Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Én addig be sem léptem ide,ameddig meg nem néztem a gálát. Most lett vége,hát volt papírforma is,de volt meglepetés is.
Nekem egy dolog nem tetszett. Véleményem szerint túl hamar leléptették az embereket...
Kicsit lehetett volna tovább engedni,de a bíró biztos jobban látta.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hykao
Hadd döntse el az ember, hogy mikor nézi...nincs mindenkinek lehetõsége, ideje stb. élõben nézni, legközelebb légyszi SPOILER tagek közé tegyétek az amúgy fölösleges hozzászólásokat...
limperatore
milyen spoiler? nézd élõben a meccset ne 2 napra rá...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kössz a spoilereket!
Ma megnéztem a meccsket és furcsálltam, hogy 1 rászámolás és vége a meccsnek. Változtak a szabályok?

Megint Schilt😊

Triathlon for life

limperatore
lol és nem :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
Hát most jön a döntõ Hari vs Schilt

Hari - Oveereem volt, Hari 2x földre küldte, 2.ra fejbe rúgta leléptették
Schilt meg egy nagyot rúgott Remynek így az nem bírta

De szerintem a döntõben Hari elsõ menetben megcsinálja Schiltet. Embertelen ez a Hari

Durván letérdelte😊 Többi meccsrõl van info?

Triathlon for life

limperatore
meg is ölte 😄

limperatore
teixeirát megöli oveereem sztem

limperatore
hari gyorsan kivégezte az embert 😄

hykao
Húú, jó, hogy szóltál! Javítva! 😊
bens
azonnal javítsd ki még a #3170-ben az alsó sorban a fedort fjodorra, mert különben megsemmisül a föld

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

hykao
A Pride felvásárlása után japán vonalon a DREAM és a Sengoku bajnokságok (ill. volt még egy gála erejéig a szilveszteri Yarennoka) viszik tovább úgy-ahogy a Pride hagyományokat (fõleg elõbbi) és azokat a harcosokat, akik nem az UFC-nél landoltak...az utolsó DREAM gálán nagy változás történt, feladták a ringet, és ketrec volt a küzdõtér. Egy-két régi név fel-fel tûnik, de már elég nagy a szórás, sok a kisebb súlycsoportú és vágott szemû versenyzõ.

Amerikai fronton az UFC mellett az Elite XC volt még említésre méltó a Strikeforce mellett (ami talán legfõbb érdekessége a nõi bunyósok szerepeltetése volt), valamint néhány nevesebb gálát megélt az Affliction kezdeményezés is...ill. a briteknek volt még a Cage Rage, ami huzamosabb ideig mûködött. Ezen szervezetek mindegyike (UFC-t kivéve természetesen) mára már a Strikeforce-ban él tovább.

Egy-két egy gálát megérõ kezdeményezés elõfordul néha, ahol nevesebb küzdõk szerepelnek. Fjodornak pl. ez volt az 5. MMA mérkõzése a Pride óta.

Szóval azért van élet a Pride után és az UFC-n kívül is, de kétségtelen, hogy a Pride felvásárlása óta az UFC a legnagyobb MMA bajnokságsorozat, noha érdemes figyelemmel kísérni az UFC-n kívüli eseményeket is...
Na most akkor hogy is van ez a kulonbozo szervezetekel? Vagy nem is tudom minek lehet nevezni, utobbi idoben kicsit kiestem a dolgokbol..

Anno a Pride korában kb egyértelmû volt, hogy aki ott bajnok, azt a vilagelsokent lehet emliteni. Az UFC megy tovabb a sajat szekeren, es most itt ez a Strikeforce.

Akkor tulajdonkeppen az UFC melett ez a jelenlegi masik nagy szervezet/rendezveny, ami emlitesre melto? Utobbi 2-3 evben csak UFC-t neztem, ahol idonkent feltunnek a regi nagy nevek (Vanderlei, Mirco, Noguera, stb.), de tenyleg csak ritkan.

