Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
hát kb mindenki nagyon kemény

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

ForzaInter
ufc az a ketrecharc igaz? Lesnar vagy ki nagyon kemény.😄

Yo, Bitch!

Loál János
Staphilococcus-fertõzés, de nem az a lájtosabb féle. <#wow3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

kisradai
http://www.mmanews.com/other/Pics--Quotes:-Randleman-Suffering-From-Awful-Staph-Infection.html

ezmegmiez?

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
Karacs kikapott pontozással Rustemi Kreshnik-tõl

bens
mi baja kohinak?

Mi ez a punnyadás emberek?<#szomoru2>

K-1 WorldMax 2009

bens
és ez engem miért érdekeljen egy fórumon? aki nem látta az nézze meg aztán olvassa az eredményt.

bigapó
azért bakker, mert valaki megnézné késõbb és nem érdekli, hogy mi a végeredmény, mert meg AKARJA NÉZNI A SAJÁT KÉT SZEMÉVEL....

The Matrix has you...

bigapó
hú, de nehéz a felfogása itt egyeseknek...

The Matrix has you...

bens
miért kéne szpojler?

hykao
Egyébként csak a hozzászólásom elsõ mondata szólt személy szerint neked, a többi - Fjodoros - rész pedig általánosságban mindenkinek...és pont azért írtam, mert mindenki Fedornak írja - helytelenül. Nem szerintem, hanem a magyar helyesírás szabályai szerint...tudom, hogy manapság a helyesírás nem olyan fontos, mint régebben, de akkor is, magyarok vagyunk, nem angolok vagy amerikaiak, hogy angolszász helyesírás szerint írjunk...
bens
én értem hogy helyesen Fjodor de mindenki Fedornak írja és szerintem a lényeget tekintve mindegy is

Következõ meccs:
hykao vs. Bens
<#vigyor1>

hykao
Nem írtam ilyet, hogy oroszul írd helyesen...én ezt írtam:

"...a nem latin betûs tulajdonneveket kiejtés szerint kell leírni a magyarban"

Tehát helyesen magyarul: Fjodor és Andrej...
bens
helyesen Фëдор és Андрэй és akkor így biztos mindenki érti...
nem rohattul mindegy hogy írom??

hykao
Kösz a szpojlert bazz... Amúgy meg tanuljuk már meg rendesen leírni az említett emberek neveit MAGYARUL! Magyarul Fjodor és Arlovszki (mivel a nem latin betûs tulajdonneveket kiejtés szerint kell leírni a magyarban)
Angolszász helyesírás szerint sem helyes egyébként a "Fedor", "Fyodor"-nak kéne írni, csak mivel az oroszban a "ё" (magyarul ejtsd: "jo") csupán opcionális betû, így sokan - fõleg nyomtatásban - "е"-vel írják az oroszban (ejtsd: "je") - de ettõl még persze "jo"-nak ejtik...szóval valószínûleg így lett "Fedor" belõle az angolban...
bens
Fedor ismét nyert. Arlovski szerintem egy kicsit elbízta magát hogy meg tudja fogni Fedort, és nem figyelt eléggé. Minden esetre ha kicsit jobban figyel és agresszívebben támad kézzel akkor megverhette volna.

OK, bár az elmúlt idõben én is aktivizáltam magam. 😉

CroCop Rulez!

bens
"kifogásokat keresve lusták vagyunk lemenni az edzõ terembe"
a magad nevében beszélj 😄

bakker. növényi minden fiatal példaképe lehet. mindent le tett az asztalra. mi meg kifogásokat keresve lusták vagyunk lemenni az edzõ terembe. õ meg 50 fölött úgy vágja földhöz a fiatalt hogy ihaj. na ez az a kitartás, alázat amit tanítani nem lehet.

CroCop Rulez!

Loál János
Hajrá õk. 😊

Bárdosi is jól tolta 😊

Gratula neki.
Arról viszont lemaradtam, hogy jutott el idáig.

