3389
-
#902 Amúgy Boldog Szülinapot! :) -
#901 Nem! Az totál kamubunyó! Olyan mint a pankráció!
Amiről én írtam, az sima K1 meccs....lenne.... -
#900 sajna nincs sok helyem a gépemen, most csak 1-2 meccset szedek le, holnap csinálok helyet, és jöhetnek a nagyobbak:) -
#899 ja amihez oda is van írva, hogy "kamubunyó"?:) -
#898 Hehe, Sapp-et is csípem! Mókás figura! Olyan, mint Tyson a boxban...akiről azt mondta valaki, hogy a box Jerry Springer-e... :))
Van fenn egy Sapp meccs, valami japán madár ellen küzd...de pillanatokon belül szabálytalanságba torkollik a dolog...aztán már, mint a kamu pankrációban, berohan egy csomó bíró...nagyon LOL, érdemes meglesni, sokat röhögtem azon a meccsen... :)) -
#897 nemtom, nekem van benne valami ellenszenves:) lehet azért, mikor legyőzte Sapp-ot, és Sapp ott pityergett. azért akarok egy olyat, amin legyőzik:) Kár, hogy az Ernesto-s rossz minőség, mert őt nagyon kedvelem:) -
#896 Az anyag Barin érdeme főként.
Amúgy az összes anyagnak mintegy fele fért csupán fel, sajnos.
Hehe, küldtem privit ezügyben.
Van fenn egy, amiben Antonio Rodrigo Nogueira megveri karfeszítéssel, meg egy döntetlen Wanderlei silva-val.
Nekem van még egy K1-es, amikor Ernesto Hoost pár perc alatt többször is letérdelteti, de nem raktam fel, mert kb. 160x120-as a minősége.
Amúgy én szeretem a horvát zsarut :) -
#895 Te Hykao! benéztem szerverre, marha jó! gratulálok hozzá!
kérdés: tudnál mondani a fentlévők között olyan cro cop meccset, amibe nagyon elverik?:D olyat akarok!:D -
#894 köszi, ment a válaszba mim van! -
#893 privi ment -
#892 Hi! Akit érdekel a harcművészet, az meglátogathat. bens.fpn.hu Írj véleményt. -
#891 Hykao dobhatnál egy ftp elérhetőséget! Tudok feltölteni is? -
#890 ok -
#889 Meg te többet értesz hozzá mint én! -
#888 ŐŐőőő csak viccelek hyk... Ezek engem nem érdekelnek.
Témainditó volt ott amúgy.. én is úgy emléxem.. :)Nem számít Hyk.. -
#887 Na, szóval aki jó meccsekre vágyik, írjon privit!!!
Az FTP még "élni" fog egy darabig. -
#886 ...de te nem csak témaindító voltál???
Nekem úgy rémlik, hogy témaindító volt ott. :)) -
#885 Ööö, ezt én nem kértem! Ha akarod szólok, hogy legyél te a házigazda. -
#884 De amúgy, cool, hogy egyesítve van! -
#883 Ahh elvették a házi gazda címemet!:):) -
#882 -
#881 ok, privi ment. -
#880 Van nekem is, szal adni is tudok olyat, ami esetleg nincs meg, szal okés. -
#879 No és amúgy téged nem érdekelnek a meccsek?
Korábban úgy emlékszem érdekeltek.
60 gigányi anyag vár letöltésre az FTP-n! :) -
#878 Úgy gondoltam. -
#877 továbbléptem.
...de a topikegyesítésre képtelen vagyok. :))))
megkérem valamelyik marcona moderátor urat. :)))) -
#876 Akkor igazán továbbléphetnél ezen, és egyesítsd a topikokat. -
#875 ok.
de én nem vitáztam, csak elkezdtem bemásolni a korábbi MMA topikos hozzászólásokat.
ebből az egyikbe kapaszkodtál bele, és egy szinten említetted a különböző - tényleg értelmetlen - sportágak összevetésével!
csakhogy a K1, az UFC, a PRIDE, vagy épp a PANCRASE nem küzdősportágak!!! hanem bajnokságok, különböző szabályrendszerrel, ahol különböző harcművészeti ágakat képviselő küzdők csapnak össze!
egy olyan összehasonlítás valóban értelmetlen lenne, hogy ez, vagy az a küzdő keményebb, mert az egyik teszem azt kiütésre megy, a másik meg mondjuk fogástechnikákat próbál érvényesíteni, és a célja, hogy az ellenfél feladja a küzdelmet.
viszont nem látom értelmetlennek a különböző bajnokságok összehasonlítását, olyan szempontból, hogy melyik "keményebb" szabályrendszer szempontjából.
