Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Jackson mikor bunyózott utoljára? Minden gála tele új arcokkal, míg a nagy nevek pihengetnek...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Videomegosztó oldal, és elég gyorsan felkerülnek az MMA-s dolgok (értsd: napokon belül). Sõt egy-egy régebbi UFC gála is fennt van. Pl a gyöngyszem: UFC 1: The Beggining😛
És jó minõségben. A legtöbb az TV/DVD minõség, de lehet találni egy-egy HD-s dolgot is találni, akár 1980*1200asat is😛
Gracie Barra
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A botokon szerintem nem látszik, hogy hajlanának. Aztán lehet, hogy én vagyok túl vak. 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Hivatalosan meg hát ugye ott a PPV, de nálunk nem tudom ez megoldható-e. UFC-nél már van olyan, hogy UFC Demand vagy mi, amivel a neten lehet nézni a gálákat élõben, de ez sem ingyenes persze...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Tegnap láttam a "The Unit" címû sorozat egyik részét, és amolyan ismerõs figura volt az egyik katona, azonban nem ugrott be, hogy hol is láthattam már korábban. Aztán két perccel késõbb a szereplõk nevei között ezt látom: Randy Couture! 😊
Közben az oroszok is erõsítenek MMA fronton: M-1 Global néven nemzetközire bõvítették az M-1 szervezetüket, elsõ gálájuk szilveszterkor várható Japánban, Fjodor Emelianenko szereplésével.
Pont 3 hónapja nem írtatok/írtunk semmit! Mi van srácok, ennyire elmerültetek a bunyónézésbe? 😄D
Én szégyellem magam, mert nem sokat nézek mostanában, nem is tudom már hány UFC-rõl maradtam le, egyre többrõl mindenesetre. Próbálom pótolni😊
Minden jót mindenkinek😊
The Matrix has you...
Egyáltalán hogy került ide Hari és Fujimoto?
Vajon Sapp hány kilót kajál 1 nap és mennyi kalóriát éget? 😄
The Matrix has you...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
The Matrix has you...
Kimbo vs Mercer
pride. na ez gáz. remélem nem fogják elcseszni amcsi "temperamentummal". kiváncsi leszek, hogy a japánok mennyire fogják értékelni, és elfogadni az amerikai vezetéssel felálló "új" bajnokságot.
CroCop Rulez!
ugyanis elmarad...
Résztvevõk:
Felföldi Szabolcs, Németh Gábor, Gulyás Zsolt, Halmi Viktor, Székesvári Tamás, Bogyó Patrik, Dobrai Mihály, Papp Tamás, Jakab Szilárd, Farkas Csaba, Buz Andrei.
Ki mit szól hozzá?