva a sorrendeket), mert sehogy se akar összejönni.
THX -
J.a.b.b.a #370 Ati!
Ha jól tudom, az új patch-el be lehet állítani valami balace teams változót. Jó lenne, ha meg tudnád csinálni, mert néha nagyon gyökerek a játékosok és simán átállnak az erősebb csapatba. Ha nem túl nagy kérés... -
#365 Ez csak multiplayer vagy van single campaign is benne? -
[Dragon] Ati #361 Uninstall után le kell törölni a Savage könyvtárat, mert az update-eket nem tudja letörölni az uninstall, és így ha rögtön újrainstallálod, akkor úgy érzékeli, hogy már peccselve van. -
[Dragon] Ati #358 mármint updater.exe futtatása... -
[Dragon] Ati #357 Az auto-update csak akkor működik, ha nincs tört dolog a savage könyvtárban (meg talán béta se) mert nem érzékeli rendesen, hogy mit is kéne leszednie. Szóval a legegyszerűbb (szerintem), ha uninstall, install, updater.exe, silverback.exe felülír, és akkor jónak kell lennie.
-
[Dragon] Ati #353 Szóval miután mostmár auto-updateben is lejön az új peccs (de persze nem pont ua. mint a béta volt), ezért a szerver is át lett állítva a hivatalos verzióra.
ftp://savageftp:[email protected]/ itt most már csak egy silverback.rar van, ezt ajánlatos nem eredeti verzióhoz letölteni. Elvileg működik, legalábbis nekem megy. Amúgy már van belőle egy ilyen is:
2003-10-05 PC Game Rip Patches The Battle For Newerth v1.02 Update Incl Public Server Patch 01x2.88 MB - VACE
csak én hirtelen nem találtam meg sehol. Gondolom ua. lesz kb mint amit én raktam az ftpre, de nem teljesen biztos.
Sorry, de délután elkezdtem a szerver átállítását, de el kellett mennem, azért nem lett befejezve, csak mostanra.
-
#336 köszi
egyébként VmiLama néven szoktam nyomulni -
J.a.b.b.a #328 Hihi :) hogy megsértődött.
Annyit viszont tényleg el kell ismerni, hogy javult a játék teljesítménye az új béta pecscsel.
A péntek éjszakai játék nagyon ott volt, Des, green meg a többiek, köszi, hogy jöttetek. És Atinak csak újra azt tudom mondani, hogy köszi a szerverért! -
[Dragon] Ati #327 Ha valakinek esetleg szüksége van a Dragon ipjére (nincs szerverlista, stb.) akkor ez az új ip:
193.202.89.14
DeXoSZ: az ftp://savageftp:[email protected]/ címre felraktam a snowblind pályát, remélem ezzel menni fog (ez van a szerveren :D )
-
#326 Sztem még ilyen bugosan is egész élvezhető a game, Dragon szerveren nyomultam, csak az a gáz, hogy a snowblind mapnál mindíg kidob, arra hivatkozva,hogy nem egyezik.
Nemtudná vki felpakolni vhova azt pályát ? :) -
J.a.b.b.a #323 Ja igen, a lag probléma NEM szünt meg az új patch-el. Bár szerintem ez nem egyértelműen a Savage hibája, inkább a routeré.
Ma este is nyomattuk, de max 4 ember volt a szerveren :(
-
J.a.b.b.a #322 Akkor ajánlom olvasgasd a savage hivatalos fórumát, kistáska. És örülj, hogy megy a game, nem kell beszólni rögtön.
