Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ezmegmiez?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
The Matrix has you...
hykao vs. Bens
<#vigyor1>#vigyor1>
"...a nem latin betûs tulajdonneveket kiejtés szerint kell leírni a magyarban"
Tehát helyesen magyarul: Fjodor és Andrej...
nem rohattul mindegy hogy írom??
Angolszász helyesírás szerint sem helyes egyébként a "Fedor", "Fyodor"-nak kéne írni, csak mivel az oroszban a "ё" (magyarul ejtsd: "jo") csupán opcionális betû, így sokan - fõleg nyomtatásban - "е"-vel írják az oroszban (ejtsd: "je") - de ettõl még persze "jo"-nak ejtik...szóval valószínûleg így lett "Fedor" belõle az angolban...
CroCop Rulez!
a magad nevében beszélj 😄
CroCop Rulez!
Arról viszont lemaradtam, hogy jutott el idáig.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Kéne egy rimeccs. 😊
Asszem 10-5-5.
Erõnlét nem volt tökéletes. Bár az Fedornál se, végére õ is kész volt
Aztán Filipovic átment védekezõbe, és annyi. :-|
De földön gyengus volt...
UFC92, K-1 Dyna iszonyat jók voltak, az UFC93 is baromi izgalmas lesz, az Afflictiont is nagyon várom, el vagyunk látva mostanában. 😊
Én is Fedorra tippelek.
Egyébént nem tudom kinek szurkoljak, mindkét harcost csipázom. 😊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A box szerintem leáldozóban van. A K1 szerintem legalább be fogja elõzni, hisz abban nincs földharc, ami unalmas lehet, viszont a boxnál a lábhasználat miatt változatosabb, pörgõsebb.
De az MMA is igencsak feljövõben van, szerintem a K1 és az MMA között dõl el a legnépszerûbb küzdõsport cím.
Amúgy az UFC eléggé elitélhetõ módon preferálni próbálja az állóharcot, ami rossz, mert nem teljesen szabad a küzdelem, de viszont a meccsek tényleg izgalmasabbak így😊
Triathlon for life
Azt viszont nem állítottam, hogy az MMA-s top harcosok automatikusan istenek lennének K1-ben. Ahogy õk sem azok box-ban pl.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Manhoefra ráférne már egy kiadós verés, ami mostanában nagyon nem jött össze senkinek. :-|
A telekokszolt Overeem meg mostanában csúcsformát mutat, szívesen látnék tõle több bunyót (hogy kikapjon, mert õt se csípem 😄).
Amúgy tetszett az egész gála, szerintem jóra sikeredett - a fentebb említett meglepikkel együtt.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?