Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy dolog nem tetszett. Véleményem szerint túl hamar leléptették az embereket...
Kicsit lehetett volna tovább engedni,de a bíró biztos jobban látta.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ma megnéztem a meccsket és furcsálltam, hogy 1 rászámolás és vége a meccsnek. Változtak a szabályok?
Triathlon for life
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hari - Oveereem volt, Hari 2x földre küldte, 2.ra fejbe rúgta leléptették
Schilt meg egy nagyot rúgott Remynek így az nem bírta
De szerintem a döntõben Hari elsõ menetben megcsinálja Schiltet. Embertelen ez a Hari
Triathlon for life
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Amerikai fronton az UFC mellett az Elite XC volt még említésre méltó a Strikeforce mellett (ami talán legfõbb érdekessége a nõi bunyósok szerepeltetése volt), valamint néhány nevesebb gálát megélt az Affliction kezdeményezés is...ill. a briteknek volt még a Cage Rage, ami huzamosabb ideig mûködött. Ezen szervezetek mindegyike (UFC-t kivéve természetesen) mára már a Strikeforce-ban él tovább.
Egy-két egy gálát megérõ kezdeményezés elõfordul néha, ahol nevesebb küzdõk szerepelnek. Fjodornak pl. ez volt az 5. MMA mérkõzése a Pride óta.
Szóval azért van élet a Pride után és az UFC-n kívül is, de kétségtelen, hogy a Pride felvásárlása óta az UFC a legnagyobb MMA bajnokságsorozat, noha érdemes figyelemmel kísérni az UFC-n kívüli eseményeket is...
Anno a Pride korában kb egyértelmû volt, hogy aki ott bajnok, azt a vilagelsokent lehet emliteni. Az UFC megy tovabb a sajat szekeren, es most itt ez a Strikeforce.
Akkor tulajdonkeppen az UFC melett ez a jelenlegi masik nagy szervezet/rendezveny, ami emlitesre melto? Utobbi 2-3 evben csak UFC-t neztem, ahol idonkent feltunnek a regi nagy nevek (Vanderlei, Mirco, Noguera, stb.), de tenyleg csak ritkan.
Az Emalienko-krol meg Pride ota nem hallottam, de akkor valoszinuleg csak azert, mert (az egyebkent egy ido utan rohadt unalams) UFC-t nezegettem.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
...és tanuljuk már végre meg magyarul leírni valakinek a nevét: Fjodor - ha már egyszer mindenképp keresztnevet írkálunk... 😛 ...a Fedort hagyjuk meg az angolszászoknak...
És utoljára jó 4 éve volt szükség a bírákra, hogy eldöntsék, õ a jobb (CroCop ellen), ez a sor még nem szakadt meg😊
Bár Fjodor sem arról híres, h ki lehetne ütni😊
Rogers kicsit pipa volt a meccs után.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Fjodor Emelianenko (RUS)1.18
Brett Rogers (USA) 4.30
ha le bannert a keze nem fogja hátráltatni meg csinálja sciltet
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Emelianenko Boxing Debut
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
http://www.supergp.hu/

A két k-1 döntõ a k-1 max meg a sima volt a legjobb. Sajnos a sport1-en nem láttam, esetleg valaki nem vette fel?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Aug. 20-ai debreceni K1 mérkõzést leadják a tv-ben?
Ha igen, mikor?
Köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Hajrá Szabolcs!!
FN cikk és video
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."