Savage: The Battle for Newerth

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
hallom osztanak beta kulcsokat, ki tiud errol infot ?> 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ryleh
na..ez sem véletlen lett free....sajnálom,biztos jo lenne..ha nem ilyen vacak instabil lenne...

Ryleh
bazz...ez mindenhol ugy klaggol hogy belefájdul a szemem😞((

Ryleh
na ezt kiprobálom...mit tudhat ez az egyveleg😊)töltöm,töltöm...remélem fut majd rendesen szimpla online kliensek gond nélkül mennek..viszon néha magas a pingem😞(

ripedon, ha rendes savage2 szervert tudnátok hostolni, az lenne a legjobb....

Debob - Lvl 2 Wizard

gyertek savage 2-zni😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Hali !

Mostanság van még valami élet ?
Játszik még valaki ?

Savage SFE Hardcore Szerver powered by Fgcklan.hu (24/7 moddolt szerver)

10000 kezdõ redstone
Kifogyhatatlan arany
Összes fegyver és tárgy.

Szerver remélhetõleg lagmentes. Mivel új szerver és tesztelés alatt ál, szükségünk van emberekre,(legalább 16 a teszthez).

Szerver IP: 87.229.14.26:11235

Szerver honlapja: http://savagehcs.uw.hu vagy http://hcsmodder.wrz.hu
látom reklámozod a szerot 😊
Sziasztok!

Ha valakit érdekel a Savage Battle for Newerth hamachin keresztül, az nézze meg legyen szíves a www.savagehcs.uw.hu oldalt.

Elõre csak annyit, hogy moddolt a savage, azaz gyorsabb a játék, rengeteg ammo, nagyobb ugrás...

Ja és még nem tudtam belõni hány játékost bír el a netem, szál nem kell anyázni ha laggol, majd kitapasztaljuk... 😊

Üdv.

Csá ripedon.
ok ciri örülök hogy látlak, alig vagy fenn msnen
HI! mELYIK SZERVEREN SZOKTATOK JÁCCANI ÉS MI A NEVETEK? aZ ENYÉM BaloghDenes(Hun) és vegyesen szoktam a szervereken lenni!
Ja és hogyan lehet belépni klánba, vagy hol találok valami magyar nyelvû léeírást róla?
Üdv!

Mi a helyzet Ripedon! Ja amúgy CiRi vok csak már valaki van itt ilyen nick-el, és sztem nem én vok, vagy k.rva régen regisztráltam ide ilyen névvel és nememléxem a jelszóra de mindegy. A 448 üzeneted eléggé durva dehát biztos megérdemelte.. Amúgy teljesen igazad van. Be kell lépni és ennyi. Ha Turtle-t elkapnád megemlíthetnéd neki, hogyha lát beinvitálhatna. Me' egy magyar az legyen egy magyar klán tagja nem?

Azoknak akik játszanak ezzel az izével. Gyakran vok én is bent délutánonként CiRi a nicknevem ja és jelenleg DaRtH klántag vok, tehát a nevem DaRtH - itt van Vader ikonja - CiRi. Néha csinálok szervert is (mondjuk ki nem tud 😊) Magyar Savage Szerver névvel piros-fehér-zöld színekkel. Persze nem Noob szerver, de minek az a rohanás.

Yusuke2 felvettelek, bár játék közben nem használom az msn-t és amúgy is lehet ott is csevegni csak teljesen felesleges, me' ott jáccani kell de nyílván ezt tudod.

Amúgy valamelyik hardcore szerveren szoktam lenni, ha beférek.

Sziasztok!
Helosztok!!!! Ki jáccik még Savage-t??? aki jáccana szivesen az irjon azt felmegyünk majd 1 szerverre [email protected] vegyen fel aki még jáccik köszike!!!!
nem fogod, mert megkell hogy hivjanak + fizetõs lesz. buktad öcsém
minek irsz ide ilyet ha annyira nyomorék vagy fellépni te szar. lusta kis geci vagy!
Hi All! Vagyunk 3an akik most fogtunk bele a Savage 2.00e-be Xd szal elég gáz h ilyen kevesen vagyunk, kéne még pár ember \=). Szal ha vki jönne írja már meg az msn-jét vagy min e-mailt ahol tudunk egyeztetni. THX Have Fun!
newmain-3t+-windows és azt a savage mappába kicsomagolod
vagy updatel akkor pedig keresd a C:\Savage\autoupdater
SEP3T kell még hozzá
0000000000000000000000 az egész key code egy nagy 0
feltelepítettem, ha vki megmondja hogyan kell mûködésre bírni, akkor játszhatunk vele.

