Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
bakker, ismerem a csákót, most, hogy megnéztem megint elképedek mire képesek egyes emberek. Ez akkorát üt, hogy leszakad az ember feje😊)
Képzett és edzett embereket küld úgy padlóra, mint egy hathetes kutyakölyköt😊

The Matrix has you...

bigapó
nana, nem bántani Csáák bácsit, mert szólok a mostohatesójának a Szomszédokból...oszt akkor végetek lesz 😄DD

The Matrix has you...

trick daddy
XD igazad van (azé már vanak olyanok akik megverik chuck norist <#buck>)

a-a, olyan nincs, h nem Fedor a király😄

Gracie Barra

trick daddy
jaa és david tua

trick daddy
kimbo slice a király és rampage jackson XD

biomage
aszem megtaláltam a felvételt 😊, de nem vagyok bene 100% biztos, mert ugy emlékszem ketrecben harcolt valaki :S
na mindegy itt a felvétel
Azt tudom hogy a zene 2001 körüli, de a felvételt nem tudom mikor készülhetet, kb mikor készülhetet?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bens
engem azért inspirálnak a küzdelmei, mert én is alacsonynak számítok a súlycsoportomban, és õ ezzel a gonddal elég könnyen megbírkózik legtöbbször.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Igaz. Akkor vagy nem Zambidis, vagy nem ketrec😊
Mind1, õt azért érdemes megnézni ahog ypörög😄

Gracie Barra

bens
zambidis nem mma-s, ergo nem láthattad ketrecben.

biomage
nagyon ugy tünik hogy ö az 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
Nem tudom de rákeresek a googlen

Beszéltem az egyik barátomal, aki látta ez a felvételt, az biztos hogy 4 éve láttuk minimum

Iron Mike Zambidis?

Gracie Barra

biomage
aha 😊
és nem volt nagy 😊 kisebb volt az átlagnál, akiket kiosztot a videoban

kétlábú férfi volt, egy orral?
biomage
ere már rég rájöttem 😊
gondolkodom mivel tudnám még lejebb csökenteni a listát 😊

már szûkült a kör😊
bens
kb az mma-sok fele kopasz és vasketrecben verekszik mind 😛

biomage
nem ez az 😞
na lássuk csak, egy vas ketrecben verekedet, az a kopasz, és ha jól emlékszem alacsony volt elégé
Edit: elég rég láttam kb 2000 környékén, bár lehet hogy elöbb

hykao
Nem a Bas Rutten féle highlightra gondolsz?
biomage
Hali

Régel valahol láttam egy öszevágot verekedést, egy kopasz vert meg mindenkit a ketrecben, a nevére nem emlékszem, elég jó zenét füztek a harca alá.
Remélem valaki felismeri 😊, nézem a bannert kicsit hasonlit jardinera
Ja és azsem K1 harc volt nem biztos

Igazad van bocsi, ezzel kevertem😊

Gracie Barra

hykao
Hol volt ilyenrõl szó? Én arról tudok, hogy a Chuck Liddell vs Rashad Evans mérkõzés marad el az UFC85 gálán, elõbbi sérülése miatt.
(Liddell helyett más ellenfele lesz Evans-nek)
Egyelõre??? Hát eddig errõl volt szó😄

Gracie Barra

hykao
Egyelõre nincs ilyenrõl szó.
Silva vs Jardine nem elmarad?

Gracie Barra

hykao
Bannerkép és link aktualizálva. (érdemes a bannerre kattintani, és szétnézelõdni a megnyíló oldalon)
Loál János
A focit küzdõsportnak minõsítették?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ipolyszogise.atw.hu nézzétek meg 😄xd

Jano
Óje.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
Nah most az lesz vajon, hogy Kimbóval megetetik az összes kivénhedt rókát? 😊

Amúgy színesedik a kép, ismét jönnek a japánok néhány nagy visszatérõvel:
-Márc. 5. - World Victory Road
-Márc. 15. - DREAM
Naés mit szóltok Bigdaddy "beszólásához"?
Kimbo vagy õ?
Lesz -e meccs egyáltalán?

