Savage: The Battle for Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki hogy hol találok törést a 2.00-ás pecsre?
Elõre is köszi!
Debob - Lvl 2 Wizard
Debob - Lvl 2 Wizard
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Erdemes megnezni, annak akik szerettek az eredeti Savage-t.
Ez az erdekes mod a feudalis japanba kalauzol el minket.
Letoltheto a forum szerint holnaptol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"GUI Error:Couldn't find textbuffer
Textbuffer_notifilacions_1
(obituary_Panel:obituarise)"
PLZ help!
Debob - Lvl 2 Wizard
😞
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
ATI!
megnéztem a s2games fórumján, elvileg ez lenne a balance teams változója:
sv_balancedTeams 1
Kérlek, ha lesz rá idõd állítsd be, mert hihetetlen gyenge a játékosok morálja, és simán beállnak a nagyobb csapatba.
Köszi
Elindítod az updater.exe-t, és nyomsz egy OK-t (vagy Yes-t) hogy töltse le az elérhetõ update-eket.
Ezután az ftp://savageftp:[email protected]/silverback.rar-ban találsz egy .exe-t, ezt bemásolod abba a könyvtárba, ahova telepítetted a játékot (felülírod az elõzõt).
Elvileg ennyit kell csinálni, amennyiben jelenleg 3 patch-et tölt le az updater. /ha mégse, akkor valaki szóljon, vagy keressen újabb letöltési segítséget 😊/
Próbáltam visszaolvasni és eligazodni, de egyet áruljatok el léci:
Miután feltelepítem, mit milyen sorrendben és hogyan csináljak, hogy menjen végre-valahára ez a game?
Télleg részletesen kéne egy ismertetõ nekem (föleg pontosítva a sorrendeket), mert sehogy se akar összejönni.
THX
Kojiro ergo sum.
Ha jól tudom, az új patch-el be lehet állítani valami balace teams változót. Jó lenne, ha meg tudnád csinálni, mert néha nagyon gyökerek a játékosok és simán átállnak az erõsebb csapatba. Ha nem túl nagy kérés...
ftp://savageftp:[email protected]/ itt most már csak egy silverback.rar van, ezt ajánlatos nem eredeti verzióhoz letölteni. Elvileg mûködik, legalábbis nekem megy. Amúgy már van belõle egy ilyen is:
2003-10-05 PC Game Rip Patches The Battle For Newerth v1.02 Update Incl Public Server Patch 01x2.88 MB - VACE
csak én hirtelen nem találtam meg sehol. Gondolom ua. lesz kb mint amit én raktam az ftpre, de nem teljesen biztos.
Sorry, de délután elkezdtem a szerver átállítását, de el kellett mennem, azért nem lett befejezve, csak mostanra.
Annyit viszont tényleg el kell ismerni, hogy javult a játék teljesítménye az új béta pecscsel.
A péntek éjszakai játék nagyon ott volt, Des, green meg a többiek, köszi, hogy jöttetek. És Atinak csak újra azt tudom mondani, hogy köszi a szerverért!
193.202.89.14
DeXoSZ: az ftp://savageftp:[email protected]/ címre felraktam a snowblind pályát, remélem ezzel menni fog (ez van a szerveren 😄 )
Nemtudná vki felpakolni vhova azt pályát ? 😊
Ma este is nyomattuk, de max 4 ember volt a szerveren 😞
Egyébként meg gyertek játszani, nem állapot, hogy itt a Dragon szerver és mindig üres...
jó hentelést sporttársak 😊
És akkor nem nézi ezt az autoupdateet többet.
Ha meg esetleg érdekel hogy van-e újabb, akkor ott az updater.exe.