3389

MMA szoba az IRC-en!!! (channel: #hun-mma)...WebIRC:
KATT IDE!!!
  • JuzoGB
    Azt azért tegyük hozzá, h az első menet az hosszabb, mint a másik kettő:)
    Asszem 10-5-5.
    Erőnlét nem volt tökéletes. Bár az Fedornál se, végére ő is kész volt
  • Loál János #3108
    Ja igen, az első menet kemény volt.
    Aztán Filipovic átment védekezőbe, és annyi. :-|
  • JuzoGB
    Azért még CroCop ellen is eléggé megizzadt. Amíg álltak, Mirko nagyon ott volt, sőt ha az a fejrúgás nem csak súrolja a homlokát...
    De földön gyengus volt...
  • Loál János #3106
    Coleman, Fujita, Hunt, nekik sikerült legjobban megszorongatni Fedort. Érdekes, hogy Fujita majdnem kiütötte, Hunt pedig a földön gyötörte jódarabig, rutintalansága miatt nem sikerült győznie.

UFC92, K-1 Dyna iszonyat jók voltak, az UFC93 is baromi izgalmas lesz, az Afflictiont is nagyon várom, el vagyunk látva mostanában. :)
  • Loál János #3105
    Jaja, Arlovskinak csak állva van esélye. Nagyon gyors, és viszonylag jó ütőerejű, úgyhogy lábon kell tartania a meccset.
    Én is Fedorra tippelek.

Egyébént nem tudom kinek szurkoljak, mindkét harcost csipázom. :)
  • bens
    fedor vs alovski. szerintetek milyen meccsre számíthatunk? az én véleményem az h fedor fél perc alatt elintézi. arlovski erős de fedor erősebb és ügyesebb is. állóharcban is fedorra tennék, de a földön rutinmunka lesz neki.
  • Flower
    Én csak a K1-et szeretem. De azt nagyon :)
  • LordVenom
    Az MMA néha nagyon leköt,de most a dynamiton is volt két ferdeszemű,akik 10 percig egy ütést sem próbáltak bevinni,csak a feszítésre mentek,ami iszonyatosan unalmas nekem. Nem is néztem meg,csak pörgetve...
  • JuzoGB
    Sztem a box sokkal unalmasabb:) Már az maga megadja az izgalmat, h mindent lehet.
    A box szerintem leáldozóban van. A K1 szerintem legalább be fogja előzni, hisz abban nincs földharc, ami unalmas lehet, viszont a boxnál a lábhasználat miatt változatosabb, pörgősebb.
    De az MMA is igencsak feljövőben van, szerintem a K1 és az MMA között dől el a legnépszerűbb küzdősport cím.

Amúgy az UFC eléggé elitélhető módon preferálni próbálja az állóharcot, ami rossz, mert nem teljesen szabad a küzdelem, de viszont a meccsek tényleg izgalmasabbak így:)
  • Freeeee
    Szerintem az MMA soha nem lesz olyan elismert mint az ökölvivás,mert az átlag ember egyszerüen bealszik egy hoszabb földharc alatt. Persze aki ért hozzá,annak az is nagyon izgalmas tud lenni:)
  • JuzoGB
    Az, hogy ki mit szeret nézni, az meg megint egy egész más kérdés:) A legtöbb pénz még mindig a boxban van pl.
  • bens
    hát nemtom. én nem úgy nézem a szabályrendszereket h melyik hasonlít jobban az utcai harcra. pl a k1-et jobban szeretem nézni mint az mma-t.
  • JuzoGB
    Alá is helyezem. Persze h alatta van, hisz az a szűkebb szabályrendszer. És a vándorlás iránya is ezt mutatja, általában K1ből mennek az MMA-ba.
    Azt viszont nem állítottam, hogy az MMA-s top harcosok automatikusan istenek lennének K1-ben. Ahogy ők sem azok box-ban pl.
  • bens
    szerintem az egyik legerősebb bunyós ami a méretéhez képest elég tiszteletreméltó, és még csak nem is beképzelt.
  • LordVenom
    Akkor gondolom a Manhoef - Sefo meccs tetszett.
  • Jano
    Csak nem szimpatikus.
  • bens
    mi bajod manhoef-el?
  • bens
    ja jó, úgy értettem mintha a k1-et az mma alá helyezted volna.
  • Flower
    Szívemből szóltál!
  • Jano
    Engem a Hunt-Manhoef meccs, és Schilt feszítéses győzelme Mighty Mo ellen borított ki leginkább. :D
    Manhoefra ráférne már egy kiadós verés, ami mostanában nagyon nem jött össze senkinek. :-|
    A telekokszolt Overeem meg mostanában csúcsformát mutat, szívesen látnék tőle több bunyót (hogy kikapjon, mert őt se csípem :D).