Növényi Norbert MMA-világbajnok

Kis magyar siker, nem árt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Attól CroCop sajna már nagyon messze van😞
Loál János
Talán ha nem görcsöl annyira, akkor jobban bírja a 2-3. menetet.
Kéne egy rimeccs. 😊

Azt azért tegyük hozzá, h az elsõ menet az hosszabb, mint a másik kettõ😊
Asszem 10-5-5.
Erõnlét nem volt tökéletes. Bár az Fedornál se, végére õ is kész volt
Loál János
Ja igen, az elsõ menet kemény volt.
Aztán Filipovic átment védekezõbe, és annyi. :-|

Azért még CroCop ellen is eléggé megizzadt. Amíg álltak, Mirko nagyon ott volt, sõt ha az a fejrúgás nem csak súrolja a homlokát...
De földön gyengus volt...
Loál János
Coleman, Fujita, Hunt, nekik sikerült legjobban megszorongatni Fedort. Érdekes, hogy Fujita majdnem kiütötte, Hunt pedig a földön gyötörte jódarabig, rutintalansága miatt nem sikerült gyõznie.

UFC92, K-1 Dyna iszonyat jók voltak, az UFC93 is baromi izgalmas lesz, az Afflictiont is nagyon várom, el vagyunk látva mostanában. 😊

Loál János
Jaja, Arlovskinak csak állva van esélye. Nagyon gyors, és viszonylag jó ütõerejû, úgyhogy lábon kell tartania a meccset.
Én is Fedorra tippelek.

Egyébént nem tudom kinek szurkoljak, mindkét harcost csipázom. 😊

bens
fedor vs alovski. szerintetek milyen meccsre számíthatunk? az én véleményem az h fedor fél perc alatt elintézi. arlovski erõs de fedor erõsebb és ügyesebb is. állóharcban is fedorra tennék, de a földön rutinmunka lesz neki.

Én csak a K1-et szeretem. De azt nagyon 😊

LordVenom
Az MMA néha nagyon leköt,de most a dynamiton is volt két ferdeszemû,akik 10 percig egy ütést sem próbáltak bevinni,csak a feszítésre mentek,ami iszonyatosan unalmas nekem. Nem is néztem meg,csak pörgetve...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sztem a box sokkal unalmasabb😊 Már az maga megadja az izgalmat, h mindent lehet.
A box szerintem leáldozóban van. A K1 szerintem legalább be fogja elõzni, hisz abban nincs földharc, ami unalmas lehet, viszont a boxnál a lábhasználat miatt változatosabb, pörgõsebb.
De az MMA is igencsak feljövõben van, szerintem a K1 és az MMA között dõl el a legnépszerûbb küzdõsport cím.

Amúgy az UFC eléggé elitélhetõ módon preferálni próbálja az állóharcot, ami rossz, mert nem teljesen szabad a küzdelem, de viszont a meccsek tényleg izgalmasabbak így😊
Szerintem az MMA soha nem lesz olyan elismert mint az ökölvivás,mert az átlag ember egyszerüen bealszik egy hoszabb földharc alatt. Persze aki ért hozzá,annak az is nagyon izgalmas tud lenni😊

Triathlon for life

Az, hogy ki mit szeret nézni, az meg megint egy egész más kérdés😊 A legtöbb pénz még mindig a boxban van pl.
bens
hát nemtom. én nem úgy nézem a szabályrendszereket h melyik hasonlít jobban az utcai harcra. pl a k1-et jobban szeretem nézni mint az mma-t.

Alá is helyezem. Persze h alatta van, hisz az a szûkebb szabályrendszer. És a vándorlás iránya is ezt mutatja, általában K1bõl mennek az MMA-ba.
Azt viszont nem állítottam, hogy az MMA-s top harcosok automatikusan istenek lennének K1-ben. Ahogy õk sem azok box-ban pl.
bens
szerintem az egyik legerõsebb bunyós ami a méretéhez képest elég tiszteletreméltó, és még csak nem is beképzelt.

LordVenom
Akkor gondolom a Manhoef - Sefo meccs tetszett. <#ravasz1>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jano
Csak nem szimpatikus.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bens
mi bajod manhoef-el?

bens
ja jó, úgy értettem mintha a k1-et az mma alá helyezted volna.

Szívembõl szóltál!

Jano
Engem a Hunt-Manhoef meccs, és Schilt feszítéses gyõzelme Mighty Mo ellen borított ki leginkább. 😄
Manhoefra ráférne már egy kiadós verés, ami mostanában nagyon nem jött össze senkinek. :-|
A telekokszolt Overeem meg mostanában csúcsformát mutat, szívesen látnék tõle több bunyót (hogy kikapjon, mert õt se csípem 😄).

Amúgy tetszett az egész gála, szerintem jóra sikeredett - a fentebb említett meglepikkel együtt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?