én ezt tettem abban az ominózus hozzászólásban.
nem hiszem, hogy kérdéses lenne, melyik nehezebb, és fizikálisan is nagyobb kihívást jelentő BAJNOKSÁG (és nem küzdősportág): egy 3x3 perces küzdelem, vagy egy 5x5 perces, illetve 10,5,5 perces menetekből álló viadal.
egyértelmű, hogy egy hosszabb, kibővített szabályrendszerű küzdelem sokkal KEMÉNYEBB kihívás, és fizikálisan is KEMÉNYEBB megterhelést jelent a küzdők számára.
Mindazonáltal nem kívánom a topikot a különböző BAJNOKSÁGOK keménységi összehasonlításává alakítani, csupán egy mondat volt, hogy akik nem ismerik az UFC-t, meg a többi MMA bajnokságot, körülbelül tudják hova tenni.
...és természetesen továbbra is értelmetlennek találom a különböző küzdősportágak összehasonlítását. -
#874 Hát tényleg nem ártana az egyesítés,mindkettő topicban van minden,ahogy elnézem,azért sem tudtam,hogy melyikbe írjak. -
#873 Eleinte egyetértettem az egyesítéssel, aztán jött a na-melyik-a-keményebb című értelmetlen vita, amitől herótom volt/van/lett, ezek után már nem támogattam. De mivel, ahogy ítad is, nem nagyon mutatom magam ebben a topikban, nem is nagyon érint már a sorsa, ha rajtam múlik, akkor egyesítsétek. -
#872 Amúgy pont ezért vetettem fel a topikegyesítés lehetőségét (ez maradna, név kibővítéssel, a másik megszűnne), mert szerintem felesleges két topik a témakörben, de aztán Loál, meg még valaki ágált ellene, annak ellenére, hogy nemigen mutatják magukat a topikban...
Bár 2:2 volt az állás - a topiknyitó, és én álltunk a "másik oldalon, és a topiknyitó szavazata 2-ér!!! :)), de nem erőltettem tovább a dolgot... :) -
#871 De Kimo elsősorban UFC-s harcos, és a koksz lebukása is a 48. UFC gála után történt.
Az Ignashov vs. "valaki" bunyó is K1 meccs volt, az mma szabályrendszer ellenére nem?
De nekem mindegy, csak nem értettem. :) -
#870 Az MMA-s topicba Ignashov vs. valaki MMA szabályok szerinti meccset írtam,Kimo-t a K1 miatt írtam ide,Brink pedig véletlen volt. -
#869 eddig 3 K1 meccse volt, három veszteséggel zárva... -
#868 Ja, K1-ben is harcol.
De nem értem, hogy miért az MMA-s dolgokat írod ide, a K1-es dolgot, meg az MMA topikba?! :) -
#867 Múltkor Sapp ellen is meccselt. -
#866 No de ezt miért ide írod? Kimo UFC-s madár nemde?
...mindenestre koksz vagy nem koksz, jól kikapott Ken Shamrocktól a visszavágó estéjén, annak ellenére, hogy Shamrock is már kezd kiöregedni... -
#865 Ez király:
Az MMA-ból ismert Aaron Brink, miután mostanság nincs túlzottan elhalmozva MMA meghívásokkal, úgy gondolta, hogy újra kipróbálja magát a profi box világában...sikertelenül.
A Huntington Beachből származó Brink (pro.box világranglista 782.hely) nem első alkalommal húzott ökölvívó kesztyűt, hiszen már 2001-ben tett egy kísérletet, hogy próbára tegye ütőképességét, de akárcsak a minap, akkor is szabálytalan technikát alkalmazott. Akkor a szintén amerikai Steve Vukosa ellen használt Muaythai technikákat, most pedig Randy Brown-on akart felülkerekedni, majd miután másodszorra! Is megtérdelte ellenfelét, a szőrös szívűnek nem mondható vezető bíró leléptette Aaron-t.
Mint az közismert, akár profi, akár amatőr ökölvívásról is beszélünk, ott bizony a lábat csak és kizárólag mozgásra szabad használni, alkalmazása mint támadási felület, nos, a legkevésbé sem engedélyezett.
Az eset után, a Kaliforniai Állami Box Tanács, bevonta profi ökölvívó engedélyét, így a jövőben kénytelen lesz a suszter a kaptafánál maradni.
Az MMA harcosai között azért van olyan versenyző is, aki sikeresnek mondhatja magát ökölvívásban is, és nem kényszerül illegális technikák alkalmazására ahhoz, hogy győzni tudjon, hiszen Marvin Eastman a hétvégi debütállásán, TKO-s győzelmes aratott a negyedik menetben Willie Brodie fölött Las Vegasban. -
#864 Kimo kokszolt.. -
#863 Új infó az FTP-ről a "Vale Tudo - MMA" topikban.