Amúgy tetszett az egész gála, szerintem jóra sikeredett - a fentebb említett meglepikkel együtt.
  • JuzoGB
    Én ilyet egy szóval sem mondtam...
  • bens
    most mondtál egy hülyeséget. az mma és a k1 két különböző szabályrendszer és egyáltalán nem úgy van h aki jó mma-ban az k1-ben még jobb. csak h példával éljek ott van kid yamamoto. szinte veretlen mma-ban, viszont amikor k1-ben is indult kiütötték. van akinek ez megy van akinek az. fedor a legjobb mma-s manapság, viszont nem vagyok benne biztos h pl bonjaskyt vagy harit legyőzné k1 szabályok közt.
  • JuzoGB
    A K1 az eddig is egy ugródeszka volt az MMA-ba:) Csak az ment MMAból K1-be, akinek ott nem ment.
  • bens
    elég szépen kiütötte harit. meg is érdemelte mivel olyanokat nyilatkozott meccs előtt h alistar nem is k1-es, így ez a meccs neki nem kihívás. egyszer majd csak megtanulja tisztelni a többi bunyóst.
  • LordVenom
    Hmmm...megnéztem a K1 dynamite-ot...elképesztő volt. Alistar Overeem mióta ekkora?
  • bens
    lehet h sztárolják, de meg is érdemlik h legyen egy-két japán sztár, ha már ők rendezik meg az egész showt. masatonak volt egyszer asszem 2003-ban egy botrányos győzelme zambidis ellen. mike szarrá verte, és a végén masatot hozták ki. na az tényleg gáz volt.
  • LordVenom
    Igen a maxban. De a nagy súlycsoportban is kellett egy japán sztár. Emlékszem a pár évvel ezelőtti VB-n is felnyomták a döntőig,és még ott is nyomtak vele egy ráadás meccset a japán bírók hátha végre lesz japán bajnok. Pedig szerintem már a nyolcadban jobb volt Karaev. De mint mondtam ez csak az én véleményem. ;)
  • bens
    masato a túlsztárolt japán nem musashi
  • LordVenom
    Én őszintén örülök,hogy musashi kiesett a kosárból. Egy túlsztárolt japán volt,mert muszáj volt egy japánt is dicsőíteni. De ez csak szubjektív vélemény.
  • bens
    nekem is tetszik muszasi stílusa. úgy küzd mint egy szamuráj.
  • Retsu
    Hát igen, szerintem is simán folytathatta volna. Már pár mp-el a taposás után is látszott hogy forgatja a fejét, dehát Bonjasky nem akart kockáztatni. Hari egyébként jól teljesített idén, de úgy látszik még most is megvan benne az agresszió. Amit viszont fájlalok, hogy Musashi nem került be a legjobb 8 közé, nem is tudom mi lehet vele mostanában. Egyik kedvenc K1-esem, de nagyon úgy néz ki, ő is karrierje végéhez közeledik.
  • limperatore
    azért tegyük hozzá hogy ez a k1 hibája is, mivel amíg az első hely 400.000$ = 80.000.000 ft
    addig a második hely 30.000$ = 6.000.000 ft

ennyi különbségnél szerinten mindenki ülve maradt volna
  • Flower
    Muszasi - ha jól emléxem pont Sapp ellen - tovább folytatta a küzdelmet és nyert is. Bonji nem volt biztos magában, ezért színészkedett egy nagyot. Hari rögtön kiállítottam volna, nem csak sárga lap.
  • bens
    ilyen szinten ez már nem így megy. egyébként valószínű h még a sárga nélkül is vitte volna a mérkőzést. ok, egy síma mérkőzésen amikor nincs nagy tét, akkor én is azt mondom h ha bunyózni jött valaki, akkor bunyózzon ne haldokoljon, de egy K1 WGP-re már nyerni mennek nem pedig hősködni. folytathatta volna, megkockáztatva h esetleg az utsó percekben kiütik (amire kevés, de volt esély) de sztem teljesen érthető h nem tette. az élsportban mindenki színészkedik. nagy a tét, ez nem a versenyzők hibája.
  • Loál János #3075
    A büntetéssel egyet értek, Hari egy barom volt. Nem tudom, hogy miért szállt el az agya ennyire, de a lényegen nem változtat. Szabálytalan volt, büntetni kellett.
    Viszont Bonjaskyban lehetett volna annyi becsület, hogy nem játsza meg a hattyú halálát, hanem feláll tovább küzdeni, mert az égvilágon semmi baja nem volt. Úgyis előnyben lett volna Hari ellen, mert Kakuda azonnal kiadta Harinak a sárgalapot az incidenst követően. A pirosat csak akkor kapta, amikor Bonjaskyt már felszedték a földről, és az orvosoknak behazudta, hogy duplán lát.

Amikor Sapp nyomta fejbe a földön, na AZ kemény volt, akkor tényleg olyat kapott, hogy a padló adta a másikat. Itt viszont egy barom szabálytalanság miatti nulla sérülésből lett bajnok - nagy tál fost neki.

Sosem kedveltem Bonjaskyt, ezután végérvényesen megutáltam. Az egyik legkeményebb lehetne a mezőnyben, de kb. annyit ér, mint Cyrill Abidi.
  • bens
    egy 100ezer dolláros díjazású versenyen sztem meg rohattul nem mindegy h ha valaki szabálytalankodik akkor hogy büntetik. bonjaskynak teljesen igaza volt, ez nem diákolimpia. ha nyerni tudsz, akkor nyerj, ha nem teszed akkor hülye vagy. amúgy harit én mindenképp leléptettem volna ilyen durva szabálytalanság után. az utcai harc nem egyenlő a küzdősporttal. földön fekvő ember fejét taposni egy kicsit sportszerűtlen, még itt is.
  • Loál János #3073
    Szégyen, gyalázat volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Le Bannert nagyon sajnáltam, Slowinski KO-ja meglepett, Karaevnek szurkoltam, elcseszte, Hari menjen a picsába, Bonjaskynak pedig Oscar-t, vagy a "K-1 Sven Öttkéje" címet, abszolút nem értem, hogy egy ilyen gusztustalan, bunyózni nem akaró szar mit keres ott.
  • bens
    nekem az összes bejött, kivéve teixeirát. azt hittem zimmermannal símán elbír.
  • Flower
    Szinte mindegyik meccsre mást tippeltem.
  • limperatore
    hát basszus vége a meccsnek, bl döntő utána se ír senki spoilert :) bocsi amúgy de úgy is írják mindenhol majd :]