Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Jó lenne,de én kifejezetten honlapra gondoltam.De köszi😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Loál János
KaZaA-n van sok, az nem jó?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

BADE
Nem tudtok olyan oldalt,ahonnan le lehet töteni meccseket?(DC-t kivéve)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Jano
Basszus, kurva jó ez az írásom! 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

aabyssx
Sapp Pride-ban is bunyózik (az más téma, hogy szét szokták verni, de lelkesen mindíg újra próbálja). Ott van földharc is. Úgy látszik elfelejtette, hogy most K1 van...

www.youtube.com/aabyssx

I.C.ram
Ha futni kéen, akkor a cigányok, ha meg beraknák õket egy 3*3-as cellába, akkor szarrá paszírozná õket! 😊
Balo
ja Sapp vs. 9 roma csávó
Szerintetek ki nyerne? 😊))))))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Móka ez a Sapp 😊 Lerendezné az összes kötekedõ cigót! 😊
Adi
Na akkor:
Észre se vették, hogy Sapp fejen vágta a gyereket.
Azt mondták azzér fekszik a földön annyit, mert a kötélbe, beverte a fejét... Ezek tiszta hülyék mondom... Nem látják, hogy egy olyat bebaszot neki Sapp, hogy..... erre jön a lassítás és akkor kezdik el amit te mondtál!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ja, ja észre se vették, hogy fejel vágta a Sapp....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Jano
Ja, elfelejtettem kifejteni a véleményemet az ismételten remekbeszabott, színvonalas közvetítésrõl! 😄

Nem akarok személyeskedni, de H.B. "kÁrÁtÉ"-jától a herót kerülgetett, ráadásul nem egyszer mondta...

A bevonulásoknál:
A harcosok nagy részének neve hibásan volt feltüntetve. Például Leko Leco-ként.
Dezinformációkat közöltek a kedves, tudatlan nézõknek. Például a német születésû Leko, aki horvát színekben indul. Valójában horvát születésû, de mindig is német volt (beceneve a nem túl németszáz hangzású "Blitz"...).
2 nagy név hiányzott a mérközésrõl, különbözõ okok miatt. Az a 2 név az 3, Mark Hunt-ot, akit a legnagyobbak között említenék, kifelejtették (mondjuk késõbb legalább megemlítették a nemtomhányadik meccs alatt).
A gála ugye felvételrõl ment, mégis totálisan összevissza mondogatták be a harcosok nevét, gyakran percekkel késõbb, mint ahogy megelentek a képernyõn.

Általában a mérkõzések alatt:
A kedves kommentátor és szakkommentátor úr nem a meccseket figyelte. Remek példa erre, mikor Sapp a földön kupánvágta (loál) Bojasky-t, ami teljesen jó kameraállásból, kiválóan látszott már akkor, amikor megtörtént. Erre a 3 perccel késõbbi visszajátszáskor kezdett el sikítozni a bácsi, hogy "Jaj, hát megütötte a földön! Jaj", ez olyan szinten dehonesztáló, hogy az borzalmas.
Szégyen továbbá Bonjasky háromízbeni leAbidizése.
"...Peter Aerts 9 centivel nehezebb ellenfelénél..." - mindenki hibázhat...

Kösszencs!

Pempő
A csávó 160 kg volt, az alsó súlyhatár 91 kg, és 60valamennyi volt köztük, tehát 100 alatt volt.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Adi
Kinek Sappnek vagy a kölöknek? A kölö 100 kg fölött volt azzér!!

Balo
Mákja volt a gyereknek, sztem. Bár Sapp is qrvára elfáradt két futástól. Láttátok milyen feje volt amikor kúszott a kölök a ring közepéig?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

CSOCSO
ezért mondtam hogy elveri a kiskölök.. de nem igy lett.. midnegy.. a kölöknek meglett volna az esélye.. egy koko gyerek kiütötte volna sappot...láb nélkûl..
jaja Kill Bill 😄 az elso szam egeszen pontosan ez:

09_tomoyasu_hotei_-_battle_without_honor_or_humanity-xmr.mp3

Balo
Kössz 😊

Adi
Ami elõször szól:
Hotei- hotei.com - Kill Bill Teaser
Utána az a fuck-os duma:
Dialogue - Queen of the crime Council
Nancy Sinatra - Bang Bang

Adi
Kill Bill zenéje!!

Punker
rohadt jó 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

_Neo
Nekem mekkora pechem volt... elkezdtem nézni aztán elment az adás... De ez élõben feelingesebb. Legutóbbi pécsi Streetfight-on kinnt voltam mint nézõ... Nem tudjátok rendeznek-e még ilyesmit a közeljövõben Pécsen?
Balo
Hmmmmmm... Nekem tetszik az összefoglaló! Jól eltaláltad szerintem a zenéket is. Juteszembe... mi a szám címe? Kössz elõre is!

Balo
Lõször láttam! Fasza egy sport! 😄DDDDDDDD
Asszem ezentúlnézni fogom. Csak azt sajnálom mire belelendülnének a meccsbe, valaki szabálytalankodik és leléptetik, amúgy nagyon kúl! 😄DD

PResident Evil
díjazzuk törekvéseidet 😛PP

Bob Sapp mai szereplesenek osszefogalojat csinaltam meg😄 olyan amilyen ...ezvan😄

PResident Evil
megszerzem !!! 😄

Jano
Hoost-ot az egyik meccsen leléptették, mert a barom beállt a sarokba, és ráment a védekezésre. Gyakorlatilag nem volt baja, de olyan volt az ábra a bíró számára, hogy Hoost nem éli túl, ezért beszüntette a meccset.
Egyébként Hoost mindkét mérközésen földre kényszerítette Sapp-ot.