Egyébként meg gyertek játszani, nem állapot, hogy itt a Dragon szerver és mindig üres... -
J.a.b.b.a #317 Hát elképesztő mennyire lámák ezek a Savage-es fejlesztők. Elég nagy csőd ez az egész játék (szvsz). Gondolom kicsit idegesek lehetnek azok a szerencsétlenek, akik megvették: audio gondok, video gondok, hardwarerouter lag és most a legújabb: nem látszik a szerverlista. Persze valami internetes routing problémára hivatkoznak, de szerintem csak elcsesztek valamit. És egyébként is kit érdekel? Játszani akarunk, nem szívni :) Én persze nem ugatok, hiszen csak szerény tesztelője vagyok a gammának, nem igazi felhasználó, de úgy tűnik nem is veszem meg, ha így megy tovább. Tényleg bejön, amit valaki (bocs) írt korábban, hogy télre jönnek az új cuccok és a savage-et szépen elfelejtjük. Nézegettem a napokban, a szerverek teljesen üresek. Pedig jó ötlet volt, csak a kivitelezésen bukott el. Azért köszönjük a PT csapatnak és Atinak is, hogy nyomatták a szervert!
jó hentelést sporttársak :) -
[Dragon] Ati #316 212.92.18.118 a Dragon ipje. -
J.a.b.b.a #313 Ati tényleg Te csináltad ezt a Silveback.exe "patch"-et? Elismerésem! Tökéletesen működik. Köszönjük szépen! :) -
[Dragon] Ati #309 Annyit kell tenni, hogy az indítóikont átállítod, hogy a savage.exe helyett a silverback.exe-t indítsa el.
És akkor nem nézi ezt az autoupdateet többet.
Ha meg esetleg érdekel hogy van-e újabb, akkor ott az updater.exe.
-
[Dragon] Ati #307 Akkor az auto-update-ben már megvan az új patch?
-
[Dragon] Ati #300 Yaya, ez a helyes sorrend. A win32_102beta3.zip-ben az eredeti silverback.exe van, a másik .rar-ban lévő exe kell ha esetleg még nem eredeti a játékod.
-
[Dragon] Ati #298 Ha valaki esetleg régi verziós tört szervereken is akar a Dragon mellett játszani, akkor a legegyszerűbb, ha az egész savage könyvtárat elmenti az új peccs felrakása előtt, majd ezt a kettőt váltogatja.
-
[Dragon] Ati #297 Igen. A Dragon most átállt az új verzióra. Miután 2en már tudtunk csatlakozni, valszeg működik rendesen az új silverback.exe is hozzá.
A patch és az új .exe elérhetősége:
ftp://savageftp:[email protected]/
Van egy-két újítás + elvileg javítottak a netes részen is, ez utóbbi, ami miatt eredetileg fel akartam rakni, talán megszűntet néhány lages problémát.
Az újítások teljes listája a
http://forums.s2games.com/6/ubb.x?a=tpc&s=100600955&f=1876023712&m=6126099634
címen tekintehtő meg.
Aki tud, jöjjön tesztelni plíz (bár lehet hogy én csak este leszek újra). -
[Dragon] Ati #291 Az a helyzet, hogy a Dragon még a régivel megy, legkésőbb ma estig. Máshova én se tudtam kapcsolódni az újjal, de az amerikai szerverek nem túl valószínű, hogy törtek lennének, mivel nem találtam "hivatalos" törést az új, még ki sem adott patch-hez.
-
[Dragon] Ati #286 Sajna azt nem tudom, hogy lehet-e régebbihez csatlakozni, de valószínűleg nem. Amikor átállítom a szervert, azt asszem mindenki észre fogja venni, de úgyis szólok.
Viszont még nem teszteltem a patchet, lehet hogy nem is fog rendesen működni.
Amúgy az új patchel+exe-vel tudsz bárhova csatlakozni?
(Csakhogy működik-e az exe, mert azt itthon barkácsoltam a másik 2 mintájára)
-
[Dragon] Ati #283 Persze csak egy dolog maradt ki, a patch elérhetősége:
ftp://savageftp:[email protected]/
-
[Dragon] Ati #282 Hali!
Nézelődtem egy kicsit az s2games fórumán, és úgy néz ki, van valami 1.02 béta patch szept. 26-ai dátummal, ami valószínűleg megoldást jelent a szerveren bekövetkező hosszú lagek kiküszöbölésére. Ezek (amikor sokáig kint van az a csúnya utpkábel-ikon :( ) többnyire olyankor jönnek, amikor a szerver kommunikálni szeretne a központi szerverrel, csakhogy ha esetleg nem elérhető, akkor simán leakasztja az egészet egy jó időre.
