Savage: The Battle for Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

screenshot nuku? hát milyen topic ez,h sehol 1 kép a játékbol? most hogy tudjam eldönteni,h érdemes-e feltelepiteni,vagy töröljem az ISO-t is? 😊
Mr_no_NaMe
Mindeggy már megbarkácsóltam.
Mr_no_NaMe
Gond van.Elindul a savage de szerintem az alap verzió!Nagyon nem jó,még Chaplan vagyis gyógyító sincsen benne!
Nem tudja valaki hogy hol találok törést a 2.00-ás pecsre?
Elõre is köszi!
HUARC!! LÉGYSZI OLVASD EL PRIVIT! SÜRGÕS!

Debob - Lvl 2 Wizard

Itt se talalom ~.~
Mr_no_NaMe
Viszont fentvanitt
Mr_no_NaMe
sajnos nem😞
ircen nem tudnad atDCCzni?
Hat egyik link se mukodik sajnos..
Mr_no_NaMe
Jaj ez egybe ment😊
Mr_no_NaMe
Tessékitta javított Silverback ha erre gondolsz.
Arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy inkabb egy linkert pitizek itt. Szal aki tud crackhez linket vagy hogy mit kell letoltenem (meretre pontosan) akkor nyoszorogjon, koccike.
Kiprobaltam a demot, mit mondjak, nagyon teccik...mar le is szedtem az egeszet...na most jol visszaolvasok a crackert vagy miert ami kell
lesz magyar szerver valamikor?

Debob - Lvl 2 Wizard

[Jakuza]
LB42-Z05V-VK9S-I7BM-58S5

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr_no_NaMe
Bocs az ordibálásomért de r*hadtúl ki vagyok akadva!
Mr_no_NaMe
BASSZAMEG SEGÍTSETEK MÁR!FELÜLÍRTAM AZTA KIBASZOTT SILVERBACKET ÉS BETETTEM A GAME.DLL-T DE SEMMILYEN ROHADT CD-KEYT NEM FOGAD EL!!!
Mr_no_NaMe
Lécci segítsetek!Felpeccseltem de kéri a cd-keyt de semmit nem fogad el!PLz Help!
[Jakuza]
Savage Samurai Mod Honlap

Erdemes megnezni, annak akik szerettek az eredeti Savage-t.
Ez az erdekes mod a feudalis japanba kalauzol el minket.
Letoltheto a forum szerint holnaptol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr_no_NaMe
Plz help valaki!
Mr_no_NaMe
Na crack má van de mikor hostolni akarok egy servert akkor kapok egy ijen hibaüzit:

"GUI Error:Couldn't find textbuffer
Textbuffer_notifilacions_1
(obituary_Panel:obituarise)"

PLZ help!
Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Tudna adni valaki hozzá cracket?
na, régi savage arcok, gyûljetek és sokasodjatok! kell ungarische szerver!

Debob - Lvl 2 Wizard

R.I.P. savage
😞
Evil
no, nem lesz game valamikor?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
game?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Ok. Beállítottam a teambalancet (legalábbis remélem hogy megy is), de az hogy marad-e, az attól függ mennyire lesz majd használható.

Ha feltetted a "javított" silverback.exe-t akkor mindegy mit írsz a CD-keybe csak töltsd ki valamivel. Menni fog ;-)

ATI!
megnéztem a s2games fórumján, elvileg ez lenne a balance teams változója:

sv_balancedTeams 1

Kérlek, ha lesz rá idõd állítsd be, mert hihetetlen gyenge a játékosok morálja, és simán beállnak a nagyobb csapatba.
Köszi
Kojiro
És mit írjak a cd key mezõbe?

Kojiro ergo sum.

Feltelepíted a cdrõl/isoból a játékot.
Elindítod az updater.exe-t, és nyomsz egy OK-t (vagy Yes-t) hogy töltse le az elérhetõ update-eket.
Ezután az ftp://savageftp:[email protected]/silverback.rar-ban találsz egy .exe-t, ezt bemásolod abba a könyvtárba, ahova telepítetted a játékot (felülírod az elõzõt).
Elvileg ennyit kell csinálni, amennyiben jelenleg 3 patch-et tölt le az updater. /ha mégse, akkor valaki szóljon, vagy keressen újabb letöltési segítséget 😊/

Kojiro
Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni és eligazodni, de egyet áruljatok el léci:

Miután feltelepítem, mit milyen sorrendben és hogyan csináljak, hogy menjen végre-valahára ez a game?
Télleg részletesen kéne egy ismertetõ nekem (föleg pontosítva a sorrendeket), mert sehogy se akar összejönni.

THX

Kojiro ergo sum.

Ati!

Ha jól tudom, az új patch-el be lehet állítani valami balace teams változót. Jó lenne, ha meg tudnád csinálni, mert néha nagyon gyökerek a játékosok és simán átállnak az erõsebb csapatba. Ha nem túl nagy kérés...
ollie
Ez csak multiplayer vagy van single campaign is benne?