Az Emalienko-krol meg Pride ota nem hallottam, de akkor valoszinuleg csak azert, mert (az egyebkent egy ido utan rohadt unalams) UFC-t nezegettem.
hykao
Jaja! 😊
Loál János
Фёдор Емельяненко? <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
Rogers-nek szerintem igencsak hiányos az állóképessége...

...és tanuljuk már végre meg magyarul leírni valakinek a nevét: Fjodor - ha már egyszer mindenképp keresztnevet írkálunk... 😛 ...a Fedort hagyjuk meg az angolszászoknak...
Egyébként Fjodor 3 év után elõször látta meg a 2. menetet😊
És utoljára jó 4 éve volt szükség a bírákra, hogy eldöntsék, õ a jobb (CroCop ellen), ez a sor még nem szakadt meg😊

Fjodor sokkal jobb volt, de Rogers nagyon erõs és jó is volt, szóval nem elhanyagolható esélye volt, h egyik keze csúnyán betalál...
Bár Fjodor sem arról híres, h ki lehetne ütni😊

Loál János
Bizony, plusz az orrost is csúnyán beszívta.
Rogers kicsit pipa volt a meccs után.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

bens
Azért Fjodor elég szépeket kapott egyszer a földön, rogersnek volt esélye sztem, de fedor nagyon jól tud idõzíteni

Kétesély
Fjodor Emelianenko (RUS)1.18
Brett Rogers (USA) 4.30

kisradai
élõben adják valahol a fjodor vs rogers meccset?

bens
fjodor vs rogers. mik a tippek? sztem izgi lesz, rogers állatiasan nagyot tud ütni

Öregszenek.

bens
lebanner kikapott schilttõl az utóbbi 3évben mindig. kétlem hogy most fogja elverni.

limperatore
schilt nem hiszem h döntõs lesz, nem megy már neki úgy mint anno
ha le bannert a keze nem fogja hátráltatni meg csinálja sciltet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bens
sztem hari most nagyon rá fog gyúrni overeemre, nem lesz egyszerû meccs mint múltkor.

bens
tudom hogy mire gondolsz, de sztem inkább legyen valaki a farkasok közt utolsó mint birkák közt elsõ. én nem gondolom h nevetséges azért mert nincs a csúcson.

LordVenom
A tippem: Oveereem - Schilt

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Az,hogy nevetségesnek tartom a mezõny többi harcosához képest,nem azt jelenti,hogy magamat többre tartom...sajnálom,hogy ezt szûrted ki belõle.

bens
kíváncsi vagyok mennyire nevetnétek ha összekerülnétek vele

bens
schilt-hari döntõ

Ki milyen eredményre tippel?

LordVenom
Musashi már 10 éve is nevetséges volt... 😊

Ez a Musashi...nevetséges. Mit keres a top 16-ban???

trident
köszönöm, sajnos nincs tv6 nálam.😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bocs, pontatlanul fogalmaztam, vasárnap, tehát holnap 19:30kor lesz!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

trident
Köszönöm. Rábasztam.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Úgy néz ki a tv6, 19:30kor.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

trident
A holnapi supergp / IT'S SHOWTIME-t melyik csatorna közvetíti?
http://www.supergp.hu/

limperatore
Én kint voltam élõben, nagyon jó volt a show, a meccsek már kevésbé. Bárdosinak hozhatnának már valami keményebb ellenfelet is, mert vicc h 20mp alatt lett bajnok 😄

A két k-1 döntõ a k-1 max meg a sima volt a legjobb. Sajnos a sport1-en nem láttam, esetleg valaki nem vette fel?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
tegnap leadták, meg jelenleg most megy az ismétlés 7ig

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Klon
üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Aug. 20-ai debreceni K1 mérkõzést leadják a tv-ben?
Ha igen, mikor?

Köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Steel
Augusztus 19. -én szurkoljatok Felföldi Szabolcsnak. Kempo táborban (idén) tartott edzést, kemény csávó és mégis szimpatikus arc, jó edzést tartott.
Hajrá Szabolcs!!

FN cikk és video

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."