463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
  • psyCoded Riot
    vki igazán elmagyarázhatná már konkrétan hogy mivan ezzel...találl szervert...csak ha csatlakozok...vmi GUI hülyeséget ir ki...láttam másnak is volt ijen problémája de nem lett elmagyarázva mi a baj...megköszönném nagyon...bye
  • drome
    yea guess its any CD key will work not any random numbers as I thought, because the authentication server is down.....
    just everyone use that guys key: LB42-Z05V-VK9S-I7BM-58S5 and it should work for everyone
  • ronhaven
    Ja regen nekem is nagyon tetszett. Pont par hete gondoltam ra, csak mondom ugyse birom beszerezni,meg ugysincs krekkes server..
    Jolenne ha igaz lenne.
  • Lacc
    Nahát Savage. Mik vannak, már ki is ment a fejemből ez a játék.
  • ronhaven
    Ez igaz?
    Mer a patchnel meg ottvan a buy meg order anyamtyukja..
  • drome
    DOWNLOAD HERE:
    Code:
    http://downloads.s2games.com/online_orders/savage_windows.zip

Get it while it's good, dont know how long it will be up for.

Unzip and install Savage, then download the 2.00E patch which can be found here: Code:
    http://www.s2games.com/savage/index.html

***You no longer need a CD-key to play this game online.***
    As of 3 weeks ago, the company no longer supports the game so they basically made it free. If it prompts you for a CD key, enter any random numbers and it will work.
  • Lyan Kyj
    Hy!Segítséget kérnék:
    felraktam a játékot, a 2.00c-s patch, itt beírtam a cd-keyt, amit lejjebb adott meg Jakuza, de nem látom a szervereket, és nem is keresi őket! Valaki segítsen! Kösz
  • Adam5
    óóóóóóóóóóó
  • TneX
    Már hogyne lenne topicja???
  • cs31
    Helló!
    Légyszíves írd le részletesen, hogy hogyan csináltad!Nekem is ugyanaz a problémám,de sehogy sem tudom megoldani.Köszi.
  • d1g1t4l sp00k
    screenshot nuku? hát milyen topic ez,h sehol 1 kép a játékbol? most hogy tudjam eldönteni,h érdemes-e feltelepiteni,vagy töröljem az ISO-t is? :)
  • Mr_no_NaMe
    Mindeggy már megbarkácsóltam.
  • Mr_no_NaMe
    Gond van.Elindul a savage de szerintem az alap verzió!Nagyon nem jó,még Chaplan vagyis gyógyító sincsen benne!
    Nem tudja valaki hogy hol találok törést a 2.00-ás pecsre?
    Előre is köszi!
  • Des
    HUARC!! LÉGYSZI OLVASD EL PRIVIT! SÜRGŐS!
  • HUaRC
    Itt se talalom ~.~
  • Mr_no_NaMe
    Viszont fentvanitt
  • Mr_no_NaMe
    sajnos nem:(
  • HUaRC
    ircen nem tudnad atDCCzni?
  • HUaRC
    Hat egyik link se mukodik sajnos..
  • Mr_no_NaMe
    Jaj ez egybe ment:)
  • Mr_no_NaMe
    Tessékitta javított Silverback ha erre gondolsz.
  • HUaRC
    Arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy inkabb egy linkert pitizek itt. Szal aki tud crackhez linket vagy hogy mit kell letoltenem (meretre pontosan) akkor nyoszorogjon, koccike.
  • HUaRC
    Kiprobaltam a demot, mit mondjak, nagyon teccik...mar le is szedtem az egeszet...na most jol visszaolvasok a crackert vagy miert ami kell
  • Des
    lesz magyar szerver valamikor?
  • [Jakuza]
    LB42-Z05V-VK9S-I7BM-58S5
  • Mr_no_NaMe
    Bocs az ordibálásomért de r*hadtúl ki vagyok akadva!
  • Mr_no_NaMe
    BASSZAMEG SEGÍTSETEK MÁR!FELÜLÍRTAM AZTA KIBASZOTT SILVERBACKET ÉS BETETTEM A GAME.DLL-T DE SEMMILYEN ROHADT CD-KEYT NEM FOGAD EL!!!
  • Mr_no_NaMe
    Lécci segítsetek!Felpeccseltem de kéri a cd-keyt de semmit nem fogad el!PLz Help!
  • [Jakuza]
    Savage Samurai Mod Honlap

Erdemes megnezni, annak akik szerettek az eredeti Savage-t.
    Ez az erdekes mod a feudalis japanba kalauzol el minket.
    Letoltheto a forum szerint holnaptol.
  • Mr_no_NaMe
    Plz help valaki!
  • Mr_no_NaMe
    Na crack má van de mikor hostolni akarok egy servert akkor kapok egy ijen hibaüzit:

"GUI Error:Couldn't find textbuffer
    Textbuffer_notifilacions_1
    (obituary_Panel:obituarise)"

PLZ help!
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Tudna adni valaki hozzá cracket?
  • Des
    na, régi savage arcok, gyűljetek és sokasodjatok! kell ungarische szerver!
  • J.a.b.b.a
    R.I.P. savage
    :(
  • Evil
    no, nem lesz game valamikor?
  • Evil
    game?
  • [Dragon] Ati
    Ok. Beállítottam a teambalancet (legalábbis remélem hogy megy is), de az hogy marad-e, az attól függ mennyire lesz majd használható.
  • J.a.b.b.a
    Ha feltetted a "javított" silverback.exe-t akkor mindegy mit írsz a CD-keybe csak töltsd ki valamivel. Menni fog ;-)

ATI!
    megnéztem a s2games fórumján, elvileg ez lenne a balance teams változója:

sv_balancedTeams 1

Kérlek, ha lesz rá időd állítsd be, mert hihetetlen gyenge a játékosok morálja, és simán beállnak a nagyobb csapatba.
    Köszi
  • Kojiro
    És mit írjak a cd key mezőbe?
  • [Dragon] Ati
    Feltelepíted a cdről/isoból a játékot.
    Elindítod az updater.exe-t, és nyomsz egy OK-t (vagy Yes-t) hogy töltse le az elérhető update-eket.
    Ezután az ftp://savageftp:[email protected]/silverback.rar-ban találsz egy .exe-t, ezt bemásolod abba a könyvtárba, ahova telepítetted a játékot (felülírod az előzőt).
    Elvileg ennyit kell csinálni, amennyiben jelenleg 3 patch-et tölt le az updater. /ha mégse, akkor valaki szóljon, vagy keressen újabb letöltési segítséget :)/