Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt valaki szombaton a K-1 európai elõdöntõn?

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

antgecc
Jaha, értelek már. És egyetértek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
Úgy, ahogy írtam! 😊 Kezd a profi boksz-sóhoz hasonlatos helyzet kialakulni. Túl sok bunyós, ám nem mindenkinek ugyanannyi lehetõség...van a "felsõ réteg", akik majd egymás közt adogatják az öveket, és van az "alsóbb", akik jó, ha lehetõséget kapnak, hogy egyáltalán bunyóhoz jussanak az UFC-ben...ha egy "felsõ réteg" belit túl sokszor picsáznak el, akkor esetleg összeeresztik egy "alsóbb réteg" belivel...ha tõle is kikap - süllyesztõ, ám az "alsóbb rétegû" bunyós ettõl még nem kap lehetõséget újabb "felsõ rétegû" bunyóshoz...
Jackson mikor bunyózott utoljára? Minden gála tele új arcokkal, míg a nagy nevek pihengetnek...
antgecc
Hogy érted h túl sok a bunyós?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Na az meg ki?

Gracie Barra

Clay Guida FTW!!!!!!! <#boxer>

Épp ettõl lesz gyöngyszem😄 Egész más, mint a ma megszokott😛

Gracie Barra

hykao
Hát az, hogy "gyöngyszem" kissé túlzás...inkább kocsmai bunyó-szerû téma, érdekes fizikumú, frizurájú emberek tolmácsolásásban. 😊))
Az elmúlt hónapban 20 giga MMA-t töltöttem innen😛

Gracie Barra

www.stage6.com

Videomegosztó oldal, és elég gyorsan felkerülnek az MMA-s dolgok (értsd: napokon belül). Sõt egy-egy régebbi UFC gála is fennt van. Pl a gyöngyszem: UFC 1: The Beggining😛

És jó minõségben. A legtöbb az TV/DVD minõség, de lehet találni egy-egy HD-s dolgot is találni, akár 1980*1200asat is😛

Gracie Barra

hykao
Jó volt, csak kezd már a bõség zavara lenni...túl sok a bunyós már az ufc-ben...
Sziasztok..Jó volt az az UFC 81. Breaking Point!!😊

The Protector
Azaza ténxleg az.Valahol lehet esetleg ijet MO-n venni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Z
Lehet, hogy Gunshu a neve... 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Szerintem csak lándzsa szokott hajlani, a pompommal a végén.

A botokon szerintem nem látszik, hogy hajlanának. Aztán lehet, hogy én vagyok túl vak. 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

The Protector
hy.Azt szeretném kérdezni hogy mi a neve annak a botnak amivel hadonászni szoktak a martial-osok.A videókon úgy néz ki mintha hajlana de lehet h hajlik is.Azt nemondjátok hogy martial staff.Biztos van vmi rendes neve is.Elõre is ksözi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Loál János
Hát tényleg jó nagy fos volt, a szokásos hibák tömkelegével (pl. Hari helyett Nari, ez azért tényleg kabaré), a közvetítõ durva alulinformáltságával, és persze megkurtítva rendesen. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LordVenom
ettõl féltem,hogy szar a minõség...sajnos a retek klub megint megkurtítva fogja adni,úgyhogy inkább várok,ha nehezen is,de kibírom,hogy este ne nézzem meg összevágva...😞

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hykao
Van valami MMA TV oldal, de elég szar a minõség, így szvsz érdemesebb várni a jobb minõség érdekében...

Hivatalosan meg hát ugye ott a PPV, de nálunk nem tudom ez megoldható-e. UFC-nél már van olyan, hogy UFC Demand vagy mi, amivel a neten lehet nézni a gálákat élõben, de ez sem ingyenes persze...
kisradai
Élõben lehet valahol nézni a k-1 WGP-t?