Viszont mivel ez a patch még nem érhető el auto-update révén, csak a fórumról letöltéssel, ezért adok hozzá egy hazai elérést (+ akinek nem lenne még eredetije, egy plusz exe-t is:) ).
Még írok párszor majd a szerverre is, hogy mindenki töltse le, aki majd a Dragonon szeretne játszani, mert a fórumon azt írták, hogy a patch feltétele után a szerver nem fog látszani a régi kliensekkel.
Ma este vagy holnap letesztelem a szerveren, ha esetleg nem válna be, akkor visszarakom a régit, egyébként viszont maradni fog.
Remélem olvassák páran ezt a fórumot, így talán nem ér senkit meglepetés, ha egyszercsak nem találja a szervert huzamosabb ideig :D
(Ui. az amerikai s2-szervereket folyamatosan átállítják erre az új verzióra. A patch egyéb változtatásokat is tartalmaz, nem csak a netes részen próbáltak javítani.)
-
#281 Jé, sziasztok! Ti is? -
Zoidberg #279 Igen az alapfegyverek/embereknél a balta-kard, beasteknél a karom/ fejlődik magától a szintlépéseiddel.A kék sáv mutatja mennyi kell még a szintlépéshez, a szám felette pedig a szintedet.Azt hiszem páncélból és fegyverből is három szint van, a jobb alsó szövegmezőben sárgával írja ki ha szintet lépsz, és hogy milyen bonuszt kaptál.
Tapasztalatot kapsz ha megsebzel bármit /állat,ellenség vagy ellenséges épület/, vagy ha segítesz építeni /"ütöd" a saját épülő házatokat/. -
Zoidberg #277 A pajzs speciel a fejlődésedtől függ, a fegyvereket viszont minden esetben venni kell,de csak akkor tudsz ha a Commandered kifejleszetette már őket. -
Dns5000 #276 nekem ugy tunt hogy ha gyaksz akkor kapsz uj fegyvert pajzsot -
FreddyHawk #273 Nincs mit, nagyon szívesen.
-
Zoidberg #272 Igen, ott játszunk jópáran...
Minenesetre köszönjük a szervert,kár hogy vége. -
FreddyHawk #271 Sajnálom srácok, lelőttük és nem indítom újra.
Viszont láttam DragonAti csinált egyet, az is magyar !
-
qrz #268 Hali!
Sajnos ma leáll a szerver 20:00,kor mert kupameccsünk lesz 20:30-22:30ig. -
FreddyHawk #267 Nagyon fontos a Comm persze
Ha figyel rád, még segít is, amikor bekommandózol a bányászokat irtani.
Hogyan sikerült a 44 kill ??? Az borzalmasan sok !
-
J.a.b.b.a #266 Beast-ekből is kiesik néha egy-két lőszer + van ammo pack, szóval nem érzem nagy hátránynak ezt. Úgysem jut el az ember addig, hogy kilője az összes lövedékét - normális esetben :)
Továbbra is fenntartom, hogy a játék sikere nagyobbrészt a commanderen múlik. Tegnap pl. egy ballistaval egyedül lebontottam az ellenfél bázisát kb 10%-ig, de elfogyott a lőszar. A commander nem is vette észre szerintem. Mindenesetre nem küldött segítséget, szóval hamarosan lenyomtak. Végül az egész meccset is elvesztettük :( -
J.a.b.b.a #265 :D
köszi
kicsit elszabadultam :))) -
qrz #264 =========================
Kills - Enemy Players
=========================
TEAM 2
------
1. Jabba.hu 44
gratula! :) -
FreddyHawk #263 3. pont
Igaz.
Viszont ! :D
Ugye az emberek lőszere véges, MÍG a beastok manából lődöznek, így folyamatos lőszerutánpótlásuk van, a pottyanó mana kövekről, valamint a mana-visszatermelő kristályról már nem is beszélve.
-
steweee #262 ez is vmi olyasmi mint a crusaders of might and magic volt?csak online két különbőző fajú és klasszú karakterekkel? -
szmöre #261 sziasztk, cracket plsssssssssssssss vki mondjon linket : ))))))))