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Persze. 1-1 meccsen akár 3-4-5 rúgás is van😊
És vagy 200 ütés...

Gracie Barra

hykao
Mutatnék is egy képecskét a témához kapcsolódóan... 😊

hykao
Még ezt sem mondanám...elég sok UFC meccsen láttam rugdalózást mostanában is. Fõleg test- és lábrugásokat, de a fejre irányuló rugások sem épp ritkák...ugye emlékszünk még CroCop kivégzésére a saját fegyverével... K-1-ben pedig egyértelmû a helyzet, ott egy elbaltázott kísérlet után nincsenek olyan következmények, mint MMA-ban. Teszem azt a koma elesik, a biró egybõl közéjük ugrik, és megvárják, mig amaz szépen feltápászkodik...míg MMA-ban ugye tudjuk milyen következményei lehetnek egy ügyetlenkedésnek vagy ügyetlen földre kerülésnek...
Mi akadályoz meg benne?😊

Gracie Barra

Jó de sokkal többet, mint gondolná az ember. Annyit használják a lábat, mint a kezet. MMA-ban ez erõsen az utóbbi felé tolódik (földharcot nem számolva,). Az általam már leírt okok miatt.

Gracie Barra

Z
"lehet, hogy nem néztek elég MMA-t" --- ez így van. 😞

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
Nyilván többet rúgnak a K-1-ben, de ez mindig is így volt...ez nem is kérdéses. 😊
de csak hasonlítsd össze egy K-1 meccsel, hogy ott mennyit rúgnak, és ahhoz képest az MMA-ban mennyit.

Gracie Barra

Nameg testre térdrúgás amikor kezd átmenni bírkózásba a dolog az tényleg gyakran van.

Gracie Barra

Mást se nézek mostanában😄
Nem azt mondom h nem rúgnak, de a kéz és a földharc dominál.
Nézd csak meg pl: Liddel vs Silva, Liddel vs Couture, Fedor... sorolhatnám a legutóbbi meccseket. Egy-egy lábrúgás elcsattan.

Persze van 1-2 harcos aki tud is rúgni, õk rúgnak is😊

Gracie Barra

hykao
Azért nem mondanám, hogy visszaszorult. ...lehet, hogy nem néztek elég MMA-t?! 😊

(közben kicseréltem a bannert, mert a PRIDE-os sajna idejétmúlt lett ugye...majd próbálok mindig frisset betenni)
igen, érdekes, hogy az MMA-ban az ökölharc és a földharc dominál, a lábhasználat visszaszorult.

Mondjuk ez érthetõ is, hisz igazán veszélyesnek csak a fejrúgás tekinthetõ, de ahhoz nagyon jó technika kell. Ha nem ûzöd olyan szinten, ahogy csak kevesek (Crocop pl), csak azt éred el vele, hogy kibillensz az egyensúlyodból, rengeteg védtelen felületet hagysz magadon rúgás közben, és ha esetleg el is kapják a lábad...

Gracie Barra

Z
Látványos, de furcsa ezt az ketrecben folyó állóharcot...ökölcsatát (mert rúgás nem volt) nézni. 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

kisradai
Én is voltam.Sajnos Aerts-el nemtudtam közös képet csinálni.De sikerült Remyvel,Slowinskivel,és Samedovval 😊

LordVenom
Én is kinn voltam,szerintem is elég jó volt a hangulat,fõleg Karacs meccsén. Ott aztán felhördült a tömeg. Csináltam is fotót Remy-vel,meg Aerts-el is.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Én kint voltam, egész jó volt. Csak kár, hogy 19:30-ra volt meghirdetve és mikor 7-re odaértem, már a második felvezetõ meccs ment... Amúgy Samedov, Muresanu meg Veres Ádám (vagy hogy írják) meccseivel nem értettem egyet...

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

hykao
Én az egyik román tévéadón néztem meg, merthogy az vágatlanul adta le, és élõben, nem másnap fél egykor éjszaka...