Pont ezt csípem a K-1-ben. A legnagyobb bajnokokat is megverik néha. Vagy sûrûbben. 😊

Adi
Nagyon szarul verekszik sztem... Úgy üt, hogy a balal elhúzza az ellenfele kezét és a jobbal pedig üt. Ennyi a taktikája... alig láttam rugni.. 😊 2-szer max. 😊
Amúgy egy BRUTÉLIS nagydarab rémisztõ állat.... ha az utcán elkapja az embert nem tudod megfutatni akkor sok esélyed nincsen. Ha csak egy sarkot futni kell már majd nem meghal.... Ezeken a mecseken is mindig azt nézzem, hogy mikor kap egy szívroham-ot vagy mikor essik össze elgyengülésbe. Nem kívánom neki, mert amúgy imádom nézzni ahogy liheg, meg azt a 160 kg izmot mozogni de tényleg egyszer ez lesz a vége. LOL a csonttörõ mecse..... hülye portugál vagy milyen nemzetiségû is volt az?? Mennyit feküdt ott a földön... most nem azzér de
1. ha vízzel locsoják a farkam és eltalálták akkor kurva sokat nem segít..
következõt lehet tenni(tapasztalat): ugrálni a sarkadon, hogy széthuzzodjon de ami nekem idáig a legjobban bejött egy jót hugyozok.. bazz az eddig hál' istenek mindig segített.
2. ott feküdt a földön és egy kibaszott orvos nem nézzte volna meg. Ha megannyira fáj vkinek az nem ugrik fel, azután, hogy kihirdetik az eredményt.
3. vmi olyasmit mondtak(akik vezeték a mecset), hogy az edzõje mondta neki, hogy maradjon ott a földön.
Na jó 8.. ma láttam pár szabálytalanságot... ja visszatérve a Sapp-re sztem direkt verte a földön fejbe a csávót, mert érezte, hogy közel a vereség. Aki elötte volt a White Buffalo az meg egy idiot. 😊 Buffi-t vitte az ideg. 😊

Adi
Ezt csak nagyon szorgalmasan és nehezen lehet megvalósítani.................. egyszerûen vagy tanulsz vagy bulizol és élvezed az életet.

I.C.ram
Tényleg nem egy nagy szám a bunyója, de legalább nagyon látványos.

Csak azt nem értem, hogy hogy a francba tudta legyõzni 2x is a 4x-es világbajnokot???
Adi
LOL. Sapp ellen egy egyszerû taktika:
Csak kikell futatni és mozgatni az elsõ menetbe. Miután ez megtörtént már olyan szinten lassu, hogy egy 50 kilós is leveri..... Csak abba a futatásba nagyon nem szabad közelkerüni hozzá... 😊

rohadtgec
haggyukmáezt😉))

I.C.ram
Sima kijöhet, ha szorgalmas. mindét dolog kb. 4-5 évet vesz igénybe egyetemen. 18 évesen érettségizett.
rohadtgec
ez is csak amerikában lehet.... 28 évesen gyógyszerész & szociológus...
emellett ha ránézel, kb napi 20 órát tölt konditeremben...

Jano
A Hoost elleni elsõ (? nembizti) meccsén kb. 6-an támogatták lefelé a ringbõl. Ott a csuklója sérült le, így hiába nyerte a meccset, nem jutott tovább.

rohadtgec
mármint nem a meccs, hanem az ítélet...

rohadtgec
Ennek a Nagy "diótörõ" Jánosnak a meccse pedig LOL volt😉

rohadtgec
ha bárki is legalább 2 napot szánt az életébõl a küzdõsportokra, akkor teljesen világos számára, hogy ez a monstrum egy abszolút képzetlen bunyós. Nagydarab és kész. Ha 20 mp alatt nem darálja be az ellenfelét, akkor vesztett. Egyszerûen egy szép mozdulata nincsen.
+ én megtiltanám az ilyen emberek indulását a k1-ben (a saját egészségük érdekében). Láthattátok, hogy 2 perc után már a kezét nem tudta felemelni! Ez a csávó (bár nem kívánom neki) 10 év múlva vagy halott lesz, vagy egy roncs.

CroCop! Na az a csávó tud valamit....

Jano
Nincs ütõerõ, sokkal ádázabbnak hatnak a küzdelmek.

CSOCSO
IGEN😊))))))))))))))))))))))))) az volt a legkeményebb
CSOCSO
szép nagyok ezek az emberek... de egy thai box vagy az indiai kis kick boolo csajok és 40 kilos 20 éves kölykök keményebb menetket lenyomnak... ez a váéleményem
I.C.ram
LEgdurvûbb a rap száma abban az Aladin szerelésben 😊
CSOCSO
😊))))))))))))))))
I.C.ram
Pedig õ a legértelmesebb az egész K1 bagázsból. Szociológus és gyógyszerész. 😊 Mindkettõhöz kell diploma 😊 Durva, hogy egy diplomás állat szabadidejében K1zik 😊

Az volt a legdurvább, mikor egykézzel felemlte a sárga riportert. 😊
PResident Evil

I.C.ram
De durva, ahogy megindult 😊 Mint egy Bulldozer, ami 40l-t fogyaszt, és 80l-es a tankja 😊 Hamar elfárad, de amíg megy, addig zúz, mint a szar 😄
PResident Evil
hát akkor mire megy vele ?😄

I.C.ram
Nekem nagyon bejött az nagydarab 160 kg-s feka!! 😄 Csak nagyon fáradékony. Egy roham után úgy lihegett, mint egy kutya.
PResident Evil
hát ja.. a tavalyi kicsit jobb volt a franciával...

CSOCSO
ha ez ütõs volt akkor el se merem képzelni milyen egy unalmas szar mecss..