Uninstall után le kell törölni a Savage könyvtárat, mert az update-eket nem tudja letörölni az uninstall, és így ha rögtön újrainstallálod, akkor úgy érzékeli, hogy már peccselve van.

mármint updater.exe futtatása...

Az auto-update csak akkor mûködik, ha nincs tört dolog a savage könyvtárban (meg talán béta se) mert nem érzékeli rendesen, hogy mit is kéne leszednie. Szóval a legegyszerûbb (szerintem), ha uninstall, install, updater.exe, silverback.exe felülír, és akkor jónak kell lennie.

Szóval miután mostmár auto-updateben is lejön az új peccs (de persze nem pont ua. mint a béta volt), ezért a szerver is át lett állítva a hivatalos verzióra.
ftp://savageftp:[email protected]/ itt most már csak egy silverback.rar van, ezt ajánlatos nem eredeti verzióhoz letölteni. Elvileg mûködik, legalábbis nekem megy. Amúgy már van belõle egy ilyen is:
2003-10-05 PC Game Rip Patches The Battle For Newerth v1.02 Update Incl Public Server Patch 01x2.88 MB - VACE
csak én hirtelen nem találtam meg sehol. Gondolom ua. lesz kb mint amit én raktam az ftpre, de nem teljesen biztos.
Sorry, de délután elkezdtem a szerver átállítását, de el kellett mennem, azért nem lett befejezve, csak mostanra.

DeXoSZ
köszi
egyébként VmiLama néven szoktam nyomulni
Hihi 😊 hogy megsértõdött.
Annyit viszont tényleg el kell ismerni, hogy javult a játék teljesítménye az új béta pecscsel.
A péntek éjszakai játék nagyon ott volt, Des, green meg a többiek, köszi, hogy jöttetek. És Atinak csak újra azt tudom mondani, hogy köszi a szerverért!
Ha valakinek esetleg szüksége van a Dragon ipjére (nincs szerverlista, stb.) akkor ez az új ip:
193.202.89.14

DeXoSZ: az ftp://savageftp:[email protected]/ címre felraktam a snowblind pályát, remélem ezzel menni fog (ez van a szerveren 😄 )

DeXoSZ
Sztem még ilyen bugosan is egész élvezhetõ a game, Dragon szerveren nyomultam, csak az a gáz, hogy a snowblind mapnál mindíg kidob, arra hivatkozva,hogy nem egyezik.
Nemtudná vki felpakolni vhova azt pályát ? 😊
Ja igen, a lag probléma NEM szünt meg az új patch-el. Bár szerintem ez nem egyértelmûen a Savage hibája, inkább a routeré.
Ma este is nyomattuk, de max 4 ember volt a szerveren 😞
Akkor ajánlom olvasgasd a savage hivatalos fórumát, kistáska. És örülj, hogy megy a game, nem kell beszólni rögtön.

Egyébként meg gyertek játszani, nem állapot, hogy itt a Dragon szerver és mindig üres...
Hát elképesztõ mennyire lámák ezek a Savage-es fejlesztõk. Elég nagy csõd ez az egész játék (szvsz). Gondolom kicsit idegesek lehetnek azok a szerencsétlenek, akik megvették: audio gondok, video gondok, hardwarerouter lag és most a legújabb: nem látszik a szerverlista. Persze valami internetes routing problémára hivatkoznak, de szerintem csak elcsesztek valamit. És egyébként is kit érdekel? Játszani akarunk, nem szívni 😊 Én persze nem ugatok, hiszen csak szerény tesztelõje vagyok a gammának, nem igazi felhasználó, de úgy tûnik nem is veszem meg, ha így megy tovább. Tényleg bejön, amit valaki (bocs) írt korábban, hogy télre jönnek az új cuccok és a savage-et szépen elfelejtjük. Nézegettem a napokban, a szerverek teljesen üresek. Pedig jó ötlet volt, csak a kivitelezésen bukott el. Azért köszönjük a PT csapatnak és Atinak is, hogy nyomatták a szervert!

jó hentelést sporttársak 😊
212.92.18.118 a Dragon ipje.

Ati tényleg Te csináltad ezt a Silveback.exe "patch"-et? Elismerésem! Tökéletesen mûködik. Köszönjük szépen! 😊
Annyit kell tenni, hogy az indítóikont átállítod, hogy a savage.exe helyett a silverback.exe-t indítsa el.
És akkor nem nézi ezt az autoupdateet többet.
Ha meg esetleg érdekel hogy van-e újabb, akkor ott az updater.exe.

Akkor az auto-update-ben már megvan az új patch?

Yaya, ez a helyes sorrend. A win32_102beta3.zip-ben az eredeti silverback.exe van, a másik .rar-ban lévõ exe kell ha esetleg még nem eredeti a játékod.

Ha valaki esetleg régi verziós tört szervereken is akar a Dragon mellett játszani, akkor a legegyszerûbb, ha az egész savage könyvtárat elmenti az új peccs felrakása elõtt, majd ezt a kettõt váltogatja.