LordVenom
Meg lehet valahol nézni a holnapi döntõt a neten?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Z
Iceman vs Silva? Áááázdekemény <#eljen>

Tegnap láttam a "The Unit" címû sorozat egyik részét, és amolyan ismerõs figura volt az egyik katona, azonban nem ugrott be, hogy hol is láthattam már korábban. Aztán két perccel késõbb a szereplõk nevei között ezt látom: Randy Couture! 😊

hykao
A következõ UFC-n több érdekes meccs is lesz: KATT 😊
Közben az oroszok is erõsítenek MMA fronton: M-1 Global néven nemzetközire bõvítették az M-1 szervezetüket, elsõ gálájuk szilveszterkor várható Japánban, Fjodor Emelianenko szereplésével.
bigapó
Hej😊

Pont 3 hónapja nem írtatok/írtunk semmit! Mi van srácok, ennyire elmerültetek a bunyónézésbe? 😄D

Én szégyellem magam, mert nem sokat nézek mostanában, nem is tudom már hány UFC-rõl maradtam le, egyre többrõl mindenesetre. Próbálom pótolni😊

Minden jót mindenkinek😊

The Matrix has you...

threeman
INNEN sok sok mma-s cuccot, meccseket, oktató videókat lehet lehúzni, én most téptem le a bas rutten big dvds of combatot ( kb 7órás oktatóvideó 8) ), komoly kis cucc és gyorsan is jött (100-200K) BANG BANG ott van a másik is: lethal street fighting ala bas rutten

LordVenom
A hozzászólások elég szánalmasak,de lusta vagyok regelni,hogy kifejtsem a véleményem...(mármint az UFC játék topik hozzászólásai) 😊

Ez már csak PS3 és/vagy X360-on fog menni, ha ilyen lesz maga a játék is.

hykao
LOL, újabb UFC játék érkezik: KATT, sajnos ezúttal is csak konzolokra. (a videót azért érdemes megnézni PC-seknek is 😄)
hykao
Dánke! 😊
LordVenom
Utólag is sok boldogságot harcos cimbora! <#vigyor2>

Tegnap euron volt nehézsúlyú vb meccs övért. Ez mi? Világbajnokok a Hoost, Remy, stb, de õk nem kaptak övet.
Egyáltalán hogy került ide Hari és Fujimoto?

hykao
Köszi nektek is srácok. 😊
Hepi Bday!

Vajon Sapp hány kilót kajál 1 nap és mennyi kalóriát éget? 😄

Z
Hepi börszdély hykao!

hykao
Köszi szépen! 😊

bigapó

The Matrix has you...

Loál János
BSzN hykao.

bigapó
esküszöm nem tudtam volna kitalálni😊)

The Matrix has you...

Loál János
Cage Fury Fighting Championship 5

bigapó
ez milyen rendezvény volt? hatszögletû a küzdõtér, tehát nem oktagon-os buli volt. szerintem...

The Matrix has you...

hykao
Tegnap lezajlott a Kimbo vs Ray Mercer összecsapás. Minõ meglepetés, submission-nel ért véget...ezt nem gondoltam volna. 😊

Kimbo vs Mercer
LordVenom
Basszus...új gépem van ,új netem,és új dc-m. Ez azzal járt,hogy nincs olyan hub címem,ahol kizárólag harcmûvészetek,és küzdõsportok vannak. Tudtok segíteni? Köszi!

jah. sajnos a ringofhonour elmarad 😞 pedig nagyon kivácsi lennék rá. ahogy hallottam lehet õsszel meg lesz tartva. addig is, lesz viadal, amatõr mma, k-1... 😉

pride. na ez gáz. remélem nem fogják elcseszni amcsi "temperamentummal". kiváncsi leszek, hogy a japánok mennyire fogják értékelni, és elfogadni az amerikai vezetéssel felálló "új" bajnokságot.

CroCop Rulez!

Még jó, hogy írtam....
ugyanis elmarad...

hykao
Örülünk! 😊 Hivatalos oldal: http://www.ringofhonour.hu/
Ha már itt vagyunk. Egy magyar MMA esemény: The ring of honour. Május 5.: 19:30. Budapest Elektromos Sportcsarnok.
Résztvevõk:
Felföldi Szabolcs, Németh Gábor, Gulyás Zsolt, Halmi Viktor, Székesvári Tamás, Bogyó Patrik, Dobrai Mihály, Papp Tamás, Jakab Szilárd, Farkas Csaba, Buz Andrei.
Ki mit szól hozzá?

én vmi onlinetvre gondoltam 😊

hykao
Hát az is megoldható lett volna, mert Szentpéterváron volt, végül is nincs olyan messze, de nem, felvételrõl láttam. 😊
ezt esetleg élõben láttad vhol?