463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
-
psyCoded Riot #423 vki igazán elmagyarázhatná már konkrétan hogy mivan ezzel...találl szervert...csak ha csatlakozok...vmi GUI hülyeséget ir ki...láttam másnak is volt ijen problémája de nem lett elmagyarázva mi a baj...megköszönném nagyon...bye -
drome #422 yea guess its any CD key will work not any random numbers as I thought, because the authentication server is down.....
just everyone use that guys key: LB42-Z05V-VK9S-I7BM-58S5 and it should work for everyone -
ronhaven #421 Ja regen nekem is nagyon tetszett. Pont par hete gondoltam ra, csak mondom ugyse birom beszerezni,meg ugysincs krekkes server..
Jolenne ha igaz lenne. -
#420 Nahát Savage. Mik vannak, már ki is ment a fejemből ez a játék. -
ronhaven #419 Ez igaz?
Mer a patchnel meg ottvan a buy meg order anyamtyukja.. -
drome #418 DOWNLOAD HERE:
Code:
http://downloads.s2games.com/online_orders/savage_windows.zip
Get it while it's good, dont know how long it will be up for.
Unzip and install Savage, then download the 2.00E patch which can be found here: Code:
http://www.s2games.com/savage/index.html
***You no longer need a CD-key to play this game online.***
As of 3 weeks ago, the company no longer supports the game so they basically made it free. If it prompts you for a CD key, enter any random numbers and it will work.
-
Lyan Kyj #417 Hy!Segítséget kérnék:
felraktam a játékot, a 2.00c-s patch, itt beírtam a cd-keyt, amit lejjebb adott meg Jakuza, de nem látom a szervereket, és nem is keresi őket! Valaki segítsen! Kösz -
#416 óóóóóóóóóóó -
TneX #415 Már hogyne lenne topicja??? -
cs31 #414 Helló!
Légyszíves írd le részletesen, hogy hogyan csináltad!Nekem is ugyanaz a problémám,de sehogy sem tudom megoldani.Köszi. -
d1g1t4l sp00k #413 screenshot nuku? hát milyen topic ez,h sehol 1 kép a játékbol? most hogy tudjam eldönteni,h érdemes-e feltelepiteni,vagy töröljem az ISO-t is? :) -
#412 Mindeggy már megbarkácsóltam. -
#411 Gond van.Elindul a savage de szerintem az alap verzió!Nagyon nem jó,még Chaplan vagyis gyógyító sincsen benne!
Nem tudja valaki hogy hol találok törést a 2.00-ás pecsre?
Előre is köszi!
-
Des #410 HUARC!! LÉGYSZI OLVASD EL PRIVIT! SÜRGŐS! -
HUaRC #409 Itt se talalom ~.~ -
#408 Viszont fentvanitt -
#407 sajnos nem:( -
HUaRC #406 ircen nem tudnad atDCCzni? -
HUaRC #405 Hat egyik link se mukodik sajnos..
-
#404 Jaj ez egybe ment:) -
#403 Tessékitta javított Silverback ha erre gondolsz. -
HUaRC #402 Arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy inkabb egy linkert pitizek itt. Szal aki tud crackhez linket vagy hogy mit kell letoltenem (meretre pontosan) akkor nyoszorogjon, koccike. -
HUaRC #401 Kiprobaltam a demot, mit mondjak, nagyon teccik...mar le is szedtem az egeszet...na most jol visszaolvasok a crackert vagy miert ami kell -
Des #400 lesz magyar szerver valamikor? -
#399 LB42-Z05V-VK9S-I7BM-58S5
-
#398 Bocs az ordibálásomért de r*hadtúl ki vagyok akadva! -
#397 BASSZAMEG SEGÍTSETEK MÁR!FELÜLÍRTAM AZTA KIBASZOTT SILVERBACKET ÉS BETETTEM A GAME.DLL-T DE SEMMILYEN ROHADT CD-KEYT NEM FOGAD EL!!! -
#396 Lécci segítsetek!Felpeccseltem de kéri a cd-keyt de semmit nem fogad el!PLz Help! -
#395 Savage Samurai Mod Honlap
Erdemes megnezni, annak akik szerettek az eredeti Savage-t.
Ez az erdekes mod a feudalis japanba kalauzol el minket.
Letoltheto a forum szerint holnaptol. -
#394 Plz help valaki! -
#393 Na crack má van de mikor hostolni akarok egy servert akkor kapok egy ijen hibaüzit:
"GUI Error:Couldn't find textbuffer
Textbuffer_notifilacions_1
(obituary_Panel:obituarise)"
PLZ help! -
#392 Sziasztok!
Tudna adni valaki hozzá cracket? -
Des #391 na, régi savage arcok, gyűljetek és sokasodjatok! kell ungarische szerver! -
J.a.b.b.a #388 R.I.P. savage
:( -
#387 no, nem lesz game valamikor? -
#385 game? -
[Dragon] Ati #379 Ok. Beállítottam a teambalancet (legalábbis remélem hogy megy is), de az hogy marad-e, az attól függ mennyire lesz majd használható.
-
J.a.b.b.a #378 Ha feltetted a "javított" silverback.exe-t akkor mindegy mit írsz a CD-keybe csak töltsd ki valamivel. Menni fog ;-)
ATI!
megnéztem a s2games fórumján, elvileg ez lenne a balance teams változója:
sv_balancedTeams 1
Kérlek, ha lesz rá időd állítsd be, mert hihetetlen gyenge a játékosok morálja, és simán beállnak a nagyobb csapatba.
Köszi -
#377 És mit írjak a cd key mezőbe? -
[Dragon] Ati #375 Feltelepíted a cdről/isoból a játékot.
Elindítod az updater.exe-t, és nyomsz egy OK-t (vagy Yes-t) hogy töltse le az elérhető update-eket.
Ezután az ftp://savageftp:[email protected]/silverback.rar-ban találsz egy .exe-t, ezt bemásolod abba a könyvtárba, ahova telepítetted a játékot (felülírod az előzőt).
Elvileg ennyit kell csinálni, amennyiben jelenleg 3 patch-et tölt le az updater. /ha mégse, akkor valaki szóljon, vagy keressen újabb letöltési segítséget :)/