LB42-Z05V-VK95-I7BM-58S5

-kéri de nem mûködik

2.00-ásat tettem a linkrõl, a peccsével nem is indul

valaki tudja a NFS carbon telepítõ kódját??
De lehet, hogy 20.00 elõtt is leszek.
Általában minden nap csinálok egy szervert 20.00 körül a neve lesz (The Server (HUN). Gyertek! 1x vagy 2x indítom el, vagyis 1 vagy 2 óráig lesz. Utána (ha nincs senki) megyek másikra játszani.
Nos aki tud jöjjön játszani 359 mega az egész játék és eltölthetõ hozzá egy cucc amivel lehet olyan szervereken nyomni ahol akár 128-an játszhatnak 4 csapatban mellesleg elég sokan vannak én mindig találok olyan szervert amin legalább 60-an vannak délután
Nem tudom mennyire ismert ez a játék itthon, emlékszem pár éve még voltunk páran akik tört szervereken játszottunk vele, de most már TELJESEN INGYENES!! és qrvajóóó még mindig😊 hivatalos honlapról le lehet tölteni, 150 mega az egész! tessék jönni!

Debob - Lvl 2 Wizard

Még zárt bétában játszottam vele elõször, nagyon érdekes és hangulatos gamma, aztán mikor kiadták, alig játszott vele valaki. Remélem ezzel az ingyenességgel sokan rákapnak!

_Atti_
jó kis játék! szép vegyítése az rpgnek, az akciónak és a stratégiának.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ScarY MAN
en leszedtem 😄 majd jacchatnank 1et 😄

...

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ingyenes lett a game!!!!!!

Savage - v2.00e Free Full Install

Savage Retail 2.00e Full Download and Instructions

Step 1:

Download this Savage 2.00e install file

Windows Version Only.

Step 2:

Download and install the most current video card drivers for your video card.

http://www.nvidia.com for GeForce Series Cards
http://ati.com for Radeon Series Cards

Step 3:

Run the Savage 2.00e installer. To unlock game, enter the following cd-key:

CD Key
00000000000000000000

Next PC upgrade: 2022

Ezzel régen iszonyat jókat játszottunk páran, nem egy tipikus hent-game, kíváncsi vagyok a 2 bétájára, ha lesz hamarosan, tuti kipróbálom

Debob - Lvl 2 Wizard

csak úgy kíváncsiságból felraktam fél órája a játékot és a patchek felrakása után minden crack nélkül simán megy és van 1 rakat szerver 😊 valaki +nézné hogy nála is ilyen simán megy? mert ha igen akkor elkezdeném terjeszteni a játékot😊 tor... oldalon 😊 hogy jöjjenek játszani, de ha ez véletlen volt akkor nem, mert kitiltanának ha szart rakok fel

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

HY segitsen vki plz hiányzik a opengl.dll-em lécci küldjétek el erre a cimre:: [email protected] !
elõre is thx
heló nem tudna valaki adni nekem egy cd kulcsot?????
thx teso! igy tényleg megy...csak még nem nagyon vágom az értelmét de majd belejövök...te nyomod még?
még 1x tényleg THX
Ezen az oldalon megtalálod :
http://www.s2games.com/savage/downloads.html
Elõször nekem is kíirta azt a GUI hibát, letöltöttem hozzá 3 peccset, felinstalláltam, azóta mûködik.
A patch-ek nevei :
savage_patch_200b.exe
savage_patch_200b_to_200c.exe
savage_patch20040901a.exe
Asszem ez a helyes install sorrend.
pls vki
vki igazán elmagyarázhatná már konkrétan hogy mivan ezzel...találl szervert...csak ha csatlakozok...vmi GUI hülyeséget ir ki...láttam másnak is volt ijen problémája de nem lett elmagyarázva mi a baj...megköszönném nagyon...bye
yea guess its any CD key will work not any random numbers as I thought, because the authentication server is down.....
just everyone use that guys key: LB42-Z05V-VK9S-I7BM-58S5 and it should work for everyone <#wink>
Ja regen nekem is nagyon tetszett. Pont par hete gondoltam ra, csak mondom ugyse birom beszerezni,meg ugysincs krekkes server..
Jolenne ha igaz lenne.
Lacc
Nahát Savage. Mik vannak, már ki is ment a fejembõl ez a játék.
Ez igaz?
Mer a patchnel meg ottvan a buy meg order anyamtyukja..
DOWNLOAD HERE:
Code:
http://downloads.s2games.com/online_orders/savage_windows.zip

Get it while it's good, dont know how long it will be up for.

Unzip and install Savage, then download the 2.00E patch which can be found here: Code:
http://www.s2games.com/savage/index.html

***You no longer need a CD-key to play this game online.***
As of 3 weeks ago, the company no longer supports the game so they basically made it free. If it prompts you for a CD key, enter any random numbers and it will work.
Hy!Segítséget kérnék:
felraktam a játékot, a 2.00c-s patch, itt beírtam a cd-keyt, amit lejjebb adott meg Jakuza, de nem látom a szervereket, és nem is keresi õket! Valaki segítsen! Kösz

Adam5
óóóóóóóóóóó

Már hogyne lenne topicja???

Helló!
Légyszíves írd le részletesen, hogy hogyan csináltad!Nekem is ugyanaz a problémám,de sehogy sem tudom megoldani.Köszi.
Oldal 1 / 10Következő →