Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
LOL
elsõ menetben..olyat ecsém..látszott rajta hogy agyrázkódás😊lol
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

21:15-kor kezdõdik.
Nem tudom,hogy kik lesznek az indulók,de Cro-Cop szerintem tuti,hogy lesz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ott van egy csomó meccs.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Aztán kb. 3hónap-ig thai-box!
Egyszerûen nincs idõm!!
Vagy tanulok(nem vagyok egy zseni) v. sportolok....
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.